Jautājums par viesnīca The Grand Makadi 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es biju Šarmā un Marsa Alam, viesnīcās ar skaistiem rifiem, un vienmēr domāju, ka Hurgadā un blakus rifi ir sliktāki. Draugs ieteica aizbraukt uz Makadi, šķiet labs rifs?
Vai vari salīdzināt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2016-12-137 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Roza-57
Salīdzinot, jāprecizē – kuram gadalaikam? Marsā rifi ir "mežonīgāki", dzīvās radības lielākas, bet viļņi arī mežonīgi... Makadi (konkrēti Sarkanās jūras grupa) rifi ir ļoti labi, bet ne super-duper... Vai arī mums nepaveicās... Bet zemūdens pasaule ir pārstāvēta par visiem 99,9%, ir ļoti dažādas ieejas ūdenī (piestātne, caur rifu, pa smiltīm - viss ir atkarīgs no spējas pārkārtot kājas laikā atpūta). Par viesnīcas Stella rifu klīst leģendas, taču ir jābūt drosmei, lai līdz tam piepeldētu...
аватар amazon_ka
Komplekss, kurā ietilpst The Grand Makadi, ir diezgan jauns, tāpēc rifi ir svaigi un dzīvīgi. No pontona ir skaistākas. Ja dodaties no krasta, Sunwing viesnīcas teritorijā ir daudz gleznainu rifu "krūmu".
аватар NellyK
Paldies par padomu. tas nozīmē, ka tiešām ir rifs.. es visu laiku šarmā - Marsā peldēju no pontona, tātad nav problēma, nevajag smiltis, bet koraļļus un zivis! un Stella - vai jūs domājat Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi 5 *? Lasīju atsauksmi par to: “Laiks bija diezgan vējains, īpaši tas bija jūtams, kad pēc peldes jūrā ej pa garu pantonu (400 metri) Koraļļu rifs vietām ir miris, bet ir par ko apbrīnot. Ir daudz dažādu zivju. Esmu to redzējis visu 5 iepriekšējo Ēģiptes apmeklējumu laikā (Charm un Taba). Daudzas reizes mēs redzējām akmens zivis, astoņkājus, lauvu zivis, murēnas, stintes..." un tālāk: Padoms: ja no plkst. piestātne pa kreisi, tad peldēt pa labiem koraļļiem un skatīties , tad salīdzinoši tālu (un kad paisums būs augsts) - būs iespēja pāri koraļļiem izpeldēt pilnīgi atklātā jūrā ... kurš nebaidās - dariet nepalaid garām šo iespēju.
Vai jūs domājāt piekļuvi atklātai jūrai?
аватар Roza-57
Mums ir līdzīgi informācijas avoti. , ērts ar atsevišķām atvilktnēm kurpēm (sīkums - bet zem kājām nav kurpes), un zem ūdens ir arī labs dzīvs rifs, mans vīrs pat redzēja astoņkāji + t.s. zivju komplekts, dziļums izcils, dibens redzams, anemones ligzda 5 metru attālumā + nemo - atkal neatteiktos... Negatīvs moments - pirmo reizi saskārāmies ar šo - iebraucot caur rifu pretī veikali - 5-10 metri KONKRĒTI!!!!!! auksts ūdens (septembra beigas!!!), gājām dziļumā - silts ūdens 25 grādi.Turklāt vairākas dienas pēc kārtas un jebkurā laikā, un kaut kāda atsevišķa zona... Bet rifs un viesnīca ir savas naudas cienīgi un vērti
аватар NellyK
ak, nenovērtējami par aukstumu, apgrieztos... un ar Stella .. 300 m jūras nav vāja, var tikt uz straumes ... paldies, es laikam nopietni padomāšu par Grand.. .
аватар Roza-57
Ja finanses atļauj, tad labāk ņem Pili, kaut kā solīdāks, ērtāks, un daudz slēgtāks no vēja.Un bāros uz visa ir pino collada.... Un vakaros (un tagad dienas īsas) ir vairāk vietas "sēdēšanai" - arī katru dienu!!!dziedāšana bārā uz viesnīcu robežām - bet rokassprādzes pārbaudītas!!! Katrā ziņā vienā no manām pirmajām vizītēm rokassprādze bija kaudzē ar citiem cāļiem. Mēs apstaigājām Grand - tad Pils bija "Es apstiprinu, kungs!!" Un tas nav tālu no piestātnes - chessslovo !!!
аватар NellyK
paldies, bumm domāt!Novēlu jaunus izcilus ceļojumus uz Ēģipti, un ne tikai!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par The Grand Makadi 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl