Es negribu atgriezties

Rakstīts: 9 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 29 aprīlis — 6 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s bijā m 3 pieauguš ie un 2 bē rni (7 un 11 gadi).
JŪ RA
Jū ra ļ oti sekla, krastā netī ra (izsmē ķ i, sastrē gumi ū denī ). Pludmale ir tī ra. Pludmalē smē ķ ē š ana ir aizliegta visur, kur ir uzraksti. Lī dz dziļ umam (uz krū tī m) jā iet vismaz 50 metri. Mē s nepeldē jā m. Tā lā k virzienā uz Makadi Spa viesnī cā m un citā m, aptuveni 10 minū š u gā jienā pa promenā di, ir piestā tne (ap 100 m garumā ). Jū s varat peldē t no mola. Uz mola nav glā bē ju, peldieties uz savu risku. Peldē š anā s vieta ū denī ir iež ogota, ir glā bš anas riņ ķ i. Bijā m vī luš ies jū rā , un paš i esam vainī gi, jo neņ ē mā m vē rā , ka š is ir lī cis. Fauna ir, bet tā ir diezgan niecī ga, jo rifa bū tī bā nav. Es nezinu, kā pē c š eit ir satriecoš as atsauksmes, bet, salī dzinot ar citā m Makadi lī č a viesnī cā m, zemū dens pasaule ir minimā la.

VIESNĪ CA
Internetā esoš ā s viesnī cas fotogrā fijas patiesī bā ir vairā ku viesnī cu - Makadi Spa, Grand Spa un tā tā lā k - fotogrā fiju jū klis. Sunwing patiesī bā ir daudz pieticī gā ks, nekā tiek piedā vā ts internetā . Nesmē ķ ē tā ju viesnī ca. Smē ķ ē t ir atļ auts tikai vienā bā rā . Pie baseiniem, pludmalē , bā rā baseinā pie akvaparka nesmē ķ ē jiet. Mums tas bija neē rti. Mē s cī nī jā mies par pelnu trauku istabā . Istabas š ikas, ļ oti skaistas, ē rtas, ar atseviš ķ u ģ ē rbtuvi.
Ē DIENS
Nepatika. Jā , ir daž ā dī ba, bet ē diens ir briesmī gs. Nemazgā ti dā rzeņ i, nepietiekami termiski apstrā dā ta gaļ a, saplē stas glā zes, š ķ ī vju trū kums, sā lī ti/piparoti ē dieni, sakoš ļ ā tas kokteiļ u tū biņ as, skā ba sula (mango). Mums visiem sā pē ja vē ders. Satiku citus tū ristus, viņ iem ir tā das paš as pretenzijas.
APKALPOŠ ANA
Treš ajā mē ģ inā jumā mums nomainī ja dvieļ us, kamē r sapratnes cerī bā iedevā m dzeramnaudu uzreiz. Viņ i vienkā rš i nokarinā ja dvieļ us no grī das. Gulta vispā r netika mainī ta. Ū deni istabā nenesa, ņ ē mā m no bā ra. Viņ i atnesa uz mū su istabu tē jkannu par 5 dolā riem. Istabas uzkopš ana ir briesmī ga, visur putekļ i.
BASEINI

Akvaparks labs, pieci slidkalniņ i (1 galē jais). Viens baseins ir centrā lais, otrs atrodas netā lu no akvaparka bē rniem (tur viņ i nesmē ķ ē ), treš ais ir liels, pamests, tur nekad nav cilvē ku. Ir ū dens aerobika, ī paš s paldies Saš ai un cieņ a)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu