Lieliskas brīvdienas!

Rakstīts: 14 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 30 aprīlis 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Aprī ļ a beigā s atpū tā s viesnī cā . Pirmo reizi Ē ģ iptē . Lasiet daudz atsauksmju par viesnī cā m Ē ģ iptē un apmeties Sunrise Royal Makadi Resort. Galu galā visa ģ imene ir ļ oti apmierinā ta ar atpū tu un neviens negribē ja atgriezties mā jā s.
Hurgadā ieradā s 7-30. Gidi sagaidī ja ekskursijas pielikumu, sasē dinā ja visus autobusos un brauca uz viesnī cu. Pa ceļ am aizvedā m vienu ģ imeni uz citu viesnī cu un tad uzreiz devā mies uz mū su Sunrise. Pē c 30 minū tē m jau bijā m viesnī cā . deva 10. korpusā pie rotaļ u laukuma. . Istaba tī ra, plaš a (pietika vietas mums trim), mē beles nav jaunas, bet ne vecas. gulbju un krokodilu veidoš ana no dvieļ iem.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti tī ra un liela.

Daudzi baseini, baseins ar slidkalniņ iem (atvē rts no 10 lī dz 12 un no 14 lī dz 17). Ir apsildā mi baseini, kad vienu rī tu bija nedaudz vē ss, tad tur peldē jā s lī dz pusdienlaikam.
Jū ra ir tī ra, saulriets ir maigs, pludmale ir smilš aina.
Pludmalē visu dienu animatori rī ko daž ā das spē les, dejas, ū dens aerobiku, sacensī bas. Ļ oti dzī vespriecī gas un pozitī vas meitenes un puiš i, kas padarī s Jū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu. Liels paldies, manai meitai tevis pietrū kst.
Ē diens ir normā ls. Viņ i nebija izsalkuš i. Bija gan jū ras veltes, gan krabji, lai gan pā rsvarā vistas un teļ a gaļ a. Ļ oti garš ī gi deserti un konditorejas izstrā dā jumi. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Mē s devā mies uz A la Carte restorā niem. uzkodas vai iedzert.
Devos ekskursijā uz Luksoru no pielikuma tū res. Liels paldies gidam Validam. Viņ š pastā stī ja daudz interesantu lietu ne tikai par Ē ģ iptes vē sturi, bet arī par ē ģ iptieš u paraž ā m, tradī cijā m un dzī vesveidu. Joprojā m devā s uz Vitamī nu jū ru. Š is ir jū ras brauciens ar jahtu.
Nirš ana ar akvalangu, peldē š ana ar masku, makš ķ erē š ana, peldē š ana uz batiskafa, banā ns. Visiem ļ oti patika. Katru vakaru notika vakara š ovi un diskotē kas bē rniem.
Tā tad svē tki bija izdevuš ies. Visa ģ imene ir ļ oti laimī ga. Liels paldies Sunrise Royal Makadi darbiniekiem, animatoru komandai, pielikuma tū res gidiem.
Noteikti atgriezieties š eit vē lreiz! ! ! ! ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu