Ļoti ģimenes viesnīca, jūs varat aizmirst par diskotēkām)))

Rakstīts: 4 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 26 aprīlis 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Izvē loties viesnī cu, galvenais kritē rijs bija jaunieš u un ballī š u viesnī ca. Diemž ē l mē s neredzē jā m nevienu no tiem. Viesnī ca ir ļ oti ģ imenei draudzī ga. No atpū tniekiem 70% ir pā ri ar maziem bē rniem, 25% veco ļ auž u un 5% jaunieš u.
Sā kš u secī bā :
NORĒ Ķ INĀ JUMS.
Reģ istrē š anā s bija diezgan ā tra, varbū t tā pē c, ka ieradā mies viesnī cā.2:00.
ISTABAS

Kad mū s aizveda uz istabu, mē s ar vī ru piedzī vojā m vieglu š oku. Istaba bija ļ oti maza, uz balkona bija 2 krē sli un uz viena pelnu trauks. 2 vienvietī gas gultas, kuras rezultā tā strā dnieks pā rvietoja un apgrieza matrač us, bet gultas nepā rstā ja kustē ties atseviš ķ i no š ī . Pie gultas ir viens naktsgaldiņ š un lampiņ a, tas ir, ja grib ielieciet tā lruni uzlā dē t, jums ir jā izvelk lampa no kontaktligzdas, jo ligzda tur ir)))) Vannas istabā karā jā s spuldze "Iļ jič s". Skapis ir ļ oti mazs. Istabai ir 2 mazi logi, un nelielas balkona durvis, sajū ta, ka esi pagrabā .
UZŅ EMŠ ANA
Nā kamajā rī tā mē s devā mies uz reģ istratū ru, lū dzot mainī t istabu. Uz ko dzirdē ja atbildi: viesnī ca pilna, neko nesolā m, atgriezieties vē lā k. Tā nu mē s gā jā m no pulksten 8 lī dz 17, viņ i tikai paraustī ja plecus. Rezultā tā pievienojā s vadī tā js, par ko viņ am ī paš s paldies, un mē s ā tri nomainī jā m numuru. Istaba no iepriekš ē jā s atš ķ ī rā s tikai ar lielu gultu un galdu uz balkona. Droš i vien visā viesnī cā ir tā di numuriņ i. (Ē ģ iptē jau 5. reizi, ir ar ko salī dzinā t) Citā di reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi cilvē ki
TĪ RĪ Š ANA
Gultas veļ a tika mainī ta tikai 3. uzturē š anā s dienā un pē c tam pē c mū su pieprasī juma. Par daž ā m figū riņ ā m no dvieļ iem varē ja tikai sapņ ot, jo mū su apkopē ja principā aizmirsa tā s mums uzvilkt. Nemitī gi nā cā s zvanī t uz reģ istratū ru un prasī t dvieļ us)))) Bet viņ š vannasistabā uzlika piederumus uz tualetes papī ra, kas tur par lomā m, viņ i nesaprata, bet viņ i ilgi smē jā s. Brilles nebija mazgā tas, grī das, acī mredzot, arī . Starp citu, kola, sprite, fanta paļ aujas tikai uz reģ istrē š anos)))) Bet ar dzeramo ū deni vispā r nebija problē mu, tas ir liels pluss !! !
RESTROĀ NI

Apmeklē jā m 4 restorā nus no 7. Vē lme doties uz pā rē jiem pazuda pati no sevis)))) Vidusjū ras un grieķ u, kā izrā dī jā s, viens un tas pats restorā ns ar vienā du ē dienkarti, tikai nosaukumi atš ķ iras. Kā pē c nav skaidrs. Acī mredzot kvantitā tei ir nozī me, nevis kvalitā tei. Ē diens atstā j daudz vē lamo. Vispā rē jā restorā nā bufetes ē diens ir daudz labā ks nekā restorā nā . Acī mredzot atpū tnieki tur brauc, stulbi, ka viņ us tur apkalpotu. Lai gan ē dienu nosaukumi ē dienkartē izklausā s ļ oti apetelī gi, rezultā ts ir nož ē lojams izskats.
Ē DIENS
Ē diens ir ļ oti vienmuļ š . 5 veidu rī si, 4 veidu kartupeļ i utt. , utt. Vistas un liellopa gaļ a. Lasot iepriekš ē jā s atsauksmes par kaut kā dā m jū ras veltē m, biju pā rsteigts, jo vienī gā s jū ras veltes bija zivis un kaut kā ds sautē jums no tā m paš ā m zivī m un kalmā riem. No desertiem lielā kā daļ a ir viena un tā pati kū ka, tikai sagriezta daž ā dā s formā s. Cepš ana ir vienkā rš i rullī š i, kas pā rlieti ar daž ā dā m glazū rā m. Protams, jū s nepaliksit izsalkuš i, tač u estē tisku baudī jumu diezin vai gū sit.
TERITORIJA
Teritorija liela, kopta. Daudz daž ā du baseinu. Ir ū dens parks, bet viņ i nesaprata, kā tas darbojas, viņ i nekad to nav redzē juš i darba kā rtī bā . Daudz vietu, kur pasē dē t un iedzert kafiju. Ir biljarda zā le (par maksu). Patika ū denspī pe. Ir diskotē ka, bet cilvē ki tur neiet. Manuprā t, diskotē ka interesē ja tikai mē s ar vī ru)))) 23:30 viesnī cā iestā jā s nā vē još s klusums un par kaut kā du izklaidi var vienkā rš i aizmirst.
Pludmale ir laba, brī va ieeja jū rā , bet bagā tā s zemū dens pasaules principā nav. Salī dzinot ar Š armu, tā s ir debesis un zeme.
Pludmalē varat arī apmeklē t vindsē rfinga un pū ķ u nodarbī bas.
ANIMĀ CIJA
Animā cija ir lieliska, nav uzmā cī ga. Vadī ja ū dens aerobiku, jogu, pludmales volejbolu, vē derdejas un citas izklaides. Vakaros visa animā cija arī taisī ja priekš nesumus, lielu entuziasmu tas neizraisī ja.
KOPĀ

Atvaļ inā jums nebija tā ds, kā gaidī ts. Ļ oti mierī gs un mierī gs. Bet tā kā pirmkā rt gribē jā m jū ru un sauli - dabū jā m, un prieka pē c acī mredzot vajag uz citu viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu