Atpūta no 12.02.2017 līdz 19.02.2017

Rakstīts: 22 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 19 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Izlidoš anas un ielidoš anas lidojumi noritē ja pē c plā na. Ierodoties Hurgadā , viņ i mē ģ inā s apkrā pt vī zas, pā rdodot par 27 USD, labajā pusē ir kabī ne, kurā vī zas pā rdod par 25 USD, nā kamā kabī ne ir valū tas maiņ as punkts (naudu mainī jā m lidostā , š eit ir labs maiņ as kurss). Pē c ieraš anā s, no rī ta (10:00), mū s nosū tī ja ieturē t brokastis galvenajā restorā nā , kas ir atvē rts no 07:00 lī dz 10:30 (brokastis). Pa š o laiku paņ ē ma mums istabiņ u, pē c brokastī m aizveda uz istabiņ u, izrā dī jā s forš i ar skatu uz akvaparku. Ē diens ir daudzveidī gs: zivis, jū ras veltes, vista, teļ a gaļ a, liellopu gaļ a, daudzu veidu sieri, desiņ as utt. neierobež otā daudzumā ; no augļ iem: banā ni, ā boli, melones, apelsī ni, mandarī ni, greipfrū ti, gvajava, dateles; saldumi un konditorejas izstrā dā jumi jebkuram saldummī lim. Nevienam nekad nav bijuš as problē mas ar vē deru.
Labi paveikti animatori, draudzī gi, dzī vespriecī gi, š ie puiš i nevienam neļ ā va garlaikoties. Liels paldies par to.
Galvenais baseins tiek remontē ts un nož ogots, tač u š ī parā dī ba mums nesagā dā ja neē rtī bas, ir akvaparks un, galvenais, JŪ RA ar brī niš ķ ī gu pludmali. Netā lu esoš ajā viesnī cā ir koraļ ļ i un zivis, kas priecē acis. Š ajā viesnī cā esam ne pirmo reizi, š oreiz atpū tā mies ar divā m ģ imenē m, ne mums, ne bē rniem negribē jā s lidot atpakaļ uz dzimteni, mums ļ oti patika, noteikti atbrauksim vē l!

Jā , es aizmirsu uzrakstī t, bē rnam bija dzimš anas diena, viņ i svinē ja itā ļ u restorā nā , tā pē c viesnī ca bē rnam uztaisī ja tik krā š ņ u kū ku, ka mē s viņ u atcerē simies ļ oti ilgi ! ! ! Konditors BRAVO! ! ! Ž ē l, ka nevaru atiestatī t kū kas fotoattē lu, uz tā s ir bē rna fotogrā fija.
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu