Jauka un labi uzturēta viesnīca.Iesaku

Rakstīts: 15 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 27 janvārī — 6 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū š oties Ē ģ iptē , š ī nav pirmā reize, kad satieku gidu un ļ oti labi pavadī ju to viesnī cā . Š ī bija pirmā reize, kad nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā , un mū s arī uzņ ē ma labi. Tā kā atpū tā mies kopā ar draugiem, mums ierā dī ja divas identiskas istabas blakus, bet tā kā bijā m ar bē rnu, tad š ī istabiņ a mums nederē ja, uzreiz sazinā jā mies ar reģ istratū ru, lai pā rģ ē rbtos uz citu ē rtā ku istabu ar bē rnu. Burtiski pē c 5-10 minū tē m viņ i bija lī dzjū tī gi un nodroš inā ja citu istabu (bijā m apmierinā ti). Istabas bija tī ras, tī rī tas katru dienu. Viesnī cas teritorija sakopta, tī ra, daudz ē ku, pludmale nav tā lu no istabiņ as vai reģ istratū ras. Pludmale bija tī ra, un visiem bija daudz sauļ oš anā s krē slu. Animatori vienmē r ir pieklā jī gi un draudzī gi gan pludmalē , gan visā viesnī cā . Kad radā s kā di jautā jumi, viņ i vē rsā s pie animatoriem un viņ i nekad neatteica, bet tieš i otrā di ieteica, kur vē rsties, vai arī atrisinā ja š o jautā jumu paš u spē kiem.
Dienas laikā pludmalē notiek daudz daž ā du spē ļ u un izklaides ar animatoru palī dzī bu (garlaicī gi nebija), savukā rt vakarā amfiteā trī notika daž ā das izrā des un izrā des. PALDIES PAR TO!! !
Daudzi ir iekļ auti al card restorā nu programmā , gā jā m uz meksikā ņ u, t-bones, aziā tu, bet bija arī grieķ u, Vidusjū ras. Izbaudī ja brī vdienas!

P. S. Izbraucā m 5:00 no rī ta, mū s atbrauca animatore Vika, bija ļ oti jauki un ī paš s PALDIES viņ ai
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu