Laipni lūgts mājās!

Rakstīts: 6 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 22 janvārī — 1 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā s ar lielu kompā niju, bē rni bija seš us mē neš us veci un vecā ki š ajā viesnī cā jau otro reizi pagā juš ajā gadā , nekas nav mainī jies, atnā ca visu zinā m, numuriņ i izvē lē ti Ukrainā , sazinā jā s ar animatoriem. Ierados viesnī cā.9. 00 uzreiz nokā rtoju nebija nekā du problē mu.
Istaba - dzī voja pirmajā stā vā.38 korpusā gaiš s, tī rs, apkopē ja vienmē r grieza visā dus dzī vniekus, istabā tē jkanna, kafija, tē ja ledusskapī minibā rs tika papildinā ts pē c vajadzī bas, vannas istabā vienreizē jā s lietoš anas š ampū ns un ziepes, dvieļ i tī ri .
Ē diens - pilns ar zivī m, liellopu gaļ u, vistu, jē ru, zaļ umiem, augļ iem (dateles, gvajava, ā boli, melones, zemenes, mandarī ni, apelsī ni, greipfrū ti, banā ni). Viss ir svaigs, saindē š anā s nebija (un mums ir 23 cilvē ki), ir bē rnu galds. Ir arī.7 a la carte restorā ni (jū s varat doties, bet tā , lai mē s bū tu sajū smā ).

Arī pusdienojā m bā rā uz ielas ir pica, burgeri, frī kartupeļ i, zupa, zaļ umi, shawarma, daž ā di alkoholiskie dzē rieni un bez (sulas iepakojumā ) kafijas automā ti ir visur, bet nolē mā m, ka š ogad kafija nav tik garš ī gs viņ u olu krē ma restorā ns). Pludmalē bā rā alus un vī ns no alkohola, tē jas krū zes, papī rs, viss pā rē jais ir plastmasas. Viesmī ļ i visos bā ros ir pieklā jī gi, cenš as visu atnest (š ogad laikam vairā k mā cī ja, kā iekarot klientu). Vestibilā ir daž ā di bezmaksas kokteiļ i (pasū tiet bez problē mā m).
Tualete - tī ra, neskatoties uz to, ka bija daudz cilvē ku, vienmē r bija tualetes papī rs un dvieļ i.
Pludmale - visu laiku gā jā m tī rī t, lai nebū tu atkritumu, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū rā nedaudz pa kreisi ir koraļ ļ i, lai arī beigti, bet pilni ar zivī m. Un nā kamajā pludmalē ir daudz skaistā ka zemū dens pasaule. Vannoš anā s č ī bas nevar ņ emt lī dzi.
Baseini pie pludmales tiek remontē ti, akvaparkā silts, pā ri ceļ am arī silts ar bā ru uz ū dens (bet mē s bijā m vairā k pludmalē nebija vē ja).
Izklaide - animā cija bezkonkurences BOMB, mū su puiš i vienmē r ir bijuš i aizņ emti, neuzbā zī gi, kurš grib darī t, kuram nav melī gs ronis. Vestibilā vakarā dzī vā mū zika (sē dvietā m jā bū t aizņ emtā m), ir mini diskotē ka, vakara š ovs, karaoke pē c diskotē kas (diskotē kā ir ļ oti maz cilvē ku, jo viesnī cā bija maz jaunieš u).
Un visbeidzot, ja tu ē d labā noskaņ ojumā tad tev viss garš os, neviens tev mā jā s negatavos, ja tu gaidi, ka bū s AAE vai kas cits, vienmē r padomā cik tu samaksā ji. Š ajā viesnī cā cena ir 100% vienā da. Internets ir visur, bet vā jš .
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu