Sunrise Royal Makadi Aqua Resort 5*– Atsauksmes

329
Novērtējums 8.410
№2 viesnīcas reitingā Makadi līcis
8.3 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Makadi līcī, 4 km garumā, 33,5 km attālumā no Hurgadas centra. Apkārtnē ir dažas no labākajām snorkelēšanas un niršanas vietām. Viesnīca atklāta 2006.gadā, pēdējais remonts veikts 2017.-2018.gadā (galvenā un sporta baseina renovācija, jauns hidrobaseins ar džakuzi, salas bāra pie baseina renovācija, jauns pludmales bārs, vestibils bāra terase, konferenču telpa 400 cilvēkiem 250 vietā, 75 standarta numuri un 96 ģimenes numuri). Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām, ceļojumiem ar draugiem vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар _63943
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, draudzī gs personā ls, kvalitatī va uzņ emš ana (Saids ir gudrs, dzī vī bas glā bē js). Animā cija katru dienu katrai gaumei un vē lmē m. Smilš ains saulriets, pludmalē puisis Aimans atnes dzē rienus utt. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, draudzī gs personā ls, kvalitatī va uzņ emš ana (Saids ir gudrs, dzī vī bas glā bē js). Animā cija katru dienu katrai gaumei un vē lmē m. Smilš ains saulriets, pludmalē puisis Aimans atnes dzē rienus utt.
Svē tki bija izdevuš ies. Visiem patika. Paldies viesnī cai par atpū tu un atsā knē š anu. Mē s noteikti atgriezī simies
аватар v.bespalyi89
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mana sieva ar diviem bē rniem atnā ca atpū sties š ajā viesnī cā.26. jū nijā , mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā nebija pirmā reize, kad to izvē lē jā mies un mums ļ oti patika, bet, kā izrā dā s, 10 metrus no pludmales ir bū vniecī ba vietne! ! ! Un š ī celtniecī ba sā kā s sezonā! ! ! Nopietni? ? ? Kā pē c nav iespē jams veikt bū vdarbus, ja nav tā da cilvē ku pieplū duma ? ? ? Kopumā pludmalē uz atpū tniekiem lido visi bū vniecī bas putekļ i, turklā t mež onī gi smird pē c krā sas, ir ļ oti spē cī gi, un par perforatoru, ā muru, celtniecī bas tehnikas u. … Tomēr ▾ Mana sieva ar diviem bē rniem atnā ca atpū sties š ajā viesnī cā.26. jū nijā , mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā nebija pirmā reize, kad to izvē lē jā mies un mums ļ oti patika, bet, kā izrā dā s, 10 metrus no pludmales ir bū vniecī ba vietne! ! ! Un š ī celtniecī ba sā kā s sezonā! ! ! Nopietni? ? ? Kā pē c nav iespē jams veikt bū vdarbus, ja nav tā da cilvē ku pieplū duma ? ? ? Kopumā pludmalē uz atpū tniekiem lido visi bū vniecī bas putekļ i, turklā t mež onī gi smird pē c krā sas, ir ļ oti spē cī gi, un par perforatoru, ā muru, celtniecī bas tehnikas u. c. trokš ņ iem es vē l neesmu runā jis.
Un tagad uzmanī bu, ķ irsis uz kū kas - celtnieki, kas bū vlaukumā atrodas ē ku otrajā stā vā , izspiego meitenes duš ā s! Ko tu domā , Ī lons Masks? ? ? Ak jā , aizmirsu pateikt par administrā ciju, viņ i visu noliedz, bū vniecī bas putekļ i nav, nekas nesmird un trokš ņ ainus darbus neveic. Ja kas, ir video pierā dī jumi un fotoattē li, kas skaidri apstiprina visu iepriekš minē to. Aizmirsu pieminē t istabas, vecas un nolietotas, bē rnu gultiņ as vaļ ī gas. Arī par higiē nu un cī ņ u pret koronavī rusa izplatī bu viss ir slikti. Bā ros un restorā nos visas mē beles ir netī ras un lipī gas, darbinieki ar kailā m rokā m uzņ emas salmiņ u galus un glā ž u un tasī š u malas.
аватар sasha.svitigor.com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bū vniecī ba interesē ja visus, un celtniecī ba rit pilnā sparā , bet tikai pa dienu ceļ jaunas ē kas un pā rbū vē vecā s, bet ja neguļ pludmalē pie bū vlaukuma, tad tas netraucē plkst. viss, un viņ i neiekā rtojā s tuvu tam. … Tomēr ▾ Bū vniecī ba interesē ja visus, un celtniecī ba rit pilnā sparā , bet tikai pa dienu ceļ jaunas ē kas un pā rbū vē vecā s, bet ja neguļ pludmalē pie bū vlaukuma, tad tas netraucē plkst. viss, un viņ i neiekā rtojā s tuvu tam. Tā tad bū vniecī ba mū s nemaz netraucē ja. Tagad par pā rē jo, jo plusi parasti nav tik interesanti, es sā kš u ar mī nusiem.
1. Daudz pikanta ē diena, bet ē diena izvē le nav slikta, ir arī tvaicē ti (diē tiskie ē dieni) bet gribas ē st ceptu vistu vai zivi, nevis tvaicē tu. Man vajadzē ja noņ emt mī klu no zivī m un ā du ar nedaudz gaļ u no vistas un pē c tam dot bē rniem. Viņ i arī nezina, kā gatavot kartupeļ us, cik reizes es neesmu skatī jies, kuras ceptas š ķ ē les vienmē r ir jē las, jū ras veltes vai tvaicē tas vai pikantas, zivis arī daž reiz ir jē las.
Cepta teļ a vai jē ra gaļ a ne vienmē r bija pikanta un ļ oti garš ī ga.
2. Tī rī ba te 2 mī nus pirmais: ē damistabas galdiņ i, bet tie tika nokaisī ti ar antiseptisku lī dzekli un noslaucī ti ar lupatu, bet malas ļ oti biež i paliek lipī gas, lipī gi ir arī bē rnu mazie krē sliņ i (ne tie, kas paredzē ti mazuļ u baroš anai , š iem tī rajiem nav par ko sū dzē ties)
Otrkā rt: grī da ē kā s acī mredzot netiek biež i skalota ar lupatu, var redzē t, ka tā it kā ir izmazgā ta, un tu ej un aiz tevis paliek pē das.
3. Slidena grī da pie peldbaseiniem.
Tagad plusi.
Personā ls ir draudzī gs un priecī gs, ne tikai jū s varat redzē t, ka viņ i tur ir laimī gi, ka viņ i strā dā , viņ i pastā vī gi joko savā starpā , tas rada patī kamu atmosfē ru.
Alkohols normā ls ū dens dod pudelē s bon aqua jū s varat dzert to, nevis tas, ka daž reiz tie ir kaut kā di lē ti sī kumi.
Ū dens aerobika notiek jū rā , tas ir lieliski.
Lietussargi ar salmiem, ka trī s sauļ oš anā s krē sli iziet ē nā un nav jā pā rvieto.
Bē rnu mini diskotē ka bija lieliska, bē rniem patī k.
Mē s ar bē rniem vakarā krastā ķ ē rā m krabjus, un te ir lieli, piemē ram, vakariņ ā s viņ i iedod viesnī cā daž reiz pat vairā k.
Ē dienu ar š ķ ī vjiem vedā m gan uz pludmali, gan uz istabu, neviens neko neteica.
Vē rtī gā kais viesnī cā ir internets, tas ir aizsargā ts ar paroli un tikai 2 ierī ces uz numuru. (vā ji, bet viscaur). Bet mums uzreiz nelika rokassprā dzes un 2 dienas staigā jā m bez tā m. Bē rni patieš ā m prasī ja rokassprā dzes, un mē s tā s prasī jā m, tad vadī tā js pamanī ja, ka viņ š tā s mums nav uzvilcis, bet tas mums netraucē ja ē st un dzert.
Pa promenā di var iet uz kaimiņ u viesnī cā m, es devos uz arabeskas fortu un uz Tia, kad staigā ju ar ratiem, neviens neko neteica un redzē ja cilvē kus, kas iet no citā m viesnī cā m.
Рыба тунец готовят вкусно Удаленная работа бывает разная Кролик, был и слон и лебеди Сок в отеле был лучше и вкуснее наших из магазина
аватар buhasya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atbilst 5*, ieradā s 7:00, uzreiz pacienā ja ar aukstiem dzē rieniem, 12:00 iekā rtojā s numuriņ ā , kuru lū dzā t. Atpū tā s 2+1, un istabā iedeva divstā vu gultu, bē rns bija laimī gs! Blakus istabai bija akvaparks, visi slidkalniņ i darbojas, ū dens silts. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst 5*, ieradā s 7:00, uzreiz pacienā ja ar aukstiem dzē rieniem, 12:00 iekā rtojā s numuriņ ā , kuru lū dzā t. Atpū tā s 2+1, un istabā iedeva divstā vu gultu, bē rns bija laimī gs!
Blakus istabai bija akvaparks, visi slidkalniņ i darbojas, ū dens silts.
Viesnī cā ir 4 à la carte restorā ni (itā ļ u, beduī nu, meksikā ņ u un Vidusjū ras), à la carte, visi garš ī gi un daudzveidī gi. Un, pats galvenais, jū s varat pierakstī ties tik reiž u, cik vē laties...Galvenajā restorā nā katru dienu liela ē dienu izvē le, jū ras veltes/gaļ a, katrai gaumei. Tik daudz ē diena nevienā Ē ģ iptes viesnī cā nebiju redzē jis.
Nedē ļ u neapgā jā m visu viesnī cu, ir daudz daž ā du baseinu (bē rnu, hidro, baseina bā rs, ū dens).
Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, daudz krā su, var redzē t, ka rū pī gi kopta!
Pludmales dvieļ i istabā , piezvani un nā k pā rģ ē rbties.
Ikdienas tī rī š ana, minibā rs bez maksas (ū dens, saldū dens)
Pludmale ir plaš a, sauļ oš anā s krē slus vienmē r var atrast bez maksas. Saulriets smilš u jū rā , bē rniem tas ir vajadzī gs. Koraļ ļ i vā ji, ja grib to labā ko, iesaku iziet cauri pā ris viesnī cā m (ja paskatā s uz sauļ oš anā s krē sliem pa labi)
Animatori ir lieliski, it ī paš i Anastasija, ar bē rniem ir viegli atrast valodu, un bē rni visi skrien un vienkā rš i vē las ar to spē lē ties. Es pat nezinu, kur viņ iem ir daudz enerģ ijas))) Ja iespē jams, jums ir jā atrisina daž i jautā jumi, animatori var lū gt vai palī dzē t.
Iesaku aizbraukt uz pilsē tu, uber strā dā lieliski un 2x lē tā k ar viesnī cu cenā m.
Noteikti atgriezieties š ajā viesnī cā!!!! ! ! ! ! ! ! !
аватар Cvetoookkk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vē rtē jumi ir pā rā k augsti. Mē s bijā m maija sā kumā . Numurs: apmetā mies lielā kajā un attā lā kajā ē kā.10, pē c pā ris dienā m pā rcē lā mies uz 21. korpusu. Istaba bija ļ oti netī ra, viss smiltī s - grī das, mē beles, trauki, gultas (gultasveļ a). … Tomēr ▾ Vē rtē jumi ir pā rā k augsti.
Mē s bijā m maija sā kumā .
Numurs: apmetā mies lielā kajā un attā lā kajā ē kā.10, pē c pā ris dienā m pā rcē lā mies uz 21. korpusu. Istaba bija ļ oti netī ra, viss smiltī s - grī das, mē beles, trauki, gultas (gultasveļ a). Ļ oti trokš ņ ains kondicionieris, naktī s nevar aizmigt no kondera trokš ņ a un no tā , ka pū š tieš i galvā (un negribē jā s slimot, it ī paš i bē rnam), un no karstuma izslē dzā s pē c 20 minū tē m, odi istabā un uz ielas. Tē jkanna ir netī ra, netī ra un notraipī ta. Minibā rā /ledusskapī (ļ oti veci ledusskapji, mums bija š ķ ī bas durvis, lai aizvē rtu bija jā ceļ ) - ū dens un katra 1 kanna - fanta, sprite, kola. Duš a - ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja, losjons. Tī rī š ana kā paveicies, mī lestī ba $. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, pat ja mē s tos neatstā jā m uz grī das.
Sē dē t uz istabas balkona, laistot anriā lu, ir neticama smaka, kaut kā di notekū deņ i.
Ē diens: nabadzī gs. Viss izskatā s pelē ks un nav ē stgribu. Kartupeļ u biezenis kā ar kā jā m saspiests. Vakariņ ā s nav siera. Fakts, ka uz grila uz ielas biež i tiek sadedzinā ts, kebabi tiek pagatavoti tikai normā li.
Ē diens bā ros pie baseiniem - pica kā paveicies, biež i vien nav garš ī ga; hotdogs nav garš ī gs (desa kā papī rs).
Pakalpojums neeksistē . Vispā rē jā restorā nā viņ iem reti ir laiks nā kt klajā , jū s pats ejat un paņ emat to, kas jums nepiecieš ams, uz bā ru, iepriekš stā vot rindā . Galdi/glā zes/trauki ir netī ri.
Restorā na tī rī ba - galdi ir lipī gi, slikti notī rī ti, š ķ ī vji sanā ca netī ri, uz galdiem porcijā s sā ls / pipari netī rā s papī ra glā zē s.
Bē rnu zonā (virtuvē ) ir vienkā rš i tumš s, viss vē jains un absolū ti negarš ī gs, neviens netur tī rī bu un kā rtī bu, pa gaiteni lido putni, kas ē d no š ī m paplā tē m, ja atver mikroviļ ņ u krā sni, rodas sajū ta, ka kaut kā ds briesmonis izlē ks tev virsū...
Ala carte - visvairā k patika itā ļ u un ē ģ iptieš u valodā , ķ ī nieš i nepatika.
Jū ra - tuvumā biež i smirdē ja pē c degvielas no laivā m, vairā kas dienas jū ra bija zaļ a. Rifs ir vidē js, nevis wow. Laba ieeja bē rniem.
Baseins - kad atbraucā m bija liela baseina remonts slidkalniņ u zonā , pē c tā palaiš anas ū dens bija ilgi netī rs - cementa gabaliņ i, apakš ā smiltis. Mierī gi un klusi pie baseiniem paš ā viesnī cas sā kumā - kur baseina bā rs un baseins ir paš iem mazā kajiem, bet ū dens tur ledus auksts. Bē rnu klubs nedarbojā s visu mū su uzturē š anā s laiku.
Animā cija – tā s, visticamā k, nav, nekā ir. Bē rnu animā cija pa dienu, diezgan skumja, absolū ti neinteresanti, drī zā k izrā dī š anai, nevis lai tieš ā m ieinteresē tu un izklaidē tu.
Пляж Вид из 21 корпуса
аватар _I_R_A_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies pē kš ņ i. Pirmo reizi man ļ oti patika un atnā cu vē lreiz. Pirmkā rt, milzī gs "+" ir atmosfē ra viesnī cā : draudzī gs personā ls, aktī va un daudzveidī ga animā cijas programma, skaista pludmale, ē dieni. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū š amies pē kš ņ i. Pirmo reizi man ļ oti patika un atnā cu vē lreiz. Pirmkā rt, milzī gs "+" ir atmosfē ra viesnī cā : draudzī gs personā ls, aktī va un daudzveidī ga animā cijas programma, skaista pludmale, ē dieni...nu viss pā rē jais. Ja vē lies atpū sties vai aktī vi pavadī t stundu (nebū t garlaicī gi) – esi š eit. Es vē los atzī mē t izcilo animatoru darbu, kuri vienmē r atradī s kaut ko, kas jū s aizrauj: un pozitī vi, visi cenš as par 200%. Un, protams, Filo ir ļ oti pozitī vs un enerģ isks, dod enerģ iju visam un visiem apkā rtē jiem.
AquaFilo - labā kais.
Vakara programma paredzē ta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem – tā tieš ā m bija ļ oti interesanta un daudzveidī ga.
Arī bē rnu klubiņ š strā dā un vienmē r izdomā interesantas izklaides bē rniem.
Jo ī paš i mū su atvaļ inā juma laikā bija ļ oti interesantas aktivitā tes ar bē rniem: zī mē š ana, mā jasdarbi, krā su meš ana, bē rnu vingroš ana, smilš u figū ru veidoš ana, š autriņ as, citas spē les (nezinu kā tā s sauc, bet bija forš i), Kristī na.
Vienmē r cenš amies apmeklē t jaunas vietas, bet, iespē jams, atgriezī simies š eit treš o reizi. Š eit labi.
аватар kostas201085sks
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz ļ oti pozitī vā m atsauksmē m. Viens no atlases kritē rijiem bija akvaparka klā tbū tne. Reģ istrē š anā s: pē c ieraš anā s gaidī jā m reģ istratū rā.2 STUNDAS, lī dz piekritī s mū s reģ istrē t, tad 4 personā m - 2 pieauguš ajiem, 2 bē rniem - viņ i tomē r iedeva istabu ar TRĪ M atseviš ķ ā m vienvietī gā m gultā m)) tas ir maigi, ļ oti tā lu no reģ istratū ras un pludmales. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz ļ oti pozitī vā m atsauksmē m. Viens no atlases kritē rijiem bija akvaparka klā tbū tne.
Reģ istrē š anā s: pē c ieraš anā s gaidī jā m reģ istratū rā.2 STUNDAS, lī dz piekritī s mū s reģ istrē t, tad 4 personā m - 2 pieauguš ajiem, 2 bē rniem - viņ i tomē r iedeva istabu ar TRĪ M atseviš ķ ā m vienvietī gā m gultā m)) tas ir maigi, ļ oti tā lu no reģ istratū ras un pludmales. Tad vē l trī s reizes viņ i mainī ja mū su numurus "š is, tad tas, tad treš ais, bet nē , ejiet uz pirmo. "
Galu galā , izmantojot š okolā des tā felī ti, viņ i nolē ma izveidot istabu ar gultā m visiem iedzī votā jiem.
Telpa 10. korpusā , tai blakus izrā dī jā s akvaparks BET - TAS ir remontā ! ! ! Viss nož ogots ar kaut kā dā m plē vē m, kamē r nemitī gs perforatoru un citu celtniecī bas instrumentu slī pmaš ī nu troksnis, savukā rt vakarā neizturama krā sas smaka (ar brī niš ķ ī gu krā su un laku miglu). NAKTS PUIŠ I STRĀ DĀ JA AR LIELU INTUZISMU! ! ! UN PERSONA MAŠ Ī NA IESKAITOT! ! ! PAT AR SLĒ GTAJIEM LOGIEM IR TROKSNIS!! !
Istaba pati par sevi nav lieliska, bet nav slikta, tī ra, ē rta.
Ē diens pat nav slikts, BET: cilvē ki ir tumš i, rosī ba ir kā biš u stropā , ir maz darbinieku, viņ iem nav laika apkalpot, ir viesmī ļ i par š o jautā jumu un daž reiz jums ir gandrī z jā lū dz ē diens - viņ i tev ieliek siera gabalu un ir vē rts skatī ties, tu saki vē l trī s - tas viss vienā di ieliec vē l vienu un tā visos punktos.
Galvenā latiņ a - personā la trū kuma dē ļ bā rmeņ i ir kaut kā izstiepti, rū gti, nevī ž ī gi.
Pludmale ļ oti laba, skaisti lietussargi, labas smiltis, forš a ieeja jū rā . Koraļ ļ i vismaz (tuvē jā viesnī cā labs koraļ lis, 200 metrus no mū su pludmales). BET, ja jū s atstā jat savas mantas uz sauļ oš anā s krē sliem un ejat peldē ties, esiet gatavi tam, ka tā s (tavas mantas) atņ ems viesnī cas darbinieki, lai atbrī votu sauļ oš anā s krē slu! ! ! Un tikmē r kā ds paņ ems tavu solā riju!! !
Starp citu, netā lu no pludmales (10 metri no pludmales) Ravshan un Dzhumshut arī remontē viesnī cas ē kas ar perforatoriem un citiem izciliem instrumentiem! Jū s varat lieliski izbaudī t sē rfoš anas skaņ u sajaukumu ar elektrisko ierī č u dū koņ u.
Arī pludmalē ir ģ ē rbtuves BET nez kā pē c no rī tiem tā s ir slē gtas.
Baseini ir labi, viens ar bā ru, BET bā rs nedarbojā s, jo baseins bija ledus auksts. Un neviens tur nepeldē jā s. Vē l divi apsildā mi baseini bē rniem un pieauguš ajiem. BET mū su brī vdienu ceturtajā dienā tika atslē gta baseinu apkure! ! ! Un ū dens tur kļ uva auksts (22-23 grā di), un baseini kļ uva tukš i!
Viesnī cā ir arī trī s tenisa korti un labs futbola laukums, BET 18.00 viss tiks aizslē gts un, kad bū s vē lme spē lē t (jo nav tik karsts) nebū s iespē jas to izdarī t, un ja jū s atnā kat agrā k, tad 18 jums joprojā m lū gs iziet.
Viesnī cas teritorija skaista, kopta, tī ra, liela. BET bū vniecī ba ievieš savas korekcijas un bū vgruž iem ir kur atrasties daudzviet.
Ir rotaļ u laukums, bet tas ir slē gts ar sarkanu lenti, kā pē c nav zinā ms.
Animā cija 4 personā m, vakara diskotē ka bē rniem, vē lā k pieauguš ajiem.
Ī sā k sakot, laba viesnī ca, tā varē tu bū t, ja ne viss ir tik skumji!! !
Viesnī cas cena par augstu un nezinā mā izcelsme tik glaimojoš ā m atsauksmē m! ! !
аватар KOROCHESHOSHOW
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
NESPROT, kā pē c š ai viesnī cai ir 9 no 10 un kā pē c tā da cena par atpū tu š eit. No Kijevas lidojā m trī s: 2 pieauguš ie + 1 bē rns. Ekskursija maksā ja vairā k nekā.1300 USD. Un tas, acī mredzot, joprojā m bija par labu cenu. … Tomēr ▾ NESPROT, kā pē c š ai viesnī cai ir 9 no 10 un kā pē c tā da cena par atpū tu š eit.
No Kijevas lidojā m trī s: 2 pieauguš ie + 1 bē rns.
Ekskursija maksā ja vairā k nekā.1300 USD. Un tas, acī mredzot, joprojā m bija par labu cenu. Š eit ir lī dzī gas ekskursijas par 1600 USD, 1700 USD un pat vairā k.
Turklā t biļ etes sarkanā cena uz š o viesnī cu ir 300 dolā ri par 7 naktī m vienai personai un ne vairā k.
No plusiem ir lieliska pludmale ar saulrietu no krasta. Viss pā rē jais ir citā s pieczvaigž ņ u viesnī cā s un par mazā ku naudu.
Bet ir daudz trū kumu:
1. Milzī ga teritorija. Katru dienu man bija jā iet kā jā m no ē kas uz restorā nu, no ē kas uz jū ru, no ē kas uz baseinu, no pludmales uz istabu. Loģ istika ir pretī ga. Viss pā rē jais tu kaut kur ej, ej, ej. Ne jau tā pē c, ka gribas staigā t, bet tā pē c, ka viss ir tā lu.
2. Visur nekā rtī ba. Organizā cijas ziņ ā . Ē dnī cā s vienmē r ir rindas, mū ž ī gs troksnis, nav tukš u galdu, tad tie ir netī ri, tad uz tiem nav tehnikas. Rindas VISUR. Un ne jau strā dnieki ir stulbi, viņ i ara, neķ epuš ies, ir pā rā k daudz atpū tnieku un maz darbinieku. Un vienmē r visur skan mū zika.
3. Nogalinā to skaits.
4. Akvaparks tika remontē ts! Kas ***? Ja es bū tu zinā jis, es bū tu izvē lē jies citu viesnī cu.
5. Uzņ emš ana ir pastā vī gi stulba. Jū s prasā t taksometra caurlaidi - viņ i to dara katru otro reizi. Numurs tika pagarinā ts lī dz 20.00 - karte tika izslē gta 19.40. Š ī iemesla dē ļ pē c atgrieš anā s no vakariņ ā m pē c č emodā niem man atkal nā cā s f **** reģ istratū rā .
6. Pludmalē viņ i nemitī gi kliedz pē c saviem hamam, smē rē m un fotosesijā m. Jā , jū s varat piekā rt lietussargam sarkanu aproci, lai viņ i tam nepieskartos, bet neviens par to nerunā . Patieš ā m zadolbyvayut ik pē c pusstundas ar saviem priekš likumiem.
Ī si runā jot. Š eit ir pilnī gs haoss un rinda, nevis viesnī ca. Viņ am cena ir lī dz 1000 USD par trim nedē ļ ā . Reģ istrē jieties, ja jums patī k staigā t visas dienas garumā , dzī vot istabā ar sū dī gu remontu, izturē t troksni un rindas ē damistabā , kā arī nekā rtī bas organizatoriskos brī ž os.
Es vairs nevē los š eit bū t. Par š o cenu ir vē l daudzas forš as viesnī cas ar pā rdomā tu teritoriju, kā rtī bu organizā cijā un bez tā da nekā rtī bas un trokš ņ a visur.
аватар Yanik1982
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.14 dienas. 2 pieauguš ie un 2 bē rni vecumā no 12 gadiem. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz jaunā kajā m atsauksmē m, un vē lā k to ļ oti nož ē loja. Interesanti, kurš raksta š ī s atsauksmes? ) Bet labi, kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.14 dienas. 2 pieauguš ie un 2 bē rni vecumā no 12 gadiem.
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz jaunā kajā m atsauksmē m, un vē lā k to ļ oti nož ē loja.
Interesanti, kurš raksta š ī s atsauksmes? )
Bet labi, kā rtī bā .
Ieradā mies agri, par noteiktu summu atrisinā jā m problē mu ar agro reģ istrē š anos. Viņ i mums iedeva ē ku 21. Tā s atraš anā s vieta attiecī bā pret viesnī cu nav slikta: klusa, netā lu. Bet pati istaba. . . totā la vilš anā s! ! ! Neliela istabiņ a ar divguļ amo gultu un knapi saspiestu gultiņ u 9 gadus vecam bē rnam. Otra gulta otrajam bē rnam atradā s gaitenī .
Neatstā jot lietas aizgā ja vienoties par maiņ as istabu, bet atbilde bija "nekas cits"!
Nolē mā m savu atvaļ inā jumu nesabojā t, mazliet nomierinā jā mies, iekā rtojā mies iedotajā .
Bet tad sā kā s meklē jumi.
Es apskatī š u galvenos punktus, kas mū s patieš ā m iespaidoja.
1. Pludmale. Jā , tas ir skaisti, bet pirmā s un otrā s rindas sauļ oš anā s krē sli pulksten 6 no rī ta visi ir aizņ emti. Kā du dienu viņ i principā ieradā s 5 no rī ta un arī viss bija aizņ emts. Mē tā jas dvieļ i un neviena. . .
2. Ē diens. Galvenais restorā ns ietaupa daudz pā rtikas (ī paš i augļ us). Atvainojiet par detaļ ā m, bē rniem burtiski bija jā lū dz melone. Jū s vairā kas reizes stā vat rindā s, lai "dabū tu savus č etrus gabalus". Un tas beidzas ā tri, pirms tas pat sā kas. Pē c sortimenta - es teiktu vidē ji. . . jā , bija ko ē st. Bet problē ma ir ar jū ras veltē m.
3. Atpū tnieki. Atseviš ķ s jautā jums – arā bi, vietē jie, kuri arī atpū tā s š ajā viesnī cā . Viņ i tur ir dievi))) Uz viņ iem nav rindu. Pā rtika viņ iem tiek dota bez ierobež ojumiem. Jautā jums administrā cijai - kā pē c tā ?
4. Animā cija. . . pieauguš o animā cijas uguns. Viņ i ļ oti cenš as) Bet maniem bē rniem, 9 un 12 gadu vecumā , bija garlaicī gi, un no vā rda “vispā rī gi” nebija ko darī t. Vecā kā labumu izglā ba galda teniss - vienī gā izklaide vakarā ((((
5. Teritorija. Liels, pat ļ oti liels, skaists - š eit nevar strī dē ties ! ! ! Bet viesnī ca ir veca! Galvenajā restorā nā krē sli, sauļ oš anā s krē sli jau sen mainī ti.
аватар Dimaz1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju vienu dienu š ajā viesnī cā , gribu teikt, ka cena atbilst kvalitā tei. Teritorija tī ra, ē diens super, istabiņ as parastas, bet viss tī rs un skaists. Vissvarī gā kais, par ko mē s tur ē dam, ir JŪ RA! Pludmale praktiski nav izpū sta cauri, smiltis, ieieš ana jū rā gluda, koraļ ļ us nevajag, ir zivis un koraļ ļ i, peldē š anai ņ em masku, lietussargi ir bumba. … Tomēr ▾ Biju vienu dienu š ajā viesnī cā , gribu teikt, ka cena atbilst kvalitā tei. Teritorija tī ra, ē diens super, istabiņ as parastas, bet viss tī rs un skaists.
Vissvarī gā kais, par ko mē s tur ē dam, ir JŪ RA! Pludmale praktiski nav izpū sta cauri, smiltis, ieieš ana jū rā gluda, koraļ ļ us nevajag, ir zivis un koraļ ļ i, peldē š anai ņ em masku, lietussargi ir bumba.
Man viena no labā kajā m viesnī cā m.
1. Nav vē jaina pludmales atraš anā s vieta.
2. Apkalpoš ana un tī rī ba.
3. Uzturs.
Супер пляж! нашёл оазис)))
Parādīt vairāk »


Отель расположен в бухте Макади Бэй длиной 4 км, в 33,5 км от центра Хургады. В окрестностях сосредоточены одни из лучших мест для сноркелинга и дайвинга. Отель был открыт в 2006 году, последняя реновация проводилась в 2017-2018 году (реновация главного и спортивного бассейнов, открыт новый гидро-бассейн с джакузи, реновация Island бара у бассейна, новый бар на пляже, терраса лобби бара, конференц-зал на 400 человек вместо 250, 75 Standard Room и 96 Family Room). Отель подойдет для семейного отдыха, поездок с друзьями или для романтического путешествия.

Atrašanās vieta Отель расположен на первой береговой линии в районе Макади Бей, в 25 км от аэропорта города Хургада и 35 км до центра города.
Pludmales apraksts Есть кораллы. Протяженность пляжа – 305 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

В курортном отеле Sunrise Royal Makadi работает 6 ресторанов с обслуживанием по меню, в которых подаются блюда итальянской, мексиканской, средиземноморской, греческой и азиатской кухни. Также круглосуточно производится доставка еды и напитков в номер. Кроме того, гости могут посетить 7 различных тематических баров, в том числе традиционный английский паб, 2 бара у бассейна и кафе Sultana, оформленное в восточном стиле.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк с подогревом в зимний период (11 горок для взрослых и 7 горок для детей. Гости могут заниматься бегом на дорожке длиной 6 км или в хорошо оснащенном фитнес-центре. С территории открывается чудесный вид на Красное море. В окрестностях сосредоточены одни из лучших мест для сноркелинга и дайвинга.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 698 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Makadi Bay, P.O. Box 623, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 359 0390
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.