Lieliski

Rakstīts: 16 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 11 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Š ogad mums palaimē jā s "noķ ert" labu cenu Stella Di Mare Beach Resort un Spa Makadi bay.
Atvaļ inā jums 11 dienā s, no kurā m katra bija brī niš ķ ī ga.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, mā jī ga un kopta, iemī lē jos viņ u smaragda paklā ju zā lienos, un vispā r š eit ir daudz zaļ umu.
Istabu skaits tiek pakā peniski un sistemā tiski atjauninā ts. Pateicoties tū roperatoram Tui-Ukraine, aģ entei Irinai Trocenko, tū risma kompā nijai Quest-Voyage un Andreja palī dzī bai individuā lā transfē ra organizē š anā , bijā m nokā rtoti uzreiz pē c ieraš anā s.

Mē s ar krusttē viem dzī vojā m istabā s 2008 un 2010. Viss kā rtī bā , santehnika jauna, mē beles tī ras un pamatī gas. Dvieļ u un gultas veļ as maiņ a katru dienu. Ī paš s paldies par to Abdullah, kurš katru dienu mū s priecē ja ar figū riņ ā m no dvieļ iem. Kopumā darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un izpalī dzī gi, pastā vī gi interesē jas, vai viss ir kā rtī bā , gandrī z uzreiz izpilda visas vē lmes. Viesnī ca joprojā m ir vairā k orientē ta uz Eiropas tū ristiem, tač u lī dz ar pandē miju viņ u ir daudz mazā k, ja neteiktu, ka tā du praktiski nav.
Starp citu, par droš ī bu, antiseptiķ i ir visur, tieš i uz katra soļ a - pie ieejas ē kā s, vestibilā , uz galdiņ iem restorā nos, publiskajā s tualetē s, personā ls maskā s, visur uzlī mes par nepiecieš amī bu ievē rot sociā lo distanci, galdi restorā nos atrodas tā lu viens no otra. Pie ieejas vienmē r ir temperatū ras pā rbaude.
Pā rtika ir pilnī gi atseviš ķ s jautā jums. Tas tieš ā m ir ļ oti, nē oooooochen garš ī gs un daudzveidī gs, lai gan mē s neesam izvē lī gi. No jū ras veltē m - garneles bija divas reizes nedē ļ ā , kalmā ri katru dienu daž ā dā s versijā s, piemē ram, zivis. Ir pietiekami daudz piedevu, dā rzeņ u pā rpilnī ba, interesanti dekorē tas un garš ī gas aukstā s uzkodas, salā ti; no augļ iem - banā ns, greipfrū ts, apelsī ns, gvajava, dateles, bumbieri, vī ģ es; mango un persiki - desertos. Un deserti ir tik ugunī gi! ! ! Tos visus vienkā rš i nav iespē jams izmē ģ inā t, tā pat kā visus ē dienus galvenajā Andalū zijas restorā nā .
Vē los vē rst atpū tnieku uzmanī bu arī a la carte restorā niem – itā ļ u un indieš u. Viņ i neiedziļ inā jā s indieš u valodā , bet aizrā va savu dvē seli uz itā ļ u valodu - ē dieni atš ķ iras no tiem, kas tiek pasniegti galvenajā restorā nā . Garš ī ga 4 siera un tunč a pica, liellopa gaļ as eskalopi, lazanja un mocarellas ravioli. Tā ir tikai mamma mia. Vakariņ u ē dienkarte jā pasū ta no rī ta, paredzamajā vakariņ u dienā . Rezervē jiet galdiņ us iepriekš . Visus dzē rienus visā s vietā s atnes viesmī ļ i. Nepacietī gie paš i iet uz bā ru) Labs sarkanvī ns, alus arī diezgan pieklā jī gs - pudelē s Stella; sulas - pusdienu kastē s un itā ļ u restorā nā fasē tas, citā s vietā s - pulveris) Alkohols - nu kā visur citur Ē ģ iptē . Tē ja maisiņ os, kafija no automā ta, brū vē ta - par maksu. Ū denspī pes bā ri ir slē gti pandē mijas dē ļ , bet mums tas vispā r nebija aktuā li.

Animā cija ir dzī va, nav garlaicī ga un neuzbā zī ga, ir pludmales volejbols, ū dens aerobika, joga, vingrinā jumi, futbols uz zā liena bē rniem. Bē rnu klubs atkal ir slē gts pandē mijas dē ļ , bet ir rotaļ u laukums. Katru vakaru animā cijas komanda rī ko interesantus izklaides š ovus, Alekss, Dž enija un viņ as vī rs, Omā rs, Vika - jū s visi esat vienkā rš i super. Lī dzjutē jiem ir divi amerikā ņ u biljarda galdi (par maksu) un, diemž ē l, tikai viens galda teniss. Rindas, uz kurā m nav retums. Bū tu jauki pievienot vē l vismaz vienu. Ir milzī gs forš s š ahs. Š ī s noteikti nav garlaicī gas ģ imenes brī vdienas.
Jū ra...mmm, tikai svaigs piens, nē , pat ne piens, bet silta tē ja, it ī paš i rī tausmā.5:30-6:00. Zemū dens pasaule ir interesanta, gandrī z pie pontonu mola redzē jā m tunzivis, bruņ urupuč us, murē nas, lauvu zivis, ķ irurgus, starus, astoņ kā jus un kaudzi visdaž ā dā kajā m zivī m, kurā m pat nosaukumu nezinā m. Ir nirš anas klubs, baseini ir krā š ņ i, ar ū denskritumiem. Tiesa, ū dens tajos ir aukstā ks nekā jū rā . 6 dienas no 11 bija vē jains, bija nedaudz neē rti izkā pt no ū dens, bet gaiss un saule ir vienkā rš i maģ iski. Novembra sā kumā nav stindzinoš a karstuma un saulē uzreiz nepā rvē rš as par kotleti)
Pludmale liela, smilš aina, visiem pietiek lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, ir barjeras-grozi no vē ja, ieeja jū rā no pontona. Ir nobrauciens bē rniem un tiem, kas slikti peld. Bet koraļ ļ u kurpes ir vē lamas. 380 metru pontons sā kumā š ķ iet garš , bet tas pat nav slikti – ir, kur staigā t). Rifs kļ ū st piesā tinā tā ks, ja kuģ ojat pa labi no mola, kur dež urē glā bē ji. Bet ir, kur peldē ties - bojas ir tā lu. Un pludmalē vienmē r ir dziesmu vā rnas, kas zog ē dienu no pludmales restorā na.
Teritorijā vienmē r ir apsardze, sveš as automaš ī nas ā rpus vā rtiem netiek laist. Starp citu, administratori ir ļ oti pieklā jī gi un nav augstprā tī gi. Atpū tas laikā bija traucē klis - no istabas ieplaisā ja karte - nekā du problē mu un nomainī ja bez maksas 10 sekundē s.

Visur ir labierī cī bas cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem.
Ī sā k sakot, viesnī ca noteikti ir naudas vē rta. Es patieš ā m vē los š eit atgriezties vē lreiz. Mums jau tevis pietrū kst! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu