Laba viesnīca

Rakstīts: 17 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 31 oktobris — 14 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ajā viesnī cā biju pirmo reizi. Izvē le krita uz š o viesnī cu, jo manam tē tim bija ļ oti svarī gi, kura piestā tne un nolaiš anā s jū rā bū s. Viņ š veselī bas dē ļ nevar atļ auties nekā du ieeju jū rā .
Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri un nesagaidī ja oficiā lo laiku. Prasī jā m tē ta dē ļ iedot pirmo stā vu, bet iedeva 3. stā vu, bet ar skatu uz jū ru. . . Tiesa, pē c daž ā m dienā m piedā vā ja pā rvā kties uz jaunu istabu uz grī das.
Viesnī cā ir DAUDZ zaļ ā s zonas! Viss bija kopts, zaļ š , daudz puķ u un palmu. Ī stie sauļ oš anā s krē sli uz baseina tikai č ī kst par nomaiņ u.

Viesnī cā ir numuriņ i gan veci (((un atjaunoti. Gribē tos, lai pirmajā stā vā numuriņ i bū tu kā dā rzā (bez metā la ž oga). ) Vē los numuriņ us ar nakš ņ oš anu 4 pieauguš ajiem (4 gultas).
Ē diens bija labs un daudzveidī gs. Š efpavā rs vienmē r jautā ja, kā iet ar ē dienu. Viesmī ļ i ir daž ā di tur ir Ļ OTI LABI (Gerges Boshra) vienmē r smaida, atceries, ka tu dzer, atceries un ā tri atnes pasū tī jumu, bet ir slikti (bā rs ir pilns) strā dā tikai pē c dzeramnaudas un ja neaizbrauca vienreiz viņ š tevi ignorē s, netuvosies un pat neatradī s to citu augli (((
Animā cija darbojā s pē c iespē jas labā k un bija paredzē ta visiem 100, ņ emot vē rā Covid-19 noteikumus.
Gribē tos uztaisī t labu nobraucienu un bē rnu jū ru. Dziļ umā ļ oti labs nobrauciens. Rifs ir ļ oti skaists.
Izbraucot pret viņ iem izturē jā s ar cieņ u, jo mums bija vē ls lidojums, pagarinā jā m istabu par ko ī paš s paldies Vaelam!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu