Es noteikti šeit iegriezīšos vēlreiz!

Rakstīts: 16 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 14 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
No viesnī cas bija tikai pozitī vas emocijas!
Pirmo un ī paš o paldies vē los teikt animatoriem. Tik jautri un gudri puiš i. Katru dienu notiek daž ā das aktivitā tes un vakara š ovi. Visi cenš as atrast pieeju! Man ļ oti patika runā t ar meiteni Nuri. Tik mī ļ i un skaisti.
Ē diens – izsalcis noteikti nepametī si. Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Katru dienu jauna ē dienkarte.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Vienmē r saka "Labrī t" un "Labu apetī ti". Un neuzkrī toš s! Ievē rojiet visus dezinfekcijas noteikumus. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Visur ir roku dezinfekcijas lī dzekļ i.

Viens mazs mī nuss - wi-fi. Ļ oti vā ja. Jū s nevarat ne nosū tī t fotoattē lus, ne tikai nosū tī t ziņ ojumu. Tā pē c, ja jū s nevē laties pā rbaudī t savu pacietī bu un nervus, tad labā k ir iegā dā ties SIM karti tū ristiem un neuztraukties.
Jū ra ir pā rsteidzoš a! Ir tik daudz ko redzē t. Vienī gais, ka ieeja tiek veikta no pontona. Tas ir, no krasta jums nekā di neizdosies. Bet, ejot, jū s varat redzē t Sarkanā s jū ras skaistumu. Tas ir pat vairā k pluss nekā mī nuss.
Pē dē jais, ko vē los teikt, ir laba labklā jī ba viesnī cai un liels paldies par tik brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Vē rtē ju ar 10 no 10. Nā kamgad noteikti te braukš u vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu