Lieliski pavadīta nedēļa

Rakstīts: 14 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 13 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š oreiz paņ ē mā m atvaļ inā jumu uz vienu nedē ļ u, jo iepriekš ē jā reizē bijā m uz divā m nedē ļ ā m un tas mums bija par daudz. Turklā t situā cija ar pandē miju neļ auj atpū sties.
Izvē lē jā mies viesnī cu nedaudz tā lā k no pilsē tas, jo gribē jā m mazliet atpū sties klusumā un mierā . Nolē mā m, ka š oreiz tā bū s Stella. Mē s domā jā m, ka tas ir labs risinā jums.
Lidojums mums bija grū ts, tā pē c ieradā mies ļ oti noguruš i. Domā jā m, ka bū s jā pagaida istabiņ a, bet pā rsteidzoš ā kā rtā reģ istrē š anā s pagā ja ā tri.

Mū su istaba atradā s otrajā stā vā ar lielisku skatu. Tī ri un balti dvieļ i un veļ a. Tī rī š ana tika veikta katru dienu.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela. Daudz zaļ umu: puķ es, krū mi, koki un palmas.
Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Mē s centā mies izmē ģ inā t visu.
Pludmale ir tī ra ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem.
Jū ra ir pā rsteidzoš a! Viesnī cas akcents. Brī niš ķ ī ga zemū dens pasaule, kurā ir vē rts š eit ierasties vismaz vienu reizi.
Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Animatoriem var likt atseviš ķ u vē rtē jumu. Puiš i ir pā rsteidzoš i. Tā pē c strā dā jiet un joprojā m smaidiet visiem, un mē ģ iniet atrast pieeju ikvienam. Lū k, cik morā las izturī bas ir vajadzī gas!
Katru vakaru gā jā m uz izrā di. Mē s centā mies atbalstī t puiš us.
Kopumā ar svē tkiem bijā m apmierinā ti. Paldies viesnī cai par tik jauko uzturē š anos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu