Labs variants klusai atpūtai

Rakstīts: 12 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 9 — 16 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š is gads mums ir bijis saspringts pandē mijas situā cijas dē ļ . Pagā ja ilgs laiks, lai pieņ emtu lē mumu par braucienu, jo par to bija nelielas š aubas.
Gribu teikt, ka istabiņ a mums tika nodroš inā ta ā tri. Viss aprī kojums ir darba kā rtī bā . Ir mini bā rs un dzē rieni ledusskapī . Tī ri dvieļ i un gultas veļ a. Vakar veica tī rī š anu, un mē s bijā m pat apmierinā ti.
Personā ls un animatori ir draudzī gi un pretimnā koš i. Katru dienu notiek aktivitā tes un izrā des. Man ļ oti patī k ū dens aerobika. Mē s tur braucam katru dienu, arī uz izrā dē m.

Viesnī cā nav daudz cilvē ku, par ko esam pat nedaudz apmierinā ti. Nav jā ceļ as 6 no rī ta un jā uzņ emas sauļ oš anā s krē sli. Un kluss, tieš i tas, ko mē s gribē jā m.
Jū ra ir pā rsteidzoš a. Neticama zemū dens pasaule. Tiesa, ieeja nav no krasta. Bet es domā ju, ka to nevar saukt par mī nusu, bet gan par nelielu viesnī cas izcē lumu.
Ē diens, protams, nevar teikt, ka jums ir taisnī ba, un tas arī viss. Ir daž ā dī ba, ja vien augļ u bū tu vairā k. Bet jebkurā gadī jumā katrs atradī s kaut ko savai gaumei.
Pati viesnī ca ir liela. Ir vietas, kur vienkā rš i pastaigā ties vakarā .
Kopumā viesnī ca ir laba. Protams, katrs atradī s sev plusus un mī nusus. Bet, ja vē laties kaut ko klusu, prom no visas kņ adas un pilsē tā m, tad, manuprā t, Stella Di Mare ir labs risinā jums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu