Serenity Fun City 5*– Atsauksmes

50
Novērtējums 6.610
№16 viesnīcas reitingā Makadi līcis
6.8 Numurs
6.3 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Makadi līča rajonā. Tā tika atvērta 2012. gadā, un tajā katru gadu tiek veikta pakāpeniska renovācija. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un 5 stāvu ēku kompleksa. Viesnīca ir lieliski piemērota aktīvai ģimenei ar bērniem, jo ​​uz vietas atrodas viens no labākajiem Huragadas ūdens parkiem, atrakciju parks un Disneja stila bērnu klubs. Viesnīcas viesi var izmantot pludmali Serenity Makadi Beach 5 *.Vairāk →
аватар minukov.pavel
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s dzī vojā m 7360. istabā , pē dē jā ē kā , no kuras paveras skats uz akvaparku. Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā atgriezties. Atbraucā m vakarā , iedevā m hibiskus, uzreiz uzlikā m rokassprā dzes, aizvedā m uz istabu, aizturē jā m virtuvi, lai pabarotu. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m 7360. istabā , pē dē jā ē kā , no kuras paveras skats uz akvaparku. Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā atgriezties.
Atbraucā m vakarā , iedevā m hibiskus, uzreiz uzlikā m rokassprā dzes, aizvedā m uz istabu, aizturē jā m virtuvi, lai pabarotu.
Istabas ir nedaudz noguruš as, bet, ja neatrod vainu, tad viss ir diezgan normā li un skaisti.
Ē diens vienkā rš i izcils, ir viss, ko sirds kā ro, pat zupas un viss ir ļ oti garš ī gs. Katru vakaru tematiskā s vakariņ as. Mē s devā mies uz a la carde: meksikā ņ u un aziā tu, pē c tam uzreiz uz parastu restorā nu, parastais bija garš ī gā ks))) Netā lu no akvaparka ir ē dinā š anas laukums ar parastu picu, cī siņ iem, panini, burgeriem, frī kartupeļ iem, saldē jums un citi labumi.
Infrastruktū ra - ir viss nepiecieš amais atpū tai: bā ri, baseini, tualetes, dvieļ i.
Ir bē rnu klubs, kurā animatori pastā vī gi kaut ko dara ar bē rniem.
Akvaparks ir silts un apsildā ms, no tuksneš a vē jiem aizsargā ts ar ē kā m, bē rni no tā netiek ā rā , un pieauguš ajiem ir kur apgriezties)))
Lunapark - vakarā no 5 lī dz 7 bē rniem bez maksas. Vai ir kur likt mazuli?
21-00 sā kas vakara izrā de - vai nu kā ds ierodas, vai vietē jie animatori kaut ko izdomā . Esam bijuš i vairā kas reizes, patika, bet gribē tos vairā k vietē jā s eksotikas vē derdejas un vī rieš u dejas ar svā rkiem)
Mazs atvē rts busiņ š uz pludmali brauc ik pē c 10-15 minū tē m, mē s nekad to negaidī jā m ilgā k par 3 minū tē m. Pastaiga no vestibila lī dz pludmalei 7 minū tes.
Pludmale - tur ir smiltis mazajiem, ar maksimā lo paisumu 190 cm, onkulis bija lī dz priesteriem. Pontons ir labs koka, iespē jams, ne vairā k kā.50-100 metri.
Rifs ir krā š ņ s, tur ir daudz daž ā du zivju, vienkā rš i nolaid galvu un uzreiz atrodies pasaku pasaulē ), iespē jams, redzē ji visus, ko vien var satikt, izņ emot bruņ urupuč us, dugongus, haizivis un delfī nus))) Mē s devā mies tā lā k batiskafa tū re, tur bija nož ē lojama lī dzī ba mū su rifam.
Apkā rt tuksnesim, nav kur iet, bet nevajag. Mē s devā mies no Senzo Mall ar taksometru - abs, norakstī ts caur viber, ā tri un efektī vi. Masku cenas viesnī cā ir 25-28 USD, Senzo - 20. Eļ ļ ā m, tē jā m, zā lē m cenas viesnī cā ir kosmoss, piemē ram strepsils Senzo dā rgā aptiekā - 60 mā rciņ as, viesnī cā - 200. , magnē ti viesnī cā.1-2-3 ye, jū s varat ņ emt)
Kopumā viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem ir tikai pasaka.
Vienī gais, ko es gribē tu ieteikt, ir uztaisī t Disneja pils vakara apgaismojumu, tas bū tu vienkā rš i krā š ņ s.
Vē l milzī gs pluss ir tas, ka nav iereibuš u krievvalodī go tautieš u (visus pa ceļ am izlaida), viesnī cā satikā m 3-4 ģ imenes, bet diezgan normā li. Galvenais kontingents ir vā cieš i, franč i, briti, itā ļ i. Saziņ a pā rsvarā angļ u valodā .
Kopumā viesnī cas vē rtē jums ir 5+. Nā kamgad noteikti atgriezī simies!
аватар amku
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tusies ģ imene divi pieauguš ie un divi bē rni istabiņ ā.6201. Viesnī ca skaista, tī ra un ē rta. Lielisks ē diens, pā rsteidzoš s Ē ģ iptei, katru dienu tematiskā ē dienkarte (itā ļ u, japā ņ u, jū ras veltes utt. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene divi pieauguš ie un divi bē rni istabiņ ā.6201. Viesnī ca skaista, tī ra un ē rta. Lielisks ē diens, pā rsteidzoš s Ē ģ iptei, katru dienu tematiskā ē dienkarte (itā ļ u, japā ņ u, jū ras veltes utt. ). Apsildā mi slidkalniņ i. Personā ls ir draudzī gs un dara visu iespē jamo, lai visiem patiktu. Lunapark bez maksas no 17 lī dz 19 bē rniem lī dz 14 gadu vecumam. Nedaudz vē jains, salī dzinot ar Š armas bezvē ja lī č iem, bet ne daudz. No 8 dienā m 4 varē ja brī vi peldē ties jū rā , baseinā visas dienas. Laba animā cija, ikdienas vakara izrā de. Personā ls ļ oti demokrā tisks, neviens neizsaka nekā das piezī mes (kā citā s viesnī cā s), kur tu biji ar š ķ ī vi vai glā zi ā rpus restorā na, gribi iet ar š ķ ī vi uz pludmali vai uz istabu, vai gribi ar kokteili nevienam neinteresē . Atpū tnieki 90% ir eiropieš i (Anglija, Vā cija, Itā lija), visi ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi. Viesnī cā nebija nekā du konfliktu, dzē rā ju un "bijuš u". No mī nusiem galvenais baseins ir neapsildī ts un ne pā rā k stabils Wi-Fi, tas pastā vī gi izslē dzas un ne visur uztver. Pā ris reizes dvieļ u izdoš anas vietā s nebija, bet 20-30 minū š u laikā darbinieki tos atnesa tieš i uz sauļ oš anā s krē slu. Viss ir lieliski, iesakā m.
аватар smaczulevich
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies brokastī s, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m brokastī s, pē c kā uzreiz iekā rtojā m, kā prasī ju, istabiņ u galvenajā ē kā , trī s atseviš ķ as gultas. Visu viesnī cas darbinieku smaidi ir patiesi sirsnī gi un draudzī gi! Teritorija ideā la, uzkopš ana ļ oti pedantiska (katru rī tu no balkona skatī jos kā tī ra cepeš krā snis grilam, jumtus, sienas, pē c tam atbrauca vecā kais un nofotografē ja rezultā tu! ) Tas jau runā par augsto klasi Viesnī ca. … Tomēr ▾ Ieradā mies brokastī s, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m brokastī s, pē c kā uzreiz iekā rtojā m, kā prasī ju, istabiņ u galvenajā ē kā , trī s atseviš ķ as gultas. Visu viesnī cas darbinieku smaidi ir patiesi sirsnī gi un draudzī gi! Teritorija ideā la, uzkopš ana ļ oti pedantiska (katru rī tu no balkona skatī jos kā tī ra cepeš krā snis grilam, jumtus, sienas, pē c tam atbrauca vecā kais un nofotografē ja rezultā tu! ) Tas jau runā par augsto klasi Viesnī ca.
Ē diens ir pā rsteidzoš s katrai gaumei, protams, ja esat pieradis ē st omā rus un dzī vojat pilī , tad izbaudiet savas ainavas un ē dienu mā jā s) Es neuzskaitī š u visus ē dienus, bet jebkurš gardē dis atradī s sev garš u ! Animā cija ir vienmē r un visur, nevienam nav garlaicī gi! Aizdedzinoš i, jautri, interesanti! Katru dienu nā ca daž ā das grupas, daž ā di priekš nesumi, vakarā vestibilā skanē ja dzī vā mū zika, turpat konferenč u zā lē bija kaut kā ds priekš nesums! Nu jā , pilnī gam ideā lam jā atjauno akvaparka pils fasā ž u krā sa, celiņ i, bet tie ir absolū ti sī kumi.
Neviens neprasī ja atbrī vot istabu, paš i nodevā m kartes 12.40! Mē s lidojā m mā jā s ar rokassprā dzē m) Bē rni aizgā ja ar asarā m) Mē s NOTEIKTI atgriezī simies š ajā viesnī cā ! Iesaki!
аватар irina-grigorjeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es pats vienmē r pret viesnī cas izvē li vē rsos atbildī gi un baidos no nepatiesā m atsauksmē m, jo ​ ​ viesnī cas tiek slavē tas, bet patiesī bā tu iekrī ti tā dā bedrē...tā mē s iekļ uvā m un bijā m spiesti piemaksā t un mainī t viesnī ca. … Tomēr ▾ Es pats vienmē r pret viesnī cas izvē li vē rsos atbildī gi un baidos no nepatiesā m atsauksmē m, jo ​ ​ viesnī cas tiek slavē tas, bet patiesī bā tu iekrī ti tā dā bedrē...tā mē s iekļ uvā m un bijā m spiesti piemaksā t un mainī t viesnī ca. Pā rcē lā mies uz š ejieni uz vakariņ ā m, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja uz restorā nu ē st, kamē r kā rtoja papī rus. Es tikai vē los pieminē t puisi reģ istratū rā vā rdā Mohameds, viņ i jau atzī mē ja viņ u atsauksmē s, un viņ š tieš ā m ir ļ oti jauks puisis, pateicoties viņ am))) Viņ š izbraukš anas dienā pagarinā ja istabu bez maksas, mē ģ inā ja palī dzē t it visā , nā kamreiz dosimies uz š o viesnī cu ar dā vanā m. Vispā r viss viesnī cas personā ls ir labi apmā cī ts, visi formas tē rpos, pieklā jī gi, neļ auj sev nekā dus trikus vai jokus.
Mums tika pieš ķ irta istaba ar bē rnu (5 gadi) ar lielisku skatu uz parku un strū klaku centrā , galvenajā ē kā . Kopumā š ajā viesnī cā visi numuri ir vē rsti uz vienu pusi "uz iekš u", t. i. jums nebū s istabas ar skatu uz tuksnesi, ž ogu vai saimniecī bas ē kas, visas ar balkoniem. Istaba ļ oti plaš a, tī ra, viss jauns, mini bā rs. Ū dens ir pieejams visur un tikai pudelē s, kas arī ir pluss. Teritorija ir liela un zaļ a. Liels apsildā ms akvaparks, ko tieš ā m var saukt par akvaparku)) Ir baseins ar jū ras ū deni un mā kslī go vilni, apsildā ms bē rnu baseins.
Bē rnu baseina zona ir iež ogota un ir tik mierī gs, ka novembrī tur nebija iespē jams sauļ oties (32 ° C), bija mierī gs, bet tas ir pluss ziemas mē neš iem. Sapratā m, ka š eit bū s labi decembrī un janvā rī . Š ī s viesnī cas bonuss ir savs atrakciju parks, no 18:00 lī dz 20:00 bē rniem tas ir bez maksas, pieauguš ajiem tas ir maksas un pē c 20:00 arī maksā , bet ticiet man - nav rindu un jū s 2 stundu laikā var braukt 10 reizes pa visā m atrakcijā m. Kā du dienu pē cpusdienā notika Disneja varoņ u parā de un klaunu priekš nesumi.
Uzturs. Atseviš ķ i ir vē rts pieminē t, jo esam diezgan š vaki))) Galvenais restorā ns jauns un tī rs, viss ā tri iztī rī ts, visi strā dā kā bites. Ē diens ir vairā k eiropeisks, ir desertu ē dienkarte. Katram vakaram sava vakariņ u tē ma, bija garneles un krabji un shawarma. . . Brokastī s 2 omletes stacijas, pankū kas, grauzdiņ i, daudz sieru, maizes izstrā dā jumi. Pusdienā s vā ra makaronus, var izvē lē ties kā das sastā vdaļ as grib, daudz zaļ umu un dā rzeņ u, daž ā das mē rces. Vakariņ as ir atseviš ķ s jautā jums, uz ielas pastā vī gi kaut ko cep. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, Ē ģ iptē man negarš o saldumi, bet š eit es ē du ar prieku. Ļ oti garš ī gs saldē jums. Kopumā ar pā rtiku problē mu nav.
Vakaros dzī vā mū zika, katru dienu cits izpildī tā js. Mini diskotē ka 20:30 un tad 21:30 katru dienu uz viesnī cu aicina mā ksliniekus, kamē r mē s bijā m viesnī cā skatī jā mies faķ ī ru š ovus, vē derdejotā jus, vingrotā jus un citus deju kolektī vus.
Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , lī dz pludmalei var staigā t 700 m un tajā paš ā laikā izstaigā t viesnī cu pa 1. lī niju, pie jū ras ir neliels rotaļ u laukums vai autobuss kursē ik pē c 10 minū tē m, brauciet 3 minū tes. Pludmale ir maza, bet mā jī ga, bē rniem ir iztī rī tas ieejas jū rā . Pludmalē ir bā rs, kur var ieturē t maltī ti. Jauka piestā tne, daudz zivju. Labs rifs, bet arī tiem, kas nirst, pietiek uzvilkt koraļ ļ us un uzkā pt lī dz viduklim un pie tevis bū s daudz krā sainu zivju. Jū ra ir skaidra, ū dens novembrī bija 25 °C.
No mī nusiem es pat nezinu, ko atzī mē t, katrs noteikti atradī s par ko sū dzē ties. Tā nav luksusa viesnī ca, bet tā ir piecvieta. Droš i varat doties, š ī s viesnī cas vē rtē jums ir tā ds pats un varu ieteikt ģ imenē m ar bē rniem. Viesnī cā ir marš ruta autobuss uz senzo tirdzniecī bas centru (10 USD turp un atpakaļ ) tiem, kas vē las vakarā iepirkties vai doties pastaigā pa miniatū ro Ē ģ iptes parku, netā lu no tirdzniecī bas centra ir arī smilš u skulptū ru parks.
Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā vē l!
аватар vstavnichuk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies 14:00 ar trim ģ imenē m, iekā rtojā mies 15 minū tē s un visi bija blakus, kā prasī jā m (par velti! ). Istabas plaš as un tī ras, ledusskapjos ir tī rs ū dens un sevenap ar mirindu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, mū su istabiņ u 6355 iztī rī ja Mansurs, labi darī ts, vienkā rš i nav ko iekā pt (izņ emot ziedu rotā jumus uz gultas, ko tikko nometā m uz grī das. … Tomēr ▾ Ieradā mies 14:00 ar trim ģ imenē m, iekā rtojā mies 15 minū tē s un visi bija blakus, kā prasī jā m (par velti! ). Istabas plaš as un tī ras, ledusskapjos ir tī rs ū dens un sevenap ar mirindu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, mū su istabiņ u 6355 iztī rī ja Mansurs, labi darī ts, vienkā rš i nav ko iekā pt (izņ emot ziedu rotā jumus uz gultas, ko tikko nometā m uz grī das. : ) )
Akvaparks ir cienī gs, atrakciju parks ir cienī gs. Virtuve ir ī paš a saruna. . . kad vakariņ ā s vienlaikus tika pasniegti grilē ti krabji, lielas grilē tas garneles, risoto ar krabjiem un garnelē m, kalmā ri un plus vē l viss, ko pasniedz regulā ri. . . Padevos - ē du par daudz : ( Kvalitatī vas jū ras veltes katru dienu, dā rzeņ i ļ oti garš ī gi utt utt. Peldbaseini, pludmales - sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas! Vienī gais sliktais ir ū denspī pe, mums ir daudz labā k.
Tas ir viss, ko es gribē ju pateikt. Iesaku viesnī cu.
аватар lvn28
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un informā ciju internetā . Pā rē jais man patika, viesnī ca tieš ā m lieliska, numuriņ i kā rtī gi, uzkopti katru dienu. Lai gan sā kumā viņ i neiekā rtojā s istabā , bet pē c pirmā pieprasī juma viņ i to nomainī ja. … Tomēr ▾ Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un informā ciju internetā . Pā rē jais man patika, viesnī ca tieš ā m lieliska, numuriņ i kā rtī gi, uzkopti katru dienu. Lai gan sā kumā viņ i neiekā rtojā s istabā , bet pē c pirmā pieprasī juma viņ i to nomainī ja. Akvaparks ir milzī gs, bē rns bija sajū smā . Liela zaļ ā zona, ir vieta pastaigai. Tava pludmale. Ē diens ir daudzveidī gs, ē damistaba plaš a, vienmē r bija kur apsē sties. Objektī vi vē rtē ju – ļ oti labi. Nā kamreiz š eit bez vilcinā š anā s! Slikts Wi-Fi ir vienī gais trū kums. Un kā pē c jums tas ir vajadzī gs - sauļ ojieties un peldieties, aizmirstot par visu)
аватар svetlanazivag
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lai nokļ ū tu lī dz viesnī cai, ir nepiecieš ama aptuveni stunda, un tas notiek ar pieturā m vairā kā s viesnī cā s. Rajonā , kur atrodas viesnī ca, nav nekas cits kā viesnī cas un vienkā rš i nav kur iziet pastaigā ties. Un ja vajag uz pilsē tu, tad tikai ar taksi. … Tomēr ▾ Lai nokļ ū tu lī dz viesnī cai, ir nepiecieš ama aptuveni stunda, un tas notiek ar pieturā m vairā kā s viesnī cā s. Rajonā , kur atrodas viesnī ca, nav nekas cits kā viesnī cas un vienkā rš i nav kur iziet pastaigā ties. Un ja vajag uz pilsē tu, tad tikai ar taksi. Uz pilsē tu cena bū s 5-7 dolā ri. Bet š ai vietai ir daž as priekš rocī bas. Piemē ram, par ekskursiju apmeklē jumu tajā paš ā Luksorā nav piemaksas. Starp citu, noteikti vajadzē tu doties ļ oti forš ā ekskursijā . Bet arī viesnī cā nevajadzē tu pā rmaksā t. Un, lai gan viesnī cas gids, tiklī dz jū s ieradī sities autobusā , sā ks jū s biedē t ar š ausmu stā stiem vai pat visā di draudē t, neļ aujiet sevi apmā nī t, viņ i tikai mē ģ ina jū s izplē st. Piemē ram, mē s devā mies ekskursijā s caur vietē jo uzņ ē mumu, chiba tour, kam tas vajadzī gs, vienkā rš i ierakstiet meklē tā jā nosaukumu un jū s to uzreiz atradī sit. Viņ u cenas ir vairā kas reizes lē tā kas un apkalpoš ana ir labā ka, un gids lieliski runā krieviski un cik interesanti ir vadī t paš u ekskursiju! Piemē ram, Luksora par 40 USD un apmeklē ja trī s tempļ us, savukā rt ceļ ojumu rī kotā jam ir 95 USD un tikai divi tempļ i. Vakariņ as lielisks transports ē rts viss bija super! Tieš i pie ieejas viesnī cā jū s atrodaties tropu paradī zē . Daudz zaļ umu, zā les, krū mu, palmu. Reģ istratū ra ir lieliska. Palmu strū klakas ir plaš as un vieglas. Ē rti atpū tas krē sli un dī vā ni. Mū s uzreiz cienā ja ar hibiska tē ju. Mū s uzreiz neiekā rtoja istabā , bet uzlika rokassprā dzes un palū dza pagaidī t. Ī paš i nebijā m, jo ​ ​ ieradā mies pirms laika un devā mies apskatī t teritoriju. Teritorija ir ļ oti labi kopta un ļ oti zaļ a. Tas nav biež i redzams pat dā rgā kā s viesnī cā s. Ir laba izklaides zona. Ir peldbaseins un diezgan liels, ļ oti maziem bē rniem ar mini slidkalniņ iem ar sē nē m. Ir pat dzeramnaudas spainis, bē rniem ļ oti patī k, kad viņ us aplej ar ū deni) Ir arī atrakciju parks bē rniem. Turklā t tas ir liels un ir daž ā du vecumu karuseļ i, un ir diezgan ekstrē mi ļ oti maziem. Viņ š sā k strā dā t vakarā . Un bē rniem tas ir bez maksas, un pieauguš ajiem ir jā maksā . Protams, ir arī bē rnu klubs. Š ī nav tikai viena istaba ar rotaļ lietā m, bet vairā kas tematiskas mā jas. Pie centrā lā baseina atrodas pils) Ir baseins ar mā kslī go vilni, kas periodiski tiek ieslē gts. Ir slinka upe. Viņ i peld uz gumijas laivā m ar airiem. Pats akvaparks ir liels, daudz labu lielu slidkalniņ u. Mazā kiem bē rniem ir trī s mazi bē rnu slidkalniņ i. Pie baseiniem ir daudz saulessargu un sauļ oš anā s krē slu, kā arī bā rs ar dzē rieniem. Un ā trā s ē dinā š anas kafejnī ca. Netā lu no skatuves, kur skan mū zika, ir interesanta strū klaka, kur ū dens strū klas nejauš i sitas no grī das. Bē rniem patī k tur skraidī t. Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā ar piekļ uvi baseinam un zaļ ajam zā lienam. Ir viss nepiecieš amais. Tē jkannas kafijas veikala komplekts. Mini bā rs ar ū deni un sodas. Droš s. Ir č ī bas un peldmē teļ i. Istaba ir diezgan vienkā rš a, bet viss ir izdarī ts glī ti. Viss izskatā s svaigs. Mē beles vietā m nobruž ā tas, bet nekas kritisks. Vannas istaba ir ok. Daudz daž ā du vannasistabas piederumu. Uzturs. Galvenais restorā ns ir plaš s, un tajā ir sē dvietas gan iekš pusē , gan ā rpusē . Ir daudz galdu. Viņ i barojas ļ oti labi. Piemē ram, pusdienā s seš u veidu gaļ a. Grilē ta vista, cepta vista ar dā rzeņ iem, liellopa gaļ as sautē jums, liellopa gaļ a ar dā rzeņ iem, makaronu gaļ as kastrolis. Cepta zivs. Daž ā di garnī ri. Rī su makaronu pavā rs gatavo makaronus. Sautē ti kartupeļ i sautē ti dā rzeņ i. Pā ris zupas iespē jas. Daž ā di marinē ti gurķ i un salā tu galds. Ir arī gatavi salā ti. Ir tikai uzkodas pat ar gaļ u. Laba saldumu un konditorejas izstrā dā jumu izvē le. Piecu veidu augļ i. Nomizoti un sasmalcinā ti plus augļ i sī rupā . Dzē rieni ir yuppie tipa sulas un soda no tirdzniecī bas automā tiem, tē ja un kafija. Bā rmenis ielej alkoholu, bet alkohols ir standarta ē ģ iptieš u alkohols. Vakariņ ā s vē l vairā k. Piemē ram, vistas karbonā de, liellopa gaļ as sautē jums, jū ras velš u zupa, kur var noķ ert krabjus, kalmā rus vai zivis) Vā rī ta liellopa gaļ a un grilē tas zivis. Nu vispā r ē diens ir ok) Un nobeigumā par pludmali un jū ru. Viesnī ca 2 lī nijā s. Lai nokļ ū tu pludmalē , jums jā iet cauri blakus esoš ā s viesnī cas teritorijai. Tas ir apmē ram 700 metri, un viņ i dodas lejup. Ja nevē laties iet kā jā m, no reģ istratū ras ik pē c 15 minū tē m kursē bezmaksas autobuss. Parasti tur devā mies kā jā m un atpakaļ , lai nekā ptu kalnā , braucā m ar autobusu. Pludmalē ir neliela piestā tne, kur var nirt. Tieš i blakus molam atrodas koraļ ļ u rifs. Ieeja jū rā ir ļ oti akmeņ aina un bez peldkurpē m neiztikt. Jā , un pie ū dens malas ir arī diezgan lieli akmeņ i. . Tieš i ū denī ir flī ž u celiņ š , kur ū dens ir sekls, bet celiņ š š aurs un ne pā rā k ē rts. Vispā r jā iet dziļ umā un apakš ā ir daudz akmeņ u, uz kuriem var cirst pats. Daudz sauļ oš anā s krē slu un vē jstiklu. Sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem un pludmalē ir koka. Kopumā pludmales segums ir ciets akmeņ ains, vietā m ar irdenā m smiltī m. Pludmalē ir bā rs un kafejnī ca. Nu, nedaudz par animā ciju. Visa animā cija notiek pie baseina un uz skatuves akvaparkā . Tiek rī kotas jogas nodarbī bas, ū dens aerobika, dats vai volejbols. Deju nodarbī bas. Ar bē rniem nodarbojas bē rnu animators. Sarī kojiet mini diskotē ku. Kopumā visai ģ imenei izdevā s atpū sties.
аватар dorota
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Mums akvaparks bija galvenais variants un uz doto brī di viss ir kā rtī bā , baseinu ir daudz, maziem bē rniem ir vieta, slidkalniņ i arī daž ā da izmē ra jebkuram vecumam, kopumā bē rni bija priecī gi , starp citu, bē rnu klubiņ š viesnī cā ir izcils, bē rni ir saderinā juš ies pastā vī gi un pa dienu un vakarā pē c vakariņ ā m, turklā t vē l paveicā s, ka mū su draugi bija vienaudž i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Mums akvaparks bija galvenais variants un uz doto brī di viss ir kā rtī bā , baseinu ir daudz, maziem bē rniem ir vieta, slidkalniņ i arī daž ā da izmē ra jebkuram vecumam, kopumā bē rni bija priecī gi , starp citu, bē rnu klubiņ š viesnī cā ir izcils, bē rni ir saderinā juš ies pastā vī gi un pa dienu un vakarā pē c vakariņ ā m, turklā t vē l paveicā s, ka mū su draugi bija vienaudž i. Mē s ieguvā m lielu un plaš u istabu pirmajā stā vā ar piekļ uvi zā lienam un blakus esoš ajam baseinam, kas ir ļ oti ē rti. Pludmale pie viesnī cas ir sekla, ģ imenē m ar bē rniem pluss, bet peldē ties devā mies no garas mola, kur ir vairā kas nogā zes. Ū dens jau patī kams, sā kumā nedaudz atsvaidzina, bet pierod 30 sekundē s, bē rni peldē jā s ar prieku, jū ra ir tī ra, zivis ir, tā pē c maskas ir obligā ti, ir ko redzē t . Ē diens mums patika, vienmē r bija ar ko pabarot bē rnus, gatavo garš ī gi un daudzveidī gi, restorā nā ā tri notī ra galdus, tikpat ā tri tiek papildinā ti ē dieni, kas beiguš ies, ar vē deru nebija problē mu. Viesnī cas tuvumā nav nekā interesanta, izņ emot citas viesnī cas, tā atrodas tā lu no pilsē tas, tā pē c papildu pakalpojumu un ekskursiju cenas ir pā rā k augstas. Lidostā noteikti nopē rc vietē jā operatora karti, viesnī cā ir baigais internets un ir tikai vestibilā , tad bū s viegli atrast vajadzī go par ī sto cenu. Personā ls viesnī cā nav slikts, puiš i pieklā jī gi un centī gi, nekā du problē mu nebija. Ī paš nieks vai vadī tā js, es nezinu, kā to izdarī t pareizi, biež i vien ir personiski ieinteresē ts cilvē ku atpū tā . Mū su skrē jienā atpū tuš ais kontingents ir diezgan pieklā jī gs, pā rsvarā eiropieš u, krievvalodī go un arā bu bija ļ oti maz. Tā tad viesnī ca ģ imenes atpū tai nav slikta, varbū t jaunieš iem bū s garlaicī gi, tā pē c labā k doties ar savu kompā niju.
аватар angelasang
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciet uz viesnī cu apmē ram stundu. Pa ceļ am piestā jā m arī viesnī cā s. Tā pē c es domā ju, ka tas nav garš . Š ajā jomā nav daudz ko darī t, izņ emot viesnī cas. Gar prosu nav kur iet pastaigā ties, visur tuksnesis. … Tomēr ▾ Brauciet uz viesnī cu apmē ram stundu. Pa ceļ am piestā jā m arī viesnī cā s. Tā pē c es domā ju, ka tas nav garš . Š ajā jomā nav daudz ko darī t, izņ emot viesnī cas. Gar prosu nav kur iet pastaigā ties, visur tuksnesis. Bet viesnī ca ir tikai tropu paradī ze. Viss ir ļ oti skaisti. Daudz zaļ umu, krū mu, palmu. Viesnī cas vestibilā , kas ir liels, arī viss ir ļ oti skaisti noformē ts. Ļ oti ē rta atpū tas zona ar ē rtiem krē sliem un dī vā niem. Visur ir lielas palmas un zaļ umi. Es neesmu redzē jis labā ku uzņ emš anu kā š eit vairā k nekā vienā viesnī cā Ē ģ iptē . Pē c ieraš anā s mū s pacienā ja ar dzē rieniem. Teritorija ir ļ oti zaļ a. Galvenā baseina zona ir vienkā rš i lieliska vieta piknikam. Tā pē c es iesaku ieņ emt istabu pirmajā stā vā ar piekļ uvi baseinam. Jū s varat spē lē t mini futbolu vai badmintonu uz zā les. Vai vienkā rš i sauļ oties klusumā pie baseina. Bē rniem ir diezgan liels bē rnu baseins ar mini slidkalniņ iem. Un slaidi vecā kiem bē rniem. Blakus atrakciju parks ar labu atrakciju komplektu. Viņ š strā dā vakaros. Interesants bē rnu klubs vairā ku tematisko mā ju veidā . Ir ū dens parks ar mā kslī go viļ ņ u zonu un daudziem daž ā da augstuma slidkalniņ iem. Aizas ir forš as. Ir slinka upe. Viesnī cā ir daudz izklaides zonu. Ar izklaidi viesnī cā mums nepietika obligā tajā programmā bija ekskursijas. Es jau sen gribē ju apmeklē t Luksoru. Viņ š labi runā krieviski, un viņ š vada ekskursijas ar super labā ko gidu, kuru mē s vē l neesam satikuš i, un cenas ir daudz zemā kas nekā viesnī cu gidiem. Piemē ram, lukss maksā ja č etrdesmit dolā rus vienai personai un ietvē ra trī s tempļ u apmeklē jumu, savukā rt viesnī ca piedā vā ja deviņ desmit piecus dolā rus vienai personai un tikai divus tempļ us, tā ir atš ķ irī ba. Tagad par ē dienu viesnī cā . Restorā ns ir pietiekami liels, lai tajā varē tu izmitinā t visus. Daudzi galdi ir skaisti dekorē ti. Daž i galdi atrodas ā rpusē . Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Piemē ram, pusdienā s vismaz seš i gaļ as ē dieni. Galvenokā rt vistas un liellopa gaļ a. Daudz daž ā du piedevu. Sagatavojiet makaronus. Dā rzeņ u sautē jums. Vairā ku veidu zupas. Mē rcei ir salā tu galds ar daž ā dā m eļ ļ ā m. Dā rzeņ u izvē le ir laba. Daudz daž ā du uzkodu, ieskaitot gaļ u. Laba saldumu izvē le. Arī laba augļ u izvē le. . Kopumā ē diens ir ļ oti labs. Š eit es pabeidzu savu pā rskatu, jo bū s nepiecieš ams ilgs laiks, lai visu detalizē ti aprakstī tu. Nā c un apskati visu pats!
аватар zafar2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pirmkā rt atpū tai ar bē rnu ziemā , vī ram bija svarī gi rifi, bet kopē jā s sajū tas palika divē jā das, lai gan ne visas pretenzijas tika izvirzī tas paš ai viesnī cai. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, ieradā mies ap pusdienas laiku, mū s aizsū tī ja atsvaidzinā ties un tikai tad bijā m iekā rtojuš ies. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pirmkā rt atpū tai ar bē rnu ziemā , vī ram bija svarī gi rifi, bet kopē jā s sajū tas palika divē jā das, lai gan ne visas pretenzijas tika izvirzī tas paš ai viesnī cai. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, ieradā mies ap pusdienas laiku, mū s aizsū tī ja atsvaidzinā ties un tikai tad bijā m iekā rtojuš ies. Numuriņ š parasts, stā voklis ļ oti viduvē js, viss tieš i tā , kā viesnī cas aprakstā , nekas ī paš s nav ko piebilst, galvenais, lai visas uzturē š anā s laikā nekas nesaplī sa. Tī rī š ana vispā r ir normā la, tikai pā ris reizes puisis atbrauca, kad tikko atgriezā mies no pludmales, lū dza vē lā k sakopt, bet vē lā k neatnā ca. Man ļ oti patika pludmale, daudz vietu, daudz sauļ oš anā s krē slu, daž reiz veselas rindas bija tukš as. Ieeja ū denī ir sekla, peldē ties ar vī ru gā jā m tikai no mola, bet ū dens februā rī nav tas siltā kais, maigi izsakoties. Manam dē lam ir septiņ i gadi un viņ š atsakā s peldē t. Mans vī rs peldē ja visilgā k un vistā lā k, paņ ē ma daudz skaistu rifu un zivis kamerā , ū dens protams dzidrs un tī rs. Viesnī cas teritorija nav slikta, ir zaļ ā s zonas, viss ir tī rs un kopts, var iet pie kaimiņ iem, viens apsildā ms baseins nostrā dā ja, tas mū s izglā ba, plus cilvē ki tur vienmē r bija pieklā jī gi un manam dē lam bija jautri . Visi pā rē jie baseini un slidkalniņ i bija auksti, š ī mums ir kā rtē jā vilš anā s. Uztura ziņ ā viss bija kā rtī bā , neesam stipri izvē lī gi, bē rnam vienmē r bija ar ko pabarot. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija kaut kas gaļ a vai vistas gaļ a, dē lam garš oja vietē jie rī si, no rī ta traucē ja sausā s brokastis ar bumbiņ ā m, vā rdu sakot, normā li. Protams, alkohols ir tikai vietē jais, bet mē s to nedzeram, labā k paņ emt lī dzi mazliet normā lu. Animā cija viesnī cā nav slikta, puiš i centā s, tikai mums nedaudz nepaveicā s, ka dē lam nebija draugu pē c vecuma. Pieauguš ajiem vakarā notiek daž ā das izrā des vai š ovi, ir pieaicinā ti mā kslinieki, tač u daudz kas ir atkarī gs no personī gā s aktivitā tes. Turklā t izklaidē jā mies ar braucienu uz Luksoru, mazais lieliski pā rdzī voja visu un viņ am patika ne mazā k kā mū sē jais, un ī paš i viņ am ienirt batiskafā , skat tiba ar turku. Un secinā jumu izdarī š u, ka pirms aprī ļ a ar bē rnu nebrauksim, vē l bija auksts, bet siltajā sezonā , kad viss darbosies pilnvē rtī gi, domā ju, ka š ī viesnī ca nebū s slikta, un ja viņ i arī atjauninā s istabiņ as, tad vispā r super.
Parādīt vairāk »


iemiesojums 3556905
Labdien. Mēs dosimies uz šo viesnīcu marta beigās. Kurš zina, vai varat apmeklēt blakus esošās Sarkanās jūras Tadžmahal pludmali ar Fun City rokassprādzēm, ejot gar krasta līniju?
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums lczgdy5i
Serenītē ir akvaparks, un uz kuras līnijas tas atrodas!
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums egoana27
Mēs janvārī dosimies atpūsties kā pāris, pastāstiet man, kura viesnīca ir labāka Vai, ja kāds tur bija, šo viesnīcu plusi un mīnusi. Vēlama galvenā jūra un koraļļu klātbūtne.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums salesmanager
‹ Viesnīca Serenity Fun City 5*

Отель находится в районе Макади Бей. Был открыт в 2012 году, проходит ежегодную поэтапную реновацию. Состоит из основного 2-этажного здания и комплекса 5-этажных корпусов. Отель хорошо подойдет для активного семейного с детьми, так как на территории отеля расположены один из лучших аквапарков в Хурагаде, луна-парк и детский клуб оформленный в стиле Дисней. Гости отеля могут пользоваться пляжем в отеле Serenity Makadi Beach 5*.

Atrašanās vieta Отель расположен в 33,5 км от аэропорта Хургады, в 39,5 км от центра города, в заливе Макади-Бей
Pludmales apraksts Песчано-каменистый пляж протяженностью 320 метров, пляж расположен в отеле Serenity Makadi Beach через дорогу (600 метров). Заход в море с понтона (длина 40 метров), есть кораллы. Курсирует бесплатный автобус до пляжа каждые 15 минут. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, заказ такси, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно (с 01-00 до 05-30), факс/ксерокопирование (платно), обмен валюты (банкомат), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 4 конференц-зала вместимостью до 500 человек, магазины, в отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (бесплатно, по запросу), 3 бассейна для взрослых без подогрева в зимний период (1674 кв.м., 432 кв.м. и 131 кв.м.), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины, автобус до центра города (платно, по запросу).

Le Monde Restaurant — главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), обед (12:30-14:30), ужин (18:30-21:30), диетическое меню (по запросу).

Rossini Restaurant — a la carte ресторан мексиканской кухни: ужин (18:30; 19:30 или 20:30).

Royal Lounge — a la carte ресторан: ужин (18:30; 19:30 или 20:30).

Al Dende Restaurant — a la carte ресторан итальянской кухни: ужин (18:30; 19:30 или 20:30).

Andalucia Restaurant — a la carte ресторан восточной кухни: ужин (18:30; 19:30 или 20:30).

Sayonara Restaurant — a la carte ресторан азиатской кухни: ужин (18:30; 19:30 или 20:30).

Sea Food Restaurant — a la carte ресторан морепродуктов: ужин (18:30; 19:15; 20:00 или 20:30).

Lobby Bar (10:00-23:00; поздний завтрак 10:00-11:00).

Shamandoura Bar (с 10:00 до заката; закуски 15:30-17:00).

Food Court Bar (с 10:00 до заката; закуски 11:00-14:00, мороженое 12:00-13:00 и 16:00-17:00).

English Pub (18:00-02:00).

Beach Bar (с 10:00 до заката; закуски 12:00-14:00; блинчики 15:30-17:00).

Disco Bar (23:00-02:00 напитки платно).

Shisha Oriental Café (19:00-00:00 платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, аквапарк частично с подогревом в зимний период (15 горок для детей), луна-парк: 9 аттракционов (платно), детский клуб (от 5 до 12 лет), комната с видеоиграми (платно), 6d-кинотеатр (платно), мини-диско, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк частично с подогревом в зимний период (26 водных горок: 11 горок для взрослых и 15 горок для детей, часы работы 10:00-17:00)— платно, Луна-парк (20 аттракционов, платно), дискотека в соседнем отеле Serenity Beach (23:00-02:00, бесплатный вход, напитки платно), мини-гольф платно (Serenity Makadi Beach), 2 теннисных корта, прокат теннисных ракеток, мячей, освещение теннисного корта — платно (Serenity Makadi Beach), футбольное поле, пляжный волейбол (бесплатно), дартс (бесплатно), бильярд в отеле Serenity Beach (платно), 6D кинотеатр (платно), видеоигры платно (с 18-00 до 00-00), аквааэробика (бесплатно), бочче (бесплатно), дайвинг центр (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 515 номеров: 219 Standard Room, 52 Triple Room, 18 Premium Room, 48 Deluxe Room и 178 Family Rooms.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, кондиционер, LCD-телевизор, спутниковое телевидение, телефон, сейф (бесплатно), мини-бар (для Al — минеральная вода, ежедневное пополнение, для UAll — безалкогольные напитки в мини баре по приезду), электрический чайник, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: платно (с 01-00 до 05-30).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 36 Km Safaga Road, Makadi Bay, P.O. Box 324, Hurghada, Red Sea, Egypt.
Tālruņi: +20 65 359 09 65
Tīmekļa vietne: Serenity Fun City
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.