Pretīgi (

Rakstīts: 9 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 29 decembris 2018 — 7 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 7.0
Nopirku skaistas bildes, ļ oti patika. Un patiesī ba viesnī cas teritorija ļ oti skaista, kā no austrumnieciskas pasakas. Tomē r ar to viss labais beidzā s.
Istabas vecas, mē beles lipī gas, televizors aizvē sturisks. vannasistabā santehnika birst tieš i rokā s. Sakopa par pā ris eiro, tieš ā m neslikti (bez dzeramnaudas nezinu)
Ē diens nebija garš ī gs un vienmuļ š . Un es to rakstu, cilvē ks, kurš ē d gandrī z visu, prasa piedevas un viņ am vienmē r viss garš o. Vē lā kafijas smarž a arī neuzlaboja garastā vokli.

Apsildā mā baseina arī nebija, lai gan bijā m Vecgada vakarā un nebū tu lieki ļ aut cilvē kiem peldē ties, jo jū ra bija auksta. bet vienkā rš i auksta. Nekā du mū ziku neieslē dza, bija ideā ls klusums. laiks (kā pansionā tā )
Internets ir pieejams tikai vestibilā , bet tur nevar dzert kokteili ar portatī vo datoru - viss iekļ auts vestibilā nedarbojas! Maksā jiet!
Vecgada vakarā visus cilvē kus nevarē ja savā kt kopā - nebija vienotī bas, visi bija drū zmē juš ies paš i. . 23.50 prasī ju mums kokteiļ us, lai mē s ar draugu varē tu svinē t, tā pē c viesmī lis atveda jau 00.15. ! Mums pat dzē riens rokā s nebija, lai sagaidī tu jauno gadu! Gan jau ierē dnis par dienestu saņ ē ma 2 eiro!
Ieeja jū rā neeksistē (trī s simts metru garuma sī kums, kas joprojā m klā ts ar koraļ ļ iem un akmeņ iem (cilvē ki nira no pontona, iegā ja snorkelē t. Citā di nevar.
Ī sā k sakot, es vairs neieš u un citiem neieteikš u!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu