Jaz Makadi Saraya Resort 5*– Atsauksmes

49
Novērtējums 8.210
№6 viesnīcas reitingā Makadi līcis
8.5 Numurs
8.1 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.2 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Madinat Makadi kūrorta zonā, Makadi līcī. Atvērts 2003. gadā. Viesnīcas remonts tiek veikts katru gadu. Netālu no kūrorta, pašā kūrorta zonas centrā, atrodas Souk Makadi iepirkšanās centrs ar milzīgu skaitu restorānu un veikalu. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар borodavka25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , pieauguš am cilvē kam ā tri jā iet 10 minū tes, pa skaistu sakoptu, un galvenais tī ru rajonu, nav jē gas iet, jo. Autobuss aizvedī s lī dz autobusu pieturai, kas atrodas 2 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , pieauguš am cilvē kam ā tri jā iet 10 minū tes, pa skaistu sakoptu, un galvenais tī ru rajonu, nav jē gas iet, jo. Autobuss aizvedī s lī dz autobusu pieturai, kas atrodas 2 minū š u gā jiena attā lumā . Ē diens, kā jau dž ezā ierasts, labs, visa kā pietiek, alus un kokteiļ i mums patika, nav jē gas ņ emt lī dzi (jā ņ em lī dzi savu atvesto).
Telpas tī ras, pastelis jauns bez granulā m. Viņ š tī rī ja labi (tikai, kā parasti, apkopē jam acī mredzot ir ļ oti grū ti atcerē ties visu, kas viņ am bija jā dara un viņ š periodiski aizmirsa kaut ko papildinā t, tad ziepes vai ū deni, bet tas tā ).
Pludmalē , cik saprotu, tika ievestas smiltis, ļ oti mī kstas un patī kamas, ieeja jū rā bez koraļ ļ iem (principā tos nevajadzē s), peldam tā lā k aiz rifa un skaista koraļ ļ u bilde un atveras Sarkanā s jū ras tropiskā s zivis. Tiem, kas prot peldē t un kuriem ir spuras, var viegli piepeldē t lī dz bruņ urupuč iem (50 metri taisni un pa labi no rifa), gandrī z katru dienu redzē ju bruņ urupuč us, tas vairs nebija ziņ kā re, peld arī lielais stingrajs un reiz redzē ja Gitarniku (haizivs stars).
Paš ā pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tie ir jauni, ar š o viss ir kā rtī bā . Ir kā ju laukums (hotdogs, pica, kartupeļ i un salā ti). No alkohola tikai alus, lej cik gribi un cik gribi. Alus garš ī gs. Pusdienā s nevar iet, bet labā k to darī t, jo. ir diezgan liela izvē le.
Ekskursijas iegā des laikā tika uzlikts akvaparks (100 USD par diviem), ja parē ķ ina, cik lī dz tam nokļ ū t, ir 5 minū tes lī dz pieturai, 10 jā gaida, 15 jā iet un 10 jā iet lī dz. paš i slaidi KOPĀ apmē ram 40 minū tes (varbū t jū s varat to pā rvaldī t 30 minū tē s, ja skrienat ). Akvaparks ir piepildī ts ar 90% ē ģ iptieš iem, ļ oti trokš ņ ains, rindas, netī ri baseini, lai paē stu, jā iet tā lu lī dz pē du laukumam, no kura vieglā k aizbraukt uz viesnī cu nekā atgriezties. Es neiesaku.
Viesnī cā ir 2 baseini, viens kluss, otrs nē , abi lieliski. Bā rs pie baseina piedā vā diezgan labus kokteiļ us ar iepakotā m sulā m, ledu un vietē jo š murdjaku, tač u tajā nav š murdjaku, tā pē c tas iet.
Animā cija. Man ļ oti patika, ka viņ a nav ī paš i aktī va un tikai pie baseina, vakarā , š ovi, iespē jams, labā kais, ko esam redzē juš i Ē ģ iptē , var skatī ties.
Un tagad par slikto. Kā parasti, tas ir ceļ vedis (Hasans Aneksturs). Principā uz tikš anos ar gidu neejam, lai viņ š nesabojā tu garastā vokli, bet š im mu...tomē r tas izdevā s. Mums bija agra izrakstī š anā s no viesnī cas un mums bija paredzē ts iedot pusdienu kastī tes, izpē tī jā m numuriņ us, devā mies uz reģ istratū ru, "brā lis" no reģ istratū ras iedeva aizpildī t anketu, lai atstā tu atsauksmi par viesnī ca, mē s viņ u tur slavē jā m, viņ š to paņ ē ma un mums saka, ka . Puiš i, jū su gids nepasū tī ja jums pusdienu kastī tes un nedeva tā s mums, un mē s sajukā m prā tā . Turklā t š is "brā lis" pats izsauca uz mū su istabā m š veicaru pē c mū su koferiem, viņ š lieliski zinā ja, ka braucam prom.
Kā jū s varat ieteikt š ā du viesnī cu?
Расписание автобуса
аватар 8502050
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tos ar sievu un trī sgadī go meitu no 2021. gada 8. lī dz 13. jū lijam. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, mū s uzreiz pacienā ja ar ledus hibiska tē ju, sagā dā ja ē rtu 2 istabu apartamentu, nevis standarta 1. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos ar sievu un trī sgadī go meitu no 2021. gada 8. lī dz 13. jū lijam. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, mū s uzreiz pacienā ja ar ledus hibiska tē ju, sagā dā ja ē rtu 2 istabu apartamentu, nevis standarta 1. stā vā , kā prasī jā m. Pirms iekā rtoš anā s paē dā m pusdienas, ļ oti patika restorā ns, brī niš ķ ī ga apkalpoš ana, daudzveidī gi ē dieni, ē diena kvalitā te izcila. Mū su istaba (1236) atradā s klusā vietā pie baseina. Istaba bija liela un ē rta, mē beles un tehnika labā stā voklī . Ē rta 3 gulta, bē rns galu galā gulē ja pie mums. Teritorijā ir viss ē rtai atpū tai, 5 daž ā da dziļ uma peldbaseini, bē rnu klubs, teritoriju atseviš ķ i atzī mē š u, visa viesnī ca ir botā niskais dā rzs, visa teritorija ļ oti kopta.
Reģ istrā cijas dienā manai sievai bija kā zu gadadiena (5 gadi), liels paldies animā cijas komandai: Innes, Dasha, Yulia un Anoo, puiš i apsveica mū s ar svinī bā m uz viesnī cas skatuves, bija ļ oti patī kami un aizkustinoš i viņ i uzdā vinā ja kaudzi balonu. Pludmale atrodas 10 minū š u gā jienā no istabiņ as, ieeja ū denī maiga, pludmales personā ls palī dz atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus un iekā rtoties, dež urē glā bē js, kas man ļ oti patika, ka pirmajā sauļ oš anā s krē slu rindā ir tuvu ū denim un ir viegli vē rot mazu bē rnu, kā arī to, ka neļ auj rezervē t sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem, kā to parasti dara mū su tautieš i, nepiederoš os dvieļ us ved uz atrasto biroju, jo š ie pasā kumi tur vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Ir rifs, iespē jams novē rot Sarkanā s jū ras iemī tniekus, nedodoties ekskursijā s. Pludmalē ir savs bā rs, kurā varat kaut ko uzkost, piedā vā jot 12 ē dienus: pica, š avarma, burgeri, frī kartupeļ i.
Ir saldē jums, dzē rieni, iepakotā sula ir ļ oti garš ī ga, viss ir ļ oti garš ī gs un, ja vē laties, varat izlaist pusdienas, jū s nepaliksit izsalkuš i. Dienā un vakarā atzī mē š u izcilo animatoru darbu, interesantas izrā des, darbu ar bē rniem un pieauguš ajiem. Viesnī cas Podsolnukh restorā ns atrodas blakus reģ istratū rai, pavā ri katru dienu pā rsteidz ar daž ā diem ē dieniem, daudz gaļ as, grilu, zivju steikiem, gatavā m veselā m zivī m, gardā m uzkodā m, saldumiem, cilvē ki ir ļ oti laipni un draudzī gs, atceros pavā ru Elsaidu stacijā ar omleti, pozitī vu cilvē ku un labu profesionā li, ē dā m, kā likums, pie viena galda, visbiež ā k mū s apkalpoja viesmī lis Ali, ī paš s paldies viņ am, vienmē r uzmanī gs un pieklā jī gs. Istabu tī rī ja katru dienu, apkopē ja Mustafa iepriecinā ja bē rnu ar figū riņ ā m no dvieļ iem. Visā ī paš umā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.
Jautā jumu gadī jumā mums ļ oti palī dzē ja reģ istratū ras puiš i Anatolijs (tā viņ š iepazī stinā ja ar sevi, bet ī sto vā rdu neatceros) un viņ a aizstā jē js Mobtasers, visi runā teicami krieviski gandrī z bez akcenta, gadī jumā jautā jumiem, viņ i vienmē r nā ks palī gā . Katrs viesnī cas darbinieks ir draudzī gs un gatavs palī dzē t padarī t Jū su uzturē š anos ē rtā ku un neaizmirstamā ku, tas viss notiek neuzkrī toš i un cienī gi, atzī mē š u uzraugu Kamelu par rū pē m par manu ģ imeni, ir ļ oti grū ti kā du izcelt, jo darbs no viesnī cas vadī tā ja lī dz dā rzniekam ir daudz darba. Mums ļ oti patika, ņ emot vē rā , ka š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , un pierā dī jums tam bū s tas, ka mē s jau plā nojam atgriezties š ajā viesnī cā rudenī , kad tiks atvē rti tieš ie reisi.

Iesaku š o viesnī cu kvalitatī vu ģ imenes brī vdienu cienī tā jiem ar vai bez bē rniem.
аватар Anna662214
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba apkalpoš ana, ē diens visur tī rs, viss personā ls atsaucī gs, man pret viņ iem nav pretenziju. Paturiet prā tā , ka jums ir jā dodas uz jū ru, viesnī ca ir vairā k kā ģ imenes plā ns. Bē rniem ar vecā kiem, pā riem, kuri vē las relaksē još u atpū tu. … Tomēr ▾ Ļ oti laba apkalpoš ana, ē diens visur tī rs, viss personā ls atsaucī gs, man pret viņ iem nav pretenziju. Paturiet prā tā , ka jums ir jā dodas uz jū ru, viesnī ca ir vairā k kā ģ imenes plā ns. Bē rniem ar vecā kiem, pā riem, kuri vē las relaksē još u atpū tu. Jaunieš iem tur bū s garlaicī gi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. Atrodas 2. lī nijā , tā pē c lī dz pludmalei gā jienā bija kā das 8 minū tes. Apkalpoš ana vairā k vai mazā k normā la. Brī niš ķ ī ga pludmale ar smilš ainu saulrietu un koraļ ļ u rifu, kaut arī. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. Atrodas 2. lī nijā , tā pē c lī dz pludmalei gā jienā bija kā das 8 minū tes. Apkalpoš ana vairā k vai mazā k normā la. Brī niš ķ ī ga pludmale ar smilš ainu saulrietu un koraļ ļ u rifu, kaut arī.150 metru attā lumā . Speciā lie apavi š ai pludmalei absolū ti nav nepiecieš ami. Nevarē tu teikt, ka viss ir super jauns, katru gadu neremontē . Bet viesnī cas tiek uzraudzī tas, tā s vienmē r uztur kā rtī bu, uzrauga veģ etā ciju. Vienī gais moments, neliela piebilde, ka skaidrs, ka ne viss tur ir jauns. Ir brī ž i. . .
аватар freez1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No rī ta nonā cā m viesnī cā , piedā vā ja mazliet pagaidī t, lai gan uzreiz teica, ka reģ istrē š anā s ir no 14-00. Gaidot netika tē rē ts laiks, bet vienkā rš i pā rģ ē rbā s un devā s uz pludmali. Tiek uzskatī ts, ka otrā lī nija, bet patiesī bā nav ļ oti tā lu. … Tomēr ▾ No rī ta nonā cā m viesnī cā , piedā vā ja mazliet pagaidī t, lai gan uzreiz teica, ka reģ istrē š anā s ir no 14-00. Gaidot netika tē rē ts laiks, bet vienkā rš i pā rģ ē rbā s un devā s uz pludmali. Tiek uzskatī ts, ka otrā lī nija, bet patiesī bā nav ļ oti tā lu. Teritorija ļ oti sakopta, pietiekami daudz apstā dī jumu, ir vairā ki baseini. Ļ oti patika pludmale, liela, smilš aina, nolī dzinā ta, ieeja jū rā ē rta, ū dens jau silts, peldē jā mies katru dienu, arī zem ū dens ir ko redzē t, ir daudz mazas krā sainas zivtiņ as, ja kuģ o mazliet tā lā k, tad sanā k veseli bari, no lielajā m zivī m vairā kas reizes bija redzē ts tikai stienis un murē ns. Ar ē dienu viss kā rtī bā , galvenajā restorā nā vienmē r ir izvē le, ē dieni tiek papildinā ti, kad tie beidzas, ļ oti ā tri, viesmī ļ i gudri. Iekost var arī pie baseina un pludmalē , kur vairā kas reizes palikā m pusdienā s, lai netē rē tu laiku ejot uz istabu un restorā nu. Alkohols viss ir vietē jais, tā pē c labā k paņ emt lī dzi bagā ž ā parasto, noteikti var bū t litrs uz cilvē ku vai nopirkt dutikā . Mē s jau sen risinā m problē mu ar internetu, lidostā pē rkot vienu SIM karti uz 10 gigā m, viesnī cā s, kā likums, ir tikai vestibilā un tas ir ļ oti vā jš , un vietē jais mobilais ir ļ oti ā tri. Animā cija viesnī cā ir tā da, ja esat aktī vs cilvē ks, jū s varat viegli atrast kaut ko darī t. Vakaros tiek rī koti daž ā di tradicionā lie priekš nesumi, kad ierodas pieaicinā tie mā kslinieki, tad ir visinteresantā k. Bē rnu klubs ir atvē rts, vakaros ir mini diskotē ka, pa dienu viņ i arī rū pē jas par bē rniem. Turklā t paspē jā m apmeklē t Luksoru, izcilu vē sturisku vietu, š ī protams ir pavisam cita Ē ģ ipte un izbraucā m ar kuģ ī ti atklā tā jū rā , paskatieties ekskursijā . Atpū tnieki pā rsvarā bija rietumeiropieš i, daudzi vā cieš i, diezgan daudz mū sē jie. Patika personā ls, puiš i strā dī gi, glī ti ģ ē rbuš ies, nekā das iepazī š anā s ar klientiem, viss lī menī . Protams, vienmē r ir nelieli trū kumi, piemē ram, restorā nā ir rindas vai daž i numuri ir jā atjaunina, bet kopumā ļ oti pieklā jī ga viesnī ca ar krā š ņ u jū ru, tā pē c š eit ir pilnī gi iespē jams lidot un konsultē t draugus.
аватар Anna458192
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau 12 reizes. Ē diens lielisks, apkalpoš ana lieliska, personā ls izcils. Par istabā m nevar teikt, ka tā s ir absolū ti jaunas telpas, bet tur viss ir tī rs, tī ra labi. Pludmale, lai arī otrajā lī nijā , nav tā lu, burtiski jā iet apmē ram 4 minū tes. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau 12 reizes. Ē diens lielisks, apkalpoš ana lieliska, personā ls izcils. Par istabā m nevar teikt, ka tā s ir absolū ti jaunas telpas, bet tur viss ir tī rs, tī ra labi. Pludmale, lai arī otrajā lī nijā , nav tā lu, burtiski jā iet apmē ram 4 minū tes. Pludmale ir lieliska, un piemē rota bē rniem, jo ​ ​ ir maiga ieeja jū rā un ir arī vieta, kur doties peldē ties, redzē t koraļ ļ us. Teritorija ir zaļ a, daudz eksotisku augļ u koku, teritorijā ir veikali, A la Carte restorā ni. Viesnī ca klusa, mierī ga, piemē rota ģ imenē m. Jaunieš iem, protams, ir diskotē kas, bet tā s nav tā das paš as kā , piemē ram, Š armā . Š ajā viesnī cā ir ū dens atrakciju parks, kas atrodas 5 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas, un autobuss kursē no viesnī cas ik pē c 15 minū tē m. Animā cija arī laba. Man patī k viss š ajā viesnī cā , sā kot no reģ istratū ras darbiniekiem un beidzot ar pā rdevē jā m veikalos, visi ir pieklā jī gi, nevis augstprā tī gi. Š ajā viesnī cā viss ir labi.
аватар angelavasina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ģ imene parasti katru gadu lidojam uz Turcijas kū rortiem, bet š ogad, ņ emot vē rā straujo cenu kā pumu Turcijai, nolē mā m pirmo reizi apmeklē t Ē ģ ipti. Protams, tas ir izteikts kontrasts, lai arī negaidī jā m pā rā k daudz, bet tomē r atš ķ irī ba bija jū tama it visā . … Tomēr ▾ Ģ imene parasti katru gadu lidojam uz Turcijas kū rortiem, bet š ogad, ņ emot vē rā straujo cenu kā pumu Turcijai, nolē mā m pirmo reizi apmeklē t Ē ģ ipti. Protams, tas ir izteikts kontrasts, lai arī negaidī jā m pā rā k daudz, bet tomē r atš ķ irī ba bija jū tama it visā . Sā kš u ar skumjā ko, tas ir istabu skaits. Ieradā mies agri, labi, ka iekā rtojā mies ā tri un bez kavē š anā s un piemaksā m. Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz baseinu, bet pē c pirmā s nakts lū dzā m, lai mū s pā rceļ un dod vismaz otro stā vu. Sajū ta bija tā da, ka guļ am uz ieejas ielas, troksnis un animā cija neļ ā va iemigt, jo pirmajā dienā bijā m pā rguruš i un gribē jā m gulē t. Mū s pā rcē la uz klusu vietu ar skatu uz dā rzu. Pati vieta izrā dī jā s labā ka, bet istaba ar tā lu no jaunā m mē belē m, iekā rtojums ir vecs, bet vismaz viss strā dā ja. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a pā ris reizes, tī rī š ana diezgan slikta, pacieš ama, bet stiepjas. Es saprotu, ka š ajā valstī viņ i vienkā rš i nezina, kā tī rī t, vai arī viņ i nevē las mā cī ties. Viņ i pā rvietojā s ar drā nu, labi redzamā s vietā s slaucī ja putekļ us, labi. Par uzkopš anu ieliku mī nusu, bet visā di citā di diezgan labs serviss un attieksme pret viesiem viesnī cā . Naudu par istabas maiņ u neņ ē ma, bez problē mā m pagarinā ja istabu lī dz vē lam vakaram, viesmī ļ i un bā rmeņ i smaida, tiek galā ar saviem uzdevumiem. Arī reģ istratū rā nekā du pā rpratumu nebija, vienmē r palī dzē ja, kā varē ja. Bet š eit ceļ vedis no tū risma operatora viesnī cā vienkā rš i nav vajadzī gs, jū s nevarat teikt citā di. Nekā du informā ciju uzzinā t nav iespē jams, tikai ekskursiju izpā rdoš ana par ļ oti uzpū stā m cenā m. Gribē jā m daudz ko redzē t, bet ņ ē mā m nevis no viņ a, bet no vietē jā gida. Ir arī daž i uztura trū kumi, jo ī paš i dzē rienos, gan alkoholiskajos, gan bezalkoholiskajos. Sulas bija tikai iepakotas, un tā m, kuras mē s neredzē jā m, kā tā s tika lietas, bija spē cī ga balinā tā ja garš a un pulverveida garš a. Var nopirkt tikai svaigas sulas, un glā ze maksā.3 eiro. Mē s dzē rā m tikai vī nu no alkohola, un labā k ir ņ emt sarkano, balts mums nemaz nepatika. Stiprā kus dzē rienus sauc tikai tā , viss alkohols ir vietē jais un atbilstoš ā kvalitā tē . Var pirkt arī importē to, bet arī viņ š mū s nepā rsteidza. Ē diens ir diezgan labs, un, ja kas, jū s varat ē st daž us a la carte. Mū su bē rns jau ir nedaudz pieaudzis, tā pē c ar pā rtiku bija vieglā k, bet tomē r ne pā rpilnī ba un kvalitā te, pie kuras mē s jau esam tik pieraduš i. Lai gan gan zivs, gan gaļ a vienmē r ir bijusi labā kvalitā tē un kvantitā tē . Dā rzeņ i, augļ i, viss svaigs, lai gan vajadzē ja pā ris dienas, lai pierastu pie vietē jā s garš as un garš vielā m. Bet viesmī ļ i bija lieliski, mū s nosē dinā ja un atrada brī vu galdiņ u, atnesa pasū tī tos dzē rienus un laikus iztī rī ja traukus un galda piederumus, turklā t nemaz neuzbā zī gi. No iemī ļ otā s pludmales un paš as jū ras tas ir brī niš ķ ī gi. Lī dz pludmalei bū s jā iet 5-7 minū tes, bet pa patī kamu ē nainu aleju. Ieeja lē zena un smilš aina, nopeldē jā mies, nebaidoties nocirst kā jas, ir arī skaists rifs, daudz zivju un citas dzī vas radī bas, ir uz ko blenzt, protams, nesalī dzinot ar Vidusjū ru. Teritorija arī sakopta, daudz apstā dī jumu, tī ri baseini, un lielisks akvaparks, brauca visa ģ imene. Kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti, bet tomē r kvalitā tes ziņ ā tā ir krietni zemā ka par to paš u Turciju, tā pē c nā kamreiz uz š ejieni drī z nelidosim.
аватар elvira.isambaeva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Daudzas reizes esmu atpū tusies Ē ģ iptē , tas ir ļ oti ē rts un diezgan ekonomisks variants atpū tai. Braucu ar draugiem un viena. Š oreiz es devos atpū sties uz Makadi viena. Viesnī cā ierados no rī ta, bija mazliet jā pagaida reģ istrē š anā s, kamē r apskatī ju viesnī cas teritoriju. … Tomēr ▾ Daudzas reizes esmu atpū tusies Ē ģ iptē , tas ir ļ oti ē rts un diezgan ekonomisks variants atpū tai. Braucu ar draugiem un viena. Š oreiz es devos atpū sties uz Makadi viena.
Viesnī cā ierados no rī ta, bija mazliet jā pagaida reģ istrē š anā s, kamē r apskatī ju viesnī cas teritoriju. Liela plaš a teritorija, viss zā lienos, apstā dī jumos un ziedos. Liels peldbaseins. Teritorijā ir vietas sportam, volejbola laukums, ū dens sporta veidi, boccia un citas izklaides.
Pludmale ļ oti laba, smiltis baltas, tī ras, skaidrs, ka par to rū pē jas. Ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, kā arī katru dienu tiek nodroš inā ti tī ri pludmales dvieļ i. Ieeja jū rā no Pantones puses, nemaz nesamulsu.
Kad bija pienā cis laiks reģ istrē ties, mani aizveda uz savu istabu. Tas atradā s otrajā stā vā ar skatu uz jū ru no diezgan plaš a balkona.
Numurā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, liela divguļ amā gulta, televizors. Tē jas komplekts uz galda. Mē beles vairs nav jaunas, bet nekas nav salū zis, viss izskatā s pieklā jī gi. Istabas tī rī ba priecē , uzkopš ana katru dienu, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a arī .
Kopumā viesnī ca nav ī paš i trokš ņ aina, es to izvē lē jos pē c š ī kritē rija. Ir animā cija, ikdienas un vakara š ovi, bet nepavisam nav uzmā cī gi. Un vē l gribu atzī mē t personā lu, diezgan smalku un neuzbā zī gu, dara savu darbu un netraucē atpū sties. Tie, kas ceļ ojumā devuš ies viena, mani sapratī s: meitene, kas atpū š as viena, piesaista uzmanī bu, un tā tad, š ajā viesnī cā nekā tā da nav, es atpū tos viena un neviens netraucē ja man mierī gi atpū sties.
Es teikš u tā par ē dienu viesnī cā : viss iekļ auts vienmē r ir pā ris papildu mā rciņ as no atvaļ inā juma) Ē dienu bija daudz, tas bija daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u un augļ u, gaļ as, vistas, zivju. Vietē jais alkohols ir tik un tā , bet krievu tū risti par to zina un iepriekš veic beznodokļ u krā jumus.
Kopumā atvaļ inā jums bija mierī gs, izzinoš s un harmonisks! Paldies viesnī cas vadī bai par mana atvaļ inā juma organizē š anu! Iesaku visiem!
аватар svetaganc
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē ģ iptē nav daudz viesnī cu, kas var lepoties ar labu servisu. Š ajā ziņ ā Jazz nav ļ oti slikts, tam ir savi mī nusi, bet kopumā tā ir diezgan laba viesnī ca. Ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā nokļ uvā m kaut kur ap 8 no rī ta. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē nav daudz viesnī cu, kas var lepoties ar labu servisu. Š ajā ziņ ā Jazz nav ļ oti slikts, tam ir savi mī nusi, bet kopumā tā ir diezgan laba viesnī ca. Ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā nokļ uvā m kaut kur ap 8 no rī ta. Man bija prieks, ka viņ i ā tri apmetā s, un nebija jā gaida lī dz vakariņ ā m. Istaba ir parasta, minimā li nepiecieš amais, standarta komplekts tē jkanna, fē ns, minibā rs. Tī rī š ana, lai arī katru dienu, bet tā pat kā visā Ē ģ iptē , atstā j daudz ko vē lē ties. Dvieļ i tika mainī ti pastā vī gi un regulā ri, gultasveļ a bija nedaudz sliktā ka, bet ne kritiska. Teritorija liela, var izmantot blakus esoš ā s viesnī cas teritoriju un baseinus. Arī blakus viesnī cā ir š iks akvaparks, daudzi lieliski slidkalniņ i pieauguš ajiem, daž i pat aizrā vā s elpa. Lai gan viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , lī dz jū rai nav ilgi jā dodas, aptuveni 7 minū tes ejot cauri blakus viesnī cai ē nā . Pludmale liela, brī vu vietu bija pietiekami daudz, sauļ oš anā s krē slu netrū ka. Ieeja jū rā smilš aina, mierī gi peldē jusies bez apaviem. Netā lu no mola ar laivā m un daž reiz uz ū dens parā dī jā s eļ ļ as traipi, kas neveicinā ja labu peldē š anu. Tajā paš ā laikā lieliska apkalpoš ana un vienmē r interesanta un informatī va. Pastaigas laikā apbrī nojā m daudz skaistā ko zivju, peldē jā mies jū rā tieš i no laivas, pat devā mies makš ķ erē t. Utopijas sala ir ļ oti neparasta, viņ i saka, ka pat smiltī m uz tā s ir ā rstnieciskas ī paš ī bas. Mē s nevarē jā m pretoties ceļ ojumam uz Luksoru. Skaisto Luksoras tempļ u skaistums ir vienkā rš i elpu aizraujoš s! To nav iespē jams aprakstī t vā rdos un noteikti ir vē rts kaut reizi redzē t savā m acī m. Un lieliskais pavadī jums un apraksts, kā arī aizraujoš i stā sti un stā sti lieliski noformē ja mū su ceļ ojumu. Tajā paš ā laikā mū s vienmē r pabaroja ar ļ oti garš ī gā m vakariņ ā m. Viesnī cu ē dieni ir daudzveidī gi, viņ i vienmē r atrada ko ē st, jebkurā diennakts laikā un jebkurā vietā viesnī cā . Ja nevē laties atgriezties viesnī cā pusdienlaikā , vienmē r varat kaut ko uzkost pludmales bā rā . Tur varē ja arī kā du forš u kokteili vai dzē rienu. Pietika ar gaļ as un zivju ē dieniem, augļ iem, saldē jumu. Vienkā rš i nav iespē jams palikt izsalkuš am. Animā cija ir neuzbā zī ga, bet mums nepatī k piedalī ties vingrinā jumos un sacensī bā s, bet mē s ar prieku devā mies uz vakara izrā dē m. Ja neesat ļ oti izveicī gs tī rī š anā , tad viss pā rē jais sedz š o trū kumu. Mē s ļ oti labi pavadī jā m laiku, un novē lam jums to paš u.
аватар puxova.eva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels sveiciens visiem no atpū tuš ajiem atpū tniekiem. Mē s ar draugu pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā uz ā rzemē m un atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Jaz Makadi. Man jā saka, mums ļ oti patika viesnī ca, bija ļ oti jautri) Pirmais, kas mani patī kami pā rsteidza, bija milzī gā skaistā viesnī cas teritorija, varē ja staigā t, pareizā k sakot, braukt ar ī paš ā m maš ī nā m. … Tomēr ▾ Liels sveiciens visiem no atpū tuš ajiem atpū tniekiem.
Mē s ar draugu pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā uz ā rzemē m un atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Jaz Makadi. Man jā saka, mums ļ oti patika viesnī ca, bija ļ oti jautri)
Pirmais, kas mani patī kami pā rsteidza, bija milzī gā skaistā viesnī cas teritorija, varē ja staigā t, pareizā k sakot, braukt ar ī paš ā m maš ī nā m. . Ir daudz baseinu, bā ru, mā kslī gais dī ķ is, milzī ga pludmale, veikali, amfiteā tris, teniss. laukums, rotaļ u laukums ar daž ā dā m mā jā m un baseins ar slidkalniņ iem.
Netā lu no viesnī cas atrodas tikai milzī gs iepirkš anā s centrs ar neskaitā miem veikaliem, bā riem un restorā niem. Vakaros tur staigā jā m.
Mē s ieguvā m plaš u istabu ar skatu uz baseinu. Istaba vienmē r tī ra, uzkopš ana katru dienu, svaigi dvieļ i, veļ a, forš i, bija lieliski tur atpū sties pē c veselas dienas iespaidiem.
Ē dā m galvenajā restorā nā , ē diens bija garš ī gs. Ļ oti daudz daž ā du virtuvju, ir pat krievu. Ē dienkartē bija arī jū ras veltes. Pusdienas un vakariņ as ļ oti sā tī gas, bā rā var arī uzkost, bija arī saldē jums. Ī paš i gardi deserti un daž ā di saldumi bija arbū zi un melones, kā arī daž ā di svaigi augļ i. Alkoholu var pasū tī t restorā nā vai bā rā , ir pieejami gan vietē jie, gan importē tie dzē rieni.
Pie galvenā baseina nepā rtraukti notiek animā cija, ir arī akvaparks, kur viņ i pavadī ja daudz laika. Pludmalē pie jū ras ir vairā ki bā ri, kur var malkot, padzerties un paē st. Un tuvumā animatori izklaidē cilvē kus - vingroš ana, dejas, ū dens aerobika, volejbols, futbols, š autriņ as un daudz kas cits. Jums tur noteikti nebū s garlaicī gi.
Vissvarī gā kais ir jū ra, kurā pavadī jā m lielā ko daļ u laika, pludmale ir lieliska sauļ oš anā s krē sli lietussargi tur viss ir pat tad, kad atbraucā m pē c 10iem vienmē r var viegli atrast brī vas vietas. Pludmalē ir divi bā ri. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir tieš i tas, kas nepiecieš ams gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Darbinieki š eit ir ļ oti uzmanī gi uz visā m problē mā m un nekavē joties reaģ ē .
Izbraucieni pa Ē ģ ipti mums sniedza daudz iespaidu, apskatī jā m mistisko Luksoru un traku laivu braucienu, ar peldi dzidrajā jū rā ar pleznā m un maskā m, ļ oti iespaidoja koš ā s zivis, kuru bija ļ oti daudz un skaistas. koraļ ļ i.
Viesnī cas personā ls ir lielisks - par viņ iem nav nekā du pretenziju, ļ oti uzmanī gs, paldies.
Noteikti brauksim tur vē l. Es iesaku š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums k855885
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums alina341
Man interesē informācija par Souk-Makadi iepirkšanās centru, kas tur ir, vai pie viesnīcas Makadi Saray ir pārtikas veikals, mēs mīlam ēģiptiešu sulas, un es vienmēr pērku pienu rīta kafijai istabā, biju Makadi tajā gadā Sunvingā bija mazs veikaliņš pie GRAND,bet cenas....mammu neuztraucas.Lidojam uz Saray 4.novembrī uz nedēļu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums romiros
Vai apmeklējot MAKADI WATER WOLD ir jāmaksā par uzturēšanos naktsmītnē Iberotel Makadi Saraya Resort? TUI mājaslapas ziņās redzēju šādu informāciju "... Visām MADINAT viesnīcām, izņemot Jaz Makadi Star, ierodoties no 10.01.12., obligāta papildus samaksa par apmeklējumu. Abonementa maksa pieaugušajiem ir 31 USD ..."
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Oksana373
Viesnīcas Makadi Saraya kartē redzu apzīmējumu: "banka" (netālu no tenisa korta). Sakiet, vai tur ir funkcionējošs bankomāts, kur izņemt naudu no kartes? Vai varbūt tirdzniecības centrā "Suk-Makadi" ir šāds bankomāts? Jau iepriekš paldies par informāciju!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Olga_Kan
Dosimies augustā ar ģimeni (2 pieaugušie + puika 10 gadi), vēlamies apvienot relaksējošu un aktīvu atpūtu (pludmale, teniss, trenažieri, akvaparks u.c.) - vai tam ir iespējas?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в курортной зоне Мадинат Макади, в бухте Макади Бэй. Открыт в 2003 году. Косметический ремонт в отеле проводится ежегодно. Неподалеку от курорта, в самом центре курортной зоны, расположен торговый центр Соук-Макади с огромным количеством ресторанов и магазинов. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 135 метров. Расстояние от отеля до пляжа 300 – 700 м (в зависимости от типа номера). Между отелем и пляжем проходит дорога. Рядом имеется коралловый риф.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Sunflower Main Restaurant.

Al Nakhil Main Restaurant.

Рестораны Аля Карт с 18.30 – 21.00 (гости могут посетить один из ресторанов бесплатно за весь период отдыха, необходима прдварительная резервация за 2 дня).

Makai Tukai ресторан – азиатская кухня.

The Grill ресторан – подается мясо и рыба на гриле .

Sofra ресторан – восточная кухня.

Nino’s ресторан – итальянская кухня.

Cabaret Snack Restaurant

Tamerina Lobby Bar.

Food Court & Beach Bar at the Beach.

3 открытых бассейна (с подогревом в зимнее время), магазины, открытая терраса, автобус в Хургаду (платно, 2 раза в день, предварительная резервация обязательна), камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации. Wi-Fi — платно. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с подогревом, детские горшки (бесплатно), аренда детских колясок (платно), мини-клуб для детей 4 – 11 лет. Джуниор-клуб для детей 12 – 15 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы, мини-футбол (бесплатно), библиотека, водное поло, оборудование для занятия водными видами спорта, освещение теннисного корта (платно). Аквапарк Макади в 2,5 км, бесплатное посещение. Предоставляется трансфер (бесплатно, каждые 30 минут). Spa-центр (в соседнем отеле Iberotel Makadi Oasis; платно: паровая баня, сауна, джакузи, массаж). Сквош и гольф (в соседнем отеле, платно).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 325 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Madinat Makadi, P.O. Box 127, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 065 3590 120
Tīmekļa vietne: Jaz Makadi Saraya Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.