Luksora — Uzvarētāju marts!

31 Oktobris 2019 Ceļošanas laiks: no 25 Oktobris 2019 ieslēgts 28 Oktobris 2019
Reputācija: +326
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pirms trī s gadiem mē s bijā m Luksorā , un Hatš epsutas templī viņ i garā mejot pieminē ja "Aī das" iestudē jumu. Es nezinu, kā jums, bet, kad es saku “Aidas iestudē š ana Hatš epsutas templī ”, es nevaru sagraut krupi...Es to gribu, un viss! Bet pirms trim gadiem. . .

Un š ovasar atrodam informā ciju, ka vairā k nekā.20 gadus vē lā k pē c diezgan neveiksmī giem Aī da iestudē jumiem piramī dā s tiek uzsā kts starptautisks projekts - bū s pat 2 (jā , veselas divas izrā des! ). Ak un, dodieties kempingā !

Pē c pirmā "Oho! " ejam! Prā tī gs nā k: nu cik naudas? Biļ etes - jā...Ceļ š - oho. . . Mā joklis un pā rtika - uh. . . Transfē rs, sī kumi, ekskursijas, force majeure-ak. . .

Mana mī ļ ā kā pusī te secina, ka tas, kā Ukridge mē dza teikt, ir nedaudz par daudz!


Bet es (atzī š os, daž reiz kluss) nolemju, kā mē dza teikt neaizmirstamā Bonja, vispirms kauties, un tad mē s redzē sim. Mē s kā boa griezī sim asti pa daļ ā m, bet ļ oti ausis. Un es pē rku biļ etes – tas izklausā s tik vienkā rš i, it kā es paņ ē mu un nopirku. Patiesī bā bija 5 dienas sarakste ar organizatoriem, un viņ iem bija ar bankā m jā ģ enerē saite uz maksā juma uzdevumu, un es varē ju maksā t ar karti, nevis ar pā rskaitī jumu.

Nā kamais posms ir ceļ š . . Tie, kas zina, uzreiz sapratī s: "Aī da" tiek dota 26. oktobrī . Jā , tieš i tā , ir rudens brī vlaiks. Un frā ze "mē s esam lē ti lī dz Hurgadai un atpakaļ " izraisī ja veselī gu un ilgstoš u histē riju, vaidus, "ak miris" un lī dzī gas labā noskaņ ojuma izpausmes ceļ ojumu aģ entiem, kuri nesaskatī ja sū tī juma alternatī vas. Labi, internetā labi zinā mais č artera veikals ir kļ uvis par manu mī ļ ā ko lapu – piecas reizes dienā . Un tā...Mī ļ ā , gribi smieties? Mū su randiņ os no Ļ vovas par 54 eiro uz Hurgadu – vai tieš ā m smieklī gi? Smieklī gi. . . Smieklī gi, ka Intercity nebrauc uz Ļ vovu! Tā tad, tur - caur Ļ vovu (operu redzē sim reizē ! ). Un atpakaļ - vē l mē nesis (! ) monitorings dā vina "Azur" - 66 eiro Kijevai! Tie ir tikai kaut kā di svē tki!

Mā joklis. Š eit viss ir vienkā rš i: kuram patī k tas, ko viņ š grā matu. Mē s gribē jā m dzī vot Miruš o pilsē tas krastos, tuvā k tempļ iem un operai, un ī rē jā m dzī vokli. Tur faktiski un uz vietas var, bet pirmajā reizē nevajag. . .

“Hotline” apdroš inā š ana. Biļ etes uz autobusu Hurgada - Luksora un atpakaļ - Egyptian Go autobusā . Visi! Ejam!

24.  datuma rī tā paķ eram mantas, steidzamies uz staciju, lecam Intercity - plkst. 13.45 esam Ļ vovā : ejam, dzeram kafiju, skatā mies baletu. Dodamies uz lidostu. Bet - ak, mammu! - reiss kavē jas 6 stundas, un izlidojam nevis vienos naktī , bet gan 7.20. Un mums ir autobuss uz Luksoru 8, un pē c ieraš anā s dzī vokļ a ī paš niekam vajadzē tu mū s tur noķ ert...Rakstiet burtus ar mazu rokrakstu...Mē s apsē ž amies un rakstā m. Sieva - aviokompā nijas, ar pretenzijā m (atbilde, celms skaidrs, netuti lī dz š ai dienai - man patī k atskaņ a celma diena. . . ). Es - mū su saimniekam ar nepā rvaramas varas skaidrojumu. Atbilde uzreiz: "Kad atbrauksiet, tiksimies, viss ir spē kā . "


Pavadi nakti, lido, sveiks, Hurgada! Kontrole, taksi, go bass - steidzami divas biļ etes uz Luksoru. Jā ! Autobuss 15:30. Pē c pā ris stundā m mē s devā mies uz Daharu "Spinees" un nopirkā m nyams. Pielā dē juš ies un devā mies prom. Ir gandrī z 5 stundas ceļ ā , viena pietura un divas filmas no monitora. Atbraucā m - ar taksi lī dz Nī las upei, tur satikā mies, pā rbraucā m ar garo laivu, atvedā m un apmetā mies. Lū k, es nezinu, kā to nosaukt, iespē jams, savrupmā jas! Trī s guļ amistabas, virtuve, divas vannas istabas, halle un terase kā deju zā le. In, kā ! Viņ i mani sā kumā pat pazaudē ja un ilgi tur meklē ja, bet es vienmē r biju klā t! Un tagad guli - 42 stundas uz kā jā m!

26. , pirmizrā des diena! Pamodos, brokastis un kafija - ups! Gaisa baloni! Pā ri kalniem un apstā dī jumiem! Skaisti. . . Bijā m ekskursijā .

Ī sa atkā pe. Luksorā ekskursijā jums tiks parā dī ti Mnemonu kolosi - bez izvē les (un tie ir bez maksas! ), Karnakas templis un Hatš epsutas templis, Trī s kapu karaļ u ieleja (tas ir zī mols un gaidā ms ). Un atkarī bā no tā , ar ko gidam ir vienoš anā s - banā nu sala vai alabastra tirdzniecī bas punkts (vai divas vietas). Visi!

Un Ramsessum, Medinet Abu templis un Karalieņ u ieleja, muiž nieku kapenes? Luksoras muzejs un mumifikā cijas muzejs? Mums bija neliels iespē ju logs, mē s paskatī jā mies: Ramsessum (amatierim) un Medinet Abu (jā , tas ir lieliski, tas nav sliktā ks par Karnakas templi, jū s varat paņ emt biļ etes biļ eš u kasē s, viņ i tā s nepā rdos vieta). Jebkurš mikroautobuss jū s aizvedī s uz to.

Vakarā dodamies uz pirmizrā di. Organizatori apsolī ja transfē ru – patiesī bā izrā dī jā s, ka viņ i domā ja mums pasū tī t transfē ru. Ī sā k sakot, ejam un noķ eram taksi pa š oseju, ar mikroautobusu steidzamies uz biļ eš u kasi, un tad. . . Un tad saprotam, ka ē ģ iptieš i ir paranoiķ i, vienkā rš i nobloķ ē ja visu satiksmi un ielaida tikai limuzī nus ar VIP un tū ristu. autobusi ar somā m. Un taksometrs nav absolū ti nekā ds! Bet tas tač u nav tas, ko mums saka, vai ne? Man ir ļ oti labas attiecī bas ar Ē ģ iptes policiju, puiš i ir draudzī gi un gatavi palī dzē t, un pats galvenais, viņ u spē kos ir organizē t š o palī dzī bu! Apturē ja maš ī nu, paskaidroja, kas un kā . Viņ i uzreiz apturē ja vietē jo maš ī nu un iesē dinā ja mū s. Nu kā tuk-tuk maš ī na. . . Bet vai tu gribi taksi vai dambreti? Steidzamies, satriecoš i apsargi visos kontrolpunktos nobremzē - uzdā vinā m biļ etes. "Aī da" opera! ("5. elements", Korbana Dalasa daudzkā rtē ja! ). Limuzī ni, Bentley, Mercedes un tuk-tuk, bū s, ko atcerē ties ikvienam. . . Un jautri!

Kontrole, biļ etes, ved aiz rokas uz sē dvietā m – opera! "Aī da"!


Sakramentā ls — tas ir jā redz tieš raidē ! Ļ vovas sifons - labi darī ts! Kora kapela Dumka - super! Oksana Lyniv ir pasaulslavena diriģ ente! Tieš ā m ir vē sture! Rež ija un kostī mi - bez frillē m - ž anra klasika! Viegli. . . puiš i, tas ir kaut kas! Gaismu dizainere paveica lielisku darbu un nedaudz vairā k! Hilton autobuss mū s aizveda atpakaļ uz tilta Gourne, un tur bija akmens metiena attā lumā lī dz mā jai!

Nā kamajā dienā mē s devā mies nedaudz mierī gā braucienā ar laivu uz Luksoru, pastaigā jā mies pa Corniche, apskatī jā m Ziemas pili un tā s dā rzu. Apskatī jā m Luksoras templi (nejaukt ar Karnaku, atkal amatieriem).

28.  datuma rī tā mē s izrakstī jā mies, braucā m ar taksometru uz Go busu un uz Hurgadu! Tur bija plā ni trī s stundas peldē ties, bet lidostas mā jaslapā neatradu mū su reisu, satrakojos, paķ ē ru taksi un devos skatī ties, kas un kā . Lidojums tika atrasts, bet nolē mā m, ka nav vē rts tī t galus. . . Gaidī jā m lidmaš ī nu - lidojam. Visi! Kijeva!

Kaut kas lī dzī gs š im. Ja nevari, bet ļ oti gribi, tad vari! Nebaidies! Jū s pats varat doties uz Ē ģ ipti.

Ramsessum

Baloni

Medinet Abu

Medinet Abu

Aī da

Aī da

Aī da

Aī da

Aī da

Ziemas pils (dā rzs)

Karnakas templis

Uz drī zu tikš anos, Luksora! Nav paciņ u!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Рамзессум
Шары
Мединет Абу
Мединет Абу
Аида
Аида
Аида
Аида
Аида
Винтер палас-сад
Карнакский храм
До новых встреч-Лукор!
komentāri (46) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums