Dabas katastrofa Ēģiptē ar Pegazu.

21 Janvāri 2010 Ceļošanas laiks: no 17 Janvāri 2010 ieslēgts 20 Janvāri 2010
Reputācija: +15
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Dabas katastrofa Ē ģ iptē ar Pegazu.

Es devos ar Pegasus uz Kairu no Tabas 2010. gada 17. janvā rī . Es varu aprakstī t, kā lielais Pegazs izglā bj savus tū ristus dabas katastrofas laikā . No Kairas atgriezā s trī s autobusi no Pegasus ar tū ristiem no Ukrainas un Krievijas. Pē c divā m stundā m sā kā s lietusgā ze – Ē ģ iptei tā ir dabas katastrofa. Ieraugot peļ ķ es, autobusu vadī tā ji apstā jā s. Pavadoš ie gidi no Pegasus š ajā situā cijā bija pilnī gā neizpratnē , kuriem nebija informā cijas un teica, ka viņ iem nav nekā da sakara ar Pegazu - viņ i ir tikai eskorti.


Bija telefona pieslē gums un Pegazs zinā ja par notiekoš o, bet lē muma pieņ emš ana prasī ja ļ oti ilgu laiku. Mē s nostā vē jā m tuksnesī vakaru, nakti un dienu bez ū dens un ē diena. Mū s piespiedu kā rtā (negribē jā m braukt prom, visi gaidī ja, kad izlaidī s, mū su autobusi bija pirmie maš ī nu kolonā ) mū s aizveda uz ē stuvi uz ceļ a un piedā vā ja paē st par saviem lī dzekļ iem uz traku. cenas, bet cilvē ki atteicā s, pirka tikai ū deni un cepumus, tad mums iedeva pa glā zi tē jas. Tā mē s mocā mies tuksnesī ar maziem bē rniem un veciem cilvē kiem, grū tniece, astmatiķ e, kurai beiguš ā s zā les, cilvē ki, kas ļ oti ilgi prasī ja mediķ u palī dzī bu un visi gaidī ja laiku pie jū ras, gaidī ja kad visas peļ ķ es izž ū s un iesim , bet nekam neder.

Izrā dī jā s, ka vakarā varē jā m turpinā t gaidī t viesnī cā un atgriezties Kairā .

No rī ta uzzinā m, ka ar autobusu braukt nevar. Pegazs turpina domā t tā lā k un gaidā m kopā ar viņ u (atgā dinu, ka pagā juš as trī s dienas kopš tū res sā kuma, daudziem jau sen vajadzē ja lidot mā jā s un doties maksas vietē jā s ekskursijā s). Vakarā mū s izveda ar lidmaš ī nu. Vē lā vakarā cilvē ki tika nogā dā ti viņ u viesnī cā s. Un zini, ko man teica Pegasus direktors Ukrainā - saki paldies, ka nepaliki gaidī t tuksnesī , kamē r ceļ u salaboja. Pē c vietē jā m prognozē m, ceļ š bija jā labo vē l trī s dienas. Cienī jamie tū risti, aizmirstiet par savu kompensā ciju. Mū s neveda cauri tuksnesim kā ebreji, bet mē s tikā m izglā bti. Ebrejiem - tū ristiem no Rumā nijas paveicā s vairā k - uzreiz aizsū tī ja uz lidostu, uz Kairu, tie nav krievi - viņ iem zaļ š koridors

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums