Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Kādas zāles var vest no Hurgadas? Lasīju, kā mūsu tūristi slavē Ēģiptes gatavošanos. Lūk, mani interesē. Un kur Hurgadā labāk pirkt zāles, parastās aptiekās?
Kādas zāles var vest no Hurgadas? Lasīju, kā mūsu tūristi slavē Ēģiptes gatavošanos. Lūk, mani interesē. Un kur Hurgadā labāk pirkt zāles, parastās aptiekās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-12-274 gadā atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар Fancase
Zāles jāiegādājas aptiekās ar fiksētām cenām, piemēram, aptieku ķēdē Elzaby.
Bet kas ... YouTube un internets, lai palīdzētu ....
Man patīk MISWAK zobu pasta, ko viņi pārdod aptiekās.
аватар nadin65
Jūs varat iegādāties jebkurā aptiekā, bet fiksētas cenas Senzo Mall aptiekā "El-Ezaby"
Tādu jautājumu bija daudz, lasi. Galvenais ir zināt saliktās zāles latīņu valodā, tām ir citu zāļu nosaukumi
аватар nadin65
Šeit ir dažas no narkotikām
Daflon 60 tabletes 1 mēneša kursam Ēģiptē no 3 USD - varikozām vēnām
Antinal 24 / caps 1,5 $ - (mūsu nifuroksazīds, ar E. coli).
Kolhicīns 100 tabletes iepakojumā pa 3 līdz 5 USD - podagras artrīts (urīnskābe asinīs)
FEBUXOSTATUM Adenūriskā podagra (Febuksostats)
аватар vezha2
Saites šeit nevar, bet pameklē googlē forumu "Pērc zāles Ēģiptē" - par šo tēmu ir daudz informācijas.
Labāk pirkt El Ezabi tīkla aptiekās, tur ir fiksētas cenas, zemākas par cenām privātajās aptiekās, turklāt vienmēr ir krieviski runājoši farmaceiti.
Pērciet atbilstoši savām vajadzībām, nenožēlosiet, labas kvalitātes zāles un daudz lētākas nekā pie mums
аватар LuksTorpedo
Paldies par atbildēm! Un te vēl jautājums: vai uz iepakojumiem rakstīts tikai arābu valodā? Es domāju liecības utt.
аватар mindguru
Pērciet tikai valsts aptiekās. Instrukcijas galvenokārt ir arābu valodā. Ļoti reti angļu vai citas valodas.
аватар Igor_m
Ceru, ka, lietojot nepieciešamās arābu zāles, jūs nekad vairs nesaslimsiet, un atpūtīsieties atvaļinājumā svešās zemēs. Veiksmi !
аватар LuksTorpedo
Un kā noteikt, kur Hurgadā ir valsts aptieka un kur privātā?
аватар nadin65
Tirdzniecības centrs Senzo Mall aptieka "El-Ezaby"
аватар vezha2
LuksTorpedo, publiskās aptiekas ir aptieku tīkls El Ezabi
аватар moy_contakt
Godīgi sakot, ja nav īpašas nepieciešamības pēc zālēm, tad pirkt pēc principa "visi ņem un man vajag" noteikti nav tā vērts. Tagad, ja jautājums ir par pirkuma nepieciešamību, tad noteikti jā. Un, ja airē pēc principa, saka, ka palīdz... Mēs tikai nepieciešamības pēc, savulaik saskārāmies ar šo tēmu, un pērkam to, kas mums patiešām ir vajadzīgs vai vajadzīgs atvaļinājumā (tā gadās jebkurā gadījumā).
аватар mindguru
Vai man vienīgajam rodas sajūta reklamēt vienu konkrētu aptieku tīklu???
аватар nadin65
mindguru, nevis reklāma, man nevajag. Vairāk nekā vienu reizi saskārusies ar šķiršanos citās aptiekās. Valdībai ir cenu zīmogs tieši uz iepakojuma, un viņi godīgi pārdod ar čeku. Lai gan citās aptiekās ir celmi, viņiem tomēr ir jāpierāda, ka tāda ir cena, un es nopirkšu par šādu cenu, un viņi reti dod čeku.
El Ezabi var bez maksas nogādāt tieši uz viesnīcu. Jūs piezvanāt reģistratūrā un pasūtāt, un viņi jums atnes čeku.
аватар mindguru
Pastāstiet vairāk par El Ezabi aptieku tīkla priekšrocībām!
Nez kāpēc nekad neesmu sastapusies ar šķiršanos aptiekās. Viņi pat atlaida, kā pastāvīgais klients, lai gan aptieka ir valsts īpašums.
аватар Elenka08
Nesen uzzināju, ka zāles ved no Ēģiptes. Šajā braucienā biju aptiekā Senzo (starp citu, arī šķiet, ka te ir šī tīkla slēptais aģents :)), un citās aptiekās. Diezgan daudz ir aptieku ar kases aparātu un attiecīgi čekiem ar fiksētām cenām. Senzo, starp citu, man nepatika aptieka, rinda nereāla + lai uzzinātu cenu, šī rinda jāaizstāv. Lai gan daži līdzekļi ir brīvi pieejami, uz iepakojuma nav norādītas cenas
аватар Natasha59
Kādas zāles, ziedes utt vēl jāzina, ko atļauts izvest no Ēģiptes.
Var palikt bez zālēm, respektīvi, iztērētā nauda.
аватар Alex714
Sasodīts, un te atkal šmucē par valsts aptiekām, blogeri izpļāpā un atkārto visu pēc viņiem.Atkārtoju, ka valsts aptiekā tūristiem zāles nepārdos, bet tikai privātās.- Google jeb tūristu meklētājs patiesība palīdzēt), kuras veido katrs desmitais, drīzumā iekļūs topa tēmās līdzvērtīgi ar "bezvēja līcis", "kur nopirkt SIM karti", "kur nopirkt spuras-maskas-čības".
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
Es nevaru pateikt, bet varbūt Alex714 ir taisnība, ka El Ezaby ir privātīpašums.
Tas nemaina aptiekas darba būtību: zāles šeit tiek pārdotas tieši par tām cenām, kas norādītas uz iepakojumiem “no rūpnīcas”.
"Nez kāpēc nekad neesmu sastapusies ar šķiršanos aptiekās. Viņi pat atlaida, kā pastāvīgajam pircējam..." - mindguru, tas, ko tev kādā aptiekā iedeva "atlaidi", visticamāk, saka tieši par to. jūs tur "audzējāt"))
Par to, kādas zāles vest no Ēģiptes, viņi daudz raksta visos ceļojumu forumos. Es iesaku vienkārši izveidot sarakstu ar zālēm, kuras jūs parasti lietojat, uzrakstiet to aktīvās sastāvdaļas un iegādājieties analogus Ēģiptē ar tādu pašu sastāvu. Šim sarakstam var pievienot Omega-3, Pantogar un citus vitamīnus.
Ņemiet vērā, ka dažus medikamentus (piemēram, pret C hepatītu) no valsts var izvest TIKAI personīgai lietošanai nepieciešamajā daudzumā.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Ja rodas grūtības, izvēloties Ēģiptes medikamentu analogus, lūdzu, sazinieties ar mani – es palīdzēšu pasūtīt nepieciešamos medikamentus ar piegādi tieši uz viesnīcu par oficiālām, FIKSĒTĀM cenām.
аватар mindguru
Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya, vai ir El Elzabi tīkla reklāmas filiāle vai var meklēt kādas citas aptiekas? Nez kāpēc man atgādina situācija, kad Šarmā prasa zivju restorānu, 99% krievvalodīgo atbild: Biļešu cenas. Skaidrs, ka Šarmā ir zivju restorāni, kas ir interesantāki gan interjera, gan cenu politikas ziņā, bet krievi zina tikai Fares, tāpēc forumā jau ir tūkstoš lappušu, kur ieteikts tieši šis zivju restorāns.
Alex714, tu aizmirsi tik superpopulāru jautājumu: "Kādi būs laikapstākļi Hurgadā 11. martā?". Ir decembris, sasodīts. Protams, pat paši ēģiptieši nevar sniegt precīzu laika prognozi četriem mēnešiem. Neuztraucies. Laikapstākļi būs. Starp citu, tas ir vēl viens iemesls palikt mājās un nekur neiet. Kas attiecas uz Ukrainu, laika prognoze ir 100% četriem mēnešiem.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
"Vai ir El Elzabi reklāmas tīkla filiāle vai es varu meklēt kādas citas aptiekas?"
mindguru, tu vari)) Meklēt. Lai vairs netiktu audzēts, paskatieties rūpnīcas cenas uz iepakojumiem.
Šeit cilvēki lūdz padomu, nevis lai meklētu paši, bet lai izmantotu to pieredzi, kas to jau ir piedzīvojuši. Dzīvoju Ēģiptē jau vairāk kā 10 gadus un līdz šim neesmu atradusi ērtāku un izmaksu ziņā atbilstošāku aptieku. Bet jūs labāk zināt no Kijevas))
аватар mindguru
Man nepatīk izvēlēties vienu iespēju. Bet jūs arī zināt labāk, vai es esmu audzēts vai nē.
аватар Sergcuper
Hurgadā viņi iepirkās mazās aptiekās pie mošejas un zivju tirgus. Nelieši ir visur, bet gandrīz visiem iepakojumiem ir cenas. Viņi mēģināja pārdot par 60 kaut ko, kas maksā 12 mārciņas. Visur jāskatās cena un datums. Daudzi saprot krievu valodu. Starp citu, aptiekās populārā melno ķimeņu eļļa 1,1 vai 1,2 litru tilpumā maksā 320 mārciņas, kas ir vairākas reizes lētāk nekā parfimērijas veikalos, kvalitāte ir tāda pati.
аватар nadin65
Un vēl viena piezīme. Papildus rūpnīcas cenas zīmogam uz iepakojuma pārbaudiet plākšņu skaitu iepakojumā. Viņi gribēja mūs tādā veidā maldināt.
Dažām zālēm ir nepieciešama ārsta recepte, apstiprinājums un eksporta daudzumos ārstēšanas kursam.
Šādi izskatās cenu zīmogs uz iepakojuma
аватар 0676307776
Hurgadas Senzo Mall aptieka nav sajūsmā.Vajadzēja specifiskas zāles,kuras pirkām agrāk Šarmā.Tās tur vispār nebija.Pirkām aptiekā viesnīcā divreiz dārgāk,bet viss bija.
аватар Elenka08
nadin65, man arī bija 2 nevis 3 ieraksti.Zāles nebija gluži lētas, labi, ka atradu turpat pie letes
аватар Sofia91
Mums arī patika aptieka senzo, iegājām aptiekā netālu no viesnīcas, mums mēģināja pārdot pantavigar par 12$, senzo par 4$, nu, tas ir salīdzinājumam.
аватар oksanashewchenko
Soho aptiekas cenas uzpūš vēl vairāk nekā jebkur citur, un, ja jums tas nepatīk, neņemiet vērā, ja norādāt cenu uz iepakojuma. Iepriekš tā nebija. Es biju tur pavasarī, tie tika noapaļoti līdz 1 ye. Bet pirms jaunā gada prasīju māsai atnest narkotikas, viņa man atnesa... Tas, ka 6 le = 3 ye, tad ka 17 le = 5 ye. Esmu satriekts. Novembrī es biju el azabi, viss ir kā santīms smukā santīmā uz iepakojuma.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl