Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Es to absolūti nesaprotu. Apgaismojiet, lūdzu, kāpēc populārāka ir Šarma, nevis, piemēram, Hurgada. Kādas ir šo kūrortu priekšrocības?
Paldies par atbildēm un sapratni.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
22 abonents  • prasīja 2019-04-305 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  62
аватар allsafat
Ierodoties Hurgadā, jāiegādājas vīza par 25 $, un Šarmā, ja neizbrauc no Sinaja pussalas teritorijas, vīza nav vajadzīga, tas ir viss noslēpums, plus Šarmā tas ir pāris par grādiem siltāks ziemā, lai gan karstāks vasarā, bet 25 USD atsver visu.
аватар zolyshka111
Zhlobstvo, ietaupot uz vīzu. Bet tas ir pluss, Šarmā ir daudz mūsu tautiešu, un Hurgadā un tās apkārtnē ir daudz ārzemnieku. Tāpēc, ja vēlaties justies kūrortā, nevis kaut kur Berdjanskā vai Geničeskā, labāk izvēlēties Hurgadu.
аватар Natahkinet
Kuras viesnīcas varat ieteikt Hurgadā?
аватар allsafat
Tas ir atkarīgs no tā, ko vēlaties no viesnīcas, kad ir ceļojums un kāds ir budžets.
аватар zolyshka111
Nu, tas ir plašs jautājums. Tas viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm, gaumes, atvaļinājuma gaidām un, protams, budžeta. Jebkurš ceļojumu aģents jums palīdzēs.
аватар Pachok
Apmaksāta vīza ir tikai viens mirklis un nav tik nozīmīga.
Un pats galvenais - Šarmā koraļļi ir foršāki un pati pilsētiņa civilizētāka.
Klimats joprojām ir atšķirīgs, ziemas laikā Šarmā tik ļoti “nepūš”.
аватар zolyshka111
Marsa Alam koraļļi var radīt izredzes Šarmovskim. Klimats, jā. Vasarā Šarmā, slēgtos līčos, jūs varat "nomirt" no karstuma.
аватар Vika284
Šarma ir grezni skaists koraļļu rifs, kas bagāts ar pārsteidzošu jūras dzīves daudzveidību, tā ir snorkelēšanas paradīze visu vecumu un dažādu spēju cilvēkiem. Arī Šarmā ir daudz dažādu atpūtas vietu (apskates vietu apskate, promenāde, restorāni, naktsklubi, slidotava, boulings, iepirkšanās...) ārpus Nāmas līča, Soho, vecpilsētas viesnīcu zonām.
аватар zolyshka111
Kas attiecas uz vīzu, jūs kļūdāties. Cilvēki brauc uz Šarmu, lai nemaksātu par vīzu, atved mazus bērnus un tad kritizē un lamājas par viesnīcu, ka var iekļūt tikai no pontona. Jautāju, kāpēc lidojāt uz Šarmu, kur daudzas viesnīcas ar pontoniem, uz kurām man vairākkārt teica, ka aģentūrā teikts, ka labāk uz Šarmu, lai nemaksātu par vīzu. Tas ir, tas bija vienīgais kritērijs 50-75 dolāru ietaupīšanai. Kas tad tas ir, ja ne muļķības?
аватар zolyshka111
Nav rakstīts augstāk. Vienīgais viesnīcas izvēles kritērijs ir vīzas ietaupījumi.
аватар Natahkinet
Droši vien, piedodiet, rifu cienītāji, tas man nav galvenais (lai gan es gribētu redzēt zivis). Gribu smilšainu ieeju jūrā, normālu apkalpošanu un ēdināšanu... principā pirmo reizi braucam uz ārzemēm, tāpēc ar kūrortiem nelutina. Budžets 1200-1300 trim.
аватар Vika284
Natahkinet tavā budžetā nākamajiem datumiem ir labs 4 * hotel club el Faraana, smilšains saulriets un skaists rifs, apkalpošana normāla
аватар selik1954
Aizmirsu, ka I Charm var lidot no visām lielākajām pilsētām. Un Hurgada ir no Kijevas... Runa nav tikai par vīzu
аватар nadin65
ŠARMEĻŠEIHA
- lielisks sāļais jūras akvārijs ar apbrīnojamu zemūdens pasauli un būtībā no pontona iekļūšanu jūrā uzreiz dziļumā, noteikti TIEM, KURI VAR UN Māk PELDĒT jebkuras temperatūras ūdenī!
Viesnīcu teritoriju AINAVA ŠARELŠEIHĀ, kā likums, TERASA (t.i., ja uz jūras, tad no kalna lejā. Ja no jūras, tad augšā kalnā)
Taču, tā kā jūra Šarmā ir aizsargāta no vēja klusos pludmales līčos, ziemā Šarmas pludmalēs vējš ir mazāks.
HURGADA:
- lieliska sāļā jūra bez "akvārija" ar zivīm tieši piekrastē, ar brīnišķīgu ieeju jūrā un, kā likums, smilšainu pludmali. Tas ir ļoti svarīgi ģimenēm ar maziem bērniem un peldēt neprotošajiem.
HURGADĀ viesnīcu teritoriju ainava ir PLIENA, tāpēc ģimenēm ar bērniem un zīdaiņiem ratos ir ērti.
Tiesa, ZIEMĀ HURGADĀ draud vēji un smilšu vētras
аватар allsafat
selik1954 Piekrītu tev, mūsu tūroperatori burtiski uzspiež Šarmu, tikai Join atklāja lidojumus uz Hurgadu no Ļvovas un Harkovas, Dņepro, Odesas, nemaz nerunājot par mazākām reģionālajām lidostām, tikai Šarm, kas parāda tūroperatoru viedokli par mūsu tūristiem.
аватар vezha2
- Šarmelšeiha atrodas Akabas līcī un to no tuksneša vējiem pasargā Sinaja kalni.Tāpēc gaisa temperatūra tur vienmēr ir nedaudz augstāka nekā Hurgadā.
– Šarm ir kūrortpilsēta, kuras visa infrastruktūra apkalpo kūrortu un atpūtniekus. Hurgada ir pilsēta, kurā atrodas vairākas viesnīcas.
- Viesnīcas Šarmā - šī vienmēr ir slēgta teritorija ar ēkām ne vairāk kā 3 stāvus (ar ļoti retiem izņēmumiem) - lai jūra būtu redzama no jebkuras vietas pilsētā. Hurgadā viesnīcām ir ļoti lielas teritorijas un augstāka augstuma ēkas.
Nu, svarīgi ir pārējie iepriekš uzskaitītie faktori – vīzas, izklaides kompleksi, lielākā daļa tiešo lidojumu no dažādām pilsētām
аватар Kristina063567
Man Hurgada patika vairāk nekā Šarm. Lielākā daļa izvēlas Sharm vīzas trūkuma dēļ, ietaupot 75 USD 3 cilvēku ģimenei. Bet, izvēloties normālu viesnīcu pirmajā rindā, cena Hurgadā reizēm ir zemāka.
Hurgada man kaut kā šķita kulturālāka, kompaktāka.
Un normāli restorāni un kafejnīcas ir lētāki nekā Šarmā.
аватар PolikSVT
es nezinu.... kas pie velna tā par vīzu??? Hurgadu parasti izvēlas ģimenes ar maziem bērniem, kur lielākajā daļā viesnīcu ir smilšainas pludmales un maiga ieeja jūrā. Jā, tas netiek izvēlēts ziemas mēnešos stipra vēja dēļ. Šeit priekšroka dodama Šarmas līcim. Un Naamas apgabals ir civilizētāks un eiropeiskāks nekā Hurgada. Bet galvenais, protams, ir zemūdens pasaule. Viņš ir bagātāks un daudzveidīgāks Šarmā. Lai gan Hurgadā ir viesnīcas ar saviem koraļļiem. Piemēram, Arabia Azur. Bet jūs tik un tā nevar salīdzināt ar Šarmovski))
аватар zolyshka111
PolikSVT diemžēl tas nav muļķības par vīzām. Iepriekš rakstīju, pēc kā cilvēki ar bērniem vadās, izvēloties viesnīcu. Plus, protams, ir daudz stulbu ceļojumu aģentu, kuri par bonusiem no TO sūta visus bez izšķirības, gan vecus, gan ar maziem bērniem, piemēram, uz vienu pamata viesnīcu no šī TO un tur nemitīgas straumes un viļņi. . Ne visi cilvēki saprot viesnīcu izvēli, īpaši tie, kas lido pirmo reizi.
аватар zolyshka111
nadin65, viss atkarīgs no viesnīcas atrašanās vietas un paša līča. Nāmas līcī nav, piemēram, nogāžu vai koraļļu, un ieeja ir maiga.
аватар nadin65
zolyshka111, bijām Ēģiptē daudz vairāk kā 10 braucienus, un izstaigājām visas kūrortpilsētas, un lieliski zinām.
Mums Sharm ir labāks, ļoti tīrs dzidrs ūdens netālu no krasta. Hurgada smilšu dēļ ūdens pie krasta ir dubļains.
Ja lido uz Hurgadu, tad var paņemt viesnīcu Makadi līcī, bet vakaros nav kur iet, arī Marsa Alam - ārpus viesnīcas nav kur iet, skaidra jūra, biežas vētras, krāšņi koraļļi, personāls nav izlutināts salīdzinot ar Hurgadu un Šarmu. Safaga man patika pat vairāk nekā Hurgada, bet arī vakaros ir garlaicīgi, mums patīk daudz staigāt vakaros.
Ikviens izvēlas vietu atpūtai pēc savām vēlmēm. Mums ir jūra 1. vietā, mēs protam peldēt, tad infrastruktūra, un apkalpošana nav tik svarīga, bet tās ir tikai mūsu vēlmes. Mūsu draugi vispirms izvēlas pakalpojumu. Lūk, kā jūs varat ieteikt, kas ir labākais? ja katram ir savs viedoklis, vēlme un finansiālais stāvoklis.
Autors nav uzrakstījis savus kritērijus brīvdienu izvēlei: jūra (prot peldēt?), serviss, infrastruktūra, tuksnesis vai kalni, diskotēkas ???
аватар allsafat
Natahkine, ja tev ir 2 pieaugušie + 1 bērns. tad ar jūsu budžetu labs ceļojumu aģents paņems jums labu 4 * vai lētu, bet pienācīgu 5 *, un, tā kā jūs esat no Žitomiras, jūs lidosit no Kijevas, un jums ir liela viesnīcu un galamērķu izvēle, kā arī visi tūrisma operatori.
аватар Natahkinet
Liels paldies visiem. P.S. ES nevaru peldēt.
аватар Elenka08
Natahkine, ja tu nepeldies, tad Hurgadā tev der gandrīz jebkura viesnīca, es domāju pludmales, zvaigžņu līmeņa un kvalitātes ziņā, tas ir cits stāsts. Un Šarmā ļoti rūpīgi jāskatās.Lai būtu iebraukšana no krasta + kāds tur dibens var būt nepieciešami speciāli apavi. Pareizi teikts augstāk, manuprāt, zolyshka111, ja vēlaties justies Berdjanskā (vides ziņā), tad tas ir Charm. Man personīgi ir tāda pati sajūta no turku Kemeras šī iemesla dēļ. Kas attiecas uz zemūdens pasauli, tad Šarmā noteikti ir vēsāks. Bet jūs varat doties 1-2 ekskursijās Hurgadā un redzēt pietiekami daudz zivju savam priekam. Tā kā jūs nepeldat, tad no rīta līdz vakaram, kā jau daži, Šarmā jūrā nečakarēsieties. Runājot par naktsklubiem un citām izklaides vietām, Hurgadā arī tas ir.
аватар allsafat
Tad Hurgada, uz ziemeļiem no Sahl Hasheesh līčiem, Makadi līcī, visur ir maiga iebraukšana jūrā, tikai pasaki ceļojumu aģentam, ka neproti peldēt, lai viņš zina, ko tev paņemt, lai gan Sarkanajā jūrā var noslīkt tikai īpaši perverss mazohists, pats ūdens izspiedīs.
аватар Elenka08
allsafat, kā slikts peldētājs, es gribu jums pateikt. ka es īsti nevēlos eksperimentēt *vai Sarkanā jūra mani izspiedīs *. Ja ūdenī nejūtaties pārliecināts un mierīgs, tad nevēlaties nekādu zemūdens pasauli. ja labi peldēsi, tev būs grūti saprast
аватар Bovik
Natakinets
Hurgada un Šarma ir divi pilnīgi atšķirīgi kūrorti.
Par vīzu šeit rakstīts, ka Hurgadā vajag vīzu, bet Šarmā vīzu nevajag.
Patiesībā tā nav gluži taisnība.
Kad pirmo reizi lidojām uz Ēģipti, un tā bija Šarma, nopirkām arī vīzu.
Un atšķirība starp tām.
1. Šarm eš Šeihas pilsēta ir skaistāka, liela, labiekārtota, ar milzīgu tirgu...
Hurgada ir neliela, gara apmetne gar jūru. Centrs piekrastē, drupās. Nepatika.
2. Šarms - skaista zemūdens pasaule, ar koraļļiem, krāsainām zivīm viesnīcu pludmalēs.
Hurgada - tā visa nav. Lai to visu redzētu, tiek organizētas ekskursijas uz Sarkanās jūras neapdzīvotām salām (20-30 dolāri, kaulējas).
3. Attiecīgi daudzām viesnīcām Šarmā ir divas pludmales: smilšu un koraļļu.
Hurgadā ir smilšaina pludmale.
4. UN GALVENĀ šo pilsētu ATŠĶIRĪBA tūristu ceļotājiem, par ko es sevi uzskatu, ir iespēja apskatīt Ēģiptes pasaulslavenos apskates objektus, vēsturiskas vietas, kā arī apmeklēt citas valstis
аватар zolyshka111
nadin65Es ļoti priecājos, ka esat bijis Ēģiptē vairāk nekā 10 reizes, bet tas nenozīmē, ka esat to apceļojis tālu un plaši un prasmīgi varat pateikt, kur ir labāk. Es arī, kā saka, neesmu precējies pirmo reizi un redzēju beigtus koraļļus Šarmā, bet es nesaku, ka Šarm ir sliktāks, tas vienkārši atšķiras no Hurgadas un es jau rakstīju augstāk, kāpēc vispirms , atpūtnieku kontingents. Katram savs viedoklis, es personīgi nekur citur Ēģiptē neesmu redzējusi skaistāku un dzīvīgāku zemūdens pasauli kā Portgalibā. Agrāk nemāku peldēt, līdz sajutu dibenu zem kājām, sākās muļķīga panika. Tad tas pagāja un peldēja dziļumā. Līdz ar to, kamēr neiemācījos labi peldēt, Hurgada ar izsaukumu no krasta bija super.
Autor, nosaki savas prioritātes un iegādājies biļeti)))
аватар Slav_na
Natakinets,
trijiem ar smilšainu ieeju un labu ēdienu Šarmā - Faraanā. Hurgadā par to pašu naudu - labāka viesnīca, bet tālāk no civilizācijas. Mēs divatā par 1000 atpūtāmies Makadi Stella di Mare (klase augstāka, bet jūras nav).
4 dienas kopš ieradāmies no Ras Um El Sid (atpūtās tuvējā viesnīcā). Ziņkārības pēc devos uz Faraanu - bērni viņā iemīlējās un plāno jūniju. Paņēmu daudz "garšīgu" mirkļu, kā jau četriem - "tests"! Es šodien uzrakstīšu atsauksmi
par atšķirību starp Hurgadu un Šarm eš Šeihu:
- ja jums ir mazs budžets, svarīga ir viena un tā pati vīza USD 75 apmērā trim personām - muitā vienkārši ierakstiet migrācijas kartē burvju vārdus "tikai sinai". Un nepievērsiet uzmanību vārdiem par rednekiem - ne visi viņi ir Rokfelleri!
- uz Marsu Alam vēl jābrauc no Hurgadas, pašā pilsētā un tuvumā ir maz rifu, un tie ir, maigi izsakoties, nabadzīgi)
- Šarm ir jauna pilsēta, kas pielāgota tūristiem, Hurgada ir pilsēta ar vietējiem iedzīvotājiem un viesnīcām
аватар zolyshka111
YaSlavnaYa, Ras Um Sid jūnijā jūs varat saņemt karstuma dūrienu vai saules dūrienu, tas ir ziemas līcis, tur nav vēja.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl