Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakām viesnīcu 2 pieaugušie un bērns 8 gadus vecs. budžets 2000 USD. Mēs apsveram Albatros White Beach Resort 5 * vai Albatros Dana Beach Resort 5 *
bērnam nepieciešama normāla ieeja jūrā un slidkalniņi baseinos. Svaigas vai iepakotas sulas.
Pieaugušajiem - jūras velšu izvēle, alus pudelēs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-11-215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар musia2010
Aizmirsu uzrakstīt: braucam uz 10 dienām
аватар travelsita
Es balsoju par Danu. Mana klasesbiedrene uz rudeni lidoja ar 2 dvīņiem 8 gadu vecumā. brīvdiena. Man ļoti patika. Ēdiens un izklaide bērniem ir lieliska.
аватар Innaglin
Jums ir pienācīgs budžets, par naudu tas ir labāks un šarms (arī Albatross). Hurgada joprojām ir zemāka par Šarmu. Ir labi gan tur, gan tur, bet Šarmā tomēr labāk.
аватар klichko
Hurgada joprojām ir zemāka par Šarmu
==========
Vai plānojat īrēt dzīvokli pilsētā?
Arī Danočkai - pārsteidzoša viesnīca visos aspektos. Bet uz Hurgadu ir par vēlu, pastāv liels nosalšanas risks
аватар ilika15
Kur Ēģiptē tagad bez maksas ir svaigas sulas un dažādas jūras veltes?
аватар klichko
Svaigas sulas no rītiem jau visās normālās viesnīcās. Tiesa, viņi to izņem krūkās. Parasti tas ir apelsīns un melone, dažreiz zemenes un gvajaves. Atkal labās viesnīcās ēdnīcā dod tunci, jūras asarus, garneles (kalmāri-krabji neskaitās) Bet ne visu un ne katru dienu. Un tādu viesnīcu ir daudz. Tiesa, pastāv iespēja, ka laba izvēle burtiski mēneša laikā tajā pašā viesnīcā kļūs par maz. Lūk, kā paveicies. Ir arī zivju a la kārtis.
Un pretjautājums, kur agrāk bija "jūras velšu izvēle bez maksas"?
аватар ilika15
Agrāk Mercato, Faraana Reef, Hilton Waterfalls. Rīta svaigās sulas kādreiz bija retums, un arī tagad parastajos pieciniekos neviens par brīvu nepiedāvā.Un kādās normālās viesnīcās svaigas sulas iznāk krūzēs?
аватар klichko
Attiecībā uz jūras veltēm tas ir daudz agrāk. Tajos pašos ūdenskritumos atceros omāru aizsprostojumus un metrus garas zivis, bet tas bija aizaudzis ar pagātni. Lai gan katrai "izvēlei" koncepcija ir vaļīga. Un pēdējā gada laikā bumbiņas parādījās svaigas pat tur, kur tās nekad nebija. Pati amatiere un bija pārsteigta par viņu parādīšanos Sunrise Makadi un Albatross citadelē. Kļūsti par šo vajadzētu uzvilkt
Šeit mēs nodarbojamies ar offtopiku - cabal. Kāpēc gan neizjaukt forumu ar atsevišķu jautājumu ... interesantāko
аватар 0676307776
Ja plānojat atvaļinājumu novembrī-martā tad vēlams izvēlēties Sharm Albatros akvaparku5.Ir līcis bez vēja,bērnam maiga ieeja,apsildāmi baseini.Labs ēdiens vecākiem,jūras veltes un alus pudelēs. Cenas restorāns un iepakotas sulas 11-12 mārciņas litrā.Galvenā viesnīca jauna.Ja uz pavasara-vasaras periodu,tad apskatiet pavisam jauno Albatros Sia World Marsa Alam.Šī ir lielākā un labākā Albatros Peak viesnīca ķēde.
аватар musia2010
Gribam lidot maija sākumā uz 10 dienām. Izvēlējāmies Hurgadu, jo plānojam ekskursiju uz Luksoru un piramīdām. Skatījos Albatros Sia World Marsa Alam. Kleita tiešām skaista, bet man likās, ka tajā zaļumu ir ļoti maz. Viņi neslēpjas karstumā. Vai arī es kļūdos. Tā kā viesnīca ir jauna, atsauksmes ir ļoti maz.
аватар allsafat
Ja lidojat maijā, apsveriet saullēktu Makadi līcī.
аватар semolaine
Dana Beach viesnīca ir laba, bet ļoti tuvu, it kā, otrajā līnijā, lai gan tā jau ir 3. līnija, ir Picalbatros Junle parks, šī tiešām ir paradīze pieaugušajiem un īpaši bērniem. Skeptiķi pamanīs, ka tas šķiet tālu, es jums pateikšu, ka tas ir atkritumi. Ir autobuss, un nenāks par ļaunu kratīt lietas kājām, maksimāli 10 minūtes nesteidzīgā tempā. Atpūtāmies abās viesnīcās, apkalpošana vienlīdz laba, ēdienkarte gandrīz vienāda, pludmale tajā pašā lagūnā, bet Danā nav slidkalniņu, un Džungļos ir milzu akvaparks. Un par cenu, vismaz no Latvijas, Dana ir dārgāka. Iesaki Džungļus
аватар musia2010
Jā, viņa paskatījās uz viņu. Klase! Bet te attālums no pludmales ar bērnu karstumā, biedē.
аватар semolaine
Bailes ir bezjēdzīgas. Patiesībā tas nemaz nav tālu. Mēs paņēmām ūdens pudeles pie izejas reģistratūrā un mierīgi, ejot klusi sasniedzām. Es neesmu reklāmas aģents, bet zvani un svilpes un slaidu skaits Džangā visu pārtrauc. Gandrīz 20 gadu laikā, kad lidoju uz Ēģipti, es nekad neesmu atgriezusies tajā pašā viesnīcā 2 reizes. Tātad Džungļi bija pirmie, kas atgriezās, lai gan vienu reizi ziemā, bet otrie vasarā. Labāk vasarā. Izlem tu
аватар musia2010
paldies, padomāsim
аватар 0676307776
Albatros Marsa Alam.Viesnīca tika atvērta 2018. gada jūnijā.Protams, ka pārstādītās palmas vēl nav saņēmušas spēkus, bet daudzi krūmi, zaļi zālāji, puķu dobes nepadara teritoriju pamestu.Nedomāju, ka izbēgsi no karstuma citur zem palmām.Lietussargi,saulessargu pietiek visā teritorijā.Viesnīca paredzēta Eiropas tūristam.Vācieši,itālieši,poļi,bri.Apkope,serviss,ēdiens,animācija vislabākajā līmenī.kā iekšā Šarma,bet ir pietiekami daudz slidkalniņu bērniem un pieaugušajiem.No Hurgadas lidostas līdz viesnīcai tikai 2h brauciens.Nemaz nav nogurdinoši.Ir ekskursijas gan uz Luksoru,gan uz Kairu.4,Albatros Sia World Marsa Alam,atbildēšu.
аватар musia2010
0676307776
Ar ko tu biji ekskursijās? un cena, ja iespējams. Es saprotu, ka nav alternatīvas. Tikai ar viesnīcas gidiem. Vai Kairā ar bērnu būs nogurdinoši? Vai varat to sīkāk pastāstīt.
аватар 0676307776
Ņēmām ekskursijas no Tez gidu.Viesnīcā.Pirmo reizi dabūju ļoti foršu gidu.Ļoti patika.Peldējāmies,nirām,redzējām jūras govis,bruņurupučus,mantarajas,delfīnus.No cenas iekšā. cenrādis viņi paceļas 20 dolāri.reizes.Ceļojums uz Kairu,pieaugušam 90,bērnam puse.Bet brauciens no 00 līdz 23 domāju ar bērnu ir nogurdinošs.Luksora 75-80 no 5.00 līdz 21.Tu droši var pasūtīt internetā, Hurgadā ir daudz aģentūru.
аватар musia2010
0676307776
Šodien viņi sniedza cenrādi Marsa Alam Tez tūrei 9 naktis 2 + 1 = 2220 USD ar atlaidi + ekskursijas vismaz 300 USD vērtībā. Mēs to nevilksim. Un es domāju, ka nav jēgas iet uz mazāku dienu skaitu.Tas ir kā mango nokost, it kā es to mēģināju, bet nesapratu. Paldies visiem, kas atsaucās. Domāšu tālāk.
аватар 0676307776
Esam jau sākuši uzraudzīt Albatros akvaparku 5 Šarmā aprīļa vidū.Protams, cenas šim periodam ir šokējošas.Togad tūri ņēmām 11.janvārī uz maiju.Koraļļiem bija akcijas cena vairākas dienas,gads pirms pēdējā februāra sākumā lieliska cena uz dažām dienām Teza maijam, tad cenas ceļas un gandrīz dubulto pirms izlidošanas.Reālās cenas uz Ēģipti parasti parādās janvāra sākumā-februāra sākumā Tūrisma operatoriem šajā laikā ir klusums. ir beidzies,pavasaris un vasara tikai sākas.pēdējā brīža sezona nav.2018.gada oktobrī Marsa tika noķerta uz 9 naktīm divām no Kijevas ar Tez par 1238 dolāriem.Šajā var paveicies.Galvenais nav būt sarūgtinātam, bet noskaņoties lieliskam atvaļinājumam.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl