Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādas ekskursijas ieteiktu ģimenei ar maziem bērniem? Peldējāmies uz zemūdenes, domāju varbūt ir vēl kas interesants un ne pārāk nogurdinošs?
Vai ir vērts apsvērt ekskursiju pa Paradīzes salu? Ko jūs varat teikt par braucienu uz Luksoru – grūto ceļu?
Draugi, lūdzu, vadiet!
ps bērni mazi 4,5 gadi...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2017-03-217 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар L_ena
Uz Luksoru ar 4gadnieku?
Ļauj man paskatīties.
6 stundas vienā virzienā.
Pēc tam pastaiga pa tempļu kompleksiem.
Pēc tam pārpeldiet pāri Nīlai uz Karaļu ieleju.
Tad dodieties uz tur esošajām kapenēm.
Tad vismaz divi veikali, kur papiruss, eļļas vai tekstilizstrādājumi ar ādu pacelsies jūsu vietā.
Pēc tam 6 stundas atpakaļ.
Pat nezinu.
Jebkura jūras ekskursija uz salām ar niršanu vai El Gouna būs vieglāka nekā Luksora.
аватар travelsita
Luxor nav maziem bērniem., grūti. Jūras ceļojums ir vispiemērotākais.
аватар ollennka
4 gadu vecumā bērns nespēj novērtēt Luksoru. Ja vien braukt pašam, ja bērni nav kaprīzi pacieš karstumu un ceļu.
аватар Elenka08
Un ir vērts padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuri būs tev blakus šīs 6 stundas, kad tavi bērni būs noguruši no tik gara ceļojuma.
аватар ollennka
Oho, Elenka08, pilnībā atbalstu!
аватар Elenka08
ollenka, paldies. Un tad vairākums domā tikai par to, kā bērni izturēs lidojumu-izbraucienu-ekskursiju, bet par tiem, kas ir blakus, nē, nē.
аватар elenka0
ak, ne jau mani bērni nevienu nenogurdina un neiejaucas, viņus tā audzināja))) bet šeit 6 stundas varbūt ir tāls ceļš vienā virzienā (((tātad izgaismo Luksoru.
un kuras no jūrām ir visinteresantākās?
аватар kolyan_cat
Protams, tavi bērni vienmēr ir pareizi audzināti un nevienam netraucē, tikai svešinieki vienmēr ir slikti audzināti un traucē :)
Bērniem 4,5 gadu vecumā tiks bungotas un piramīdas un viss pārējais, t.sk. laiva. Kad bērnam būs 7 gadi, viņš neko vairs neatcerēsies, ko redzējis.
аватар elenka0
kolyan_cat - nekas personisks, bet tu kļūdies! Nevajag vispārināt.)
Ģimenes ir dažādas un arī bērni ir dažādi.
аватар Tigrusya
Mēs ar mazo devāmies uz Luksoru, vakara safari un El Gounu, kad viņai bija gandrīz 5 gadi. Uz Luksoru, protams, braucām paši, jo nav zināms, kad tiksim līdz Hurgadai. Bet tur ir daudz pastaigu, un novembra beigās bija pārāk karsts, lai vilktu uz rokām. Un ceļš bija kārtībā. El Gounā ir interesanti un neuzkrītoši, pat planšetē peldēju, patika. Redzēju, ka tādā vecumā jau peld ar maskām.
аватар Tigrusya
Un bērni līdz 5 gadu vecumam visās ekskursijās bija bez maksas
аватар elenka0
Tigrusik2006 liels paldies par informāciju! Tagad vismaz esmu orientējies, kur doties divu nedēļu atvaļinājumā.
аватар Tigrusya
Nemaz :) Mūsējiem patika visur. Un tagad ceļvedis, no kura mēs ceļojām, piedāvā Luksoru par 25 USD. Jūs varat izlasīt manas atsauksmes
аватар mindguru
elenka0, kolyan_cat ir 100% taisnība!
аватар musja7
elenka0, tikai tev tā šķiet. Jūsu bērns ir jūsu Visuma centrs, bet ne citas personas centrs. tāpat kā mans bērns ir tikai mans visums. Reāli, kāpēc mocīt bērnu ar nogurdinošām ekskursijām? Luksora ir nogurdinoša pat pieaugušam cilvēkam.Izbrauciet kādu ekskursiju ar laivu ar caurspīdīgu dibenu un nemeklējiet piedzīvojumus. Garās ekskursijās nepieciešams iztikt bez maziem bērniem
аватар Lena9791
Uz Luksoru devāmies, kad bērnam bija tieši 6 gadi, viņa autobusā uzvedās labāk nekā daudzi 13 gadīgie, kuri ņurdēja un žēlojās par karstumu, starp citu, viņa visu ļoti labi atceras, par ekskursijām, par nolaišanos iekšā. kapenes.Bet es ar šausmām atceros lidojumu, kad aiz muguras sēdēja 3 gadus vecs kliedzošs bērns un ar visu dopu iespēra kājas krēslā, un mūsu jaunākais pat nevarēja iedomāties tā uzvesties... Viss ir individuāli, ja bērni ir adekvāti, tad kāpēc ne?
аватар elenka0
Lena9791 nu vismaz kāds mani saprot) Un tad ir tāda sajūta, ka jāpierāda savi vārdi, ka bērni ir adekvāti un uzvedas ļoti mierīgi un klusi. Nekad nebija kliegšana...raudāšana...skaļa runāšana...izbraucienu/lidojumu laikā. Tā audzināts + mēs protam viņus aizraut un saglabāt interesantas un noderīgas lietas ceļojot (šī nav spēle telefonā)))) Nu labi.Tēma ir par ekskursijām.
Es arvien vairāk sliecos uz jūras ekskursijām un okeanāriju - šaubos - lasiet atsauksmes.
аватар Irina_16
Jūs varat doties uz delfināriju. Atrodas Makadi. Ceļš ir īss un bērniem nav grūts. Izrāde ilgst stundu. Uzstājas delfīni, roņi, jūras lauva. Bērns būs sajūsmā. Kā iegādāties ceļojumu rakstīšu personīgi, koordinātes atstāju saziņai.
аватар vegastarlove
Mans viedoklis ir tāds, ka tādas garās ekskursijas kā Luksora vai Kaira ir bezjēdzīgas tik mazam bērnam. Viņš joprojām neko nesapratīs un neatcerēsies! Pats labākais, ekskursijas uz tuvējām salām, El Gouna, batiskafs, delfinārijs.
аватар alex45
Starp citu, El Gounā ir neliels akvārijs ar zivīm, tur bērniem būs interesanti un vispār pa kanāliem ar laivu peldēties, iespējams, arī.
Un par bērniem viņi visi ir dažādi.Un viņu attīstība arī! Vieni ir mirkuši un 7 gados maz ko redzēs bez vecmāmiņas dārziņa, citus vecāki ņem līdzi visur atvaļinājumā, un domāju, ka šajā vietnē tādu vecāku ir vairākums.
Gan jau man te baksta, ka es ķepuroju un slavēju savus mazbērnus, bet ko lai saka, ja viņai ir nepilni 7 gadi, bet te viņa atgriežas no Dragobratas, kur viņa brauca ar skybordu; viņa snorkelē Ēģiptē. Un viss tāpēc, ka kopā ar saviem vecākiem visur no bērnības, 8 mēnešu vecumā viņi devās uz Ēģipti.
Un tomēr, meklējiet viesnīcu ar labu Bērnu klubu un bērnu animatoriem, kur varat atstāt savu bērnu uz laiku, lai atpūstos pats.
аватар mindguru
Ar mums uz jahtas bija ūdenslīdēju ģimene. Vecākajai meitenei ir 7 gadi. Viņa pati (tētis nemudināja) devās uz instruktāžu, praktiski pati uzvilka balonus un bez pieaugušajiem kāpa ūdenī. Mamma skatījās no jahtas dēļa, un tētis tajā laikā nodarbojās ar jaunāko.
Nu mūsu kompānijā bija 9 gadus vecs puika. Viņš pastāvīgi bija nerātns, pastāvīgi "mamma iedod man mobilo telefonu" un "mammu, man ir garlaicīgi". Līdz mammas labie draugi iedeva bērnam miegazāles pret kustību slimību un viņš aizmiga. Ilgi gaidītās 40 minūtes klusuma.
Bērni ir dažādi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl