Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Sakiet, kur ir aptieka ar fiksētām cenām Hurgadā? Un vēl jautājums: vai, lai izietu kontroli, zāļu kvīts ir jādrukā vai jāraksta ar roku?
Sakiet, kur ir aptieka ar fiksētām cenām Hurgadā? Un vēl jautājums: vai, lai izietu kontroli, zāļu kvīts ir jādrukā vai jāraksta ar roku?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2021-02-213 gadā atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар cgistalker
Vienkārši ielieciet zāles koferī
аватар Fancase
Tirdzniecības centrā Senzo ir aptieka.
Kāpēc jums ir nepieciešams čeks? Ja Ēģiptes muita kavējas ar zālēm, čeka nepalīdz :-(.
аватар lena240276
Jebkurš čeks, bet visbiežāk viņi raksta ar roku. Man tas nekad nebija vajadzīgs, viņi atnesa daudz zāļu. Viss bija bagāžā. Jūs joprojām varat kaulēties aptiekā, kas mani ļoti aizkustināja))
аватар vezha2
Liec bagāžā medikamentus, neviens pārbaudē neprasa čekus, kā arī receptes. Galvenais, lai nebūtu pilns čemodāns ar zālēm
аватар klichko
Es iesaiņoju. Bieži vien vienā iepakojumā ietilpst 3-4. Es mainu dažus spridzinātājus ar lietām. Uz vienu cilvēku ir atļauts eksportēt 5 iepakojumus ar vienu narkotiku, bet labāk neriskēt. Pēdējā laikā viņi aktīvi vajā. Pārbauda tos līdz laternai
Aptiekas ar fiksētām cenām pie Sheraton, bet sobsno jebkurā vārtejā. Viņi sniegs padomu uz vietas. Kaulēšanās ir atbilstoša, pat valsts aptiekās mūsu cenas sauc no buldozera. Senzo ir dārgāks un bez kaulēšanās. Varat arī pasūtīt tiešsaistē, viņi to atvedīs uz viesnīcu
аватар alla.neshcheretnaya
Senzo valsts aptieka,dod čekus.Aptiekās pie viesnīcas visādi,bet ar zālēm tagad ne pārāk labi.Bijām oktobrī,nav gandrīz nekādas izvēles.No tā ko viņi paņēma 20.februārī pirms karantīnas,nekā nebija. vispār.tikai aptiekās tirdzniecības centros.Oktobrī daudzas mazās aptiekas ap viesnīcām tika atslēgtas un kad parādījās pircēji,pieslēdza ģeneratoru.Iedomājieties medikamentu uzglabāšanas apstākļus kad ārā ir +30 un pirktspēja nav pietiekama tūristu skaita.Alāhs zina.
аватар Elenka08
Tagad viņi rūpīgi pārbauda. Daži ņem nelielu daudzumu. Dažreiz pārbaudes palīdz. Senzo ir daudz aptieku, ko tieši var saukt, tika teikts iepriekš. Un tā tas ir centrā un Daharā.
аватар Kapitanpereira
Visas aptiekas Ēģiptē "ar fiksētām cenām" un tās pat ir rakstītas uz vietēji ražotām zālēm. Bet ar arābu cipariem. Šeit tie ir (no 0, tas izskatās kā punkts, līdz 9)
٠١٢٤٥٦٧٨٩
Tas ir, ٥٢ ir 52 mārciņas. Cenas dolāros nevar būt.
Un"kaulēšanās" ir nevietā, arī Ēģiptes aptiekās nav atlaižu, vai tirgo par valsts cenu, vai ir pilnīgs debīls. Saki angliski - Masri valdības cena, farmaceits sapratīs.
Un Hurgadā ir trīs Cairo EL Ezaby aptiekas: viena Senzo, otra Kawther, netālu no lidostas, blakus Abu Ashar, trešā Daharā, pretējā lielveikala Spinis pusē. Šīs aptiekas ir zināmas visiem taksometru vadītājiem. Cenas visur vienādas, bet Ezaby sortiments ir lielākais. Retos medikamentus var pasūtīt no Kairas, atved jebko.
аватар Kapitanpereira
Un eksportam nevajag čeku, bet gan pierakstu pie ārsta. No pilnīgi jebkura. Rakstīts. Vispār, ja tiešām, ļoti vajag izņemt zāles, dodieties cauri Kairai. Viņi tā nekrata. Bet Krievijā un ES tos var atņemt pie ieejas. Par Ukrainu / Baltkrieviju / Kazahstānu - nezinu.
аватар Elenka08
Kapitanpereira, pilnīgi pareizi, tur neviens netirgo. Maksimums, tas ir par lielu summu (salīdzinoši), viņi var veikt atlaidi 2-3%
аватар Kapitanpereira
Elenka08, tā sauktā "kaulēšanās" pēc būtības ir aizskaroša, tikai tūristiem paredzēta izrāde. Nez kāpēc ir pieņemts domāt, ka sijām patīk))) un tā - nezinot precīzu cenu, vajag tikai iedot naudu, un viņi iedos sīknaudu. Tiesa, viņi var teikt, ka nav sīkumu un mazliet īsi (viņi melo, ir vienmēr).
аватар laik1222
Liels paldies visiem par palīdzību!!!
аватар klichko
vai viņš pārdod par valsts cenu, vai vienkārši debīls.
=========
Noteikti nav debīls, kopš ierauga mūsējo, tad sauc cenas no buldozera. Gadās, ka viens skenē, bet otrs fantazē. Šarmā tas ir vieglāk, un Hurgadā nelikumības zeļ pat valsts aptiekās.
аватар Kapitanpereira
klichko, aptiekas - tās visas tur ir privātas, un ezaby arī. Bieži pieder koptiem. Tikai pie Sheraton, protams, sēž tūristu ķērāji. Šie un ēģiptieši ir gatavi karsēties.
аватар
Zāļu cenas Ēģiptē ir fiksētas cenas visās aptiekās, un tās it kā izmeklēs Ēģiptes zāļu pārvalde (domājams), bet tūrisma rajonos situācija, protams, ir cita un cenas ir augstas (nedaudz). Kā likums, lielākās Ēģiptes aptiekas ir (El Ezabi un Seif). To cenas ir fiksētas visās provincēs, un tās ir arī lētas. Un sarunājieties ar viņiem pa telefonu un viņi jums atnesīs zāles (piegādi). Vienmēr pierakstiet viņu numurus kopā ar jums savā tālrunī (El Ezabi 19600). Viņiem ir arī sertificēts nodokļu konts.
аватар klichko
aptiekas - tās visas tur ir privātas, un ezaby arī.
=========
Boom zināt, lai gan kas kontrolē cenas un uz kāda pamata. Papildus valstij šķiet, ka nav neviena
Nu rekomendācijas par tiesvedību un uzskaiti strādā vietējām, vairumtirdzniecības un dārgajām zālēm (ja tādas ir) Tūrists ar pāris santīmu narkotikām diez vai uztrauks. Bet ļoti noderīga informācija.
аватар Kapitanpereira
Kļičko, bet, ēģiptietis rakstīja - Ēģiptes zāļu pārvalde kontrolē, tiesa. Tur taču ne velti zāļu kvalitāte ir laba, un aptiekas kaut kur nolaiž kavēšanos (skaidrs, ka valstij, citādi visi bankrotētu). Ir kontrole. Un taksometri, starp citu, arī ir valsts kontrolē, visiem ir skaitītāji un viņi strādā. Cita lieta, kurš vēlas nodarboties ar sūdzībām atvaļinājumā? Mūsējie ar to uzmācas, blēži izmanto. Un no Hurgadas iedzīvotājiem bija arī sūdzību mīļotāji, zinu, ka līdz pieņemšanai pie gubernatora kāds sanāca. Personīgi es ne par ko nesūdzējos, man tur nebija nekādu problēmu ne ar aptiekām, ne ar taksometriem.
аватар Kapitanpereira
Dārgi, starp citu, zāles arī ir. Tie ir Rietumos ražoti, ar zīmolu. Viņiem cena kā Krievijā, ja zemāka, tad par 20 procentiem.Acīmredzot dažu nodokļu atskaitīšanas dēļ. Kopumā viens aktīvās vielas nosaukums, lielā aptiekā vienmēr ir vairākas zāles ar dažādām cenām. Piemēram, kabergolīns (nomāc laktāciju) bija 2 veidu vietējais (lēts un ļoti lēts), arī Saūda Arābijas un, visbeidzot, vietējā rietumu Dostinex. Gandrīz dārgāks nekā Krievijā. Uzminiet, kuru farmaceits man vispirms ieteica?)), bet jums vienmēr ir jājautā ..,
Retas, dārgas zāles - tas viss ir, bet lielajās aptiekās. Ezabi, Seifs utt. Ja kaut kas tāds ir ļoti, tad viņi var pasūtīt no Kairas. Kas trūkst? Oriģinālie krievu preparāti, piemēram, briljantzaļa - bet tie nav atrodami nekur pasaulē. Levomicetīna nav, piemēram, ne pilienos, ne tabletēs. Bet ir pavisam citi (daudz labāki) antibiotiku acu pilieni. Tur šajā ziņā hroniski slimo paradīze: viss ir pieejams un lēts.
аватар katrusik2272
Mēs lidojām no Hurgadas 2020. gada decembrī, nopirkām zāles EL Ezaby (tabletes un ziedes) Senzo Mall Hurgadā, man iedeva čeku, izkaisīja zāles uz 2 koferiem, ielika bagāžā. Muitā nekādu problēmu nebija. Neviens neprasīja ne čekus, ne receptes. Draugi lidoja 2021. gada janvārī, radiem un draugiem atveda daudz medikamentu, ietīja folijā, arī muitā problēmu nebija. Kopumā reiz muitā mums teica, ka jūs varat nēsāt līdzi ne vairāk kā 50 tabletes ... bez receptes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl