Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh 5*– Atsauksmes

362
Novērtējums 6.610
№6 viesnīcas reitingā Sahls Hašišs
6.7 Numurs
6.6 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.6 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sahl Hasheesh smilšu pludmalē. Uzcelta 2007. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2021. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem, kā arī konferencēm.Vairāk →
аватар bez19822018
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ir pā ris nianses, bet citā di man viss patika. Pastā vī gi rū pī ga uzkopš ana sabiedriskajā ē dinā š anā , apkā rtne (flī zes), tī ras telpas, garš ī gs ē diens, animatori, izklaides programma kopumā , brī vā laika pavadī š ana padomā ts + internets istabā. … Tomēr ▾ Ir pā ris nianses, bet citā di man viss patika.
Pastā vī gi rū pī ga uzkopš ana sabiedriskajā ē dinā š anā , apkā rtne (flī zes), tī ras telpas, garš ī gs ē diens, animatori, izklaides programma kopumā , brī vā laika pavadī š ana padomā ts + internets istabā.
Kā ds pazaudē ja naudu, es to atradu, griezos pie glā bē jiem pludmalē un palū dzu palī dzī bu (teica, ka aizvedī s uz reģ istratū ru), nolē ma aizvest uz reģ istratū ru, bet diemž ē l nekad nepiegā dā ja. Kopumā nauda tika atrasta, bet no viesnī cas vai animatoriem nebija nekā das darbī bas (es vairā kkā rt nā cu klajā , lai paziņ otu par atradumu) (un citā gadī jumā tā bija tū rista pē dē jā nauda).
Apmeklē jā m Malai restorā nu un viss ļ oti garš oja un bē rnam iedeva saldē jumu bonusā (ļ oti priecī gs).
Laimī gi bē rni, laimī gi vecā ki!
Ресторан Malai Человек который готовил вкусняшки Развлекательная программа Хэллоуин был очень тематический Хэллоуин Бар на хэллоуин Бар на хэллоуин Ой, а это да, мытьё бассейна происходит так. Потерли, набрали воды с бассейна, брызнули и все стекло в бассейн. Спасателям (бдительность за туристами) отдельное спасибо, ребята молодцы.
аватар vika2211
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies pirmo reizi, Hurgadā -3. reizi. Ir ar ko salī dzinā t pā rē jo. Runā jot par 5 zvaigznē m, mani pā rsteidza naktsmī tne un apkalpoš ana. Diemž ē l viesnī ca neatbilst savā m zvaigznē m, daudzi 4 ir jaukā ki un skaistā ki. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies pirmo reizi, Hurgadā -3. reizi. Ir ar ko salī dzinā t pā rē jo. Runā jot par 5 zvaigznē m, mani pā rsteidza naktsmī tne un apkalpoš ana. Diemž ē l viesnī ca neatbilst savā m zvaigznē m, daudzi 4 ir jaukā ki un skaistā ki. Bet vispirms vispirms. Mū s iekā rtoja ē kā , kur notiek celtniecī ba, nedomā ju, ka katrs atpū tnieks ir gatavs atvaļ inā jumā staigā t pa balinā tā ju un elpot bū vniecī bas putekļ us, tad uz istabu, kur vannas istabā baigi smird pē c putekļ iem ( nav skaidrs, ko viņ i tur nogalinā ja). Kad bē rnam no š iem "aromā tiem" sā ka vemt, mū s pā rcē la uz istabu, kura pē c remonta pat nebija mazgā ta, no koferiem ilgi nevarē ja izvilkt mantas. Vakarā pat negribē jā s atgriezties savā istabā , sajū ta bija kā uz bū vlaukumu....kas attiecas uz pludmali, jā piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m, ir krā š ņ s, smiltis tī ras , ieeja patī kama, bē rni un pieauguš ie š eit var lieliski peldē ties un sauļ oties.
Pati teritorija ļ oti maza, arī tiek celta, baseini ir mazliet rā pojoš i, ī paš i bē rniem, smaka no purva, es neriskē tu tur bē rnu iemē rkt. Ē diens . . jautā jumu varē tu izlaist, tas ir plus mī nus vienā ds visā Hurgadā , bet ...tu esi 5 zvaigznes, ik pē c 5 dienā m atnes vienu š ķ ī vi sapuvuš as zemenes un pā rdod arbū za gabalus ...un pat sagriež rokassprā dzes pē c izlikš anas, lai gan pā rskaitī jums ir ļ oti tā lu un lī dz ar to iekasē no cilvē kiem naudu par pā rtiku, kauns par 5k. Es nekad to neesmu redzē jis nevienā viesnī cā . Vai jums ž ē l putras un zupas bļ odas? Runā jot par animā ciju, puiš i ir lieliski savā vietā un pelna savu naudu 100%. Pieauguš os bē rnus visas dienas garumā aizrauj dejas un rotaļ as!
Nobeigumā es gribu teikt, jā , katrs izvē las sev vienu vai otru atvaļ inā jumu, bet no personī gā s pieredzes es teikš u, ka uzticieties tū ristu atsauksmē m, nevis emuā ra video atsauksmē m, kas reklamē š ā das š ausmas par naudu, un tad jū s nav vī lies tajā , ko redzat, bet tieš i otrā di, jū s arī bū siet pā rsteigts!
аватар oksana2806
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
plusi 1) skaistas kū kas, paldies konditorei 2) krā š ņ i skati un saulrieti. 3) labs animatoru darbs 4) Iztī rī ts labi, gandrī z nevainojami. Katru dienu mainī ti dvieļ i un palagi. Mī nusi 1) Ē diens ir pretī gs, š ķ iet, ka pavā ri nemaz nemā k gatavot, nekad nekoš ļ ā jat liellopu gaļ u un aknas, lai cik dienas neesi mē ģ inā jis. … Tomēr ▾ plusi
1) skaistas kū kas, paldies konditorei
2) krā š ņ i skati un saulrieti.
3) labs animatoru darbs
4) Iztī rī ts labi, gandrī z nevainojami. Katru dienu mainī ti dvieļ i un palagi.
Mī nusi
1) Ē diens ir pretī gs, š ķ iet, ka pavā ri nemaz nemā k gatavot, nekad nekoš ļ ā jat liellopu gaļ u un aknas, lai cik dienas neesi mē ģ inā jis. Cerot, ka vismaz kā ds paspē s pagatavot. Kartupeļ i un makaroni ir nepietiekami vā rī ti, visi bez sā ls.
2) Viesnī cas rifs ir pa pusei miris, un ir bail iet dibenā dzī vā s radī bas dē ļ.
Redzē ju murē nu un mazu stinī ti.
3) Viesnī cas atraš anā s vieta. : nav aizņ emta iela, daž i veikali, prom no ceļ a.
аватар etifaleou
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ar izciliem datiem – tā likā s sā kumā ! Š eit uz prieku pulcē jā s č etras ģ imenes! ! ! Ierodoties visi bija š okā ! Netī rumi, antisanitā ri apstā kļ i, š ausmī gs serviss, auksti baseini, arī divas … Tomēr ▾ Viesnī ca ar izciliem datiem – tā likā s sā kumā ! Š eit uz prieku pulcē jā s č etras ģ imenes! ! ! Ierodoties visi bija š okā ! Netī rumi, antisanitā ri apstā kļ i, š ausmī gs serviss, auksti baseini, arī divas reizes izvilka naudu no seifa!! ! ! Netī ri trauki, galdu trū kums, rindas pē c ē diena, tehnikas, lai to dabū tu, ir liels panā kums! Brilles ir tikai plastmasas, pat ne krū zes!
аватар linnslav
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir naudas vē rta. Renovē tajā ē kā telpas ir plaš as, bet "nobruž ā tas", santehnika darbojas, dvieļ i nav pirmais svaigums. Tajā paš ā laikā viņ i labi tī ra, griež gulbjus un citas dzī vas radī bas. Baseini ir lieli katrai gaumei, katrā ir liela platī ba maziem bē rniem ar dziļ umu 10 cm. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir naudas vē rta. Renovē tajā ē kā telpas ir plaš as, bet "nobruž ā tas", santehnika darbojas, dvieļ i nav pirmais svaigums. Tajā paš ā laikā viņ i labi tī ra, griež gulbjus un citas dzī vas radī bas. Baseini ir lieli katrai gaumei, katrā ir liela platī ba maziem bē rniem ar dziļ umu 10 cm. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem arī tad, kad ir 70% pilna. Pludmale ir ļ oti plaš a, un jū s vienmē r varat atrast kā du nomaļ u vietu. Ir piekļ uve koraļ ļ iem. Koraļ ļ u rifs ir mazs, bet ļ oti bagā ts. Jū ra ir spokaina, un tā ir liela š ī s viesnī cas priekš rocī ba. Iesakā m uz vietas iegā dā ties koraļ ļ u č ī bas un snorkelē š anas maskas par labā m cenā m. Teritorija ir zaļ a un liela. Papildu bonuss ir laipas tuvums.
Sahl Hasheesh, kur atrodas viesnī ca, rada Eiropas Ē ģ iptes iespaidu. Promenā de, strū klaku laukums, senā stilā stilizē ta vecpilsē ta ir lieliskas vietas vakara pastaigā m, tai skaitā golfa ratiņ os, kurus var noī rē t uz stundu no 15 dolā riem. Viesnī ca ir labi paē dusi, ir atseviš ķ s uztura galds un galds bē rniem (zupas, graudaugi, piena produkti, vā rī ti dā rzeņ i un gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi). A la carte restorā nus var apmeklē t divas reizes bez maksas. Personā ls draudzī gs, izpalī dzī gs. Rā dī t programmas katru vakaru, trī s uzstā š anā s vietas vienlaikus. Bē rnu animā cija ir pieejama nosacī ti. Trū kumi: atkarī bā no maiņ as, norē ķ inā š anā s laikā var rasties problē mas - jā cī nā s par labu istabu; mū su brī vdienu beigā s daļ a slaidu nedarbojā s; viesnī cā nav bē rnu podiņ u; vakarā akū ts ledus trū kums kokteiļ iem; darba laiks ne vienmē r atbilst norā dī tajam aprakstam.
аватар Inna_Furmanets
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca "Piramī da" - tas ir, neaprakstā mas bailes, vai viesnī ca arā biem! ! ! !! Tas ir sausmigi! Cilvē kus uz teritoriju neved, nav tā s naudas vē rts! Tā tad secī bā: 1. Viesnī cā ierados 8 no rī ta, pē c nakts lidojuma noguruš i un izsalkuš i - mums pat dzert nepiedā vā ja, nemaz nerunā jot par ē dienu (lai gan brokastis pirms 10, skopuļ ojoš s posts!!! ) Teica gaidī t lī dz 14, mē s nedaudz pacē la toni un pulksten 11 no rī ta krasi mainī jā s laiks. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Piramī da" - tas ir, neaprakstā mas bailes, vai viesnī ca arā biem! ! ! !!
Tas ir sausmigi! Cilvē kus uz teritoriju neved, nav tā s naudas vē rts!
Tā tad secī bā:
1. Viesnī cā ierados 8 no rī ta, pē c nakts lidojuma noguruš i un izsalkuš i - mums pat dzert nepiedā vā ja, nemaz nerunā jot par ē dienu (lai gan brokastis pirms 10, skopuļ ojoš s posts!!! ) Teica gaidī t lī dz 14, mē s nedaudz pacē la toni un pulksten 11 no rī ta krasi mainī jā s laiks.
2. Apmē ram 11 no mums iekā rtojā s istabā un iedevā m 2 dry rich, apelsī nu un banā nu un tad diviem! Istaba laba, mē beles jaunas, skats "iespaidī gs" celtniecī bai! Kamē r arā bi ir izmitinā ti pavisam jaunā s ē kā s ((((Pā rjautā ts par otru istabu ar skatu uz baseinu, 15 $ piemaksa neatbilst parkam no reģ istratū ras ...spļ ā va un palika oriģ inā lajā ...mantkā rī gs lī dz robež ai)) ((
3.
Plus teritorija liela un tī ra, daudz baseinu un slī dkalniņ u bē rniem (jo te strā dā č akli strā dnieki), kas diemž ē l neteiktu par koplietoš anas tualetē m, pieņ emš anā m un pat galveno restorā nu - baigā smirdoņ a, srach , un š ķ irš anā s uz galdiem jū s visus gaida "Neaizmirstamais" ceļ ojums (+ kā bonuss sū du suns vai vā rna vai kamielis nav skaidrs - pludmalē gaida no 6:00))))
4. Arā bi ņ em netī rā s mutes un garš o ē dienu no kopē jiem ē dieniem bufetē (Foo, abomination! ).
5. Ē diens – nabadzī gā ku izvē li neesam redzē juš i! Ja jums garš o rī si, rī su rī si vai rī si ar rī siem vai vistas pildī jums ar rī siem, tad jū s esat š eit))) Ļ oti slikta dū š a no rī siem un smirdoš ā sodas sams! Sū dzē jā s priekš pē dē jā dienā , tad iedeva vē l kartupeļ us zemniekiem, tomē r tik pikantus, ka ē st nebija iespē jams! Makaronus un desiņ as bē rniem dā vinā ja katru dienu - no rī ta, pusdienā s un vakarā!
Pā rē jā s vakariņ as jā gatavo vakariņ ā m, piemē ram, ē diens - kukainis kā rtē jā murgā - rī si sajaucas ar spageti, kas jums atliek no vakariņ ā m? Vai jums patī k š ā da "izsmalcinā ta virtuve"?
Kopumā , ja vē laties zaudē t svaru - varat iet))
Gardi bija tikai rī ta smalkmaizī tes ar tē ju! Pusdienā s es vienmē r biju izsalcis, vī rs meklē ja kaut ko vē l nesaskrā pē tu un svaigu! Vakariņ ā s bija grilē ta vista, kas bija ļ oti cepta, tā dē jā di dū mojot pa visu viesnī cu!
6. Manam vī ram bija DN, viņ u ne tikai sveicinā ja un noveda lī dz asarā m! Tik forš as 5* viesnī cas teritorijā nav neviena fotogrā fa! ! ! ! ! Gribē ju sagā dā t pā rsteigumu - ģ imenes fotosesiju, tā pē c viņ i uztaisī ja š o cirku, lai piezvanī tu fotogrā fam no Hurgadas un nofotografē tu 10 bildes, man bija jā maksā.120$! ! ! ! ! Tas ir sausmigi!
7. Veikali un aptieka viesnī cā nav slikti - labs darī jums par puscenu š eit tieš i laikā!
8.
Viesnī cas vadī tā js izliekas par muļ ķ i, kad cilvē ki nā k uz reģ istratū ru rakstī t sū dzī bas, viņ š aizmirst pat angļ u valodu. Un viņ am jā prot 5 valodas, Vadī tā js ar lielo burtu, bet lielā s pē diņ ā s! Vī rietis ir nepā rprotami nevietā ! Es darī ju visu iespē jamo, lai noslī cinā tu š o viesnī cu tik seklā jū rā (((((
9. Animā cija ir tikai maldi! Ja jū su bē rni mā jā s skatā s daž as multfilmas, arī jū s esat š eit! Š eit iekļ aut multfilmu pusstundu un viss))) Ģ ē niji, kuri runā tikai angliski un tas ir ļ oti neveikli!
10. Personā ls, ko es tī ru istabā s un uz ielas, kā arī viesmī ļ i - ļ oti pieklā jī gi un strā dī gi cilvē ki ...nabagam trū kst gudras vadī bas! Ko lai saka par puiš iem reģ istratū rā , adekvā ts tikai Husems (starp citu, brī vi pā rvalda trī s valodas: angļ u, krievu, arā bu), visi pā rē jie rupjie un izspiedē ji, vai arī muļ ķ ī bas, kurā s viņ š atlasa valodu, uzdodot jautā jumus.
Jauni, cirtaini, gaiš i ir vispā rē ji atkritumi - lieliska attieksme pret tū ristiem!
Vispā r š ajā viesnī cā katru dienu cirks pa vadu, gribas "jautrī bu" nevis kur naudu likt ir super)))
Viesnī ca velk uz 3, vai 4 * ar lielu izstiepumu un tad tikai pa teritoriju! Visam pā rē jam ir vajadzī gas lielas pā rmaiņ as! ! ! ! !
аватар katrusik2272
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c pozitī vā m atsauksmē m pirms karantī nas un nokavē jā m atzī mi. . . Augusta beigā s atpū tā mies, devā mies š ajā periodā nosvinē t vī ra dzimš anas dienu jū ras krastā zem palmā m. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c pozitī vā m atsauksmē m pirms karantī nas un nokavē jā m atzī mi. . . Augusta beigā s atpū tā mies, devā mies š ajā periodā nosvinē t vī ra dzimš anas dienu jū ras krastā zem palmā m. Viesnī cā ieradā mies 12.30, mū su autobusu sagaidī ja vietē jā krā sainā mū zika un dejas (bijā m patī kami pā rsteigti), kā izrā dī jā s, tajā dienā bija jā ierodas 4 autobusiem ar arā biem un svē tki bija viņ iem, un mē s vienkā rš i iespiests tur. Atbraukuš ajiem atpū tniekiem laipni tika izdalī tas anketas un novietotas vestibilā , lai tā s aizpildī tu, pē c tam piedā vā ja aiziet uz bā ru bez rokassprā dzē m, iedzert grā dī gos dzē rienus un tur pagaidī t 10-15 minū tes. Pē c 20 minū tē m. uzvilka rokassprā dzes un piedā vā ja iet vakariņ ā s.
Pē c pusdienā m no 14.30 lī dz 15.00 mū s gaidī ja norē ķ inā š anā s. 15.00 mums beidzot tika pieš ķ irta istabiņ a dā vanai jaunajā spā rnā ar skatu uz baseinu (paveicā s pirmajā reizē ). Jaunais spā rns ir 1 (daž i no logiem ir ar skatu uz baseinu, no visiem numuriem paveras skats uz jū ru, un no daž iem paveras skats uz "dā rzu" - nepabeigto viesnī cu), skaitļ i sā kas ar 1, nā kamais cipars ir stā vs un divi cipari ir istabas numurs. Vecais spā rns - 2, no daž iem numuriem paveras skats uz baseinu, un daž i uz ū dens parku. Spā rns Nr. 3 vispā r nefunkcionē , ​ ​ sagatavots remontam.
Numuriņ ā bija jaunas mē beles, liels televizors, ledusskapis, tē jkanna, fē ns, seifs, salī dzinoš i tī rs, viss darbojā s pareizi. No kosmē tikas bija tikai duš as ž eleja un š ampū ns (papildinā ja pē c vajadzī bas), ziepju nebija vispā r. Katru dienu tī rot tika papildinā ts ū dens (1.5 litri uz cilvē ku), tē ja, kafija, cukurs, nepiecieš amī bas gadī jumā arī tualetes papī rs. Gulta veca spolē s, dvieļ i salī dzinoš i jauni. Reģ istrē joties istabā nebija pludmales dvieļ u, un bija viens vannas dvielis un kā ju dvielis diviem. Vē l kā du stundu skrē jā m pē c visiem, lai iedotu vismaz dvieļ us pludmalei. . . tad viņ us nekaunī gi noplē sa no tī rī tā ja (veco un izbalē juš o), noslē pa ratos un devā s uz pludmali. Pē c atgrieš anā s no pludmales vannas dvieļ u komplekti jau stā vē ja plauktos.
Pludmale ir milzī ga, lī dz 300 m gara, ar septiņ ā m sauļ oš anā s krē slu rindā m. Jebkurā laikā jū s varat apgulties pirmajā rindā . Sauļ oš anā s krē sli ir veci, balta krā sa lobā s uz metā la un koka, matrač i ir labi, bet to ir maz. Lietussargi ir mazi, daļ ē ji nevī ti, slikti dod ē nu. Pludmale netī ra, smiltī s: akmeņ i, gliemež vā ki, stikli, nū jas, smiltis neviens nesijā . Ieiet jū rā bez koraļ ļ iem ir NEIESPĒ JAMI! ! ! Uz kā jas akmeņ iem un gliemež vā kiem tika sagriezti daudzi paziņ as. Apmē ram metrs, ieejot jū rā - smiltis ar sī kiem oļ iem, un pē c tam dzeloņ aini, lī dz 10 m gari dū ņ ā m klā ti akmeņ aini veidojumi, tad smiltis ar akmeņ iem, koraļ ļ i un jū ras ež i. Pludmalē , ja iet pa labi, ir nogrimuš ā s pilsē tas ekspozī cija - kolonnas ar koraļ ļ iem klā tas seju attē liem, plā tnes, veca dzelzs konstrukcija, kurā č upjas zivis.
Pirms bojā m pa jū ras perimetru ir nelieli koraļ ļ u pleķ i ar zivī m. TIEM, KAS PELDĒ UN SNORKLĒ - ejiet pa kreisi, lī dz pludmales galam un peldiet uz salas pusi un bū siet laimī gi - koraļ ļ u dā rzi un vairā k kā.20 daž ā da lieluma kralrifu posmi, kuriem var pā rpeldē t, absolū ti dzī vi, krā saini , ar daudzā m zivī m tieš ā m lielas baidā s no cilvē kiem un uzreiz slē pjas. Redzē jā m murē nas, daž ā da veida dzeloņ rajas, pat milzī gu ē rgli ē rgli, bruņ urupuč us, zivis: vienradž us, papagaiļ us, daž ā da veida miesaszivis, daž ā das krā sas tauriņ us, klaunus jū ras anemonē s, vē dzeles, lauvu zivis, spā rnus, ķ irurgus un daudzas mazas zivtiņ as. .
Runā jot par atpū tu vasarā , no 10.00 lī dz 15.30 ir ļ oti karsts. Pludmalē nav iespē jams, smiltis ir karstas. Pozitī vā puse - ļ oti silts ū dens pat 6 no rī ta, pē cpusdienā jū ras virsotnes ir vienkā rš i karstas. Jū s varat palikt pludmalē arī pē c saulrieta, bet nepeldoties jū rā . Viesnī ca atrodas ideā lā vietā vasarai, karstumā no restorā na un ē kā m lī dz pludmalei ir nepiecieš amas tikai 2-3 minū tes.
Restorā ns ir liels, sastā v no divā m zā lē m, lielas un mazas, daļ a ē diena tiek izdalī ta vienā zā lē (karstā ), daļ a otrā (augļ i, dā rzeņ i, salā ti, mē rces un saldumi), vakarā daļ a ē diens tika gatavots uz ielas, kas ir ļ oti neē rti, skraidiet pa zā lē m un stā viet rindā visur. Ē dienu pasniedz pavā ri, maskā s un cimdos, apkopē jas daļ ē ji maskā s, daļ ē ji nemaz. Ē dienu klā sts neliels, Ē ģ iptes standarts, gatavoja pā rsvarā garš ī gi (ja ne dedzinā ja), bija pat ē damas zupas un borš č a analogs, pusdienā s vienmē r bija liellopa gaļ a vai kotletes, vista, zivis, vakariņ ā s pievienoja grilē tu. , vā rī ta cū kgaļ a no liellopa gaļ as, cepts tuncis, kalmā rs, skumbrija, vista. Dā rzeņ us un augļ us sagriež š ķ ē lē s un ne vienmē r svaigus, daž reiz ar smiltī m, daž reiz jau skā bus. Pusdienā s un vakariņ ā s viņ i gatavoja svaigus salā tus ar visu veidu dā rzeņ iem. Piedevā m bija kuskuss, visā di rī si, makaroni un kartupeļ i. Saldumi nav viesnī cas ī patnī ba, vienu reizi 8 dienā s vakariņ ā s bija austrumu saldumi, pā rē jā laikā cepumi ar nesaprotamu krē mu (vienu reizi pamē ģ inā jā m un vairs negribē jā s).
Viesnī cas vadī ba brī niš ķ ī ga, izlī guma laikā uzsvē ra, ka vī ram nā koš ajā dienā dzimš anas diena, par to ceļ ojumu aģ ente rakstī ja vē stulē viesnī cai pē rkot ekskursiju un atkal paš ā dzimš anas dienā . DR mē s pierakstī jā mies itā ļ u restorā nā , labi atzī mē jā m (nekas ī paš s par ē dienu), apsveicā m divas dzimš anas dienas ar dziesmā m nacionā lajiem instrumentiem un mazā m kū ciņ ā m, manu vī ru neviens neapsveica...tas bija ļ oti nepatī kami. Nā kamajā dienā ceļ ojumu aģ ente noskaidroja, vai vī rs apsveikts viesnī cā ? Uzzinā ju, ka neesmu apsveikts, biju ļ oti vī lies un uzrakstī ju kā rtē jo dusmī go vē stuli viesnī cai, lai atvainotos viesim. Bet neviens nekad neatvainojā s...ļ oti selektī va uzmanī ba un, iespē jams, par naudu.
Viesnī cā mū su atvaļ inā juma sā kumā.10% bija eiropieš i (serbi, daž i vā cieš i un itā ļ i), 10% ukraiņ i un baltkrievi un 80% arā bi. 4. diena visi sadzī voja mierī gi, bija krā saini, neviens cits citam netraucē ja. Tad mainī jā s arā bu kontingents, slā vi palika lī dz 5% un sā kā s haoss. Vietē jie iedzī votā ji no restorā na drī kstē ja ienest ē dienu savā istabā (Ē ģ iptē es tā du redzu pirmo reizi), un viņ i to iznesa milzī gos š ķ ī vjos, slikti baroti cilvē ki bija visur: uz grī dā m, sauļ oš anā s krē sliem, parapetiem, zā lieniem. Lifti kļ uva netī ri, bija pā rpalikumi, cimdi, salvetes, vienreizē jā s lietoš anas krū zes, salmiņ i. Nabaga apkopē jiem nebija laika to visu iztī rī t. Galvenajā restorā nā visur bija rindas, arā bu sievietes un viņ u bē rni nekaunī gi iejaucā s slā vu priekš ā un savā ca ē dienu kalnus. Vairā kas ģ imenes sē dē ja pie viena galda, visur atņ ē ma krē slus, salika ē dienu trī s stā vos, ē da it kā pē dē jo reizi to, ko nevarē ja pabeigt, nolika uz š ķ ī vjiem un paņ ē ma lī dzi, kad ē da. noslē pums, jo viesnī cā bija pastā vī gas uzkodas (frī kartupeļ i, burgeri, dā rzeņ i) un saldē jums (5. atpū tas dienā salū za aparā ts un saldē juma nebija).
Vakaros bija ierastā izklaides programma, vispirms bē rniem, tad pieauguš ajiem (vē derdejas, Miss and Mr. hotel, tanura (svā rku deja), visā di koncerti. Animā cijā nepiedalī jā mies, animatori uz pludmale aicinā ja uzspē lē t futbolu, š autriņ as, volejbolu. Baseini daudz gan lieliem, gan bē rniem Labs akvaparks (visa vecuma bē rniem un pieauguš ajiem. Uz vietas ir ū denspī pes bā rs. Viesnī cas teritorija skaista, jau panī kusi apstā dī jumi un puķ es, ir daudz palmu un dekoratī vo koku. Ap viesnī cu, pie bā riem, ē kā s karā jas sanitā ri, bet tie diemž ē l ir tukš i, pilni tikai vestibilā , daž reiz restorā nā .
Personā ls lielā koties ir labs. Apkopē ja Mahmuts par mazā m atlī dzī bā m katru dienu taisī ja š edevrus no dvieļ iem, laicī gi visu papildinā ja, mazgā ja grī das, tī ra no visas viesnī cas bija tikai istabiņ ā , kur ar prieku atgriezā mies. Bā rmeņ i, pavā ri sadalē pā rsvarā smaida, joko, bet bija arī nepatī kami. Pie augļ u dalī š anas vakaros bija š ķ ebinoš s pilns pavā rs, viņ a maiņ ā bija skā ba melone un arbū zs, ko viņ š pasniedza slā viem, visu svaigu no apakš ē jā galda dabū ja tautieš iem. Kad mē ģ inā ju viņ am paskaidrot, ka to nav iespē jams izdarī t, izņ emot arā bu valodu, viņ š aizmirsa visas valodas. . . Izbraukš anas dienā pē c pulksten 12 aproces tiek nogrieztas tikai vī rieš iem.
Ja mē s nebū tu atpū tuš ies karantī nā , ņ emot vē rā viesnī cas priekš rocī bas, atpū ta bū tu izvē rtusies, iespē jams, neaizmirstama. Bet, ņ emot vē rā visas negatī vā s puses, es nevaru ieteikt viesnī cu. Š ī ir pirmā viesnī ca Ē ģ iptē , no kuras viņ i ar prieku atstā ja. Mums pietrū ks jū ras, mī ļ otajam personā lam, bet ne viesnī cai. Vadī ba paveica labu darbu, iznī cinot viesnī cas lī meni, BRAVO!
Ресторан. Бассейн, вид с номера Вид с номера вечером. Номер. Аквапарк для малышей. Аквапарк, большие горки. Закат. Ресторан.
аватар marinababkova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, kurā s esmu bijis. Visur ir savi plusi un mī nusi, es to saprotu un pieņ emu. Bet š ī viesnī ca ir pelnī jusi ī paš u "uzmanī bu", tā pē c veltī š u laiku, lai uzrakstī tu atsauksmi! Pē c atsauksmju izlasī š anas nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, kurā s esmu bijis. Visur ir savi plusi un mī nusi, es to saprotu un pieņ emu. Bet š ī viesnī ca ir pelnī jusi ī paš u "uzmanī bu", tā pē c veltī š u laiku, lai uzrakstī tu atsauksmi!
Pē c atsauksmju izlasī š anas nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Š ķ iet, ka 5 *, apraksts mums atbilst, tā pē c nolē mā m doties. Mē s visi trī s atpū tā mies.
Pirmā lieta/kas mū s sagaida viesnī cā ir reģ istratū ra. Smaidī gs personā ls, kurš , kā izrā dī jā s, normā li nesaprot ne krieviski, ne angliski, bet vienmē r pamā j un smaida! Mums bija rezervē ts Premium numurs, tomē r es jautā ju, vai viņ i nevar dot mums istabu ar 2 istabā m, jo mums ir mazulis, kā zu gadadiena utt. Teica, ka maksā š u. Viņ i pamā ja ar galvu, atbildot mums, iedeva atslē gu un teica: "Kharoschiy rooms. Good room. Good! ".
Mē s nonā kam istabā un...sastingam š okā...maza istaba ar 2 gultā m un skatu uz...bū vlaukumu!
Atgriež os reģ istratū rā un pieprasu mainī t istabu, uz ko saņ emu atbildi: brī vu istabu nav!
Izņ emu viņ iem smadzenes uz stundu un pē c tam dabū ju daudzmaz normā lu istabu, tomē r vienistabu, bet ar gultu, dī vā nu un skatu uz baseinu. Tajā brī dī nož ē loju, ka nebiju uzreiz rezervē jusi istabiņ u ar 2 istabā m, tomē r pē c stundas sapratu, ka to nevajadzē ja darī t! ! ! Cilvē ki, kas lidoja kopā ar mums un ieradā s tajā paš ā viesnī cā , rezervē ja istabu ar 2 istabā m, bet ieguva 1-istabas dzī vokli 4 personā m. Un ar 2 mazā m gultiņ ā m! Lū k kā gulē t vī rs, sieva, viņ u meita (20 gadi) un dē ls (13 gadi)?? ?
Labi, turpinā sim. . .
Uzturs:
Ē dienā neesmu izvē lī ga, bet daž ā dī bas nebija vispā r. No rī ta nevā rī ts olu kultenis, dā rzeņ u salā ti, augļ i, no kuriem var ē st meloni un š ad tad dateles, jo arī tā s bija raudzē tas, un pretī ga kafija no aparā ta. Kas netika ē sts brokastī s, tas tika sadrupinā ts salā tos pusdienā m. Es to sapratu pē c tā , ka vienu dienu no rī ta bija novecojuš i gurķ i, kurus neviens neņ ē ma, un tad es atradu tos paš us gurķ us salā tos (acī mredzot majonē zei vajadzē ja slē pt smaku). Daļ a atpū tnieku saindē jā s ar datumiem. Alkohols Ē ģ iptē ir atseviš ķ s jautā jums, bet man likā s, ka viesnī cā mē ness spī d ļ oti sparī gi. Tā mē s bā rā dzē rā m tikai alu. Runā jot par alu: kā du dienu viņ i man vienkā rš i teica, ka tas ir beidzies. Bā rā ! Pludmalē ! Priecī gs! Alu lē ja plastmasas glā zē s un kad prasī ju uzreiz 4 glā zes, man teica, ka vienā rokā.4 glā zes "nedrī kst".
Jā piebilst, ka vakaros bija gaļ as un zivju izvē le. Tā pē c lielā kā daļ a uztura jautā jumu galvenokā rt attiecas uz brokastī m un pusdienā m. Arī rī si tika vā rī ti bez garš as, tā pē c viņ i ē da bū tī bā tikai kartupeļ us.
Uzkopš ana:
Š ķ iet, ka viņ i to noņ ē ma, bet katru reizi tā bija miskaste. Pē c uzkopš anas istabā visur atradā m melnus matus, lai gan nevienam no mums nav melnu matu. Mums VIENMĒ R tika doti tikai 2 dvieļ i uz 3 no mums. Kā du dienu atgriezā mies no pludmales un tualetē neatradā m atkritumu maisu tvertnē . Hmm. . . man bū s jā met papī rs tualetē...bet tad es sapratu, kā pē c viņ i neielika maisu - jo arī tualetes papī ru neielika. Man bija jā skraida pa viesnī cu, meklē jot apkalpoš anu numurā , lai paņ emtu papī ru un dvieli. Daž reiz viņ i nelika dvieli kā jā m. Tā pat minibā ram nepievienojā m ū deni, kafiju, krē jumu un cukuru. Katru reizi man bija jā iet pie viņ iem un jā ņ em tas, kas trū kst. Dzeramnauda par telpas uzkopš anu nekā di neietekmē ja kvalitā ti, rezultā ts vienmē r bija vienā ds.
Arī istabā iepriecinā ja "durvju ailes" funkcija. Protams, esam pieraduš i, ka ar aciņ a palī dzī bu no iekš puses var redzē t, kurš atrodas aiz durvī m. Bet, tā kā š eit bija uzlabota sistē ma, tā darbojā s arī pretē jā virzienā : tas ir, no koridora varē ja viegli redzē t, kas notiek telpā .
Par tī rī bu paš ā viesnī cā (gaiteņ i, pludmale, baseins, viesnī cas teritorija) arī teikš u, ka visur ir netī rs! Baseinā ir plastmasas glā zes, gaiteņ os guļ izsmē ķ i, kas visas nedē ļ as garumā , kamē r mē s atpū tā mies, netika izņ emti, laikam arī viņ i)))), pludmalē srach, lai gan pludmalē biež i gā ja savā kt atkritumus no tvertnē m, bet paš u pludmali nepū lē jā s tī rī t, ar kaut kā du trubu rā pā s pa smiltī m, bet tas bija tikai lai nolī dzinā tu, nekā ds tī rī š anas mē rķ is nebija.
Galvenais restorā ns:
Es gribu aprakstī t situā ciju atseviš ķ i: viņ i atnā ca, apsē dā s pie brī va galda un...es uzreiz pieķ ē ros pie krē sla. Jo uz tā bija ievā rī jums. Arī galds ir lipī gs un netī rs. Galdus tī rī ja š ā di: ar sausu (! ) salveti slaucī ja atkritumus un vienkā rš i “noslaucī ja”. Lieliska tī rī š ana pandē mijas laikā , kad ī paš a uzmanī ba jā pievē rš dezinfekcijai. Mū su uzturē š anā s laikā bija daudz vietē jo iedzī votā ju. Viņ u uzvedī ba ē damistabā biež i bija pretī ga. Piemē rs: atnā ca cilvē ks no 5-10 atpū tniekiem, aizņ ē ma 2 galdiņ us, savā ca kaudzi ē dienu, nolika mazu bē rnu kurpē s uz galda un vienkā rš i ar rokā m iebā za viņ am mutē makaronus, dabiski, ka kaut kas nokrī t uz galda un uz grī das, bet citi bē rni neapmaldā s, paņ em un ē d. Vienkā rš i skaisti! Netī rī ba bija neatkarī gi no ē dienreizes, pat nā kot uz 7 no rī ta brokastī s - netī ri un lipī gi krē sli un galdi. Atseviš ķ i bija pieprasī tas sā ls un karotes, kuras pa dienu ar uguni neatradī si, bija jā iziet grū ts meklē jums, lai dabū tu kā roto.
Tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu, restorā nā nav atļ auts valkā t kailā m krū tī m un peldkostī mus. Par to atgā dinā ja kā ds ukraiņ u zē ns ar vecmā miņ u, kurš ieradā s restorā nā un nosū tī ja uzvilkt T-kreklu. Bet pē c 5 minū tē m atnā ca bars arā bu bē rnu basā m kā jā m, peldbiksē s un peldkostī mos - neviens viņ iem neteica ne vā rda. Diskriminā cija?
Pludmale:
Gultas ir vecas un noguruš as. Metā la karkasiem nolobī jusies krā sa, matrač i ir 3x mazā ki par sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī cā teikts, ka smilš aina ieeja jū rā . Tas ir taisnī ba tikai paisuma laikā un tikai pā ris metru attā lumā . Tā lā k seko akmeņ i, kas ir pā rklā ti ar dū ņ ā m, tā pē c jums ir iespē ja vienu vai divas reizes salauzt kā jas. Paisuma laikā iekļ ū š ana jū rā ir ļ oti apgrū tinā ta bez apaviem (koraļ ļ iem). Pontona nav - tas ir applū dis. Bet pie tā ir daudz zivju (lai redzē tu, ir nepiecieš ams peldē t). Vē rts arī padomā t, ka bē guma laikā jū ras ež i slē pjas blakus esoš ajos akmeņ os un no pulksten 17 uz krastu sā k peldē t dzeloņ rajas.
A la carte restorā ni:
Meksikā ņ u restorā nā bija garš ī gi ē dieni, mums viss garš oja un, kā izrā dī jā s, mums paveicā s, jo bijā m pirmie. Cilvē ki, kas ieradā s vē lā k, pasū tī jumu gaidī ja vairā k nekā stundu. Bet itā ļ u restorā nā mū s sagaidī ja pā rsteigums: atnā cā m, ieraudzī jā m tikai 2 aizņ emtus galdiņ us un kaut kā du drū zmu (15 cilvē ki) pie restorā na, piegā jā m pie letes, nosaucā m istabas numuru un...izrā dī jā s, ka neesam. ierakstī ts. Kā arī tie 15 cilvē ki, kas gaidī ja pie restorā na. Viņ i mū s vienkā rš i nelaida iekš ā ! Aizgā ju pie menedž era reģ istratū rā , atveda uz restorā nu. Viņ š ļ oti ilgi strī dē jā s ar restorā na vadī tā ju, izmantojot frā zes "Fu. . k you! " un, tikai pē c 45 minū tē m bijā m apsē duš ies pie galda. Ē diens bija tik un tā , nekas ī paš s.
Animā cija:
Es nevaru teikt neko sliktu vai labu, jo mē s paš i izklaidē jā mies. Pā ris reizes aizveda bē rnu uz mini diskotē ku. Neko jaunu neredzē jā m, viss bija standarta, vienī gi var atzī mē t, ka diskotē kas beigā s tika rī koti konkursi un uzvarē tā jiem tika iedotas daž as bildes, iespē jams, izkrā soš anai. Bē rnu klubs mū su uzturē š anā s laikā bija slē gts.
Akvaparks:
Ja jums nebija laika no rī ta uzņ emt sauļ oš anā s krē slu, tad vē lā k tas bū s neiespē jami. Arā bu pū ļ i tur visu laiku plunč ā jas, baseins un slidkalniņ i ir atvē rti, aizņ emot 4-5 sauļ oš anā s krē slus, uz kuriem guļ tikai lietas vai atpū š as viena sieviete. Mū su atvaļ inā juma laikā viens slidkalniņ š , pats interesantā kais, tika slē gts. Par pā rē jiem slaidiem varu teikt, ka mū su 6 gadī gā meita brauca mierī gi, nekas pā rdabisks nav, bet pā rmaiņ ai var aizbraukt pā ris reizes. Maziem bē rniem un vecā kiem bē rniem ir arī slidkalniņ i, kas atrodas atseviš ķ i. Ū dens parks ir lieliski piemē rots vecā kiem bē rniem. Tā pat bē rnam patika baseins ar mā kslī go strā vu.
Vispā rē jais iespaids:
Ja jū s stā vat, runā jat ar kā du no personā la un uznā k arā bs, viņ i nekavē joties aizmirst par jums un skrien izpildī t viņ a lū gumu. Ja darbinieki jū s nesaprot, viņ i tikai pamā j ar galvu un smaida, nevis lū dz paskaidrot manis teikto kā citā di. Vai arī viņ i jū s vienkā rš i ignorē . Godī gi sakot, ne visi darbinieki, bet 99%. Vestibilā bā rā bija bā rmenis, kurš vienmē r bija izpalī dzī gs un izpalī dzī gs. Bet lielā kā daļ a tevi vienkā rš i ignorē un parā da, ka tu viņ iem esi pretī gs.
Tā pat, pa ceļ am no viesnī cas uz lidostu, gide priecī gā sejā jautā ja: "vai jums patika viesnī ca? ". Uz ko visi autobusā vienbalsī gi atbildē ja: "NĒ!! ! "
Izvade:
Ja neesat arā bs, tad nevajadzē tu apmeklē t š o viesnī cu! Cilvē ki, kas tajā bijuš i, vairā kkā rt ir teikuš i, ka kā dreiz tā bijusi lieliska viesnī ca, bet pē c tam, kad š eit mainī jā s ī paš nieks, viesnī ca kļ uva vienkā rš i briesmī ga. Š obrī d viesnī ca neatbilst tā s 5*. Uzrakstī ja atsauksmi, lai brī dinā tu citus slā vus no š ī s vietas apmeklē juma.
этот товарищ отдыхал с нами в отеле почти неделю обычный коридор в отеле
аватар Ahata
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca skaista (ne pirmo reizi Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t). Teritorija liela, bet kompakta, viss zaļ š , ziedi. Bijā m ar ratiem, iekā rtojā mies pirmajā stā vā , ir izeja no balkona uz ielu, ļ oti ē rti. Renovē ts numurs, plaš s. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista (ne pirmo reizi Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t). Teritorija liela, bet kompakta, viss zaļ š , ziedi. Bijā m ar ratiem, iekā rtojā mies pirmajā stā vā , ir izeja no balkona uz ielu, ļ oti ē rti. Renovē ts numurs, plaš s. Gulta liela, atnests dī vā ns un gultiņ a. Pludmale smilš aina, plaš a, daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra skaidra. Ir vairā ki baseini, un baseins ar slidkalniņ iem, tomē r visi bez apkures, tač u tas netraucē ja atpū tniekiem peldē ties un braukt ar slidkalniņ iem. Pludmalē ir bā rs, kur starp pusdienā m un vakariņ ā m var ieturē t ļ oti garš ī gas uzkodas.
Atseviš ķ i es gribu teikt par ē dienu, pavā ri ir gudri, ē dieni ir daudzveidī gi un ļ oti garš ī gi (mans vī rs ir ļ oti izvē lī gs attiecī bā uz viņ u ē dienu, un pat viņ am tas patika! ). Teļ a gaļ a, vistas gaļ a, tī tars, zivis (tuncis) bija divas reizes grilē tas jū ras veltes. Vienī gais negatī vais ir dzē rieni, atš ķ aidī tas sulas, par alkoholu pat nerunā š u, man liekas, ka Ē ģ iptē visur ir vienā di. 8. martā visi viesnī cas š efpavā ri sarū pē ja pā rsteigumu pludmalē , gaļ u uz iesmiem, zemenes š okolā dē , uzkodas. Restorā ns ir dekorē ts ar svecē m. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs. Visi smaida un jebkurā brī dī gatavi palī dzē t.
Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo, ar prieku ieteikš u draugiem un nā ksim vē lreiz!
аватар OlgaPivalova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Viesnī cā ieradā mies no rī ta (pirms reģ istrē š anā s laika), draudzī gais personā ls paņ ē ma bagā ž u un palū dza pagaidī t reģ istratū rā , piedā vā ja dzē rienus un pē c 20 minū tē m tika aicinā ti reģ istrē ties. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni.
Viesnī cā ieradā mies no rī ta (pirms reģ istrē š anā s laika), draudzī gais personā ls paņ ē ma bagā ž u un palū dza pagaidī t reģ istratū rā , piedā vā ja dzē rienus un pē c 20 minū tē m tika aicinā ti reģ istrē ties. Mums iedeva jauku ģ imenes istabu.
Sā kš u ar to: plaš a, gaiš a, diezgan tī ra telpa, skaidrs, ka mē beles un santehnika ir nedaudz vecas, bet viss ir kā rtī bā un pilda savas funkcijas 100%, gultas veļ a un dvieļ i vienmē r tī ri, mainī ti katru reizi. diena.
Pē c reģ istrē š anā s devā mies pusdienā s, ē diens nebija ī paš i daudzveidī gs, bet gana garš ī gs. zivis, gaļ a, vairā ku veidu piedevas, svaigi dā rzeņ i un augļ i, vairā ku veidu saldumi, ļ oti garš ī gi - labi pastrā dā ts!
Dzē rieni: vietē jais alkohols, amatierim, visi ar specifisku garš u, ņ ē ma baltvī nu - tas izrā dī jā s normā li; kafija nav ļ oti š ķ ī stoš a, un restorā nā ir liela kafijas muca, kas pat neizskatā s pē c tā s - krā sota virs ū dens.
Par 1 $ jū s varat iegā dā ties labu pagatavotu kafiju bā rā .
Viesnī cas teritorija zaļ a, tī ra, pludmale liela, lē zena ieeja jū rā .
Lieliska animā cija, tā s neļ aus garlaikoties, ī paš i bē rniem, daž ā das izklaides katrai gaumei!
Ar pā rē jo ļ oti apmierinā ts! ES iesaku.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на песчаном пляже в бухте Сахл Хашиш. Построен в 2007 году, последняя реставрация проведена в 2021 году. Подходит для семейного отдыха с детьми, а также для проведения конференций.

Atrašanās vieta Отель расположен в 21 км от аэропорта, в 24 км от центра Хургады, в 200 км от г. Луксор, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы: 900 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), room service: 24 часа, ежедневная уборка номера, заказ такси (платно), магазины, 7 конференц-залов, 8 ресторанов: 1 основной ресторан, 7 ресторанов a la carte, 2 бассейна (один с подогревом в зимнее время), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, 4 водные горки, детский уголок в ресторане, мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 10 водных горок (6 для взрослых, 4 для детей), прокат теннисных ракеток и мячей $, освещение теннисного корта платно, водное поло бесплатно, дартс бесплатно, боччиа бесплатно, баскетбол бесплатно, футбол, мини-футбол бесплатно. Массаж (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 851 номер. Состоит из основного 2-, 3- и 4-этажного здания (каскадом), дополнительного 2-, 3- и 4-этажного корпуса (каскадом) и трех 2-этажных вилл.

Istabās

Wi-Fi, LCD TV, балкон, сейф, мини-бар, телефон, чайник, кондиционер, фен, зеркало для макияжа, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Sahl Hasheesh Bay, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 (122) 597 00 93
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.