Pharaoh Azur Resort 5*– Atsauksmes

120
Novērtējums 7.210
№35 viesnīcas reitingā Hurgada
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.2 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1997. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Tas sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas, 50 vienstāvu bungalo un 3 stāvu atsevišķām 2 ēkām (2 lifti galvenajā ēkā un 2 lifti atsevišķās ēkās). Atrodas Hurgadas dienvidu daļā, 20 minūšu brauciena attālumā no lidostas. Viesnīcā ir liela, zaļa zona ar mākslīgo ezeru un skaistu pludmali. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар grehovodnic
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ aujiet citiem, apmierinā tiem un neapmierinā tiem, runā t par viesnī cu un tā s komfortu. Vē los izteikt siltu vā rdu jū ru divā m krievu skaistulē m, kuras ir jebkura pasā kuma, ko viesnī cas teritorijā organizē animatoru grupa, dvē sele. … Tomēr ▾ Ļ aujiet citiem, apmierinā tiem un neapmierinā tiem, runā t par viesnī cu un tā s komfortu.
Vē los izteikt siltu vā rdu jū ru divā m krievu skaistulē m, kuras ir jebkura pasā kuma, ko viesnī cas teritorijā organizē animatoru grupa, dvē sele. Jaunī ba, skaistums, kas ietī ts ar enerģ ijas un smaida ž ē lastī bu, vienmē r izraisa pieauguš o un bē rnu simpā tijas.
Pateicos meitenē m par lielisko darbu un uzmanī bu atpū tniekiem.

Kristī na:
Pievilcī gi balta ā da,
nevainī ba aromā ta lā sī te
pasaku sapņ a fantā zija
skatiena sajū tu gultnes bauda.
Sejā maiguma smaids
ar samtaini mirdzoš ā m acī m
slepkavnieciskais Strē lnieka prā ts...
Skaistums ar aukstā m rokā m.
Neziedoš s zieds...
Mī lestī bas sajū ta, kas ilgojas aizbraukt...
Noslē pumaina ikona
velves vē lmju piepildī jums.

Marina:
Sarkanmatains izliekts zvē rs...
Izelpojot, soprā ns ilgojas pē c vaidē š anas...
Par apbrī nu un pieķ erš anos jū tā m dziesma -
nemierī gs Skorpions ar enerģ iju.
Smaida atklā tī ba ir viltī ga slazds...
Kā rdinā jums ir novā jinoš s lamatas,
kurā tu esi manipulā cijas rotaļ lieta
un upuris alkst pē c viesuļ vē tras sajū tas.

Meiteņ u fotogrā fijas uz

Facebook Vladimirs Kukins
ievē lē tais. adrese - kukin. 1952@inbox. lv
t.  +37.26731585
аватар Chrnyak_Zak
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī dinā jums: š ī bija mū su pirmā vizī te Ē ģ iptē , tā pē c mē s nevaram bū t pilnī gi objektī vi savā vē rtē jumā un salī dzinā š anā. Mē s ar sievu esam no Ukrainas. Mū su tū risma kompā nija ir novē rtē jusi š o viesnī cu ar 5 zvaigž ņ u. … Tomēr ▾ Brī dinā jums: š ī bija mū su pirmā vizī te Ē ģ iptē , tā pē c mē s nevaram bū t pilnī gi objektī vi savā vē rtē jumā un salī dzinā š anā.

Mē s ar sievu esam no Ukrainas. Mū su tū risma kompā nija ir novē rtē jusi š o viesnī cu ar 5 zvaigž ņ u. Oktobra beigā s mē s palikā m Faraon Azur 9 naktis / 10 dienas.

Pē c ieraš anā s mē s tuvojā mies galvenajam vestibilam. Tas atrodas piramī das iekš pusē , kas rada patī kamu atmosfē ru. Pirmais iespaids kopumā ir labs. Vestibils bija ļ oti plaš s un tī rs. Gaiss bija piepildī ts ar smarž u no smarž as. Tomē r, no otras puses, mē s sā kā m pamanī t, ka viesnī ca ir diezgan veca. Izdala mē beles, rū sas uz metā la kā pnē m un izgriež cauri "naftalī nam".

Reģ istrē š anā s: Mums ļ oti paveicā s, ka mū s apkalpoja ļ oti draudzī ga un laipna administratore. Viņ u sauc Hasans. Ī paš s paldies viņ am par lielisko apkalpoš anu jau no pirmā s dienas.
Hasans mū s reģ istrē ja 2 stundas pirms oficiā lā s reģ istrē š anā s laika un bez maksas pā rcē la mū s uz "superior" klases numuru, nevis mū su standarta numuru ar skatu uz dā rzu. Turklā t Hasans noorganizē ja mums vē lo izrakstī š anos mū su pē dē jā dienā . Par to esam viņ am ļ oti pateicī gi!

Mū s aizveda uz istabu golfa ratiņ os. Pa ceļ am pamanī jā m, ka viesnī cā ir stipri bojā ta ietve. Daž ā s jomā s tas bija vairā k pamanā ms, citos mazā k. Nojauš u no nemitī gā s "golfa ratiņ u" lietoš anas. Vietā m, kur bija intensī va "satiksme", segums bija nomelnē jis no riepā m. Tas nesagā dā lielu vilš anos, bet nedaudz sabojā "estē tiku". Tā pat, ja vē lē sities pa š o asfaltu staigā t basā m kā jā m vai papē ž os, tā bū s problē ma.

Mū su "superior" klases numurs bija plaš s un labā ks par standarta numuru.
Tikai ziņ kā rī bas pē c lū dzā m, lai mums parā da standarta istabu, lai varē tu salī dzinā t tā s stā vokli un skatu pa logu. Hasans mums parā dī ja š o istabu, kas bija tī rā ka, bet vē l sliktā ka. "Superior" klases numurā ir "king" izmē ra gulta un papildu mē beles. Papildus tam ir liela ekrā na televizors un skaistā kas grī das flī zes, skaistā kas sienas, dekors un aizkari. "Superior" klases numurs ar skatu uz baseinu/kalnu. "Kalni" labā k redzami no treš ā stā va. Mē s bijā m otrajā.

Kas mums istabā nepatika: neskatoties uz to, ka istaba ir liela un jauki iekā rtota, mē beļ u stā voklis ir diezgan slikts. Es to novē rtē tu ar 6 no 10. Oficiā lajā s bildē s viss izskatā s DAUDZ labā k. Arī istaba bija tā lu no "izcili tī ra". Uz sienā m bija traipi, mē beles bija nolietotas, klā tas ar krā sas paliekā m no sienu balinā š anas (nesenā pagā tnē , manuprā t, uz sienā m tika veikti nelieli pieskā rumi).
Tomē r mums ar sievu var bū t diezgan augsti tī rī bas standarti, tas ir subjektī vi. Grū ti pateikt. Bet mums tas bija tā lu no tī rī bas: uz grī das bija netī ras vietas, ī paš i pie sienā m, stū riem, zem mē belē m. Tur bija izkaisī ti putekļ u un netī rumu gabali aptuveni 5-10 mm diametrā , kas bija redzami uz flī ž u grī das. Vannas istaba bija diezgan tī ra, bet arī diezgan sliktā stā voklī . Bija redzams, ka nolietojuš ies spoguļ i, nolietotas š ļ ū tenes, kanalizā cija, jaucē jkrā ni un duš as.

Vē l viena neliela vilš anā s man personī gi bija tā , ka mū su numuriņ š atradā s blakus esoš ā s viesnī cas "spā rnā " un š ajā viesnī cā tika veikti pamatī gi remontdarbi. Ā rā nomainī ja bruģ akmeņ us. Pa dienu bija liels troksnis no traktoriem un tehnikas. Tač u aktī vā kais laiks bija no pulksten 10 lī dz 17, kad parasti atradā mies pludmalē vai iekš telpā s, tā pē c nolē mā m š ī jautā juma dē ļ telpas nemainī t.

Tagad parunā sim par daž iem citiem svarī giem viesnī cu pakalpojumu aspektiem:
Ē diens: Ē diens mums ļ oti patika. Ē dienu izvē le nebija liela, bet ē diens tieš ā m bija garš ī gs. Nebija nevienas briesmī gas maltī tes. Vienī gais ē diens, kas man š ķ ita absolū ti briesmī gs, bija sagriezts brokastu siers un desa. Mana sieva bija mazliet bē dī ga, ka gaļ as izvē le pusdienā m/vakariņ ā m nebija ī paš i liela. Galvenokā rt liellopu un vistas gaļ a vairā kā s variā cijā s. Man personī gi ar to pietika. Man ir diezgan liels salds zobs, tā pē c vairā k pievē rsu uzmanī bu "desertiem". Mani ļ oti iepriecinā ja, ī paš i tas, ka bija daudz arā bu (austrumu) un ē ģ iptieš u saldumu. Vispā r bija daudz vietē jo ē dienu, un man ļ oti garš oja. Ī paš s paldies Samia par brī niš ķ ī gajā m omletē m katru rī tu un Mahmudam par brī niš ķ ī gajā m beļ ģ u vafelē m!
аватар natusik1609
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es vē lē tos grozī t iepriekš ē jo pā rskatu, tk. Izlasī jis to pirms ceļ ojuma, jo ī paš i uz š o viesnī cu, es devos uz smagu darbu))) Bet paldies Dievam, ne viss izrā dī jā s tik š ausmī gi, un pā rē jais izdevā s, un viesnī ca nepievī la, bet gan patī kami iepriecinā ja! Ierados 6:00, iereģ istrē jos 07:00 bez papildu maksas, man iedeva izcilu istabiņ u ar skatu gan uz jū ru, gan visu viesnī cas teritoriju, 10:00 uzlika rokassprā dzi, bet jū s varat ieturē t brokastis agrā k, par piemaksu USD 5 - š is standarts. … Tomēr ▾ Es vē lē tos grozī t iepriekš ē jo pā rskatu, tk. Izlasī jis to pirms ceļ ojuma, jo ī paš i uz š o viesnī cu, es devos uz smagu darbu)))

Bet paldies Dievam, ne viss izrā dī jā s tik š ausmī gi, un pā rē jais izdevā s, un viesnī ca nepievī la, bet gan patī kami iepriecinā ja!

Ierados 6:00, iereģ istrē jos 07:00 bez papildu maksas, man iedeva izcilu istabiņ u ar skatu gan uz jū ru, gan visu viesnī cas teritoriju, 10:00 uzlika rokassprā dzi, bet jū s varat ieturē t brokastis agrā k, par piemaksu USD 5 - š is standarts. viesnī cas cena, man paveicā s vairā k, arī brokastis ē du bez piemaksā m).
Wi-Fi tikai reģ istratū rā , viesnī cas vestibilā vai iegā dā jieties karti.

Numuriņ š ir standarta, tā pat kā citā s Hurgadas un Š armas viesnī cā s: tē jkanna, tē jas un kafijas komplekts - viss ir, ū dens - 2 pudeles, ja nepietiek, vienmē r var paņ emt tukš u pudeli un doties savā kt no dzesē tā jiem. vienā no restorā niem ledusskapis strā dā ! ).
Ē dinā š ana - atkal standarta, kā jau visā s budž eta viesnī cā s. Jū s nekad nepaliksit izsalkuš i, un katrs var izvē lē ties kaut ko pē c savas gaumes). Brokastī s - omletes, jogurti, pā rslas, pankū kas, sieri, grauzdiņ i, sautē ti dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienas un vakariņ as ir ļ oti labas, vienmē r ir zivis, vista, gaļ a, dā rzeņ i, salā ti, tie paš i augļ i un deserti, man paveicā s - nokļ uvu periodā , kad bija granā tā boli, hurma, vī ģ es)))...Tur restorā nā ir pietiekami daudz vietu! Attiecī bā uz rindā m restorā nā - jā , tā s ir, bet tas ir tikai pirmajā s 20-30 minū tē s! , Kad pirmais izsalkuš o baru vilnis, tad viss ir bez maksas, netā lu no visā m sadalē m).

Jū ra arī IR! )...Pludmalē ir divi moli, 80 un 180 metri, ne jauni, bet ne miruš i, + nedaudz remontē . Ir bē guma, bet tikai no rī ta, un manā otrajā atpū tas nedē ļ ā tie apstā jā s pavisam. Ir arī rifs, un zivis ir, bet tikai pie otrā pontona (180 m), arī pie tā ū dens siltā ks un viļ ņ u mazā k.

Teritorija vidē ja izmē ra, nav liela, bet ne maza), ir kur pastaigā ties, ik pē c 10-15 minū tē m apbrauc viesnī cu. minimaš ī nas, un, ja jums nav vē lē š anā s staigā t, jū s vienmē r varat braukt).
Ekskursijā s - neteikš u, š oreiz tā bija laiska atpū ta)
Animā cija - vā ja, animatorus redzē ju tikai 2. atpū tas nedē ļ ā + viņ i nav ī paš i aktī vi)))). . .
Vakaros vienmē r ir izklaides programma gan bē rniem, gan pieauguš ajiem...
REZULTĀ TS: Viesnī ca ir laba, protams, ne visi 5 *, bet stabili 4! ) Jū s varat atpū sties, un galvenais darī t to ar pozitī vu un labu garastā vokli!
Ar prieku tur atgriezī š os!
Veiksmi visiem!
аватар Andrej365152
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ceļ oja viens. Ierados 5:00, iekā rtojos 11:30, pē c 10:00 viņ i uzvilka rokassprā dzi un ļ ā va paē st brokastis (teica, ka tā ir dā vana no viesnī cas). Istaba vienkā rš a, ledusskapis izslē gts, teica, ka manā istabā nav bā ra, tā pē c ledusskapis nestrā dā , attiecī gi ū dens (3 litri uz cilvē ku dienā ) ir silts. … Tomēr ▾ Ceļ oja viens. Ierados 5:00, iekā rtojos 11:30, pē c 10:00 viņ i uzvilka rokassprā dzi un ļ ā va paē st brokastis (teica, ka tā ir dā vana no viesnī cas). Istaba vienkā rš a, ledusskapis izslē gts, teica, ka manā istabā nav bā ra, tā pē c ledusskapis nestrā dā , attiecī gi ū dens (3 litri uz cilvē ku dienā ) ir silts. Pirms ekskursijas bā rā prasī ju ū deni - 2 USD.
Uzņ ē mē js tū risma operators Dž oiss. Viesnī cas gids - viss kā rtī bā , gidi arī lieliski, bet ja brauc viens, kā es, var nonā kt situā cijā , kad visa tū res grupa ir ā rzemnieki, t. i. ekskursiju grupas nedrī kst izvē lē ties pē c tautī bas vai valodas, kam tā s pā rdeva ekskursijas ar tā m, un tu atpū tī sies. Kaut kā vē lu ierodoties no ekskursijas, pē c vakariņ ā m izrā dī jā s, ka vakariņ as man nav rezervē tas un nebija skaidrs, kam tas bū tu jā dara. Bet kopumā personā ls ir draudzī gs!
Ē diens ir vienmuļ š . Brokastī s nav jā iet, katra diena ir vienā da. Pusdienas un vakariņ as nav sliktas, bet restorā nā vestibilā vietu ir maz. Var savā kt ē dienu un kamē r neatradī si vietu, kur apsē sties, viss atdzisī s. Gaļ u cep uz ielas, rinda 20-30 cilvē kiem. Un jā , visur ir rindas!
Š ķ iet, ka jū ra ir tur...Ir divi moli 80 un 180 metri, abi gā ja bojā . Paisuma un bē guma 50-60 metri. Ir rifs, bet dzī vo radī bu ir ļ oti maz.
Vispā r, ja nebū tu ekskursijas, tad viesnī cā nav ko darī t, animā cijas nav daudz. Teritorija liela, bet nav vē lmes staigā t.
KOPĀ ! Viesnī ca nav slikta. Tā lielā kais pluss ir cena, bet 5* nav redzams, drī zā k vā jš.4, un vietā m 3. Atpū sties var, bet es tur neatgriezī š os, izņ emot diezgan smieklī gu naudu.
Veiksmi visiem!
аватар LitAlexV_gmail.com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pamatojoties uz atsauksmē m, mē s izvē lē jā mies viesnī cu, un cena 4 cilvē ku ģ imenei bija ļ oti pieņ emama. Ar bē rniem apmetā mies galvenā s ē kas 1. stā vā . 1. stā vs ir vislabā k piemē rots bē rniem, viņ i brī vi skrien no istabas uz baseinu un atpakaļ . … Tomēr ▾ Pamatojoties uz atsauksmē m, mē s izvē lē jā mies viesnī cu, un cena 4 cilvē ku ģ imenei bija ļ oti pieņ emama.
Ar bē rniem apmetā mies galvenā s ē kas 1. stā vā .
1. stā vs ir vislabā k piemē rots bē rniem, viņ i brī vi skrien no istabas uz baseinu un atpakaļ .
Acī mredzot karantī nas dē ļ istaba bija nedaudz putekļ aina, tač u tā mums tika ā tri un efektī vi iztī rī ta.
Visi darbinieki diezgan patī kami, reģ istratū rā , ja bija jautā jumi, ā tri tika atrisinā ti. Un uzkodu bā rā bā rmenis nemitī gi rā dī ja manai meitai trikus, kas viņ ai izraisī ja mež onī gu sajū smu.
Virtuvē viesmī ļ i ļ oti centā s, nemitī gi visu tī rī ja un pē c katra cilvē ka dezinficē ja galdu.
Pludmalē ī paš i netrā pī ja. Bet man viņ u godī gi sakot bija ž ē l, jo tū ristu ir maz un skaidrs, ka viņ iem slikti ar pasū tī jumiem.
Neskatoties uz karantī nu, bufete ē damzā lē bija diezgan daudzveidī ga, un ikvienam bija no kā izvē lē ties.
Mums ļ oti patika, ka tagad ē dienu lej restorā na darbinieki. Un, lai gan tas rada nelielu rindu, tas ir daudz higiē niskā k. Zinot mū su cilvē kus, kā viņ i airē ar rokā m vairā k nekā spē j apē st. Urā , tagad viss ir ļ oti glī ti un visiem pietiek.
Vienī gais negatī vais bija viens strā dnieks virtuvē , kurš stā vē ja pie maizes un zupas dalī š anas un nemitī gi kurnē ja uz visiem.
Bē rni bija sajū smā par jū ru, pludmali. Jā peld no mola, bet vietas bija diezgan daudz. Pludmale vispā r, lai arī smilš u maz, bet vietas daudz. Un karantī nas dē ļ vispā r radā s vientulī bas iespaids.
Bē rni un sieva apmeklē ja stiepš anos pludmalē , bet vakarā bē rnus izklaidē ja animators. Tiesa, programma kaut kā tā da pati.
Un mē s ar sievu izbaudī jā m to, ka cilvē ku ir tik maz.
Kopumā mums ļ oti patika. ES iesaku!
Бассейн в апреле не подогревался но очень теплый
аватар LSakura
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teritorijā liela teritorija ar ezeru, dzī vojā m bungalo pludmalē , ē diens bija labs, gandrī z visa animā cija bija pie baseina. No mī nusiem tie ir bē gumi! Bet tajā paš ā laikā no mola bija daudz zivju. No plusiem ir pusdienas restorā nā pludmalē . … Tomēr ▾ Teritorijā liela teritorija ar ezeru, dzī vojā m bungalo pludmalē , ē diens bija labs, gandrī z visa animā cija bija pie baseina. No mī nusiem tie ir bē gumi! Bet tajā paš ā laikā no mola bija daudz zivju. No plusiem ir pusdienas restorā nā pludmalē . Istabu skaits normā ls, kā jau visur. Ja nebū tu bē guma, man patika viss, ī paš i cena!
аватар sokolauskas74
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē le tika veikta, pamatojoties uz atsauksmē m. Braucā m uz viesnī cu Albatros Citadel, bet pē c izlasī š anas, ka pludmales volejbola nav, izvē lē jā mies faraonu. Ē ģ iptē esmu bijis daudzas reizes un daž ā dos kū rortos, galvenā izvē le ir budž etam un 4 *. … Tomēr ▾ Izvē le tika veikta, pamatojoties uz atsauksmē m. Braucā m uz viesnī cu Albatros Citadel, bet pē c izlasī š anas, ka pludmales volejbola nav, izvē lē jā mies faraonu. Ē ģ iptē esmu bijis daudzas reizes un daž ā dos kū rortos, galvenā izvē le ir budž etam un 4 *. Tagad ir grū ti pateikt, kas notika pirms pandē mijas viesnī cā , bet tagad tas ir mazā ks par 5 *.
Par galvenajiem viesnī cas parametriem: teritorija, jū ra, ē diens.
Teritorija liela, bet stulba. Kaut kā.12 dienas nebija vē lē š anā s staigā t un apbrī not. Baseins ir liels ar strū klaku un bē rnu zonu, bet visu laiku mē s tur redzē jā m pā ris cilvē kus. Pa ceļ am uz pludmali 500 m no galvenā s ē kas atrodas dī ķ is ar strū klaku un zaļ o ū deni. Jū s varat nokļ ū t pludmalē no reģ istratū ras ar automaš ī nu, kā arī atpakaļ . Istabas galvenajā ē kā ir ok. Viss darbojā s, dega, pā ris reizes ū dens bija vasarī gs, bet apkalpojoš ais personā ls prasī ja un ā tri izlaboja.
Pludmale ir liela, bet jū ras kā tā das priekš Hurgadas nav. Divi moli - viens ī sā ks par otru garu, bet š ausmī gā stā voklī , bē guma laikā nogriež taku gar ū deni vai gar iesmu. Jū s nevarat peldē t no krasta un jū s pat neguļ at ū denī . Paisumā lī dz ceļ iem. No mola viss ok, ir rifs. Zivis ir tik-tā . Tā lā k no rifa zā lē dzī vo 5 bruņ urupuč i. Pludmalē ir bā rs tikai dzē rieniem.
Restorā ns un virtuve ir slē gti. Ē dienu nav daudz daž ā du, bet garš ī gi. Vī ns ir garš ī gs, viskijs un rums badyazhat ar ū deni. Pā ris reizes atgriezā s, atnesa citu, atvainojā s. Nav animā cijas kā tā das. Tie. tie ir 4 cilvē ki, bet neko nedara. Viņ i pie mums spē lē volejbolu 2 reizes dienā un viss. Pludmalē ir š autriņ as, boč a un pilsē tiņ as, bet tā s visas paš as. Ir pieejama trenaž ieru zā le, galda teniss un iekš telpu baseins.
Iespaidi no pā rē jiem viesnī cā nav ne labi, ne slikti. Pandē mijas vidū š ī , iespē jams, ir droš ā kā un mierī gā kā vieta. Veiksmi visiem.
аватар pavljukov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Protams, jums ir jā ņ em vē rā stā voklis pē c koronavī rusa, tač u tas nav 5 zvaigznes. Ieradā mies 5:00, bet viņ i mū s iekā rtoja uzreiz, par ko liels paldies personā lam. Dzī vojā m bungalo, istabiņ a liela, lai arī ne jauna, bet ne mirusi, diezgan ē rta, regulā ri tī rī ja, bet š ampū nu vai vismaz ziepes nesagaidī ja. … Tomēr ▾ Protams, jums ir jā ņ em vē rā stā voklis pē c koronavī rusa, tač u tas nav 5 zvaigznes. Ieradā mies 5:00, bet viņ i mū s iekā rtoja uzreiz, par ko liels paldies personā lam. Dzī vojā m bungalo, istabiņ a liela, lai arī ne jauna, bet ne mirusi, diezgan ē rta, regulā ri tī rī ja, bet š ampū nu vai vismaz ziepes nesagaidī ja. Teritorija liela, bet kā rtī ba pē c karantī nas tikko sā kusi atjaunoties. Kontingents 80-90% ir vietē jie ē ģ iptieš i. Ē diens nepatika. Jā , koronavī russ, bufeti tu vairs neņ em pats, bet pasniedz tev, pavā ru-izplatī tā ju ir par maz, arī tad, kad viesnī ca nav pilnī bā noslogota, rinda pē c ē diena, reizē m liekas, ka tu ubago š is ē diens no viņ iem. Ē diens vienmuļ š , nabadzī gs un ne vienmē r garš ī gs. No augļ iem - mazi, melni banā ni, koka bumbieri un dateles. Divas reizes bija bezgarš ī gas melones un tā das paš as bezgarš ī gas vī nogas. Viss. Cieta cepta gaļ a, liesa vistas gaļ a un paltusa tipa zivs. Viss. Frī kartupeļ i un makaroni. Viss. Gurķ i-tomā ti un divu vai trī s veidu salā ti. Bija arī diezgan garš ī gas smalkmaizī tes un kū kas (pusdienā s). Piekrī tu, š ī s nav piecas zvaigznes.
Galvenais ir jū ra. Jū s nevarat iekļ ū t no krasta, cieti akmeņ i, koraļ ļ i un lī dz ceļ iem. Ir divi pontoni. Viens mazs, pa kā pnē m pieeja jū rai paisumā lī dz kaklam, pē c metra jau dziļ i. Paisumā lī dz krū tī m. Principā vietas peldē š anai pietiek, bet tiem, kas neprot peldē t, bē rniem tā ir problē ma. Austrumu sievietes kombinezonā , neprot peldē t, stā vē s pie kā pnē m, ne iekš ā , ne ā rā . Ir otrs pontons, kas ir garš dziļ umā . Bet pirmkā rt, ieeja tajā ir neē rta, jā iet tā lu, otrkā rt, tā ir pa pusei iznī cinā ta. Pa vidu ieeja aizsprostota, tad grī da sabrukusi, arī ū denī izlī p rū sa dzelzs. Bī stami, jū s varat gū t savainojumus uz viļ ņ iem. Pa vidu ir ieeja ū denī pie rifa. Tur ir gan koraļ ļ i, gan zivis, bet. . . tas tā nav, ī stai zemū dens pasaulei ir jā dodas ekskursijā , bet tā laikam ir visur. Wi-Fi nav vispā r, š ķ iet, ka ir reģ istratū rā , bet tā nav. Animā cijas nav, bet vietē jiem (un lielā kajai daļ ai) tā nav vajadzī ga. Personā ls ir draudzī gs, viņ i labi izturas pret jums, viņ i saprot krievu valodu, un par dolā ru viņ i kopumā ir labā kie draugi. Kopumā labi, jū s varat atpū sties, bet gaidī ts vairā k
аватар brehovazanna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gas brī vdienas pasakainā vietā!! ! Beidzot saņ ē mu uzrakstī t par mū su uzturē š anos Pharaoh Azur Resort. Uzreiz liels paldies visam viesnī cas personā lam par silto atmosfē ru, sakoptu teritoriju, labu apkalpoš anu. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gas brī vdienas pasakainā vietā!! !

Beidzot saņ ē mu uzrakstī t par mū su uzturē š anos Pharaoh Azur Resort. Uzreiz liels paldies visam viesnī cas personā lam par silto atmosfē ru, sakoptu teritoriju, labu apkalpoš anu. Liels paldies viesu attiecī bu vadī tā jai Poļ inai par visu mū su vē lmju ņ emš anu vē rā , par patī kamo komunikā ciju un komplimentu ierodoties. Tu esi super profesionā lis savā jomā , brī niš ķ ī gs kompanjons un harizmā tiska skaistule!! ! ! Liels paldies animatoriem Sambo un Bazilikam, enerģ iskiem un burvī giem puiš iem, pozitī viem un sabiedriskiem brā ļ iem))) Visiem, kas š ovasar radī ja neticamu austrumu pasaku.
Tā s bija pirmā s ģ imenes brī vdienas ā rzemē s ar meitā m (agrā k viņ as brauca kopā ), tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta jau iepriekš , palasī ja atsauksmes un noskatī jos video par atpū tu š ajā vietā .
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, pē c 15 minū š u brauciena bijā m klā t. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, pie ieejas tika izmē rī ta temperatū ra, reģ istratū rā izsniedza 3 kartes no istabiņ as aploksnē , ņ ē ma vē rā mū su vē lmes par bungalo pie jū ras, ko nosū tī jā m rezervē jot un a viesnī cas zonas plā ns ar mū su bungalo marķ ē š anu, iekrā mē ja mū s ar mū su koferiem uz atvē rtas rakstā mmaš ī nas un atveda tieš i uz vietu. Bungalo pā rspē ja mū su cerī bas: viss, kā pasū tī ts, 2 atseviš ķ as guļ amistabas ar 2 vannas istabā m, karstais ū dens pastā vī gi ar sniegbaltu dvieļ u komplektu, duš as ž eleja un ziepes, fē ns, viesistaba ar televizoru un balkons, visas istabas ir tī ri ar kondicionieri, lieli zili pludmales dvieļ i katram , seifs bez maksas, neliela virtuvī te ar ledusskapi, elektriskā tē jkanna, ū dens padeve uz katru 1.5 l, kafija, tē ja, cukurs, viss nepiecieš amais labai atpū tai . Tī rī š ana katru dienu, ja nav vajadzī bas, tad var pakā rt maisu ar uzrakstu "netraucē t" un tad visiem ū deni zem durvī m liks. Un pats galvenais, tas ir nepā rspē jams skats uz jū ru un rī ta ausma, kad saule lec pā ri jū rai, tas ir maģ isks.
Mums bija 2 problē mas ar istabiņ u - atmagnetizē ja durvju atvē rš anas karti, izsauca reģ istratū ru no restorā na pludmalē un pē c 5 minū tē m tika atvē rtas durvis ar rezerves jaunu karti un nomainī ta. Otrajā reizē kondicionieris pā rstā ja darboties dzesē š anai, un š ī problē ma mums ļ oti ā tri tika atrisinā ta, kad sazinā jā mies, nekavē joties atsū tī ja strā dnieku un ļ oti ā tri visu novē rsa. Teritorija liela, zaļ a un sakopta - laistī ta, cirpta un sakopta agri no rī ta, netraucē jot atpū tniekiem. Kukaiņ u praktiski nav, vakarā tos saindē ar speciā lu aprī kojumu. Baseins pie galvenā s ē kas ir 1.40 dziļ š , bē rniem ir mazs slidkalniņ š un dziļ ums ir mazā ks, ū dens silts, ir bā rs ar daž ā du dzē rienu komplektu, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan tie ir samazinā ti palielinā t attā lumu starp atpū tniekiem atbilstoš i paš reizē jiem standartiem, animā cija bumbu baseinā un tuvē jā joga un š autriņ as. Animatoriem ir laiks visur un pē c iespē jas vairā k iesaista visus daž ā dā s vietā s - pludmalē pulksten 11 un 15 bija volejbols (starptautiska komanda ar vī ru un meitu kopā ar spē li apguva visas pasaule))). Bija tiem, kas vē las un futbolu.
Vakarā daudzveidī ga programma - piedalī jā mies karaokē , bija diskotē ka bē rniem ar klaunu animatoru, mū zika pā rsvarā bija vietē ja, bet bija arī pasaules hiti, ceru, ka parā dī sies mū sē jie))). Š ova programmu pasniedza austrumu dejas meitenes daž ā dos tē rpos, tautiskā deja svā rkos mū s visus aizrā va, nu animatori iedegā s un dejoja kopā . Vispā r ir ko redzē t, var bū t gan dalī bnieks, gan vē rotā js, bet ja esi restorā nu cienī tā js, proti, 2 - itā ļ u un austrumu, var apmeklē t pē c pieraksta bez maksas, mums patika vairā k itā ļ u ar lieliski viesmī ļ i un interesanti ē dieni. Galvenais restorā ns - saistī bā ar labi zinā majiem notikumiem ir pastiprinā ti visi atpū tnieku un darbinieku aizsardzī bas pasā kumi, visi valkā maskas, cimdus un individuā lā s ķ iveres.
Visi galdi tiek ā tri notī rī ti no traukiem, katram atseviš ķ i komplekts dakš iņ as, karotes, nazis, salvetes, sā ls un pipari. Galdus un mē beles pē c katras noslauka ar antiseptiķ iem. Virtuve - katrs atrada savu mī ļ ā ko ē dienu no rī ta un pusdienā s un vakarā ))) No rī ta uzsit Vī nes vafeles ar pildī jumu katrai gaumei, olas (omlete ar dā rzeņ iem un vā rī tiem jogurtiem, musli, konditorejas izstrā dā jumi utt. visiem kaut ko atrod Pusdienas restorā nā pludmalē , zem nojumē m - frī kartupeļ i, pica cepeš krā snī pē c izvē les, piedevas, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, visu nevar uzskaitī t. . Augļ i katrai ē dienreizei ir daž ā di apmē ram 4 veidi: bumbieri, greipfrū ti, apelsī ni, dateles, melone, vī ģ es, arbū zs, vī nogas, banā ni. Konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi.
Dzē rieni pē c izvē les, alkohols - alus no skā rdenē m normā ls, baltvī ns un sarkanvī ns, kokteiļ i tika ņ emti ar rumu, mazalkoholiskie, var lietot š ņ abi utt. , garš a normā la. Ņ em tik daudz, cik gribi, bez ierobež ojumiem. Saldē jums pulksten 15 pludmales restorā nā , daž ā das garš as, arī bez ierobež ojumiem. Jū ra ir ļ oti silta un caurspī dī ga ar bē gumiem un bē gumiem, laba un bagā ta ū dens pasaule - krā sainas zivis, jū ras ež i un krabji. Viesnī ca lieliska, ieguvā m daudz paziņ u un draugu, mā cī jā mies jaunus vietē jos vā rdus un praktizē jā m sveš valodas, atpū tā s vā cieš i, ukraiņ i, baltkrievi un vietē jie utt. ))) Pā rē jais izdevā s, iespaidi paliks uz ilgu laiku, jau gribas atgriezties š ajā vasaras pasakā Faraon Azur Resort, mums jau tā pietrū kst!! ! !
Рассвет Вид с бунгало
аватар snowa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no vē lmes pē c 5 zvaigznē m un atsauksmē m par vismaz 7 Ē ģ iptē . Š ī cena bija piemē rota vē lamajiem datumiem. Diezgan laba viesnī ca, atbilst cenas/kvalitā tes prasī bā m. 1) Dzī vojā m vienistabas bungalo, mā jī gs un plaš s, TV ar iespē ju pieslē gt USB zibatmiņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no vē lmes pē c 5 zvaigznē m un atsauksmē m par vismaz 7 Ē ģ iptē .
Š ī cena bija piemē rota vē lamajiem datumiem.
Diezgan laba viesnī ca, atbilst cenas/kvalitā tes prasī bā m.
1) Dzī vojā m vienistabas bungalo, mā jī gs un plaš s, TV ar iespē ju pieslē gt USB zibatmiņ u. Mini bā rā ir divas 1.5 pudeles ū dens, pā ris tē jas maisiņ i un kafija, kas tiek atjauninā ta katru dienu. Strā dā droš i. Tī rī š ana notiek katru dienu, vannas istabā ir pieejamas tikai š ķ idrā s ziepes.
No mī nusiem - divi kondicionieri - veci un trokš ņ aini, bet labi dzesē ja.
Ir maksas wifi, bet mē s to neizmē ģ inā jā m.
2) Ē diens labs, garš ī gs, bet diezgan vienmuļ š un ne tik liels sortiments.
Lai gan ir redzami mē ģ inā jumi gatavot daž ā dus ē dienus, piemē ram, deserti gandrī z vienmē r izskatī jā s savā dā k, lai gan tie bija gandrī z ar vienā dā m sastā vdaļ ā m.
Gaļ as ē dieni ar liellopa gaļ u, vistu, bija pat pī le un tī tars, ir arī grilē ti zivju ē dieni.
Var arī par brī vu aiziet uz kā du itā ļ u restorā nu pavakariņ ot pā rmaiņ ā m, lai gan neko neparastu neredzē si, tā s paš as sastā vdaļ as, citi ē dieni un ir liellopa steiks, pat jautā , kā du cepeti darī t.
3) Bā rā ir ī sts Pepsi, Mirinda, toniks, bet sulas kā vienmē r ir kā yuppie.
Alkohols vietē jais, tā s paš as pudeles, bet atš ķ irī ga slikta garš a)) Vī ns ir vairā k vai mazā k, alu lej no skā rdenē m.
Saldē jumu pat taisa bā rā pie jū ras, bet garš a tā da tā , bet pā ris reizes var paņ emt.
4) Apkalpoš ana ir ok, bet, kad viesnī cā bija daudz vietē jo, biež i vien viņ us apkalpoja agrā k un viņ i ir ļ oti nekaunī gi, lai ieietu paš i ā rpus rindas.
5) jū ra bē guma laikā nav ī paš i laba, bet zivis labā k var redzē t no otrā mola, tur peldē t ar masku, vakarā var redzē t rajas, lauvu zivis, suņ u zivis, bet tas ir tad, kad pē c saulrieta kad peldē ties ir aizliegts, un pa dienu ir diezgan daudz citu skaistu nebī stamu zivju.
Baseins ir sekls, piemē ram, 1.30 dziļ ums.
Pludmalē ir kā da animā cija, kad viņ i aicina spē lē t daž ā das spē les.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lisaua
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums Bulis
Jaunāko atsauksmju vispār nav. Cena iepriecina nākamajiem lidojumiem. Kurš var pastāstīt par šo viesnīcu? Tas ir apkaunojoši, ka pat Tia ir dārgāka)) Paldies!
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Bulis
Pegasus iesaka šīs trīs iespējas. Ko izvēlēties mammai un meitai 5 gadus vecai? paldies par atbildēm)
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums gss1979
Labdien!Es dodos aprīļa vidū uz Sonesta Pharaoh 5 * viesnīcu Sakiet, lūdzu, kāds ir mainījis standarta numuru pret bungalo un cik tas maksā??? Jau iepriekš liels paldies visiem!
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums betoobe
Draugi! Es lidoju uz šo viesnīcu pēc divām nedēļām un joprojām neviens man nevar atbildēt, vai ir bezmaksas wi-fi ... vismaz kaut kur viesnīcas teritorijā? pastāsti man... varbūt kāds tur nesen bija. Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums i69548
‹ Viesnīca Pharaoh Azur Resort 5*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель был открыт в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из главного 3-этажного здания, 50 одноэтажных бунгало и 3-этажных отдельно стоящих 2-х зданий (2 лифта в главном здании и 2 лифта в отдельно стоящих зданиях). Расположен в южной части Хургады в 20 минутах езды от аэропорта. Отель отличается большой, зеленой территорией с искусственным озером и прекрасным пляжем. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 15 минутах езды от международного аэропорта Хургады, в 20 минутах езды от центра Хургады, в 270 км от Луксора и в 500 км от Каира.
Pludmales apraksts Расстояние от ресепшена до пляжа 500 м. Собственный пляж протяженностью 280 метров, 2 пирса, 150 м и 75 м. Глубина моря при спуске с малого пирса (75м) около 1 метра, глубина моря при спуске с большого пирса (150 м) от 2-х метров. Вход в море: песок, каменистый, кораллы, необходима специальная обувь. Заход в море предусмотрен только с пирсов. Приливы и отливы (до 50 метров) ежедневные. Мелководье протяженностью около 50 метров. Песчаные отмели для совсем маленьких гостей. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, заказ такси, услуги консьержа 24 часа, обслуживание в номерах 24 часа, Wi-Fi в лобби бесплатно, в номерах и на территория отеля (платно), 4 ресторана (3 A la Carte), 4 бара — лобби-бар, бар у бассейна, бар на пляже, диско-бар Caribbean Flash (платно), 1 Farfasha Oriental cafe — кальян (платно), магазины, автобус до центра города (платно, по запросу), интернет-кафе платно (2 ПК), конференц-зал вмещает до 300 гостей, 1 открытый бассейн (с подогревом во время зимнего сезона (декабрь-март), 1 крытый бассейн с джакузи (с подогревом во время зимнего сезона (декабрь-март), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна без подогрева в зимний период, 4 детские водные горки в бассейне без подогрева в зимний период (часы работы: 09:00-17:00), детский клуб для детей от 5 до 12 лет, мини-диско с 20:30-21:00, детская анимация, прокат детских велосипедов и автомобилей (платно), игровые и аркадные автоматы (платно), видео игры (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, амфитеатр, 4 теннисных корта (оборудование и освещение платно), дартс (бесплатно), мини-аквапарк, бочче бесплатно, аквааэробика бесплатно, дискотека бесплатно (напитки платно), волейбол на пляже бесплатно, баскетбол бесплатно, живая музыка бесплатно. Водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 360 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Safaga Road, P.O. Box 263, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 346 10 01
Tīmekļa vietne: Pharaoh Azur Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, гольф (платно), баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.