Viesnīca 3 personām

Rakstīts: 4 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 2 — 11 janvārī 2022
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Ieradā mies 8. Rokassprā dzes tika uzvilktas tieš i 10, kad brokastis bija beiguš ā s.
Plusi: liela, kopta teritorija; ē diens 4 personā m; dienas animā cija; normā ls atsaucī gs personā ls; istabā viss darbojas.
Mī nusi: viesnī cai ļ oti nepiecieš ams remonts; ļ oti netī rs, pie ieejas iedeva netī ru numuru, sauca apkopē ju, iztī rī ja mums priekš ā ; dvieļ i netī ri un notraipī ti.
Nav š ampū nu vai kondicionieru. Tualetes papī rs, vienslā ņ a, 1 rullis katrā istabā . Un ū dens 2 pudeles pa 0.5 uz istabu. Protams, nepietiek, jums ir jā pē rk. Tiesa, kad palicis dolā rs, apkopē ja atstā j 2 papī ra ruļ ļ us un 3 ū dens pudeles.
Dzē rieni ir vai nu UPI, vai Cola Sprite pudelē s.
Alus vienmē r beidzas vai nu vestibilā , vai pie baseina.

Nav uzkodu bā ra.
Trauki visi š ķ eldoti, slikti mazgā ti. Ierī ces atrodas uz galdiem nevis atseviš ķ ā iepakojumā , kā lī dz š im covid, bet gan kopē jā paplā tē . Nav ne galdautu, ne pat salveš u. Salvetes vietā zem karstā trauka novieto A4 formā ta papī ra loksnes.
Vakara animā cija ir vā ja.
1 baseins ir apsildā ms, slidkalniņ i un bē rnu baseini ir auksti.
Jū rā neiegā jā m, mums ziemas jū ra ir auksta. Bet sauļ oties ir lieliski.
Nav skaidrs, pē c kā diem kritē rijiem viesnī cai ir 5 zvaigznes. Oktobrī atpū tā mies 4, tas ir daudz labā k nekā Havaju salā s.
Kopumā viesnī ca ir 3. Vienkā rš i cenas uzlē ca un agrā k par 30 tonnā m varē ja apmeklē t lielisku viesnī cu. Š ī viesnī ca par vecajā m cenā m ir lī dz 1.000. Tikai kaut kā joprojā m nevar noticē t, ka par 30 tonnā m tagad tiksi uz tā du sū du.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu