Lieliska viesnīca, iesaku!!!

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 28 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cā ieradā mies ap 20 vakarā , tā bija ā trā kā reģ istrē š anā s Ē ģ iptē , pē c ieraš anā s varbū t nepagā ja nepilnas 10 minū tes un bijā m istabā , pat š veicars neko nesasaldē ja, kā tas parasti notiek, kad reģ istrē joties, es pats viņ am iedevu dolā ru pē c viņ a aizieš anas.
Istaba izrā dī jā s diezgan plaš a un viss darba kā rtī bā , no mī nusiem tikai durvju trū kums duš as telpā , ar telpu bija apmierinā ti, uzkopš ana istabā regulā ra un kvalitatī va!
Ē dienu ziņ ā viss ir super, galvenais restorā ns milzī gs, uzturē š anā s nedē ļ ā pat pusi no sortimenta neizmē ģ inā jā m, izvē le varbū t labā kā no tā m viesnī cā m, kurā s esmu bijusi Ē ģ iptē . Augļ iem, gaļ ai, saldumiem viss kā rtī bā ! Nav tā du dā rgu volā nu kā garneles vai krabji, no zivī m ir 5-7 jū ras velš u sugas. Teritorijas apkaimes bā ros ar dzē rumu nav sā rtumu, viss darbojas kā nā kas pē c grafika

Viesnī cas teritorija liela, kopta, tī ra, vienī gais apstā dī jums nav par daudz (salī dzinot, piemē ram, ar kaimiņ os esoš o Hawaii Jardin), jo viesnī ca ir salī dzinoš i jauna, apstā dī ta, bet ne viss vē l ir izaudzis
Akvaparks super, 3 atseviš ķ as sekcijas, kurā s kopā ir kā di 15 slidkalniņ i, trekns pluss viesnī cai par akvaparku !! !
Pludmale ir smilš aina, bē guma laikā lī dz 2 metriem dziļ umā jā iet seklā ū denī (lī dz ceļ iem) 200 metri, paisumā.2 metru dziļ umā uzreiz pē c 15-20 metriem no krasta, koraļ ļ u nav
Viesnī cas personā ls visu nedē ļ u bija ļ oti apmierinā ts, atš ķ irī bā no iepriekš ē jā m viesnī cā m, š eit pirmo reizi personā ls tika apmā cī ts eiropeiski, visi ir pieklā jī gi, nav kā ri ar dzē rieniem bā ros, š eit arī neredzē siet viesmī ļ us, kas pieliek elkoni- dziļ i alus un taukos kā vairumā viesnī cu Ē ģ iptē . Redzams, ka visi cenš as, visu nemitī gi tī ra, nemitī gi pulē tas grī das, visi darbinieki smaida, naudu neviens nesaldē , personā ls arī liels pluss!! !
Par animā ciju varu teikt tikai to, ka animatori nepā rtraukti skraidī ja pa teritoriju Toma un Dž erija un citu multfilmu kostī mos, ī sti neko neatcerē jā s, bet mē ģ inā ja kaut ko darī t.

Pē c kontingenta datiem, lielā kā daļ a no pā rē jiem viesnī cā ir no ES: vā cieš i, poļ i, č ehi, itā ļ i. . . apmē ram puse no tiem, ap 30% ir arā bi, gandrī z visas ģ imenes, tā pē c diskomfortu nav radī juš i (kā kaimiņ os, piemē ram, Havaju dā rzos un Rivjē rā , kur atvaļ inā jumu pavadī ja daudz jaunu vientuļ o arā bu), ap 10% aziā tu un ap 10% mū sē jo no Ukrainas (krievu un baltkrievu gandrī z nebija), kontingents atpū tai ir diezgan pieņ emams. , nebija nekā das atdalī š anas, tikai rokassprā dzes bija savā dā kas, mums no Eiropas - violets, starp arā biem un aziā tiem - dzeltens.
Kopumā man ļ oti patika pā rē jais, man nav pretenziju, iesaku apmeklē t š o viesnī cu ! ! ! Ja izvē laties starp Cē zaru un citā m Havaju salā m, brauciet š eit - uz Cē zaru, viss ir nedaudz labā k, nedaudz jaunā ks, nedaudz civilizē tā ks, cenu atš ķ irī ba ar Jardine un Riviera ir minimā la, bet ir par ko maksā t nedaudz vairā k priekš !
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu