Ne visi ceļveži ir labi!

06 Februāris 2020 Ceļošanas laiks: no 20 Janvāri 2020 ieslēgts 26 Janvāri 2020
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

No 20.01 lī dz 26.01 mē s atpū tā mies ar ģ imeni Ē ģ iptē . Viesnī ca Albatros Aqua Blu. Viesnī ca ir lieliska! Numurs, ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Ģ imenē m ar bē rniem, kas jums nepiecieš ams! Mē s lidojā m ar Tui. Viesnī cas gids piedā vā ja bezmaksas braucienu uz pilsē tu, uz ikoniskā m vietā m. Mū s pavadī ja gide Olga, gaiš mataina, blī vas miesas dā ma, kura vairā k izskatī jā s pē c tirgus sievietes, nevis pē c valsts un pilsē tas, kurā viņ a dzī vo, pā rstā ves. Skats ir nomā coš s.


Tagad par paš u ceļ ojumu: moš eja skaista, 1$ par sievietes kleitu (kā vē lā k izrā dī jā s, obligā ts nosacī jums, ja pareizi ģ ē rbies); naftas veikals utt blē ņ as - spiedza daudz un neatlaidī gi (dē ls ieskrē ja kvadrā tveida acī m, "mammu, š ito vajag, citā di fs)))"). Tā lā k pokatuhi pa pilsē tu. Un glazū ra uz kū kas - uz veikalu tika atnestas 10.500 preces! Jebkas! BET - spilgts piemē rs naudas pelnī š anai paš a spē kiem - kafija 200 g 65 Ē ģ ipte. mā rciņ as, Senzomols - 12 (! ) Ē ģ iptes mā rciņ as! Un č eks tika ielikts kastē ar mū su viesnī cas nosaukumu! Percentik tad dabū ja ceļ vedi! Urrā gidam! Š ī ir pirmā reize visos braucienos, kad gids ved nevis tur, kur ir lē tā k, bet gan tur, kur ir mega dā rgi! Kur viņ am ir savs procents, tik skaidri redzams! Tā ir visa ekskursija.

Nā kamā ekskursija uz El Gounu. Cena 140 USD - 2 pieauguš ie, bē rni 11 gadi un 1.6 gadi. Pē c gida teiktā , premium klases jahtu, banā nu un planš etdatoru brauciens, pusdienas un 2 uzkodas, laivoš ana pa El Gouna kanā liem, rifu apskate no zemū dens kuģ a, nirš ana atklā tā jū rā . Patiesī bā jahta ir ļ oti nogurusi biznesa klase (es zinu, ko rakstu). Pusdienas labas - garnē jums 3 veidi, garneles 3gab. izsniedza, zivis, sautē ti kalmā ri, dā rzeņ i. Uzkoda - č ipsi, biskvī ta rullī tis, sagriezts plā nos gabaliņ os, cepumi ir visizplatī tā kie. Otrais ir melone, apelsī ns. Tē ja, kafija, kola, 7 up bez maksas.

Paš ā El Gounā neko ievē rī bas cienī gu neredzē jā m - nu, lielas mā jas, villas, pē c gida teiktā , slavenī bas. Kur ir ē ģ iptieš u Venē cija, es nesapratu. Gids (atzī š os, ka neatceros savu vā rdu) ir tā da paš a nobruž ā ta izskata kā pirmajā tū rē . Sasodī ts, kā tas nā kas! Jū s esat tū risma operatora seja, pilsē tas, kurā dzī vojat, seja! Un skats uz tirgotā ju no tirgus! es nesaprotu! ! ! Tā lā k batiskafs ir ļ oti skaists! Snorkelē t ir lieliski! Jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Un delfī ni! Viņ i peldē ja tieš i viņ iem blakus, viņ i lē ca! Tagad, ja ne pē dē jie uzskaitī tie punkti, nauda tā pat bū tu izmesta!

Rezultā ts: esam apmierinā ti ar pā rē jo! TUI + gidam Saidu viesnī cā + un paldies gidiem par lieliskajā m ekskursijā m - - - - -. Tu nevari tā izskatī ties! Pievē rsiet uzmanī bu tū risma operatora ceļ vedim Hurgadā . Paš ā m ekskursijā m:

- bezmaksas - neko nepē rc, vecpilsē tā un lielā kos tirgos ir krietni lē tā k;

- El Gounā nav ko darī t.

Izvē lieties ekskursijas ar peldē š anu, batiskafu, delfī nu mā ju un nirš anu! Pietiek ar galvu! Ak, un jā , neņ emiet diskus ar fotoattē liem un video! 20 $ 1. disks ir sliktas kvalitā tes fotoattē ls, 2. disks ir lī dzī gs video, un papildu disks 3 ir vietē jā mū zika, un 4. disks ir aptaujas video gar krastu, kam nav nekā da sakara ar jums personī gi! Lai jaukas brī vdienas!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums