Rosīgs janvāris Titanic Beach Resort 5

25 Maija 2019 Ceļošanas laiks: no 13 Janvāri 2019 ieslēgts 24 Janvāri 2019
Reputācija: +3061
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

SAGATAVOŠ ANA

Skumji atzī mē t, bet ziemas brī vdienā m ar diviem bē rniem (11 un 3 gadus veciem) ar visdaž ā dā kajiem galamē rķ iem Ē ģ ipte joprojā m ir prioritā te. Nē , ne tā pē c, ka brī vdienas Ē ģ iptē kaut kā nav apmierinoš as, bet slikti, ka citā s valstī s nekas lī dzī gs neparā dā s. Daž reiz tas ir dā rgi, daž reiz tas ir garš lidojums, daž reiz viesnī cu infrastruktū ra ir slikta. Vispā r, kad decembrī tika izlemts variants ar atvaļ inā jumu janvā rī , mē s to nepā rprotami meklē jā m faraonu valstī .


Ir daudzas ē rtas vietnes, kurā s varat tieš saistē izsekot cenu dinamikai. Es izmantoju www. otpusk. com, jo tur ir diezgan daudz filtru, kas palī dz izvē lē ties ceļ ojumu. Ekskursiju izvē les kritē riji bija vienkā rš i: 4-5 zvaigznes, nakš u skaits no 10 lī dz 12, ē dinā š ana "viss iekļ auts", naktsmī tne 2 + 2 (divi pieauguš ie un divi bē rni), akvaparks un viesnī cas vē rtē jums Turpravda vietnē No vismaz 8. Saskaņ ā ar visiem š iem kritē rijiem Titanic Beach Spa & Aqua Park 5 * izrā dī jā s lē ts, kas manā gadī jumā finansē s bija USD 1.107 par 11 naktī m. Cena bija ļ oti pievilcī ga, tā pat kā izbraukš anas laiks (01/13/19 plkst. 3.30 tur, 24/01/1.19:05 atpakaļ ), tā pē c pasū tī ju un samaksā ju par š o ekskursiju bez kavē š anā s. Pē c pā ris dienā m saņ ē mu dokumentu paku, kas izrā dī jā s nepatī kams pā rsteigums - mainī jies izbraukš anas laiks uz Hurgadu, vienmē r ļ oti ē rta nakts izbraukš ana 3.30 no rī ta (pie kuras mē s bū tu bijuš i plkst. viesnī cā lī dz pusdienā m), mums tika fiksē ts reiss 14.40, tas ir, ar š o maiņ u pulksten 11 mums labā kajā gadī jumā bija laiks vakariņ ā m. Interesantā kais ir tas, ka š ī tū re turpinā ja pā rdoties ar skaistu izbraukš anu 3.30, vienkā rš i UZ "Coral Travel", vilina ar ē rtu izbraukš anas laiku, bet patiesī bā piedā vā ko citu. Tā da mini krā pš ana, pilnī gi legā la, bet ne kā rtī gu MOT krā sojoš a.

LIDOJUMS

Joki ar izbraukš anas laiku turpinā jā s dienu pirms izlidoš anas. Borispoles lidostas tablo mā jaslapā bija redzams, ka izlidoš ana pā rcelta uz pulksten 13.40, kas ir stundu agrā k nekā plā nots. Gadī jumi, kad jau ieplā notais izbraukš anas laiks tiek pā rcelts agrā k, nav retums, tač u kā pē c TO neinformē ja savus tū ristus par š o svarī go izmaiņ u? Ne visi ir vē rī gi, var akli uzticē ties elektroniskajā m biļ etē m un saņ emt nepatī kamu pā rsteigumu, ierodoties lidostā . Nu labi, gatavojamies 13. janvā ra rī tā , lidostas mā jaslapā vē lreiz pā rbaudu izlidoš anas laiku, pasū tu taksi, atbraucam, un...redzam, ka mū su reiss kavē jas par divā m stundā m, lī dz plkst. 15.40. Jā , kas tas ir! Neko darī t, izdalā m bē rniem garš ī gus naš ķ us, un sē ž am uzgaidā majā telpā , pa milzī gajiem panorā mas logiem ar ilgā m skatā mies uz apsniguš o Kijevu. Sagaidā m reģ istrā ciju, nokā rtojam visas formalitā tes, iekļ ū stam “tī rajā ” zonā ar Duty Free, sapē rkam visā das “noderī gas lietas” un pa “piedurkni” dodamies uz lidmaš ī nu.


Tas, kas man no pirmā acu uzmetiena nepatika salonā , bija mazā s spraugas starp sē dekļ iem. NU Ļ OTI MAZAS spraugas. Tā ds mikroautobuss uz Hurgadu ; -) Knapi iespiež os savā sē deklī , un saprotu, ka man bū s grū ti, sā pī gi un nepatī kami sē dē t : -(. Š ī ir neē rtā kā lidmaš ī na no visiem mū su lidojumiem, es to izdarī ju. pat iedomā ties, ka ir tā das vietas. mums bija diezgan interesants sadalī jums, bē rni sē dē ja priekš ā , mē s ar sievu aiz viņ iem. Viss lidojums pagā ja labi, bez pā rmē rī bā m, bē rni gulē ja, ē da, spē lē jā s planš etdatorā , vispā r garlaicī gi nebija ; -) Aviokompā nijas arvien vairā k taupa uz bezmaksas pakalpojumiem : ja mū su lidojumu sā kumā.2005. gadā lidmaš ī nā tika pasniegtas labas maltī tes, piedā vā ja alkoholu (vī nu vai konjaku), tad vispirms pazuda alkoholiskie dzē rieni, tad pats ē diens, tagad stjuarti piedā vā tikai tē ju/kafiju/ū deni par brī vu, visu pā rē jo piedā vā pirkt par niipik cenā m . Nā c, č etras stundas no vasaras lī dz vasarai paskrē ja ā tri.

Hurgadas lidostā ē ģ iptieš i lieliski demonstrē ja savu spē ju no nekā radī t problē mu! Tajā paš ā laikā ar mums ieradā s vē l vairā ki reisi, kad piegā jā m pie letē m, tie visi (izņ emot divus) bija slē gti! ! ! Dabiski, ka veidojā s milzī gas rindas, nē , diezgan neorganizē ti cilvē ku pū ļ i, kas mē ģ inā ja izspiesties lī dz plauktiem. Un vai jū s zinā t, ko viens no diviem robež sargiem, kas strā dā ja pie logiem, izdarī ja, lai paā trinā tu pasu pā rbaudi? Viņ š SLĒ DZĀ S STENDU UN GĀ JA KĀ DU SAUKT PALĪ DZĪ BĀ ! Pē c tam divas nesakā rtotas rindas pā rvē rtā s par vienu milzī gu nesakā rtotu pū li. Š ķ iet, ka arā biem nav datu par ielidojoš iem reisiem, un tas viņ iem bija milzī gs pā rsteigums. Kopumā pē c piecā m vai desmit minū tē m atskrē ja vē l vairā ki formas tē rpos ē ģ iptieš i, atvē rā s vē l trī s letes, un pasu pā rbaude gā ja daudz jautrā k.

IZMITINĀ Š ANA UN PIRMIE IESPAIDI

Pē c tam viss bija standarta: bagā ž as izņ emš ana / autobuss / pieraksts no gida / reģ istrē š anā s uz numuru. Ar diviem bē rniem mē s gribē jā m tikai istabu pirmajā stā vā , lai gan reģ istratū ra mū s pierunā ja uz labu istabu otrajā stā vā . Redzot viņ a pā rliecinā š anas bezjē dzī bu, reģ istratū ra iedeva mums istabu pirmajā stā vā . Tā kā viesnī cā viss ir stilizē ts kā jū rniecī bas tē ma, visi darbinieki valkā formas tē rpu, kas stilizē ts kā jū rnieks, tā pē c klā t nā kuš ais š veicars bija ģ ē rbies kā jū rnieks. Viņ š jautri paņ ē ma mū su bagā ž u, ļ oti pā rsteigts, ka ģ imenei ar diviem maziem bē rniem bija tikai viens č emodā ns.


Pulkstenis rā dī ja 21:45, un, atceroties, ka restorā ni viesnī cā s parasti tiek slē gti pulksten 22:00, es ar visu izsalkuš o ģ imeni lidoju lejā meklē t restorā nu. Pirmais pa ceļ am bija Dž eka restorā ns, kurā veiksmī gi ielauzā mies. Bija neē rti, ka visi trauki bija uzsildī ti, galdi klā ti, personā ls uz vietas, bet. . . pilnī gi neviena no atpū tniekiem nebija. Visi arā bi nedaudz pā rsteigti skatī jā s uz mums, viens pienā ca klā t un mē ģ inā ja kaut ko paskaidrot, bet, redzot, ka bē rni jau pasniedz paš i savu ē dienu, pamā ja ar roku un laipni norā dī ja uz zā li (vē lā k uzzinā ju, ka š is restorā ns slē gts 21.30 un pē c pusstundas atvē rts vē lā m vakariņ ā m, kas beidzā s 23:00, un mē s nonā cā m tieš i laikā uz "maiņ u maiņ u"). Š ajā dienā mē s vairs negribē jā m neko uzzinā t, un pē c vakariņ ā m iekritā m istabā , mazliet izpakojā m un devā mies gulē t.

PIRMĀ PILNĀ DIENA VIESNĪ CĀ .

No rī ta mē s pamodā mies no...aukstuma. Jā , ielidojuš i gozē ties saulī tē , pamodā mies nosaluš i, neskatoties uz to, ka bijā m apsegti ar visā m segā m. Skatoties uz balkonu, es ieraudzī ju pagalmu, kas vairā k izskatī jā s pē c akas. Visi pagalma augi un koki izmisī gi stiepā s augš up, veltī gā cerī bā iegū t vismaz saules staru. Istabas ieejas priekš ā bija ledus baseins, kas nedeva pozitī vo, jo tikai palielinā ja gaisa vē sumu. Mana sieva, kas bija skeptiska par mū su istabas atraš anā s vietu, piedā vā ja doties uz reģ istratū ru un nomainī t to uz saulainā ku.


Pirms tam bija jā apmeklē pats svarī gā kais pasā kums, no kura bija atkarī ga visa mū su turpmā kā atpū ta, mū su droš ī ba, veselī ba un viss! ! ! Tieš i ar š iem vā rdiem mē s vakar tikā m pierunā ti. . . ierasties uz tikš anos ar gidu. Vispā r, kamē r visa ģ imene gā ja brokastī s, es devos uz š o "liktenī go" tikš anos. Un tas nebija gluž i tuvu, jo tikš anā s bija paredzē ta tuvē jā viesnī cā (divas viesnī cas, Titanic Beach un Titanic Palace, patiesī bā vienoja viena un tā pati infrastruktū ra, tač u tajā s bija daž ā das pieņ emš anas). Mū su gids Coral Travel zī mola drē bē s jau laiski kaut ko skatī ja savā viedtā lrunī , gaidot, kad ap viņ u pulcē sies tū risti, kas bū s gatavi uzklausī t viņ a vā rdus. Veidlapa, kā da bija vakardienas ceļ vedim un š odien tika ieskaitī ta - tas ļ oti atgā dinā ja zilos Adidas treniņ tē rpus, kas bija populā ri 90. gadu beigā s ar gopņ ikiem un "brā ļ iem". Sagaidī jis visus, kas vē lē jā s viņ u klausī ties, raidī jums gids augstprā tī gi mū s nopē tī ja, aizrā dī ja, ka esmu atnā cis pats, nevis visa ģ imene, pē c kā viņ š sā ka raidī t. Viņ a monologs ilga gandrī z stundu: pirmajā s piecā s minū tē s viņ š stā stī ja par izbraukš anas niansē m un restorā nu darba laiku, bet pē c tam 55 minū tes stā stī ja par ekskursijā m, kā viņ š par mums rū pē jas, izvē loties labā ko no tā m, biedē jot. mums ar biedē još iem stā stiem par tū ristiem, kuri ar viņ u nopirka ekskursiju, braucā m ar sliktajiem arā biem, un TĀ DS ar viņ iem notika ! ! ! Tad viņ š sā ka dzī t skaidru puteni par to, ka mū su apdroš inā š ana ir spē kā tikai viesnī cā un tikai pie viņ a pirktajā m ekskursijā m (vē lā k nopirkā m ekskursijas citā aģ entū rā , cena bija par 40-50%) zemā ka. Š obrī d, nedod Dievs, mē s paš i brauksim uz Hurgadu, un mums kaut kas notiek, tad neviens par mums neatbild! Man nebija ne mazā kā s vē lē š anā s ar viņ u strī dē ties, neinteresē ja, gribē jā s ā trā k tikt pie savē jiem un atpū sties pludmalē . Beigā s gide izdalī ja anketas, mē s tā s aizpildī jā m, un ar to arī beidzā s oficiā lā daļ a.

Es steidzos tikt uz istabu, bet tikko sapratu, ka vē los nomainī t numuru! ! ! Aizeju uz reģ istratū ru, paskaidroju arā bam, ka mums istabā ir neē rti, un gribam to nomainī t uz saulainā ku. Viņ š , protams, uzmet skumju seju un skumji ziņ o, ka visas saulainā s telpas ir aizņ emtas, un viņ š neko nevar palī dzē t. Skaidrs, minū te kaulē š anā s, un vienojamies par 20 eiro par Ļ OTI LABU UN SAULANU numuriņ u. Apdomī gi informē ju, ka naudu saņ ems, ja sieva apstiprinā s numuru, arā bs uzmet ž ē lu seju, un apliecina, ka pat Nefertiti bū tu priecī gs dzī vot š ā dā istabā ; -) Labi, paņ emu magnē tisko karti, atrodi Anyuta ar bē rniem, paskaties numuru, esam ļ oti apmierinā ti (istaba tieš ā m saulaina, tī ra un atraš anā s vietas ziņ ā ē rta), velkam mantas, iedodam veco karti reģ istratū rā , klusiņ ā m pā rskaitā m 20 eiro, un uz š . visa pā rbū ve ar pā rvietoš anu bija beigusies.

VIESNĪ CAS VISPĀ RĒ JIE IESPAIDI

NUMURS

Ziemā telpas atraš anā s vieta ir ļ oti svarī ga. Ziemeļ u pusē istabā pastā vī gi auksts, ļ oti neē rti, tā pē c saulainā puse ir Ļ OTI vē lama. Paš ā istabā bija redzams mē beļ u un furnitū ras nogurums (gandrī z uzreiz nolidoja viena skapī š a rokturis, rozetes bija salauztas, un tajā s nekas neturē jā s, ar lielu piepū li atvē rā s durvis uz balkonu, bija caurvē ja pastā vī gi vilkti no ā rdurvī m), matrač i bija normā li, gultas veļ a tī ra, visa santehnika strā dā ja, kopumā nopietnu sū dzī bu nebija.

Skats no mū su istabas

Mums bija standarta numurs ar 2+2 izmitinā š anu. Gulē t bija ē rti: mums ar sievu bija savienotas divas milzī gas gultas, un bē rniem izklā jā m dī vā nu, uz kura uzlikā m reģ istratū rā iepriekš pasū tī tu matraci.

Situā cija ar tē jkannu bija neizprotama - uz statī va atradā s elektriskā tē jkanna, bet tā s tuvumā nebija kontaktligzdas, un, lai tē jkannu uzvā rī tu, tā bija jā noliek uz grī das, pie balkona. Noslē pumains dizainera lē mums, kuru es nesapratu.


Pirmā s pā ris dienas vannasistabā ū dens bija knapi silts, devos pie meitenes uz Guest Relation, izteicu savu neapmierinā tī bu un viņ a uzreiz zvanī ja atbildī gajam, lai ieslē dz mums ū dens sildī š anu. Izrā dā s, ka ū dens sildī š ana tiek ieslē gta tikai pē c pieprasī juma! Labi, neuzkrī toš i iztī rī ja istabu, laikus papildinā ja ū deni un tualetes papī ru, apkopē jai atstā tie 10-15 mā rciņ as viennozī mī gi nebija lieki. Dvieļ i tika mainī ti pē c pirmā pieprasī juma, gultas veļ a arī .

Mums bija otrais stā vs, tā pē c tur bija neliels balkons, uz kuru mē s vilkā m pufu, ko izmantojā m kā krē slu. Papildus tam uz balkona bija jauks galds un divi krē sli, tā pē c vakaros ar sievu ar lielu prieku sē dē jā m pie kaut kā garš ī ga, apbrī nojot izgaismotos baseinus un skaisto saulrietu, vē rojot, kā aiz muguras lē nā m noriet uguns bumba. kalni, skaisti apgaismojot debesis...

PĀ RTIKA.

Galvenais uztura kritē rijs bija NESAINDĒ T! Pirms ceļ ojuma š ķ ū rē jot daudz atsauksmju, es neatradu nekā du informā ciju par nekvalitatī vu ē dienu š ajā viesnī cā , tas mani ļ oti iepriecinā ja.

No viesnī cas ē diena saņ ē mā m tieš i to, ko vē lē jā mies – garš ī gu un droš u! Sortiments bija vidē js, ē diens Sunrise ķ ē dē jeb Dž ungļ u akvaparkā bija par pakā pi augstā ks. Bet visi produkti tika pagatavoti kvalitatī vi, garš vielas lietotas ar mē ru, pastā vī gi bija pieejami augļ i. Nopietns mī nuss bija pilnī ga sulu neesamī ba viesnī cā , tā s vispā r nebija pieejamas nevienā formā , pat par naudu (domā ju par svaigā m sulā m, kā pē c - rakstī š u vē lā k). To sulu, kas griezā s ar ledu plastmasas traukos un lē ja pati, es nevaru nosaukt par sulā m. Problē ma tika atrisinā ta, nopē rkot sulu kasti Senzo Mall, pē c vajadzī bas vedā m uz restorā niem un tur izlē jā m bē rniem. Limonā di no automā tiem bē rniem nedodam, tā pē c tikā m galā ar sulā m un minerā lū deni, ko varē ja saņ emt reģ istratū rā . Starp citu, ū deni pudelē s varē ja dabū t tikai tur (reģ istratū rā ), savukā rt lielā kajā daļ ā viesnī cu, kur bijā m, to mierī gi izsniedza restorā nos un bā ros uz vietas.


Gaļ as sortimentā bija tikai divi vai trī s gaļ as veidi, bet diezgan biež i kaut kas tika cepts cepeš krā snī vai uz grila uz ielas. 12 dienas trī s reizes dabū jā m grilē tas jū ras veltes (diezgan ē damas, pat kalmā ri neatgā dinā ja gumiju), pā ris reizes tikā m pie paipalā m (ne kaltē tas, bet ļ oti garš ī gas pikantā marinā dē ), pī le, jaka (liellopa gaļ as kotletes) , daž ā das zivis (nedaudz kaitinā ja, ka viņ a bija cepta SVAROS, UN AR IEKŠ U).

Augļ i parasti bija tikai melones, banā ni, apelsī ni un dateles. Melones bija garš ī gas katru otro reizi, bet apelsī ni gandrī z visu laiku bija zaļ gani, un, ņ emot vē rā to, ka tā s visas bija sagrieztas, tā m nebija nekā du iespē ju nogatavoties. Reizē m saskā ros ar zemenē m un gvajavi, bet tas bija tikai vienu vai divas reizes.

Personā ls pievē ra acis uz to, ka daudzi tū risti (arī mē s) iznesa ē dienu no restorā niem, lai to absorbē tu istabas tuvumā vai jau tajā . Parasti pē c saspringtā m vakariņ ā m mē s savā cā m pā ris augļ u š ķ ī vjus bē rniem un devā mies uz istabu, neviens mū s neapturē ja un neizteica pretenzijas.

Pusdienā s pie baseiniem tika cepti frī kartupeļ i, burgeri, vienmē r bija svaigi sagriezti augļ i un dā rzeņ i, lai jū s varē tu pā rdzī vot briesmī gā s divas vai trī s stundas (kad restorā ni bija slē gti), nejū tot izsalkuma lē kmes ; -)

Mē s neesam mē ģ inā juš i alkoholu, tā pē c nevaru komentē t tā kvalitā ti.


Par svaigā m sulā m varu teikt sekojoš o: tā s NAV SVAIGAS! ! ! Precī zā k, ne visi ir svaigi. Daž as svaigi spiestas sulas patieš ā m tiek pagatavotas jū su priekš ā (granā tā bols, apelsī ns, ā bols, burkā ns), bet mango un ananā si nekad netiks pagatavoti jū su priekš ā , lai gan tie vienmē r ir pieejami ledusskapī . Es bū tī bā lū dzu vienmē r gatavot pie manis svaigu sulu (pirmkā rt, es vē los personī gi pā rliecinā ties, ka tā ir svaigi spiesta sula, un, otrkā rt, visas svaigi spiestā s sulas ir maksimā li noderī gas tikai ī su laiku pē c pagatavoš anas), bet viltī gie dzeltenie arā bi visu laiku skumji raustī ja rokas, sak, tur jau ir spiests š odienas svaigais, un kamē r viņ š nepā rdod, nav jē gas spiest svaigu. Uz manu priekš likumu ierasties no rī ta, lai arā bs manā priekš ā pagatavotu svaigu mango, man vienmē r tika atteikts, ar jebkā du ieganstu. Vienreiz ņ ē mā m mango svaigu, tas bija garš ī gi, bet mani mocī ja š aubas, ka tas ir svaigs. Un tad kā dā agrā rī tā ieraudzī ju sev pazī stamu svaigo sulu pā rdevē ju, kurš gā ja pie savas letes netā lu no bē rnu baseina. Viņ a rokā s bija divas bundž as ar SALDĒ TU MANGO SULU. Kanistri bija apsarmojuš i un nedaudz izspieduš ies no sā niem, tā pē c mango masa tajā s noteikti bija sasalusi. Cik saprotu, mango sezonas kulminā cijā arā bi to masveidā izspiež un sasaldē , lai pē c tam pā rdotu ar krā nu. Mango cena ļ oti svā rstā s no sezonalitā tes (starpī ba 300-400%), tā pē c nesezonā no tā svaigu sulu pagatavot ir dā rgi, un viņ i izdomā ja š ā du ietaupī jumu. Cits jautā jums, kā viņ i to atš ķ aida (mango biezenis ir ļ oti biezs, bet mū su glā zē mums bija normā la konsistence). Kopumā ir neliela krā pniecī ba, jo š o saldē to masu nevar saukt par svaigu, lai gan tas ir dabisks produkts. Un joprojā m nav zinā ms, no kā ir š ī s tvertnes, tas ir tā lu no tā , ka tā s ir izgatavotas no pā rtikas plastmasas, ko var sasaldē t.

Ceļ ojuma laikā ne reizi vien paē dā m sā tī gas vakariņ as vienā restorā nā , pē c tam atpū tā mies istabā , un, atstā jot bē rnus ar planš eti vienus istabā , mē s ar sievu apmeklē jā m kaimiņ u restorā nu. viesnī cā , lai svē tlaimī gā mierā un klusumā baudī tu gardus ē dienus. . .

Galī gais vē rtē jums par ē dienu/pakalpojumu ir 4+.

MEGA PELDĒ Š ANAS TRENERIS

Vecā kā meita ir profesionā la peldē tā ja, un mē s lidojā m uz Ē ģ ipti saskaņ ā ar trenerim doto solī jumu, ka trenē simies katru dienu un ē dī sim pareizi (bez pā rē š anā s, soda un saldumiem). Ja nebija problē mu ar pā rtiku (Margo strikti ievē roja trenera ieteikumus), tad problē mas bija ar baseinu. Bija jā atrod liels silts baseins ar malā m, no kurā m varē ja apgriezties, un vē lams pamests. Izpē tot viesnī cas teritoriju, atklā jā s, ka tur ir nepā rprotams laidums ar bamperiem atgrū š anai (gandrī z visiem baseiniem bija noapaļ otas kontū ras), bet bija tikai viens salī dzinoš i pamests baseins - pretī reģ istratū rai. No virpoš anas tehnikas nā cā s atteikties, nolē mā m aprobež oties ar peldē š anu.

Mmmmmmmegatrainerrrrrrr!

Mums ir divi 45 minū š u treniņ i dienā . Margota iesildī jā s un sā ka pildī t peldē š anas vingrinā jumu kompleksu (daž ā di stili, neelpojot vai izmantojot tikai kā jas), un es lepni sē dē ju uz glā bē ju tiltiņ a un stingrā tonī sniedzu savai meitai absolū tu jū ru. bezjē dzī gas instrukcijas un komentā ri par tehniku ​ ​ un stiliem (pats es slikti peldu un ī sti nepatī k š is bizness). Margota lieliski saprata, ka es tē loju muļ ķ i, bet viņ a cī tī gi izlikā s, ka es viņ ai ļ oti palī dzu ar saviem norā dī jumiem. No garlaicī bas devu norā dī jumus, vē l bija jā kontrolē viņ as treniņ š , un vienkā rš i sē dē t malā nebija interesanti. No malas tas izskatī jā s diezgan ticami - mans bē rns labi peld, un es lieliski pieradu pie profesionā la trenera lomas ; -)


Mana blē ņ oš anā s deva diezgan negaidī tu rezultā tu – vairā kas reizes nā ca klā t citu bē rnu mammas/tē ti un ļ oti cieņ pilni jautā ja, no kā da vecuma es pieņ emu darbā bē rnus, un vai tuvā kajā laikā varē š u novadī t pā ris nodarbī bas.

Ar visnoguruš ā ko skatienu es paskaidroju, ka manas ā rkā rtī gi augstā s kvalifikā cijas dē ļ man ir milzī ga rinda ar cilvē kiem, kuri vē las nokļ ū t uz manā m nodarbī bā m, un tagad es nevienu neņ emu, jo maniem audzē kņ iem ir daudz starptautisku konkursu. uz priekš u, un man arī jā atpū š as. Sasodī ts, š eit tieš ā m varē ja labi nopelnī t, bet es pats gandrī z nemā ku peldē t, un ir stulbi to mā cī t bē rniem, man pat nav teorijas...

HURGADAS ZIVJU TIRGUS

Lai gan Hurgadu esam š ķ ē rsojuš i jau vairā k nekā gadu, kaut kā joprojā m neesam varē juš i nokļ ū t zivju tirgū . Saskaņ ā ar to cilvē ku atsauksmē m, kuri tur bijuš i atkā rtoti, vieta, ko apmeklē t, bija ļ oti vē rtī ga un interesanta.

Tika nolemts doties turp no rī ta. Es ar saš utumu atraidī ju taksometru no viesnī cas (340 mā rciņ as par braucienu turp un atpakaļ man š ķ ita skaidra pā rspī lē jums), nolē mu pasū tī t taksometru caur vietē jo Fawry Taxi servisu, kur cena bija daudz humā nā ka (63 mā rciņ as vienā virzienā ) , tač u viņ i pastā vī gi sastinga ar auto piegā di (“Vē l nav, gaidi”, “Vē l nav atrasts, gaidi”), tā pē c tika nolemts doties ar ielas taksometru.

Ielas taksometrs pie Hurgadas ir atseviš ķ s stā sts, ar skumjā m notī m ; -) Nepieredzē juš am ceļ otā jam bū s ļ oti grū ti ar to nokļ ū t lī dz vajadzī gajam punktam un neiekrist skandā lā saistī bā ar samaksu. Mē s jau esam braukuš i un pā rvietojuš i š os taksometrus vairā k nekā vienu reizi, tā pē c iekā pš anas / brauciena algoritms ir izstrā dā ts lī dz mazā kajai detaļ ai.

Mē s izejam uz ielas, cī noties pret vietē jiem pievilinā tajiem viesnī cas taksometru vadī tā jiem, kas ganā s netā lu no viesnī cas izejas. Tajā paš ā laikā mums ir jā pā rliecina, ka mē s nemaz negribam nekur iet, bet vienkā rš i izgā jā m pastaigā ties, jo, ja viņ iem ir aizdomas, ka mē s vē lamies pasū tī t citu taksometru, viņ i nerimstoš i sekos mums kā jā m, mū s iegū t un atbaidī t “mež onī gos” taksometru vadī tā jus.


Pagā juš i tiem veiksmī gi, mē s atkā pā mies droš ā attā lumā , un es sā ku meklē t "brī vos mā ksliniekus". Ņ emot vē rā , ka Hurgadā katra otrā maš ī na ir taksometrs, nebija ko gaidī t ; -) Pirmo taksometru atraidī ju uzreiz, tiklī dz tas pie mums samazinā ja ā trumu - salonā piesmē ķ ē ja, un vecais taksists tikko izmeta "bulli" pa logu. Dabiski, ka taksists neaizbrauca vienkā rš i, viņ š salonā ilgi vicinā ja rokas, izkliedē jot dū mus, un mudinā ja mani iekā pt viņ a maš ī nā . Labi zinot, ka tas var turpinā ties ilgi, es vienkā rš i devos tā lā k un sā ku ķ ert citu automaš ī nu. Otrā maš ī na, kas parā dī jā s pē c apmē ram divdesmit sekundē m, man derē ja lieliski, un es sā ku kaulē ties ar taksometra vadī tā ju (angļ u valodā ):

- Labdien, mums jā iet uz zivju tirgu.

-Labi.

- Cik?

- 80 mā rciņ as.

- č etrdesmit.

- 80.

- Č etrdesmit pieci visiem.

- Seš desmit.

- Piecdesmit par visu, pē dē jā cena.

- Seš desmit.

- Č au. . .

- Ejam!

- Piecdesmit apmierinā ti?

- Jā , iesim.

- Vē lreiz: piecdesmit Ē Ģ IPTES mā rciņ as, VISI, brauciens uz zivju tirgu.

- Jā , piekritu.

Ne velti precizē ju, ka mā rciņ as ir Ē ģ iptes mā rciņ as (pā ris reizes taksisti izbolī ja acis, brī nī jā s, ka nesapratu, ka viņ iem cena ir ANGĻ U mā rciņ ā s), un ka cena par braucienu ir paredzē ts visiem maš ī nā (viņ iem patī k pierā dī t, ka cena sarunā ta NO PASaž iera, tas ir, viņ i pē c tam sareizinā ja norunā to cenu par braucienu ar tū ristu skaitu automaš ī nā un prasī ja š o summu samaksā t ). Galvenais š ajā darī jumā ir likt taksometra vadī tā jam saprast, ka tu precī zi zini, cik esi gatavs maksā t, un tev vairs nekas lieki netiks pā rspē ts.

Labi, iekā psim maš ī nā ar visu pū li, es esmu priekš ā , bet mana sieva un bē rni ir aizmugurē . Tas ir pienā cī gs brauciens, apmē ram piecpadsmit minū tes. Taksists jautā , vai es nebū tu pret mū ziku salonā , es saku, ka man ir vienalga, viņ š iegriež daž as vietē jā s melodijas, vienlaikus cenš oties izdarī t nesaprotamas kustī bas, kas neskaidri atgā dina deju. Es viņ am nepievē rš u uzmanī bu, ar interesi skatoties pa logu, atzī mē jot izmaiņ as pilsē tā , kas parā dī juš ā s kopš pē dē jā brauciena. Kad nonā kam lī dz Hurgadas krastmalas sā kumam, izkā pjam, iedodam taksistam iepriekš sagatavotu piecdesmit mā rciņ u banknoti, viņ š uz to skatā s ar apmulsuš u skatienu un prasa vē l 10 mā rciņ as. . . par mū ziku. Smejoties viņ am to atsaku, viņ š ar satrauktu skatienu uzņ em 50 mā rciņ as, ar visu savu izskatu parā dot, cik rupjš un než ē lī gs esmu, nenovē rtē jot viņ a centienus daž ā dot mū su ceļ ojumu ar skaistu arā bu mū ziku!! !


Mē s vairā kas reizes staigā jā m pa ejā m, galu galā nopirkā m divus kilogramus lielā kā s garneles, lielu zuti un omā ru. Tas viss kopā mums izmaksā ja 760 mā rciņ as (45 dolā rus). Garneles uzreiz tika grilē tas ar dā rzeņ iem, zuti tika cepti folijā , un omā rs tika pagatavots. Kamē r tas viss tika gatavots, piegā jā m pie ogu stenda un par trī s dolā riem nopirkā m trī s kilogramus zemeņ u.

Hurgadas zivju tirgus

Pē c visu jū ras velš u savā kš anas mē s izgā jā m ā rpus tirgus, tieš i pie mums apstā jā s taksometrs. Gatavojos ilgi kaulē ties, bet uzgā ju pavisam neraksturī gu arā bu, kurš vienkā rš i paņ ē ma (bez kaulē š anā s, vaidē š anā un na. . . makš ķ erē š anas), un par 60 mā rciņ ā m mū s aizveda uz viesnī cu!

Istabā nolikā m visus pirkumus uz balkona galda un sā kā m greznoties. Mana sieva ē da vienu garneļ u, Margo (vecā kā meita) divas, Ira (jaunā kā ) atteicā s ē st “. . . š o pretī go lietu. . . ”, tā pē c man par neaprakstā mu prieku visu š o gardumu apē du gandrī z viena. Meitenes atguva no zemenē m, kuras gandrī z acumirklī tika notiesā tas. Mums ļ oti patika tirgus, viss ir garš ī gi un salī dzinoš i lē ti.

Raugoties nā kotnē , varu teikt, ka pē c pā ris dienā m mē s atkal devā mies uz š o tirgu, kur nopirkā m garneles un zemenes. Domā ju, ka nā kamajos braucienos uz Hurgadu mē s to apmeklē sim ne vienu reizi vien. . .

Mū su nozveja zivju tirgū

LUXOR

Ceļ ojumu skaits uz Ē ģ ipti jau ir pā rsniedzis duci, un mē s joprojā m neesam cienī juš i tikt ā rā uz Luksoru. Viss kaut kā neizdevā s ne finansiā li, ne laikapstā kļ i, vai kā di citi briesmī gi iemesli. Š o izlaidumu nolē mā m š ajā braucienā labot, tač u nebija vē lē š anā s turp doties ar č etrgadī gu bē rnu, tā pē c ģ imenes padomē tika nolemts, ka uz turieni dosies mana sieva un vecā kā meita (11 gadi), un man palika smags rū pju nasta č etrgadī gā s Iras pabaroš ana (restorā nos), pastaigā š anā s pa gaisu (baseinā un bē rnu klubā ) un apskates apmeklē tā ju svinī gā tikš anā s vakarā viesnī cā . vestibils ; -)


Kā jau gids mū s informē ja, no viņ a varē ja tikai iegā dā ties ekskursijas, jo viņ š ir personī gi atbildī gs par mums, un viņ am nav lielā kas bē das kā neuzmanī gi tū risti, kuri iegā dā jā s ekskursiju citur! ! ! Viņ us tur noteikti piekrā ps, aplaupī s par pā rmē rī gā m cenā m un sabojā s iespaidu ar nekvalificē tiem gidiem! Tā pē c mē s salī dzinā jā m mū su svē tī tā gida ekskursiju cenas ar to paš u ekskursiju cenā m no kā das zaimojoš as Ē ģ iptes ceļ ojumu aģ entū ras, kuras mums ieteica draugi. Salī dzinā jums izdevā s labs, nepavisam ne par labu mū su gidam, jo ​ ​ visas cenas viņ a cenrā dī bija tieš i divas reizes augstā kas. Un ar smagu sirdi mums bija jā rezervē ekskursija uz Luksoru, nevis no viņ a. Pē c desmit minū š u ilgas sarakstes Viberā ar š ī s TA pā rstā vi vienojā mies par š ā dā m cenā m: brauciens uz Luksoru ar banā nu salas apmeklē jumu vienam pieauguš ajam un vienam bē rnam mums izmaksā ja 67$ (38+7+19+3). ). Viņ iem vajadzē ja mū s uzņ emt agri no rī ta pie ieejas viesnī cā un atvest mū s uz turieni vē lu vakarā .

Vakarā reģ istratū rā es pasū tī ju divas pusdienu kastī tes. Apdomī gi es nepateicu, kam viņ i domā ti, nekad nevar zinā t, pē kš ņ i viņ i nopludina informā ciju mū su viesnī cas gidam, kurš var sā kt darī t mums netī rus trikus. Es no tā ī paš i nebaidī jos, bet kā pē c kā rdinā t likteni?

Agrā rī tā (č etros no rī ta) izsū tī ju savas meitenes, viņ as savā ca visas siltā s drē bes, es paliku istabā (jaunā kā meita dabiski gulē ja). Pa ceļ am manas pusdienu kastī tes tika paņ emtas reģ istratū rā . Viņ i gaidī ja autobusu ā rpus viesnī cas, tieš i aiz barjeras. Gaidī š ana bija ī sa, apmē ram desmit minū tes, pē dē jā reizē , kad viņ i atteicā s, ka iekā pj autobusā , pē c tam es devos gulē t ar mierī gu sajū tu.

Pati ekskursija manai sievai un meitai bija ļ oti patī kama, neskatoties uz grū to ceļ ojumu. Gids bija adekvā ts, labi runā ja krieviski, interesanti runā ja par vietā m, kur pabrauca garā m, palī dzē ja ar problē mā m. Interesanti, ka pa dienu Luksorā bija diezgan karsts, tveicī gais gaiss it kā apņ ē ma, nā cā s daudz dzert, lai nebū tu problē mas ar pā rkarš anu. Un tas ir janvā rī ! Ekskursija uz banā nu salu bija izklaidē još a, lai gan beigā s gids nedaudz steidzā s, jo no Luksoras bija jā izbrauc pirms 17:00, jo vē lā k viņ us nelaida ā rā no pilsē tas. Neskatoties uz janvā ra vē sumu, Luksorā bija ļ oti karsts, akmeņ i uzsilst, un tas rada papildu termisko starojumu.

Mani ceļ otā ji ieradā s pulksten deviņ os vakarā , NEVIENA, noguruš i, bet laimī gi.

Ī SAS SKECES NO MŪ SU SVĒ TKIEM

1. Dutikā nopirkā m š ampanieti, nolē mu tam pieliet mandarī nu sulu, uztaisī t kokteili. Viņ š izspieda sulu, sajauca to - retu muļ ķ i, ielē ja to izlietnē . Es esmu bā rmeņ a piesū ceknis. . .

2. Spinneys redzē ju T-kreklu ar kaut kā da dzī ves saburzī ta vī rieš a fotogrā fiju un dī vainu uzrakstu "Ē ģ iptes karalis". Kā pē c karalis, nevis faraons? Sā kumā nospriedu, ka krievu tū ristiem tas ir joks, saka, izklaidē jies, neskujies un esi karalis atvaļ inā jumā .


Nā kamajā rī tā es vē lreiz paskatī jos uz fotogrā fiju, un tas man atausa. Uz T-krekla ir attē lots mū sdienu stilī gā kais ē ģ iptieš u futbolists Mohammeds Sallahs, kurš spē lē Anglijas "Liverpool" komandā .

P. S. Starp citu, viesnī cā uz milzī giem ekrā niem nepā rtraukti tiek rā dī ti Liverpool mač i un tikai Liverpū le, citi mač i Premjerlī gā ē ģ iptieš iem nav interesanti. . .

Mohammeds Sallahs

3. Pieskatī ja jaku Waikiki. Paņ ē ma lielā ko izmē ru, XXXL! Piedurknes pat lī dz plaukstas locī tavai nesniedzas, nu tā ds T-krekls, ziemai. . .

4. Kaitina, ka katru reizi, izejot no istabas un izņ emot karti, jū s atslē dzat kontaktligzdas, un nekas netiek iekasē ts. Pē c pā ris eksperimentiem izrā dī jā s, ka PrivatBank č ipkarte, kas nolaista elektroniskajā blokā ar CHIP DOWN, lieliski darbojas kā atseviš ķ a, atstā jot ligzdas ar strā vu. . .

Plastmasas karte ir uzlā dē tu sī krī ku ķ ī la!

5. Laikapstā kļ i visu atlikuš o laiku bija lieliski, vē jš mē rens, tā pē c mums paveicā s, jo š ajā gadalaikā bija ļ oti viegli nokļ ū t zem hamsina.

VIESNĪ CAS KLĪ NIKA

Divas dienas pirms izlidoš anas Irishkas jaunā kajai meitai bija drudzis un viņ a sā ka klepot. Es nezinu, kā pē c, bet š oreiz es par kaut ko aizrā vos un nolē mu aizvest viņ u pie ā rsta, lai apdroš inā tu.

Mū su viesnī cas reģ istratū rā mū s novirzī ja uz "Titā nika pils" reģ istratū ru, no turienes mū s novirzī ja uz ielu, un tur, aiz stū ra, atradā m neizskatī gu ē ku ar uzrakstu "Klī nika". Iekš ā mū s sagaidī ja burvī gs jauneklis, kurš piecu minū š u laikā atrada mums ā rstu. Es parā du apdroš inā š anu, reģ istratū ra un daktere to ilgi pē ta, un viņ i skatī sies uz š o pusi, un pagriezī s to pretē jā virzienā , kaut kas viņ us nepā rsteidza, viņ i sā ka kaut kur zvanī t, lai pā rbaudī tu datus. Viss š is cirks aizņ ē ma apmē ram 15 minū tes, pē c tam viņ i cienī jā s mū s pieņ emt. Lautā angļ u valodā skaidroju situā ciju, rā du lapiņ u, pē c laika, kad un kā du pretdrudž a lī dzekli iedevā m bē rnam. Ā rsts domī gi pamā j ar svarī gumu, pē c kā saka:

- Jums ir 15 ASV dolā ru apdroš inā š anas paš risks, vai jū s to zinā t?

- Jā , es zinu, man ir lī dzi nauda.


- Bet, ja problē ma ir saistī ta ar alerģ ijā m, tad paš risks bū s USD 75.

- Opa, kur tas ir rakstī ts? Manā apdroš inā š anā tas nav iekļ auts.

- Nu lū k, mū su iekš ē jā s kā rtī bas noteikumi, ja izrā dī sies, ka tavai meitenei temperatū ra ir alerģ ijas dē ļ , tad bū s jā maksā.75 dolā ri.

Es skatos uz viņ u ar neskaidru sajū tu, ka mani grib izdrā t....nu kā viņ š bē rna ā rē jā s apskates laikā noteiks, ka cē lonis ir alerģ ija?!? ! ? Kas attiecas uz mani, lai izdarī tu š ā du secinā jumu, jums ir jā veic virkne testu, un tikai pē c tam ar relatī vu pā rliecī bu noteikt š ā du diagnozi. Labi, es saku, apskatī sim bē rnu, redzē sim. Ā rsts pamā j, uzaicina uz izmeklē jumu kabinetu, un tad SĀ KAS! Irishka ir pilnī gi mierī gs bē rns, nekonflikts, bet tad viņ ai uznā ca tā ds dusmu lē kme, ka mamma neraud! Viņ a nelaida ā rstu sev klā t, mē s visi bijā m pā rsteigti! Nekas nepalī dzē ja: ne pierunā š ana, ne saldumu solī jumi, nu, nekas. . . Pē c piecā m minū tē m š ī cirka mē s padevā mies, paņ ē mā m bē rnu un atstā jā m klī niku mā jā s. Kopumā mums neizdevā s lietot ē ģ iptieš u medicī nu, neizdevā s...

IZTEIKŠ ANA

Informā cija par izrakstī š anos stendā tika izlikta laikus, mē s laicī gi izrakstī jā mies no istabas, neviens mums negrieza rokassprā dzes, kā arī nebija nekā du ierobež ojumu izmantot viesnī cas infrastruktū ru. Atzī š os - pirms doš anā s ceļ ā salasī jā m bē rniem augļ us, pie reizes paņ emot pā ris ū dens pudeles. Transfē rs bija laicī gi, piegā dā ts vislabā kajā iespē jamajā veidā , viss bija kā vienmē r lī dz brī dim, kad tikā m cauri muitai.


Š ogad pā rbaude bija WOW! Pirmkā rt, pilnī gi visi pasaž ieri tika rū pī gi MEKLĒ TI (ja agrā k tas bija selektī vi, tad tagad neviens no š ī s procedū ras neizbē ga), otrkā rt, viņ i pā rmeklē ja visu bagā ž u, meklē ja š ķ idrumus un než ē lī gi iemeta tos miskastē . Mums bija č etras ū dens pudeles (atradā m trī s) un seš as sulas pakas (tikai divas netika atrastas), sabā ztas daž ā dos visu maisiņ u nodalī jumos. Tajā paš ā laikā ē ģ iptieš u frī ki bē rniem š ī s sulas pat neļ ā va dzert, bet gan izaicinoš i iemeta miskastē . Esmu vairā k nekā pā rliecinā ts, ka viss aizzī mogotais pē c tam tiek pā rdots paš ā lidostā , tač u tas noteikti netiks nodots metā llū ž ņ os!

Kamē r gaidī jā m, nopirkā m divas kafijas par 60 mā rciņ ā m, izdalī jā m bē rniem saldumus, izdalī jā m ū deni. . . Lidojums noritē ja raiti, viss bija rutī na, pē c grafika, Ukrainā muita un robež sargi bija ļ oti pieklā jī gi, koferis ieradā s ā tri, tā pē c brauciena beigas pagā ja raiti un bez problē mā m. . .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид из нашего номера
Рыбный рынок Хургады
Рыбный рынок Хургады
Рыбный рынок Хургады
Возле рыбного рынка Хургады
Дети выбирают клубнику
Продавец клубники. Если что - продавец слева, справа я ;-)
Ах, это кристально чистое Красное море...
Мечеть возле рыбного рынка
Макрель??? Марлины???
Наша добыча с рыбного рынка
Перед пиршеством!
Детский бассейн в отеле
Закат...
Закат...
Хищный птЫц...
Главные стервятники в отеле
Возле набережной Хургады
Ой, любят арабы пышные названия!
Набережная Хургады
Качественная клубника возле рыбного рынка, 1 доллар/кг.
ОТДЫХ!
Закат с балкона нашего отеля
Ресторан-гриль в отеле. Фигня...
Пластиковая карта - залог заряженных гаджетов!
Как же я скучаю по таким ценам на апельсины в Украине!
Мммммммегатренерррррр!
Мохаммед Саллах
Līdzīgi stāsti
komentāri (30) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums