Šausmas! Slāvu meiteņu izpārdošana Ēģiptē ir aktivizēta! Es lūdzu varas iestādes pievērst uzmanību manam

02 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 20 augusts 2017 ieslēgts 30 augusts 2017
Reputācija: +22
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š ausmas! Ē ģ iptē notiek slā vu meiteņ u izpā rdoš ana!

Es lū dzu varas iestā des pievē rst uzmanī bu manam ziņ ojumam.

2017.  gada augusta beigā s es, mans vī rs, mana pieauguš ā meita un mana draudzene atpū tā mies pilsē tā

Hurgada, viesnī cā Regina. Viesnī cas vadī tā ja ir jauna un ambicioza krievu meitene Marija. Viņ a stā stī ja par sevi, ka ir no Krievijas, Ē ģ iptē bijusi 3 gadus un precē jusies. Viņ š viegli iegū st pā rliecī bu, pozicionē jas kā draugs. . . Bet aiz viņ a jaukā izskata slē pjas nekaunī gs un cinisks radī jums. Mani vā rdi var izraisī t saš utumu, bet es paskaidroš u, kā pē c es runā ju par š o meiteni tā .

Visi mū su vakara izbraucieni uz pilsē tas klubiem vienmē r tika saskaņ oti ar viesnī cas vadī bu. Mū s pavadī ja animatori, kuri uzņ ē mā s atbildī bu par mū su droš ī bu. Viņ i vienmē r mū s savā ca un atveda atpakaļ uz viesnī cu ī stajā laikā , kā teikts noteikumos. To visu fiksē viesnī cas apsardze.


Pā ris dienas pirms izbraukš anas lū dzā m, lai mū s aizved uz PAPAS klubu, piekritā m un visi kopā devā mies uz turieni. Marija teica, ka arī viņ a grasā s apmeklē t š o klubu.

Kad mē s ieradā mies, visa draudzī gā kompā nija, kā parasti, kā du laiku pasē dē ja un tad devā s dejot. Marija parā dī jā s vē lā k. Vienoš anā s bija tā da, ka nedaudz padejosim un 2.30 dosimies uz viesnī cu, jo 3.00 mums jā bū t viesnī cā , ko stingri nosaka apsardze. Tač u pē c kā da laika pie manis pienā ca Marija un piedā vā ja uz savu atbildī bu atstā t manu meitu uz diskotē ku, lai vairā k izklaidē tos un padejotu, viņ a apņ ē mā s par viņ u atbildē t un vē lā k atvest uz viesnī cu. Es biju neizpratnē , bet piekritu. Galu galā Marija ir vadī tā ja vietniece viesnī cā , kurā mē s dzī vojā m. Es tobrī d neš aubī jos par viņ as pieklā jī bu. Bet…. . es sē dē ju pie galda un vē roju visu, kas notiek. Tad parā dī jā s trī s milzī gi arā bi, divi no viņ iem bija melnā un izskatī jā s jaunā ki par treš o, viņ š bija gaiš ā s drē bē s un plikpauris. Š ķ ietami turī gi cilvē ki. Ar Mariju viņ iem bija jauka saruna, draudzī gi uzsita viņ ai pa plecu, tad pa dupsi (kas nav pieņ emami sievietei, kura ir precē jusies ar arā bu vī rieti), tad viņ i aizgā ja, un pē c brī ž a Marija pazuda pū lis. Tas mani sasprindzinā ja, sā ku nervozē t un palū dzu vī ram kopā doties meklē t manu meitu un draudzeni. Mē s apmetā m vienu apli, viņ i nebija zā lē , otro, viņ i nebija nekur. Man pieauga spriedze, nedaudz pagaidī ju un atkal devos meklē t meitenes. Bija 30 minū tes pirms devā mies uz viesnī cu. Un tad es redzē ju, ka meitenes un animatori dejo uz deju grī das, Marija bija kopā ar viņ iem, un pretī š iem trim arā biem, ar kuriem Marija runā ja. Viņ i pievē rsa uzmanī bu manai meitai un draugam. Tad viens afroamerikā ņ u puisis izkā pa no pū ļ a un norā dī ja ar pirkstu uz manu meitu un draudzeni, un pazuda pū lī . Manas meitenes ā tri izlē ca no deju grī das un metā s pie galda, kur gulē ja mū su mantas. Draugs satvē ra manu roku un vilka uz izeju, animatori mums sekoja. Un tad draugs man pastā stī ja, ka Marija netā lu no tualetes viņ iem paziņ oja, ka viņ as ē ģ iptieš u draugi vē las uzaicinā t viņ us vakariņ ā s pē c diskotē kas. Protams, viss kļ uva skaidrs, kas noticis. Zinot droš ī bas noteikumus, atrodoties viesnī cā un Ē ģ iptē , un to, ka prese nemitī gi bazū nē , ka mū su meitenes Ē ģ iptē pazū d, sapratā m, ka š ī ciniskā š vaka manu acu priekš ā pā rdod manu meitu un draudzeni saviem nā kamajiem klientiem. p>


Es vē rš os pie Ē ģ iptes varas iestā dē m, Baltkrievijas, Ukrainas un Krievijas konsulā tiem, pievē rsiet uzmanī bu manam vē stī jumam un pieņ emiet izmaiņ as situā cijā , kurā mē s atrodamies. Marijas rī cī ba un pā rliecī ba par savu uzvedī bu liecinā ja, ka š is nav atseviš ķ s gadī jums viņ as praksē , tas jau ir bijis straumē un nostrā dā ts konkrē tam klientam. Ar savu ziņ u es lū dzu palī dzī bu un arī rī kojos, sodiet š o meiteni Maria Hotel menedž eri Regī nu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (20) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums