Mana pludmales sezona (eseja fotokonkursam)

07 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 26 Janvāri 2017 ieslēgts 02 Februāris 2017
Reputācija: +6628
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Parasti es atklā ju savu pludmales jū ras sezonu janvā ra beigā s (atvaļ inā jums bez jū ras man nav atvaļ inā jums). Un š is gads nebija izņ ē mums, neskatoties uz daž ā du spē ku iejaukš anos. Man ļ oti patī k peldē ties jū rā (ī paš i ar masku), kad mā jā s ir ziema! Tas ir tā ds iedoma, un Ē ģ ipte man palī dz ar to, un ziema paiet ā trā k. Ikviens zina, ka Ē ģ iptē var atpū sties jebkurā laikā , jo pat ziemā gaisa temperatū ra ir 18-22 ° C. Daž kā rt galvaspilsē tā un valsts ziemeļ os temperatū ra var pazeminā ties, Ē ģ iptes vē sturē š eit vairā kas reizes sniga, bet esam tā lā k uz dienvidiem un tas mū s nepā rsteigs, esam pieraduš i! Un vispā r tā di laikapstā kļ i ir ļ oti reti un mani nemaz nebiedē . Tikai cenas mani biedē , vē lams, lai tā s nebū tu augstas, tā pē c pirmie divi mē neš i pludmales sezonai man ir ideā li (7 naktis - 360 USD par 2).

Rezultā tā , izvē loties laiku atpū tai Ē ģ iptē , ņ emu vē rā tā dus jē dzienus kā augstā un zemā sezona. Sezonas laikā brī vdienas ir daudz dā rgā kas nekā citreiz. Parasti tas ir Jaunais gads, novembra brī vdienas un maija pirmā s dienas, kā arī vē ls rudens un pavasaris. Gluž i pretē ji, zemā sezona izceļ as ar minimā lajā m atpū tas izmaksā m - tas ir laiks pē c Jaunā gada (no 10. lī dz 20. janvā rim), jū nija pē dē jā s 10 dienas un laika posms no 1. lī dz 20. decembrim. Tajā paš ā laikā visus mē neš us joprojā m var iedalī t brī vdienu sezonā s, proti: “vē ss” (no novembra lī dz marta vidum) un “karsts” (no marta beigā m lī dz oktobrim). Lai gan eksperti laikapstā kļ us sī kā k sadala pa mē neš iem un interesenti var uzzinā t š eit:


https://www.otpusk.com/articles/255/

Š ogad ī paš i vē ss un vē jains izrā dī jā s janvā ra beigas-februā ris, tač u cilvē ki peldē jā s un sauļ ojā s, lai gan bija vē jains un saulī te brī ž iem miglā tī ta. Bet snorkelē š ana bija lieliska, pludmale un viesnī ca nav pā rpildī tas un ē rtas, kas nozī mē , ka viss izdevā s!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Все танцуют, не потому, что холодно, а потому что весело!
Свежий манговый фреш за
Мы в море! УРЯ!
Гид насмотрелся
Мы прибыли на остров Утопия
Вроде не тесно, а народ лежит слоями
Пусть нет солнца, зато есть море и ветер! И есть серферы-парашутисты
песок и море - день чудесный!
Мой герб для Египта :)
Вроде не тесно?
Мы таки купались :)
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums