vai tu arī brauksi viena? tici, ka tev tas patiks!!!

17 Maija 2017 Ceļošanas laiks: no 05 Maija 2017 ieslēgts 14 Maija 2017
Reputācija: +8
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū sdienu sieviete var atļ auties atpū sties viena. Š ajā gadī jumā neviens nevarē s sabojā t garastā vokli, bet neviens neuztrauksies par kultū ras programmu, un jums bū s jā izklaidē jas.

Daudzas meitenes un sievietes ir kautrī gas un neriskē doties solo ceļ ojumā , baidoties tikt pā rprastas. Jā , kā dam vientuļ a jauna sieviete var likties aizdomī ga, bet, kamē r tu tā domā , tu nekad nevarē si gū t patiesu prieku no pā rē jā m. Un tagad par pā rē jo, svarī gs punkts, par manu lē mumu.


darbs, melanholija, gara ziema un pē c lielā stresa - steidzami gribē ju kaut ko mainī t savā dzī vē . Veiksmī gi uzkā pusi objektos, atradu biļ eti uz Hurgadu 10 dienā m, par ideā lu cenu, viss iekļ auts pirms izbraukš anas interesē jos par cenā m Hurgadā , lai netē rē tu naudu. Atradu viņ a lapu VKontakte, tā bija pilna ar pozitī vā m atsauksmē m. Runā jā m par atpū tas programmu un viņ š man ieteica daudzas iespē jas, izlē mu un vienojos ar viņ u par visu, vē los precizē t, ka pateicoties viņ am, es ietaupī ju naudu, uzzinā ju daudz interesantu lietu, apmeklē ju tā s vietas, par kurā m vienmē r sapņ oju, atgriezos mā jā s pie jū ras ar labā m atmiņ ā m - nolemts, es braucu! Ceļ oju viena, vē l autobusā uz viesnī cu satiku jautru tū ristu grupu un kopā ar viņ iem droš i pavadī ju visu savu atvaļ inā jumu un tagad joprojā m komunicē jam. Apliecinu, ka nesaskatu neko sliktu ceļ ot vienam, lai gan bija pā ris nepatī kami brī ž i: meitene staigā viena, bet, es biju ar gidu un draugiem, neviens pat nemē ģ inā ja...gide bija mums blakus un visi izrā dī ja cieņ u!! !

Vai es atkal dotos viena? Jā . Un es to nemaz nenož ē loju.

un tā tā lā k secī bā : -

Es biju Š armā un Hurgadā , un, godī gi sakot, Hurgada tiek uzskatī ta par budž eta kū rortu salī dzinā jumā ar Š arm eš Š eihu, un tomē r katrā rajonā ir viesnī cas, kuras noteikti ir pelnī juš as uzmanī bu!

iepirkš anā s un pastaigas: š eit ir svarī gā kā s bezmaksas pastaigu vietas, es vē los sniegt padomu, kas ir ļ oti noderī gs) draudzē ties ar gidu) stā sta beigā s jums bū s skaidrs, kā pē c mē s sadraudzē jā mies ar ceļ vedis. . .

Sanzomol (vietē jais iepirkš anā s centrs ar lielu hipermā rketu un pasaules zī molu ķ ē dē m).

-Vecpilsē ta (apgabals, kurā varat pilnī bā izjust vietē jo garš u, kā arī administratī vais centrs, tiesa, slimnī ca, pasu un vī zu nodaļ a, kur varat pagarinā t vī zu; un vietē jais tirgus) ,

-Sakkala (zona jaunieš u ekonomiskai atpū tai, promenā de ar restorā niem, veikaliem un Dutee ieraš anā s brī dī bez maksas).

sā lhaš iš s Ja vē laties ienirt augstā kā s apkalpoš anas un labu smilš ainu pludmaļ u pasaulē , labā kie kadri ir jā pā rtrauc pie Sahl Hasheesh lī č iem. Ieeja š ajā zonā ir apsargā ta, sliktas vietas š eit neatradī sit, gar pludmali ir promenā de ar daudziem veikaliem un kafejnī cā m. (tā kā š is rajons tiek uzskatī ts par eliti Hurgadā , tad veikalos neatradī siet kaitinoš us arā bus un vietē jos rietā jus - viss ir diezgan civilizē ti! ). Un tomē r, tā kā š ī ir jauna teritorija, koraļ ļ u rifi š eit joprojā m ir neskarti! Bet iebraukš ana ū denī ir viegli iespē jama no krasta! Tur pasū tī ju fotosesiju un sanā ca SUPER!! !

- ELGUNA


Nav brī nums, ka El Gouna tiek saukta par "Venē ciju smiltī s". Galu galā kū rorta komplekss atrodas uz mazo mā kslī go salu galaktikas, ko radī juš i inž enieru ģ ē niji. Tā s visas ir savstarpē ji savienotas ar mā kslī gu jū ras lagū nu, kanā lu un tiltu tī klu. Starp nakts gaismā m un elegantajiem dā rziem, gar debeszilajiem ū deņ iem starp El Gouna saliņ ā m, laivas un laivas pastā vī gi kustas visos virzienos, pastiprinot lī dzī bu ar Eiropas Venē ciju.

-Marina Boulevard ir jahtu osta. Š eit viņ i stā v un gaida savu darbu. Viņ u š eit ir daudz, vairā k nekā ducis. Uz zilā s jū ras fona ļ oti skaisti izskatā s gan lielas, gan mazas jahtas. Var uzņ emt ļ oti spilgtas un krā sainas fotogrā fijas. Pati krastmala ir tū ristu promenā de. Gar krastmalu atrodas daž ā di restorā ni un ielu kafejnī cas, kur var skatī ties TV, dzert alu un kafiju un pī pē t ū denspī pi. Vieta ir relaksē još a. Sheraton restorā nos, iedomī ba un netī rumi. Š eit ir eiropeiskā ka vieta. Galdi un krē sli ir ē rti un tī ri. Tā pē c š eit ir vieta randiņ iem un ā rzemniekiem. Aiz restorā niņ iem visā di veikaliņ i, bet ne kā pilsē tā , bet glī ti. Cenas te vienā das, ne dā rgā kas un ne lē tā kas. Vakaros drosmī gajiem vai iereibuš ajiem ir atrakcija - slings. Ekstrē mu sajū tu cienī tā ji tiek katapultē ti debesī s, divdesmit metrus augstā k, un tur viņ i pavada labas piecas minū tes un kliedz aiz bailē m. Netā lu no jahtu piestā tnes un lielā kā s Hurgadas moš ejas. Viņ u var redzē t un dzirdē t, kad muezins aicina uz lū gš anu. Š eit var arī iegā dā ties ekskursijas uz salā m pat nedaudz lē tā k nekā paš ā pilsē tā (var noorganizē t arī fotosesiju).

-ekskursijas

Ē ģ iptes kū rortu Hurgadu lielā kā daļ a uztver kā tikai pludmales brī vdienas. Bet jū s nevarat gulē t pludmalē vai sē dē t viesnī cas bā rā.10 dienas katru dienu no rī ta lī dz vakaram. Tie piedā vā daudzas iespē jas, bet es esmu izvē lē jies mū su izvē li

-vē sturiskā ekskursija: uz Luksoru


No Hurgadas varat doties vē sturiskā s ekskursijā s. Diemž ē l lielā kā daļ a Ē ģ iptes apskates vietu neatrodas tik tuvu kū rortam, kā mē s vē lē tos. Jebkura no vē sturiskajā m ekskursijā m no Hurgadas aizņ ems pilnu dienu. Tajā paš ā laikā ekskursijas sā kums var bū t pulksten 5:00, bet uz Kairu pat pulksten 1:00, un jū s atgriezī sities viesnī cā pē c pulksten 22:00. Visbiež ā k viņ i izvē las ekskursiju uz Luksoru, un tā mē s izvē lē jā mies. Luksorā mū s gaidī ja Karnak templis – lielā kais tempļ u komplekss Ē ģ iptē . Tā pat ekskursijas programmā parasti ietilpst Hatš epsutas tempļ a apmeklē jums, miruš o pilsē tas kapenes, Memnona kolosi, kā arī Nī las š ķ ē rsoš ana ar nelielu laiviņ u

- Supersafari tuksnesī ir visinteresantā kā atpū tas ekskursija. Ar kvadracikliem, ietī ti arafatkā pā ri tuksnesim, steidzieties pa tuksnesi. Jū s apmeklē siet arī beduī nu tuksnesi. Š ai ekskursijai ir vairā kas iespē jas – no rī ta un vakarā . Vakars ir nedaudz intensī vā ks attiecī bā uz to, ko jū s redzē siet beduī nu tuksnesī

-Superutopisks laivu brauciens . protams, nav iespē jams iedomā ties atpū tu Hurgadā bez vismaz viena laivu brauciena. Ja ilgi neesi ieradies, iesaku izvē lē ties Super Utopia tū ri. Tas ir viens no notikumiem bagā tā kajiem jū ras braucieniem. Vispirms brauksiet ar "banā nu" un "tableti", tad brauksiet uz stikla dibena laivas. Pē c tam ar masku un spurā m peldē siet virs koraļ ļ iem un vē rosiet zivis, pē c tam dosieties makš ķ erē t un piestā siet paš ā salā . Ekskursija sā kas 9:00 un beidzas apmē ram 16:00. Pusdienas ieturē siet uz kuģ a.

4-ja jums vienam paliek garlaicī gi, varat pavadī t laiku

5-jū s varat braukt pa pilsē tu ar viņ a automaš ī nu

6-ja kaut kas nogā ja greizi, varat piezvanī t viņ am, un viņ š uzreiz parā dī sies un problē ma ir atrisinā ta.

7-dabū fotosesiju bez maksas (dabū ju izjā di un fotosesiju zirga mugurā , pat skaistā kā s bildes!! ! )

-Kopumā no Hurgadas ziemā dabū ju visu, ko vē lē jos: sauli, jū ru, iedegumu, svaigus augļ us, palmas, Luksoru. Jū rā nopeldē jos 1-2 reizes dienā un ā tri nosusinā jos, pā rģ ē rbos sausā peldkostī mā . Tomē r ja ej peldē ties, tad nav laiks pa dienu. Galu galā Saule lec no rī ta, cep pē cpusdienā , ar saulrietu uzreiz paliek auksti un jā ģ ē rbjas. Bija animā cija viesnī cā vakaros. Pē c ceļ ojuma - atguvies Sā tī gas brokastis, kas raiti ieplū st pusdienā s, pē cpusdienas tē ja un tad vakariņ as.

tas ir viss, kas man bija - novē lu jums visu to labā ko!!! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums