Laba viesnīca, bet daži mīnusi

Rakstīts: 7 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 6 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 10.0
Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir ļ oti laba un apkā rtne ļ oti skaista, bet kā jau visur ir plusi un mī nusi.

Teritorija

Ļ oti liela un skaista. Viss ir no dabī gā akmens, ļ oti stilī gi. Ir skaista promenā de, ir kur pastaigā ties vakarā . BET ir daudz soļ u un kā pumu. Ir ē kas, kas atrodas nedaudz tā lā k no visa un vajadzē s staigā t (5.6, 7.8), kas karstumā nav ī paš i patī kami.

Jū ra


Ir neliela "dabiskā " lagū na un divas mā kslī gā s. Peldē jā mies tikai mā kslī gajā , tā pa kreisi, blakus pludmalei, ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Iebraukš ana ir gluda, ir dziļ ums, var izpeldē t atklā tā jū rā un nav daudz cilvē ku. Viens mī nuss - cilvē ki sauļ ojas no pulksten 5:00. Mē s devā mies uz 8. stā vu, bet vienmē r atradā m labu vietu. Jau 7 no rī ta nebija nevienas vietas blakus dabiskajai lagū nai, un es pat nezinu, kad to tur vest. Zivju ir daudz un daž ā das, bet, ja patī k peldē ties pie rifa, tad no lagū nā m vajag izpeldē t atklā tā jū rā.
Man ļ oti patika jū ra, parasti nav tik labu ē rtu lagū nu.

Ē diens

Mē s personī gi bijā m vī luš ies. Viena vai divu veidu gaļ a, labā kajā gadī jumā pat zivis. Kartupeļ i, makaroni, rī si, daž i dā rzeņ i. Izsalcis tu neaizbrauksi, bet ē diens ir ļ oti garlaicī gs. Varbū t vainī ga epidē mija, bet 5* tas nav attaisnojums. Pusdienas ir vissliktā kā s. Pusdienā s ir ļ oti grū ti atrast brī vu vietu restorā nā , un gaisa kondicionieris nedarbojas labi.

Istabas

Mē s dzī vojā m 7. ē kā un mums patika. Numuri ir lieli un skaisti. Ja iespē jams, ņ emiet 3 vai 4 ē kas, tā s ir vistuvā k visam.

apkalpoš ana

Vē l viens liels mī nuss. Ar 50% viesnī cas pilnī bu domā ju, ka apkalpoš ana bū s lieliska, bet diemž ē l. Padomi nemaz nepalī dz, lai gan tos atstā ja visur. Restorā nos ē dienu lej tik negribī gi un maz, ka vajag ubagot kā du lieku gabalu, lai gan vietē jie liek uzreiz daudz. Dzē rienus arī lej jebkurā gadī jumā . Slikts uzņ emš anas pakalpojums!
Mē s ieradā mies 6 no rī ta, gaidī jā m istabu lī dz 11, un tas neskatoties uz to, ka viņ i pastā vī gi tuvojā s. Sā kotnē ji gribē ja iedot istabu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m, lai gan es personī gi pirms ieraš anā s rakstī ju viesu attiecī bā m, ka esam medusmē nesī . Lieki piebilst, ka istaba pat nebija nekā di iekā rtota. Katru dienu viņ i atstā ja dolā ru, bet viņ i pat neko nelika no dvieļ iem, bet viņ i nenesa š ampū nus, lī dz es piezvanī ju.

Alkohols


Labā k pirkt Duty Free. Š eit viņ š ir briesmī gs. Daž kā rt paņ ē mā m tikai alu.

Kopumā viesnī ca nav slikta par savu naudu, bet tomē r gribē tos labā ku apkalpoš anu un labu ē dienu izvē li.

Otrā reize nav tā , ka mē s nā ksim.

Padoms:

Ja jums ir nepiecieš ams doties uz pilsē tu, ņ emiet Uber.

Ekskursijas meklē jiet Instagram.

Senzo Mall var labi taupī t.

Labs zivju restorā ns - Star Fish, esmu tur bijis divas reizes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu