Lieliska viesnīca, super serviss, milzīga teritorija

Rakstīts: 16 maijā 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 14 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu plaš ā s teritorijas un lieliskā s visu numuru atraš anā s vietas dē ļ pie jū ras. Tā kā lidojā m no Krievijas, tad viesnī cā ieradā mies vē lā vakarā ap 3iem. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja pieklā jī ga darbiniece un ļ oti ā tri iedeva istabiņ as atslē gas, ļ oti baž ī jā mies, ka ieč ekosies tikai no rī ta. Tač u viss izdevā s lieliski un varē jā m pilnī bā atpū sties pē c garā lidojuma.
Viesnī cā ir daudz bā ru, restorā nu, izklaides vietu un, protams, slavenais Budas Budas klubs Hurgadā . No š ī s viesnī cas priekš rocī bā m, protams, ir milzī ga teritorija, kur var vienkā rš i pazust, lielisks ē diens un neuzkrī toš a animā cija (kas mums bija nepiecieš ama).
Istabiņ ā viss bija vienkā rš i ideā li, rezervē jā m standarta istabiņ u, bet mums par laimi tā s nebija pieejamas un dzī vojā m luksusa numurā bez papildus maksā jumiem. Ē dieni viesnī cā bija ļ oti daudzveidī gi daudzo restorā nu dē ļ , mums vairā k patika Ā zijas restorā ns, kas atrodas pa labi no reģ istratū ras.

Š ajā viesnī cā man patika pilnī gi viss, viņ i jau ir plā nojuš i uz turieni sū tī t savus vecā kus, bet gaisa satiksme joprojā m ir slē gta koronas dē ļ . No padomiem tū ristiem varu teikt, ka jums nav jā rezervē ekskursijas viesnī cā , atrodiet to internetā , ir daudz vietņ u, kur varat rezervē t ekskursijas. Paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu