Tropitel Sahl Hasheesh 5*– Atsauksmes

55
Novērtējums 7.710
№4 viesnīcas reitingā Sahls Hašišs
8.4 Numurs
7.8 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Tropitel Sahl Hasheesh tika atvērts 2011. gadā, kas atrodas Sahl Hasheesh apgabalā pie Sarkanās jūras jaunā, augsti attīstītā apgabalā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas un diviem 2-5 stāvu blokiem. Skaista VIP viesnīca ar moderniem un stilīgiem numuriem, piedāvā saviem viesiem burvju skatu uz Sarkano jūru, lielisku pludmali, restorānus katrai gaumei, kā arī daudzus izklaides pasākumus.Vairāk →
аватар olgja12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem. Kurš gatavojas atpū sties š ajā viesnī cā , uzmanī gi izlasiet. 1. Reģ istrē š anā s notiek ļ oti ā tri. Ieradā mies 9.00 viesnī cā jau bija 10. Reģ istrē jā s 11.00. 2. Ē diens ļ oti labs, bet galdiņ u par maz. … Tomēr ▾ Labdien visiem. Kurš gatavojas atpū sties š ajā viesnī cā , uzmanī gi izlasiet.
1. Reģ istrē š anā s notiek ļ oti ā tri. Ieradā mies 9.00 viesnī cā jau bija 10. Reģ istrē jā s 11.00.
2. Ē diens ļ oti labs, bet galdiņ u par maz. Ir otra istaba, bet tur ir nedaudz auksts, tā pē c paņ emiet kaut ko siltu, bet ir tukš as vietas.
3. Baseini - tie visi ļ oti smarž o pē c hlora, ir silti, ir divi bē rnu baseini pieauguš o zonā , 50 cm dziļ i, bet ne pā rā k tī ri. Tā pat uzmanieties, kur flī zes nokrī t, bē rns var savainoties.
4. Jū ra, š eit, protams, mū s nebrī dinā ja, ka tā s nebū s un bija jā iet 300 metri pa molu. Ja jū s un jū su bē rni esat gatavi peldē ties kopā ar viņ iem baseinā . Ir slidkalniņ i, bē rniem tie patī k.
5. Istabas vecas, bet pietiekami ē rtas, labi iztī rī tas.
6. Un viesnī cā ir daudz arā bu.
7. Pats galvenais. Sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem ir aizņ emti no rī ta un dodas peldē ties uz mola. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli.
8. Dzī vā mū zika no rī ta.
Море в дневное время суток Море в дневное время суток Море в дневное время суток Море в дневное время суток
аватар bogushvv1981
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s kā ģ imene ieradā mies viesnī cā.7os no rī ta, rokassprā dzes neiedeva, lika gaidī t lī dz 10:30. Jū s nevarat doties uz brokastī m bez rokassprā dzes. Reģ istrē š anā s pē c pulksten 15:00. Sē ž am reģ istratū rā ar bē rniem un gaidā m, varbū t tiksim lī dz pusdienā m. … Tomēr ▾ Mē s kā ģ imene ieradā mies viesnī cā.7os no rī ta, rokassprā dzes neiedeva, lika gaidī t lī dz 10:30. Jū s nevarat doties uz brokastī m bez rokassprā dzes. Reģ istrē š anā s pē c pulksten 15:00. Sē ž am reģ istratū rā ar bē rniem un gaidā m, varbū t tiksim lī dz pusdienā m. Es nekad neko tā du neesmu redzē jis, un mū su gids bija pā rsteigts. Citā s viesnī cā s pirmā lieta, ko viņ i dod aproces un brokastis. Pirmais iespaids ir negatī vs, tas atstā j nogulsnes visam pā rē jam, bet tam vajadzē tu bū t otrā di. Viesnī cu neieteikš u.
аватар Ayrishaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mā jī ga, kopta, pietiekami zaļ i zā lieni, palmas, krū mi un puķ es. Apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Mē s iekā rtojā mies plaš ā , tī rā istabā ar skatu uz jū ru. Rī ts vienmē r bija labs! Animā cija bija visaugstā kajā lī menī ! Pā rē jo puiš i centā s izdaiļ ot, sniedzot pozitī vas emocijas! Paldies viņ iem! Viņ i deva priekš roku ieejai jū rā ar pasakainu toni no mola. … Tomēr ▾ Viesnī ca mā jī ga, kopta, pietiekami zaļ i zā lieni, palmas, krū mi un puķ es.
Apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs.
Mē s iekā rtojā mies plaš ā , tī rā istabā ar skatu uz jū ru. Rī ts vienmē r bija labs!
Animā cija bija visaugstā kajā lī menī ! Pā rē jo puiš i centā s izdaiļ ot, sniedzot pozitī vas emocijas! Paldies viņ iem!
Viņ i deva priekš roku ieejai jū rā ar pasakainu toni no mola.
Ē dieni viesnī cā bija daudzveidī gi un garš ī gi! Bija patī kami vakariņ ot pie galda uz ielas, pā rdomā jot pasakaini apgaismoto laukumu!
Paldies visiem!
Вид из номера. Территория отеля. Территория отеля.
аватар knk270167
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka viesnī ca, liela un mā jī ga. Draudzī gs apkalpojoš ais personā ls. Manu istabu uzkopa Mina, ī paš s paldies viņ am. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Super forš a animā cijas komanda. Aktī vie puiš i nevienam neļ aus garlaikoties. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, liela un mā jī ga. Draudzī gs apkalpojoš ais personā ls. Manu istabu uzkopa Mina, ī paš s paldies viņ am.
Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs.
Super forš a animā cijas komanda. Aktī vie puiš i nevienam neļ aus garlaikoties. Bet ja gribē sies relaksā ciju, tad neuzliks. Nī ls, Anastasija, Eš lija, Dž onijs, Simba un visi pā rē jie animā cijas puiš i – jū s esat lieliski biedri.
Ir koraļ ļ i snorkelē š anai. Ir nirš anas klubs, pū ķ u klubs, sē rfoš ana.
Es vē los, lai pludmale bū tu tī rā ka.
Padoms 1 ceļ otā jiem. Daž kā rt labā k nebraukt ar pā rsē š anos, bet gan ar taksi. Tas ir 20 minū tes, un, lai gan transfē rs aizvedī s visus tū ristus uz viesnī cā m, tas bū s 2 stundas. Tā paš a iemesla dē ļ un otrā di.
Padoms 2. Daž reiz jū s varat atstā t mū su labo ukraiņ u š okolā di kā dzeramnaudu. Š eit viņ š tiek novē rtē ts.
Шоу с аниматорами в зоне главного бассейна Пляж Номер Номер Главный вход в отель.
аватар rl171510
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
VIESNĪ CAS š ausmas, maksimums 3*! ! ! Iepriekš (un arī pagā juš ajā gadā ) bijuš as Albatros ķ ē des viesnī cā s un ir ar ko salī dzinā t. TELPAS Tropitel ir vecas, netī ras (fotoattē lā redzami mati uz mikseriem, un jū s varat uzskaitī t vē l daudzus). … Tomēr ▾ VIESNĪ CAS š ausmas, maksimums 3*! ! ! Iepriekš (un arī pagā juš ajā gadā ) bijuš as Albatros ķ ē des viesnī cā s un ir ar ko salī dzinā t.
TELPAS Tropitel ir vecas, netī ras (fotoattē lā redzami mati uz mikseriem, un jū s varat uzskaitī t vē l daudzus). Tualete saplī susi, duš a arī , balkons neslē dzas. Pē c tī rī š anas par gulbjiem nav runas.
Apmetā s un...istaba č etriem, un gultas ir divarpus. Dvieļ i arī ir tikai diviem cilvē kiem un tā tā lā k, bet nu, tas ir atrisinā ms, bet ē diens kopumā ir tumš s.
UZTURS. Rokassprā dzes uzvelk pē c 10:30, lai mums ar maziem bē rniem nebū tu laika brokastī m un pusdienā m lī dz 13. Citur paē st nevar, pat pludmales bā ros. Viesnī cā s albatross nekavē joties nē sā ja rokassprā dzes un sū tī ja ē st, kamē r tika sagatavots numurs.

Nav nekā , tik mazu sortimentu neesmu redzē jusi vairā k kā vienā viesnī cā (biju 5. ). Bē rnu ē dienkartes vispā r nav.
TERITORIJA nogurusi, negribī gi aizvā kta. No baseina lū zt flī ze, asa, nogriezta mazā .
PLUDMA atkritumos, slikti iztī ru.
JŪ RA ir vē jains, ieeja nav paredzē ta bē rniem.
Un PERSONĀ LS nav vā rdu, boors.
Pē c sū dzī bā m solī ja visu salabot un atnesa dā vanu (attē lā uz baltas š ķ ī vja), kā ņ irgā š anos.
Un izrakstoties teica, ka dvieļ u par maz, lai gan istabā bija palikuš i 3 dvieļ u komplekti uz 3 personā m, piedā vā ja iet uz istabu sakā rtot, bet pē kš ņ i apkopē ja visu atrada.
Es nesaprotu, kā pē c š ā ds vē rtē jums?
После заселения волосы от бритья на кране предыдущего туриста. Тостер нерабочий Типа
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + 2 apsildā mi baseini ziemā . + 3 ū dens slidkalniņ i. + Ģ imenes numuri ir divistabu. + Dzē rieni 24 stundas diennaktī . "-": - Vē jains reģ ions, no novembra lī dz martam, sauļ oties un peldē ties jū rā ir neē rti. Video apskats - https://www. … Tomēr ▾ "+":
+ 2 apsildā mi baseini ziemā .
+ 3 ū dens slidkalniņ i.
+ Ģ imenes numuri ir divistabu.
+ Dzē rieni 24 stundas diennaktī .
"-":
- Vē jains reģ ions, no novembra lī dz martam, sauļ oties un peldē ties jū rā ir neē rti.
Video apskats - https://www.youtube.com/watch? v=iHg33sUiyIY
аватар kkkandrei
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē ģ iptē.13 reizes (no 5 * - HILTON WATEFORTS, REEF OASIS (in ras umel sied), MELIA SENAI, Continental, SAVITA, Island View. Sharm CITADEL un CORAL 4 * - Hurgada. Apkalpoš anas ziņ ā š ī viesnī ca paņ ē ma pirmā vieta, pē c jū ras - 3. vietā , manā koncepcijā , Sanā ca tā , ka lē mums par š o viesnī cu bija jā pieņ em pā ris dienu laikā , pirms tam nebiju par to dzirdē jis, Galvenā prasī ba man pā rē jais ir JŪ RA, patika rifs - skaists un daudzveidī gs, ļ oti bagā tī gi piesā tinā ts ar dzī vā m radī bā m, Bija interesanti, fauna likā s daudzveidī gā ka kā Š arm, (neuzskatu sevi par ī paš i lielu zinā tā ju, varu salī dzinā t , tikai ar tā m vietā m, kur biju - Melton, Continental, Siwa, Oasis Reef), ne tikai pē c sugā m , bet arī piesā tinā juma ziņ ā , CITADEL un CORAL-4 * - Hurgada - domā ju, ka tā s bū s vā jā kas, Pē c koraļ ļ iem - Melton, Continental + Hayat un Tropitel, es domā ju, ka katrs ir savā veidā labs un strukturā li atš ķ iras viens no otra, mans viedoklis un vē rtē jums ir tī ri individuā ls (veiksme, sezonalitā te, prasme peldē t un daudz kas cits var bū t katram par jū su vē rtē jumu par pā rē jo) Citā s vietā s peldoš ā s zivis š eit peld baros pa vienam. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē.13 reizes (no 5 * - HILTON WATEFORTS, REEF OASIS (in ras umel sied), MELIA SENAI, Continental, SAVITA, Island View. Sharm CITADEL un CORAL 4 * - Hurgada. Apkalpoš anas ziņ ā š ī viesnī ca paņ ē ma pirmā vieta, pē c jū ras - 3. vietā , manā koncepcijā , Sanā ca tā , ka lē mums par š o viesnī cu bija jā pieņ em pā ris dienu laikā , pirms tam nebiju par to dzirdē jis, Galvenā prasī ba man pā rē jais ir JŪ RA, patika rifs - skaists un daudzveidī gs, ļ oti bagā tī gi piesā tinā ts ar dzī vā m radī bā m, Bija interesanti, fauna likā s daudzveidī gā ka kā Š arm, (neuzskatu sevi par ī paš i lielu zinā tā ju, varu salī dzinā t , tikai ar tā m vietā m, kur biju - Melton, Continental, Siwa, Oasis Reef), ne tikai pē c sugā m , bet arī piesā tinā juma ziņ ā , CITADEL un CORAL-4 * - Hurgada - domā ju, ka tā s bū s vā jā kas, Pē c koraļ ļ iem - Melton, Continental + Hayat un Tropitel, es domā ju, ka katrs ir savā veidā labs un strukturā li atš ķ iras viens no otra, mans viedoklis un vē rtē jums ir tī ri individuā ls (veiksme, sezonalitā te, prasme peldē t un daudz kas cits var bū t katram par jū su vē rtē jumu par pā rē jo)
Citā s vietā s peldoš ā s zivis š eit peld baros pa vienam.
Peldē ju no lielā s zivs - 6 reizes ar ē rgļ a stintā m (no mana video noteicu, ka ir 5 daž ā di), 1 reizi ar bruņ urupuci (ap 40 min - nebaidos, bet uzskatu viņ u š eit satikt tikai ar lielu veiksmi - varbū t sezonā li, nezinu), 1 reize - milzī gs plankumainais dzeloņ rajs, 1 reize ar lielu plankumainu dzeloņ raju (Tī ri lielajiem - nedomā ju, ka tas ir daudz atpū tai), murē na zuš i un zilplankumainais stienis (biež as tikš anā s ar tiem), barakudas neņ emu vē rā , daž as bija diezgan lielas, Krupņ aku (brū nu stienis, bruņ urupucis, gredzenotais stienis) var redzē t tikai ar ļ oti agrā m peldē m,
Interesants ir ne tikai viesnī cas rifs, bet varē ja arī izpeldē t Makadi virzienā , arī š ajā virzienā ir skaisti, bet prom no viesnī cas ir skaisti rifi gabalos, Prom no viesnī cas rifa, ja aizpeldat lī dz Le Riva prom, tur ir vairā ki mazi skaisti pakalni, No Le Riva gar paš u Barona krastu nav koraļ ļ u, jā iepeld dziļ i jū rā , lai aizpeldē tu lī dz koraļ ļ u zemū dens grē dā m, viesnī cas politika ir sarkanais karogs pat ar ne ī paš i lieliem viļ ņ iem, bet š is jautā jums ir atrisinā ms, sarkanais karogs no 14 dienā m pirms pusdienā m bija 10 dienas (izlaidu tikai vienu peldi no 10/00 lī dz 13/30), pē c pusdienā m - vienmē r mierī gs, , Viļ ņ i (kad sarkanais karogs) Es tos š eit neuzskatu par bī stamiem, tikai bedrains, nav viļ ņ u, kas norauj masku un uzmet uz rifa.
Ļ oti labi apstā kļ i filmē š anai un fotografē š anai zem ū dens, izņ emot nelī dzenumus,
Koraļ ļ u rifs ir pievilcī gs pat netā lu no pontona, ja kā ds prot kaut nedaudz peldē t, Ir VARDE, pirmais nolaiš anā s no pontona, tur peld jebkuros laikapstā kļ os, NEMO zivs, zilraibs dzeloņ rajs, utt. , krā sainā s zivis š eit ir regulā ri,
Tiem, kuri nav pā rliecinā ti par sevi, vestes tiek dā vinā tas uz pontona,
YouTube var apskatī ties manus 2 ī sos video par jū ru (kuram gan interesē redzē t, ko var redzē t no iemī tniekiem, tikai es nevarē ju noš aut astoņ kā ji - tas ir ļ oti dziļ i un es nepublicē ju crest-tailed dzeloņ raju kvalitā tes dē ļ ), sekojiet saitei
-https://youtu. be/tPCsLu7j7Bo
https://youtu. be/6LsGjalCulk
Es ļ oti atvainojos - atbildē š u uz jautā jumiem par jū ru, par pā rtiku utt utt, neatbildē š u. Š ajā sakarā š eit ir super,
аватар tremko.82
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Viņ i mū s uzreiz nokā rtoja. Numuriņ š š iks, uzkopš ana 5+. 2. Liels paldies viesnī cas š efpavā ram. Augļ i, jogurti, daudz gaļ as, piedevas un daudz kas cits. 3. Animā cija. Bē rniem un pieauguš ajiem ir interesanta programma dienas laikā . … Tomēr ▾ 1. Viņ i mū s uzreiz nokā rtoja. Numuriņ š š iks, uzkopš ana 5+.
2. Liels paldies viesnī cas š efpavā ram. Augļ i, jogurti, daudz gaļ as, piedevas un daudz kas cits.
3. Animā cija. Bē rniem un pieauguš ajiem ir interesanta programma dienas laikā . Stiepš anā s, dejas, stepa aerobika, aerobika, š autriņ as, bocia. Ir mini diskotē ka bē rniem un daž ā di vakara š ovi.
4. Viesnī cas teritorija sakopta, ieeja jū rā no mola, sava pludmale.
5. Katrai viesnī cai ir savi noteikumi. Kas vē las sevi pierā dī t uz viesnī cas skatuves, jautā jiet reģ istratū rā . Un tad nu, nu, labi, viņ i teiks.
6. Liels paldies viesnī cas vadī tā jai.
P. S. Es gribu atzī mē t: Ira, Tanya, Nastja, Alise ir animatori.
аватар sirt.ukr
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atradā s 6 cilvē ki no Ukrainas. Pirmo reizi Sal Hasheesh. Vī za lidostā.25 USD. Ja lietojat tabletes, injekcijas utt. , ievietojiet tā s rokas bagā ž ā ar instrukcijā m - viņ i pā rbauda. Ieradā mies 9 no rī ta, uzreiz piedā vā jā m sulu. … Tomēr ▾ Viesnī cā atradā s 6 cilvē ki no Ukrainas. Pirmo reizi Sal Hasheesh. Vī za lidostā.25 USD. Ja lietojat tabletes, injekcijas utt. , ievietojiet tā s rokas bagā ž ā ar instrukcijā m - viņ i pā rbauda. Ieradā mies 9 no rī ta, uzreiz piedā vā jā m sulu. Viesnī ca ir pilna. 11.00 apmetā s 2 ģ imenes, 12.30 treš ā . Pē c reģ istrē š anā s tika uzvilktas aproces, tā pē c brokastis nesaņ ē mā m. Rokassprā dzes ir sarkanas, pelē kas tiem, kas atkā rtojas, bet tā m nav nekā du priekš rocī bu. Viesnī ca pilna: 90% vā cieš i (puspensionā ri), briti, franč i, ukraiņ i, moldā vi, poļ i, arā bi un divi ķ ī nieš i. Ir ar maziem bē rniem, viņ iem ir atseviš ķ s rotaļ u laukums, restorā nos atzveltnes krē sli, ir rati un animatori.

Istabas ir labā stā voklī , telpas plaš as, lielas vannas istabas ar duš u un pilna izmē ra vannu. Viesnī cu š ampū ns, ž eleja, ziepes ir labi. Drē bju ž ā vē š anai vannas istabā vads ne vienmē r tiek galā - viņ i paš i vilka savu virvi uz balkona. Visas telpas ir neskartas un tī ras.
TV ar kanā liem krievu valodā , fē ns, tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, ledusskapis, seifs, skapī ir pietiekami (! ) spē cī gi pakaramie, 3 galda lampas ar vā ju gaismu, sienas skapji, kondicionieris ar sienas vadī bas ierī cē m. Tī rī š ana notiek katru dienu, kvalitatī vi, ar dvieļ u nomaiņ u un bā ra papildinā š anu. Viesnī cai ir 5 stā vi, daudziem 1. stā va numuriem ir 2. izeja pa balkonu. Viņ i apmetā s, kā domā ja, kreisajā spā rnā , numuri 4007.4008, 4030. Pirmajiem diviem ir viens balkons. Skats uz pamesto bū vlaukumu nebija apkaunojoš s, var redzē t jū ru un visu lī ci, telpas netika mainī tas.

Teritorija skaista, kopta, 2 centrā lie baseini, viens bē rniem un vē l 3 pa perimetru, viens no tiem apsildā ms vakara atpū tai. Ir labs kalns. Ū dens baseinos bez hlora, veiciet testus. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bet daž i ir savā istabā pirmo dienu vai divas. Jū s varat apgulties pie baseiniem, bā riem, uz pontona vai pie jū ras. Pē dē jie tiek ņ emti agri no rī ta. Saules krē ms ir obligā ts.
Piekļ uve jū rai caur pontonu, rifs gaiš s, dzī vī gs, snorkelē š ana ir veiksmī ga. Satikā m murē nas, stintes, kalmā rus un visus mazā kos. Glā bē ji uz pontona. Gar promenā des jū ru ar neuzkrī toš u droš ī bu viņ i skrē ja no rī ta.

Uzturs. Pā ri visam slavē š ana. Ē dienkarte lieliska, regulā ri papildinā ta, tematiskā s dienas, Bravo š efpavā ram! 2 blakus restorā ni. 3 a la carte restorā ni ar vienu bezmaksas ieeju, pusdienas bez iepriekš ē ja pieraksta. Meksikā nis ir ļ oti labs. Ir atseviš ķ a burgeru vieta, ko iecienī juš i bē rni un vā cieš i. Alkoholiskie dzē rieni vietē jie, sulas restorā nos ī stas (vai ļ oti tuvu tiem), bā ros (ē kā skaitī jā s 4+2) fasē ti, alus, ū dens bez ierobež ojumiem. Vienmē r pieejama vairā ku veidu tē ja, kafija automā tos, piens. Labā kā kafija tiek pagatavota vestibilā.

Viesnī cas personā ls ir profesionā ls, diezgan korekts un draudzī gs: var just ģ enerā ldirektora roku. Neliels padoms ir piemē rots. Visi runā angliski, saprot krieviski.
Apgū sti daž as frā zes arā bu valodā – bū si patī kami pā rsteigts. Paldies Olgai vestibilā : mū su draudzenes dzimš anas diena ar kū ku, istabas dekorē š ana un dejas pie tamburī nas pagā ja ar blī kš ķ i. Animā cija - izklaidē jaunas meitenes un pusmū ž a zē nus. Pa dienu - pludmales sports (apmeklē ju jogu ar Tatjanu - lieliski), vakarā - amatieru mā ksla milzī gā zā lē . Visi ļ oti cenš as. Ir viesmā kslinieki.

Spa. Ieraš anā s dienā mē s devā mies uz maš ī nu par 25 USD / persona. Iespaids ir neviennozī mī gs. Trenaž ieru zā le ar profesionā lu aprī kojumu. Frizē tava - vienmē r kā ds cirpja un noskuja. Spē ļ u telpa ar spē ļ u automā tiem, nelielu biljardu un galda tenisu. Bā rā ir 3 stā vi, kur var spē lē t biljardu un sporta pokeru ar viesnī cas izplatī tā ju. Teniss. Ir veikali un aptieka. Cenas aptiekā , kā Hurgadā : 1-2-3/1$, Okumesil (acī m)/1$. Nirš anas centrs, nirš ana no mola. Medicī nas centrs, Dievs svē tī . Velosipē ds - pē c kupona 1 stunda bez maksas.
Maš ī na 4 personā m - 30$ / 2h, izslaucī ts pā ri lī cim...nu, ņ em.

Ekskursijas netika uzņ emtas. Bezmaksas ikdienas autobuss uz Hurgadu, ieeja. Nopirkā m kasti mango. Wi-Fi vestibilā , restorā nos un pludmales labajā pusē . Vakarā , kad visi ir saistī ti, ir grū ti “sarunā ties ar Dzimteni”. Izbraukš ana lī dz 12.00. Reģ istratū rā viņ i to bez maksas pagarinā ja par vienu stundu. Augsta lī meņ a viesnī ca, tieš ā m 5 zvaigznes, visiem patika. Droš i vien nā ksim vē l. Liels paldies visam viesnī cas personā lam! Izgā jā m caur aģ entū ru "Turbonjour" - dizains ir profesionā ls, lidojā m "Vē ju roze" - nav aizķ erš anā s un komentā ru.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca ir laba, man patika viss. Mē s pat plā nojam ierasties š eit otro gadu. Mums patika pat tad, kad brī nī jā mies par viesnī cā m internetā . Reģ istrē š anā s bija lieliska, nodroš inot labu istabu. Viesnī cas teritorija laba un liela, ļ oti skaista. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir laba, man patika viss. Mē s pat plā nojam ierasties š eit otro gadu. Mums patika pat tad, kad brī nī jā mies par viesnī cā m internetā . Reģ istrē š anā s bija lieliska, nodroš inot labu istabu. Viesnī cas teritorija laba un liela, ļ oti skaista. Pludmale nav ī paš i laba, bet jū ra skaista, bet peldē ties var tikai no mola. Š eit vispā r nav interneta. Ē diens ir labs un laba animā cija. Cena/kvalitā te š ajā viesnī cā ir vienkā rš i super!
Parādīt vairāk »


Atrakcijas

Отель Tropitel Sahl Hasheesh был открыт в 2011 году, расположен в районе Сахл-Хашиш на берегу Красного моря в новом, высокоразвитом районе. Состоит из одного 5-этажного корпуса и двух 2-5-этажных блоков. Прекрасный отель VIP-класса с современными и стильными номерами предлагает своим гостям волшебный вид на Красное море, великолепный пляж, рестораны на любой вкус, а также многочисленные развлекательные мероприятия.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Хургада, 30 км от г. Хургада, в Сал Хашиш.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 500 метров, песчаный заход в море, есть понтон.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, Wi-Fi в лобби бесплатно (ограниченная скорость), 3 конференц-зала (платно), 4 ресторана (3 a la carte), 4 бара, восточное кафе, киоски закусок и напитков на пляже и у бассейна, 3 бассейна (два с подогревом в зимний период),

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн (с подогревом зимой). Детская дискотека, детская анимация, детский клуб для детей от 4 до 12 лет, дети от 0 до 4 лет находятся в детском клубе под присмотром родителей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный волейбол (бесплатно), дайвинг центр (платно), теннисный корт и оборудование бесплатно (освещение-платно), 3 водные горки, джакузи на открытом воздухе, дартс (бесплатно).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 546 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis $
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +20 (122) 007-1288
Tīmekļa vietne: Tropitel Sahl Hasheesh
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.