atvaļinājums visiem 100.

Rakstīts: 24 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 18 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā s ar vī ru un bē rnu. Tā nebija pirmā reize, kad es atpū tos Ē ģ iptē ...Tropitelā . Ceļ ojuma gados novē roju, ka katra viesnī ca ir orientē ta uz "savu kategoriju" atpū tniekiem. Ir jaunieš u viesnī cas (ziniet, ballī tes, aktivitā tes brī vā dabā ), ir brī vdienas miera cienī tā jiem, brī vdienas ģ imenē m ar bē rniem, jū ras dziļ uma cienī tā jiem.
Bet Tropitel Sahl Hasheesh nevar attiecinā t uz nevienu sugu. Tas apvieno visu iepriekš minē to un ir piemē rots absolū ti visiem. Klusa izmē rī ta atpū ta pie jū ras vai baseina (starp citu, papildus lielajam centrā lajam ir arī baseins miera un klusuma cienī tā jiem), seklā jū ra, ū dens slidkalniņ i, Bē rnu klubs un saldē jums bē rniem. Var arī pē tī t jū ras iemī tniekus (zivis peld uz molu un koraļ ļ iem, man pat bija iespē ja redzē t bruņ urupuci un mazu astoņ kā ji). Vē l viens prieks! Un vakaros varat uzpī pē t ū denspī pi, klausī ties dzī vo mū ziku vestibilā vai apmeklē t animā cijas organizē to vakara izrā di.
Izklaides cienī tā ji (tā pat kā es) dienas laikā var piedalī ties animatoru izklaidē s: joga, š autriņ as, volejbols, ū dens aerobika, boč ija, braukt ar velosipē diem pa promenā di un doties diskotē ku tū rē s.

Man ļ oti patika viss...no istabu kvalitā tes lī dz ē dienu daž ā dī bai. Un, protams, dzidra, silta jū ra. Tā pē c viesnī cas izvē le tika pievē rsta rū pī gi. Viņ i mū s labi sagaidī ja, pasniedza bezalkoholiskos dzē rienus, ā tri mū s nokā rtoja, lai gan mums bija agra ieraš anā s, bet viņ i nelika mums gaidī t. Kopumā viss reģ istratū ras personā ls, apkopē jas un restorā nā ļ oti cenš as.
Numurs bija lielisks, jo viesnī ca ir jauna. Numuros ir seifs, plazma, minibā rs. Mums bija balkons ar skatu uz jū ru. Tī rī ts pastā vī gi un tī ri. Ir skaidrs, ka viņ i ievē ro kā rtī bu un tī rī bu. Viņ i pienā ca un jautā ja mums: "Vai viss ir kā rtī bā , vai viss ir kā rtī bā , vai ir kā das problē mas? »
Bufetes laikā viss tiek arī iztī rī ts, pavā ri rū pē jas, lai viss ē diens bū tu pieejams, uzdod arī jautā jumus “Vai garš ī gi? Kas patika, kas nepatika? "u. c. Viesmī ļ i palī dz nest š ķ ī vjus un apsē ž as pie galda. Viņ i atnes dzē rienus. Ja atstā siet dzeramnaudu, tad jums tiks pievienots jebkurš jums tī kams galds, ja tas vē l nav aizņ emts.
Vestibils - vakaros tur pulcē jas vā cu gados veci pā ri, skan lē na mū zika - vispā r gā jā m uz turieni iedzert tē ju pirms gulē tieš anas, tas vienkā rš i rada tā du atmosfē ru) tur nepalika.
Par baseinu neteikš u - izskatā s skaisti, bet mē s tur nepeldē jā mies - nonā cā m pie jū ras. Atseviš ķ i varat uzslavē t visu personā lu, kas uztur kā rtī bā viesnī cas skaistumu - jū s varat apbrī not katru ainavas elementu. Viss ir ideā lā stā voklī.
20 reizes dienā jā atkā rto mantras, ka nevajag masā ž u un mī ļ otā ju fotosesija. Mē ģ iniet izdomā t netraucē t zī mes atpū tniekiem pludmalē ) Tieš i tā dos brī ž os gribas abstrahē ties no visas pasaules, nevis 10 reizes atbildē t, kā pē c jums š obrī d nav nepiecieš ams ā das skrubis.

Nobeigumā vē los pateikties visiem, kas bija iesaistī ti mū su brī niš ķ ī gajā atvaļ inā jumā – par viesnī cu jau ir runā ts daudz. Brauciet – nenož ē losiet! Un es jau plā noju savu nā kamo atvaļ inā jumu Tropitelā : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu