Ģimenes viesnīca budžeta brīvdienām

Rakstīts: 5 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 24 — 31 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Tikko atgriezos ar vī ru no š ī s viesnī cas, iespaids joprojā m ir svaigs
Norē ķ ins. Ieradā mies vakarā , viesnī cā bijā m pē c 22, braucam no lidostas kā das 15 minū tes, mū su viesnī ca bija treš ā .
Uzreiz uzvilka rokassprā dzes, piedā vā ja iet ē st. Negā jā m, nolē mā m uzreiz reģ istrē ties, pē c 15 minū tē m mums iedeva istabiņ u, pa ceļ am jau sapratā m, ka kaut kas nav kā rtī bā , mū su istabiņ a bija paš ā galā , viesnī cas nomalē , ar skatu uz ceļ š un smarž o pē c kanalizā cijas. Istaba jauna, bijā m pirmie, kas tur vispā r devā mies. Tika nolemts doties uz reģ istratū ru un lū gt mū s pā rcelties. Sā kumā mums atteica, teica, ka brī vu istabu nemaz nav, nā c rī t 12 varbū t kaut kas notiks vai istabiņ a ar piekļ uvi baseinam par 15$ dienā . Viņ i nepiekrita, viņ i vienkā rš i piedā vā ja 20 USD ar lū gumu pā rvietoties vismaz tuvā k centram un ar normā lu izvadi (gandrī z no visā m istabā m paveras skats uz baseinu, ir sā nu istabas ar skatu uz jū ru, tā du nav daudz). Neskatoties uz naudu, visi mums precī zi atteica, nedaudz vē lā k teica, lai nā kam vē lā k, kad cilvē ku vairs nebū s, atnā ca pē c stundas, mums piedā vā ja vairā kus variantus: otrais stā vs, skats uz baseinu, skats uz jū ru un istaba pirmais stā vs ar izeju uz baseinu, skaidrs, ka izvē lē jā mies treš o variantu. Istaba ir tieš i tā da pati, kurā bijā m sā kotnē ji apmetuš ies, bet tikai skats jau ir labā ks un kanalizā cijas smaka apkā rt nav tik izteikta. Istaba tī ra, mē beles istabā visas jaunas. Istabā ir seifs, mini bā rs (kola, sprite tika papildinā ta, kad ieraudzī ja ko dzē rā m, ja nē , tad jaunas nelika, tikai divas pudeles ū dens pa 0.5 un viena 1.5 litru katru dienu), ir tē jkanna un viss tē jai, kafijai, ir tā di sī kumi kā diegu komplekts un kurpju spī dums, bet peldmē teļ u un č ī biņ u nav, lai gan tiem vajadzē tu bū t 5*.

Tī rī š ana katru dienu. Grī da tika mazgā ta, dvieļ i mainī ti, gultas veļ a netika mainī ta pat reizi 7 dienā s.
Teritorija. Nav liels, vē l nav zaļ š , daž as palmas stā dī š anas laikā acī mredzot neiesakņ ojā s, ir sausas. Faktiski visa teritorija ir baseini, jo gandrī z visā s pirmā stā va istabā s ir pieejams baseins, divi baseini bē rniem, viens ar slidkalniņ iem mazā kajiem, otrs lielā kajiem ar pirā tu kuģ i. Pirmajā s dienā s visi sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti, jo daudzi atstā j dvieļ us un aiziet, pā rē jā s dienas kļ uva kaut kā brī vā kas, lai gan cilvē ku skaits nesamazinā jā s, bet pat vairā k. Jū s vienmē r varat palū gt sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, tā nav problē ma, viņ i jū s informē s. Paš os baseinos ū dens ir Ļ OTI auksts, kopumā peldē ties negribas, var ienirt maksimumā un viss. Manuprā t, tas ir milzī gs mī nuss, jo jū s nevarat peldē ties jū rā , it ī paš i no rī ta, kad ir plū dmaiņ as.
Jū ra. Ļ oti sekls, nevarē si peldē t, bet, ja ir mazi bē rni, tad lieliski. bē gums no rī ta, bē gums pē cpusdienā , ū dens nav tik tī rs, bet vienmē r silts, daudzi peld ar maskā m, bet š im jums ir jā iet tā lu tā lā k par bojā m, labā k ņ emt ī paš us apavus, jo tur ir akmeņ i, pati ieeja ir smilš aina.
Uzturs. Š ī ir lielā kā vilš anā s š ajā viesnī cā . Kas attiecas uz 5 * un vē l jo vairā k, tik pretenciozs vā rds Royal ir ļ oti vā jš un vienmuļ š . Brokastī s olas, pankū kas, vafeles, vairā ku veidu sieri, desiņ as, desiņ as, pā ris veidu jogurti, ir svaigas sulas, bet tā s ir ļ oti atš ķ aidī tas ar ū deni un no svaigā m ir tikai viens nosaukums. Es neredzē ju ne musli, ne pā rslas. Pusdienas katru dienu vienā das, vairā ku veidu piedevas (rī si, frī kartupeļ i, makaroni), zivs mī klā un vista tomā tu mē rcē , un tā katru dienu! Vakariņ as katru dienu it kā ir tematiskas, bet viss tā pat kā pusdienā s, tikai uz ielas taisa grilu, katrs vakars savā dā ks. Tas bija lyulya, bā rbekjū vienreiz, grilē ti dā rzeņ i. Pirmdienas ir zivju diena, garneļ u iesmi, tuncis, foreles steiks. Š ī s ir vienī gā s vakariņ as, kurā s izvē le ir nedaudz labā ka. No augļ iem vienmē r ir ā boli un apelsī ni, retā k dateles, melone, kā dreiz bija arbū zs (tas ir 7 dienā s).

Desertu izvē le arī nav liela, arī no maiznī cas ir ļ oti maza izvē le, biež i bija novecojusi maize un bulciņ as. Labā k ir ierasties restorā nā pusdienu vai vakariņ u sā kumā , jo pē c pusotras stundas, kā tas sā kā s, jauni galdiņ i vairs netiek ī paš i apkalpoti.
Mē s apmeklē jā m ķ ī nieš u un itā ļ u Ala Carte, itā ļ u valoda ir tā , ķ ī nieš u valoda ir labā ka. Plus ir apkalpoš ana a la carte, tajos ir labi, viss bija ā tri.
Apkalpoš ana . Š eit tas praktiski nav. Vakariņ ā s mums dzē rienus piedā vā ja tikai divas reizes, dienā , kad ieradā mies un izbraucā m. Tā nu katrs gā ja ņ emties paš i, uz vestibilu tā pat, pā ris reizes redzē ju, kas viesmī lim mugurā , bet š is bija kaut kā selektī vs un ļ oti reti. Plā ksnes tika ā tri notī rī tas. Bā rmeņ i visu laiku steidzas un reizē m lej un dara visu stulbi. Vestibilā ir laba katla karte. To viņ i darī ja arī baseina bā rā , tač u ne visi kokteiļ i ir pieejami un ne tik garš ī gi.
Viņ i dzē ra daž us kokteiļ us un alu no alkohola. Vī ns š ausmī gs, mē ģ inā ju rozā un sarkanā , ļ oti pulverveida, no iepakojuma.
Ir bezmaksas wi-fi, ķ er visur izņ emot pludmali, ā trums vā jš , filmu seriā lu neskaties, maksimums Viber, Facebook.
Gandrī z visā teritorijā jū tama spē cī ga notekū deņ u smaka, kas ļ oti sabojā iespaidu. Viesnī ca no ā rpuses izskatā s kā jauna. Mē beles, sauļ oš anā s krē sli, lietussargi ir jaunas, ja vē rī gi paskatā s ir trū kumi, viss tika darī ts steigā .
Ja nebū tu auksto baseinu un ē diena, mē s, iespē jams, bū tu atgriezuš ies š ajā viesnī cā , bet ne tā .
Nosaukums ir pretenciozs, bet patiesī bā visparastā kā budž eta viesnī ca, bez frillē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu