Lieliska viesnīca bezrūpīgām brīvdienām, īpaši ar bērniem.

Rakstīts: 9 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 23 janvārī — 2 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā mies no 23. janvā ra 10 dienas.
Atbrauca 9.00 uzreiz uzvelk rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s, iekā rtojā s 20 minū tē s (reģ istrē joties 14)
Istaba ir lieliska. Gultas ir ē rtas. Naktsskapī pie gultas rozete un slē dž i
Ir tē jkanna (ē damtelpā tika paņ emta tē ja un cukurs) Aukstā vakarā ir patī kami dzert tē ju uz balkona
WiFi - visā viesnī cā bez maksas un labā kvalitā tē . Reizē m pat noķ ē ru pludmalē . Tie dod pieteikumvā rdu un paroli, kas ir derī ga 7 dienas 4 ierī cē m. Varat aizpildī t citu derī guma termiņ a lauku.
Dzeramnaudai nepietika mazas naudas - to mainī ja reģ istratū rā .
Ē diens ir izcils. Izvē le liela. Garš ī gi un daudzveidī gi. Pī rā gi bija ī paš i iespaidī gi.

Bijā m uz japā ņ u restorā nu (jā piesakā s nedē ļ u iepriekš ) labu š ovu. Grila restorā ns man no ā rpuses nepatika, izskatā s interesants, bet paš am uz grila cepot, kaut kā nav ē rti.
Man patika China House restorā ns, zivs ir vienkā rš i super!
Bā ros ir labs serviss - lej pā ri malai un cik glā zes tu paņ em lī dzi (kas ir aktuā li, ņ emot vē rā bā ra trū kumu pludmalē )
Tirdzniecī bas automā tos dzē rieni visur ir daž ā das kvalitā tes. Daž os tas neatš ķ iras no dabiskā s sulas, citā s tas ir ļ oti atš ķ aidī ts ar ū deni. Kapuč ī no ir lielisks.
JŪ RA - daudzi raksta, ka nav jū ras. . . varbū t meklē ja nevietā ?

Jū ra pie krasta ir sekla. Paisuma laikā izž ū st pat dibens, bet paisuma laikā ū dens ceļ as un pie krasta dziļ ums ir lī dz 70 centimetriem. Kas lieliski noder mazu bē rnu vannoš anai. Bet es neredzē ju nevienu bē rnu...visi sē ž akvaparkā un rij balinā tā ju. Un tad viņ i jautā , kā pē c bē rni kļ ū st vā ji. Piestā tne ir gara, bet ja pē c brokastī m ir slinkums pastaigā ties un labā k sakrā jas tauki, var nokļ ū t ar auto, pastā vī gi dež urē un pā rvadā pat 1 cilvē ku. Uz mola ir daudz vietu ar sauļ oš anā s krē sliem, kur var sauļ oties un ir nolaiš anā s ū denī , kur var peldē ties, un tā kā tur nav dziļ i, š ī ir ideā la vieta tiem, kas neprot peldē t. Mola galā ir nobrauciens peldē š anai pie rifa. Rifs, protams, ir pa pusei miris un ž ē l. Tomē r jū s vienmē r varat atrast kaut ko interesantu. Un jū ras skaistumu cienī tā jiem noslē pums - kad viņ i gandrī z nonā ca mola galā labajā pusē uz gaiš a jū ras fona, tumš s plankums apmē ram 10 metrus no mola - tur ir viss skaistums. Rifs ir daudz skaistā ks par spilgtajā m koraļ ļ u krā sā m, kas neatrodas mola kreisajā pusē , un zivju bari vienkā rš i mudž . Š eit ir sekls, tā pē c jums nav nepiecieš ams peldē ties, gulē t kā zvaigznī te un apbrī not. Tik tuvu zivs nekad nav peldē jusi burtiski daž us centimetrus no maskas.
Neraugoties uz janvā ri, jū ra bija ļ oti silta un vē jš ziemā...tas ir kā paveicies. (pagā juš ajā gadā nebija nevienas vē jainas dienas, bet š ogad 8 no 10)
Akvaparks ir brī niš ķ ī gs. Milzī gs apsildā ms baseins ar mā kslī giem viļ ņ iem. Vē l viens silts baseins ar 4 slidkalniņ iem. Pā rē jie ir neapsildī ti. Forš a slinkā upe. Es domā ju, ka tu iekā p laivā un lē nā m burā . Bet jū s saņ emat ī stu raftingu! Ž ē l, ka ū dens ir ļ oti auksts. Maziem bē rniem 2 baseini ar apsildā miem slidkalniņ iem. Ū dens 25-28 grā di. Vlya pieauguš ajiem ir savs milzī gs apsildā ms baseins un bā rs uz ū dens. Forš i...uzpeldē jos...uzpeldē ju, padzē ru kokteili un peldē ju tā lā k. . . Patika, ka baseinā pakā pieni ir ne tikai metā la kā standarta baseinos, bet ir arī betona un gluda ieeja kā jū rā , kas ir ļ oti ē rti maziem bē rniem un veciem cilvē kiem.
Tī rī ba ir ideā la. Bruģ akmens plā ksnes no rī ta un vakarā mazgā ar mazgā š anas lī dzekli.
Milzī gs vestibils. Tas ir vakara dzī ves centrs. Skan mū zika, kas vē las dejot vai vienkā rš i sē dē t uz ē rtajiem dī vā niem un vē rot ratiņ us. Daudzi ņ em lī dzi galda spē les un spē lē visu vakaru.
Katru vakaru animā cija - daž i priekš nesumi. bet istaba ir ļ oti maza un smacī gs ilgā k par 5 minū tē m nevarē tu izturē t. Neskatoties uz to, ka jū rā ir skaists amfiteā tris.

Ja vē laties doties iepirkties pie viesnī cas izejas, dež ū rē "izplatī tā js". Viņ i jums izsauks taksi, aizvedī s un paņ ems jums noteiktajā laikā (apmaksa pē c atgrieš anā s viesnī cā ), mē s devā mies iepirkties tirdzniecī bas centrā par 5 USD. Pirkā m zemenes par 1d. kg un medikamentus, kuru kvalitā te tiek ļ oti slavē ta, turklā t daž as ir 5x lē tā kas.
No trū kumiem atzī mē ju, ka pludmalē nav bā ra, tā tika rekonstruē ta, un, iespē jams, tā pē c bija 1 tualete uz visu pludmali un akvaparku, kurā stā vē ja pastā vī ga rinda. Baseina bā rs tiek slē gts pulksten 5.4os jau viss bija iztī rī ts un izmazgā ts.
Kopumā pā rē jais ir ļ oti apmierinā ts. Iesaku visu ī paš i ar bē rniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu