The Grand Hotel 4*– Atsauksmes

30
Novērtējums 2.710
№127 viesnīcas reitingā Hurgada
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.1 Tīrība
3.1 Uzturs
3.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas jūras krastā. Pilsētas centrs atrodas 10 km attālumā. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ekropotina2
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kad ieradā mies, mū s ielika istabā ar saplaisā juš u izlietni vannasistabā un viss bija š ausmī gi vecs. bija 4 no rī ta, bijā m ļ oti noguruš i, gā ju uz reģ istratū ru 5 reizes pajautā t kā pē c nav interneta, kā pē c nav karstā ū dens? Un kad es viņ am samaksā ju 40 € mū s pā rcē la uz citu istabu ar terasi. … Tomēr ▾ Kad ieradā mies, mū s ielika istabā ar saplaisā juš u izlietni vannasistabā un viss bija š ausmī gi vecs. bija 4 no rī ta, bijā m ļ oti noguruš i, gā ju uz reģ istratū ru 5 reizes pajautā t kā pē c nav interneta, kā pē c nav karstā ū dens? Un kad es viņ am samaksā ju 40 € mū s pā rcē la uz citu istabu ar terasi. Kad mē s pā rvietojā m mantas, aizmirsā m meitas ziemas jaku, es to uzreiz nepamanī ju, bet tad aizgā ju uz reģ istratū ru un jautā ju administrā cijai, kas atbildē ja, ka neko neatradī s. Kad mū su uzturē š anā s beidzā s un sā kā m izrakstī ties, istabas atslē gas atradā s durvī s, bet kaut kā pazuda un mums lika samaksā t vē l 40€. Un mū s aizveda uz lidostu un izsē dinā ja nepareizajā , un mē s braucā m ar taksi, lai nokļ ū tu vajadzī gajā lidostā .
аватар jarunema
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Diena? Es darī š u tikai to vienu i? animators? Mani izmantoja, kad es biju pa? iet? paš reizē jā situā cijā . Eh? starp citu, varbū t ir kur norī kot darbinieku? Sā ra? uh, a? jau? piedod, neko neatradu. Vai es neko citu nevaru pateikt par sevi? kur? mā jas? jo d? l? vai visa pieredze kļ uva tī ra? labi? tu. … Tomēr ▾ Diena? Es darī š u tikai to vienu i? animators? Mani izmantoja, kad es biju pa? iet? paš reizē jā situā cijā . Eh? starp citu, varbū t ir kur norī kot darbinieku? Sā ra? uh, a? jau? piedod, neko neatradu. Vai es neko citu nevaru pateikt par sevi? kur? mā jas? jo d? l? vai visa pieredze kļ uva tī ra? labi? tu
аватар samalla0857
Viesnī ca ir veca, un tai nepiecieš ams remonts. Ir pieejami tualetes piederumi, tī rī š ana ir apmierinoš a. Teritorija ir labi kopta, un tas ir viesnī cas pluss. Ir peldbaseins Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un nojumes, pludmales dvieļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, un tai nepiecieš ams remonts. Ir pieejami tualetes piederumi, tī rī š ana ir apmierinoš a.
Teritorija ir labi kopta, un tas ir viesnī cas pluss.
Ir peldbaseins
Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un nojumes, pludmales dvieļ i. Pludmale tiek tī rī ta katru rī tu. Ū dens ir tī rs un caurspī dī gs.
Ē diens ir daudzveidī gs, bet ē diens nav garš ī gs.
Это номер, как легко догадаться Номер балкон в номерах на втором итретьем этаже десерт
аватар _42305
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Ceļ oju ar vī ru augusta beigā s. No Harkovas lidojā m ar SkyUp, reisu kavē š anā s praktiski nebija. Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra pē c mū su vē lmē m un finansē m (830$ par 7 naktī m). Reģ istrē š anā s 15 minū š u laikā pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Sveiki! Ceļ oju ar vī ru augusta beigā s. No Harkovas lidojā m ar SkyUp, reisu kavē š anā s praktiski nebija. Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra pē c mū su vē lmē m un finansē m (830$ par 7 naktī m). Reģ istrē š anā s 15 minū š u laikā pē c ieraš anā s. Standarta numuriņ š , vecs, tī rs, kondicionieris, ledusskapis, seifs, viss darbojā s, terase ar skaistu skatu uz dā rzu (vakarā kluss un mierī gs) Bija divi gidi, runā ja ar Jā ni, smaidī gs, draudzī gs jaunietis, nav rupjš , nepaņ ē ma pases, pirkt ekskursijas nespieda. Pilsē tas apskate bez maksas, par 30 dolā riem nopirkā m laivu braucienu uz visu dienu ar nirš anu (lē tā k tikai par velti) guva lielu prieku. Teritorija tī ra, liela, skaista, daudz baseinu. Ē diens labs, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, tikai pietiekami - nepamosties izsalcis. Vietē jais alkohols ir diezgan pieņ emams. Apkalpoš ana normā ls, neredzē jā m lielu atš ķ irī bu attiecī bā pret mū sē jiem un ā rzemniekiem (kas ir puse viesnī cā ), protams visi grib nopelnī t ne santī mu, neviens naudu neizspieda, daž reiz paš i atstā ja dzeramnaudu. Viesnī cā ir animā cija, bet mū s ī paš i tā neinteresē ja. WI-FI praktiski nav, lī dz 7:00 vai pē c 12:00 reģ istratū rā . Ja jums ir nepiecieš ams pastā vī gs internets, iegā dā jieties oranž u SIM karti vai Vodafone - 15 USD. Vispā r, ja nepievē rš uzmanī bu daž ā diem sī kumiem (č ips uz flī zes, traips uz dvieļ a utt. ) un izbaudi Sarkanā s jū ras floru un faunu, tad esi klā t! Puiš i cenš as. Novē lam veiksmi un labklā jī bu viesnī cas administrā cijai un darbiniekiem! ! !
Вид с террасы ресторана Терраса бар Территория отеля Вид из номера Один из бассейнов Пляж Морская прогулка
аватар myrda
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar draugu. Viņ i gribē ja, lai Hurgada nokļ ū tu Luksorā un Denderā , un viņ i arī gribē ja redzē t Nī lu. Turklā t prioritā te bija pirmā lī nija un smilš aina pludmale. Viesnī ca Grand mums bija ideā li piemē rota. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar draugu. Viņ i gribē ja, lai Hurgada nokļ ū tu Luksorā un Denderā , un viņ i arī gribē ja redzē t Nī lu. Turklā t prioritā te bija pirmā lī nija un smilš aina pludmale. Viesnī ca Grand mums bija ideā li piemē rota. Mē s dabū jā m istabu otrajā stā vā . Mazliet vecs un nebija fē na, bet dzī vot var. Katru dienu tī rī ja un nesa ū deni. Kondicionieris bija, bet kaut kā ļ oti trokš ņ ains, bet otrajā dienā pieraduš i.
Apkā rtne bija patī kams pā rsteigums. Ir vietas, kur staigā t. Daudz zaļ u krū mu un palmu. Lielajā centrā lajā baseinā ir nedaudz vē ss. Ir sporta zā le, bet mē s negā jā m. Viesnī ca ir iekļ auta tī klā , bet cenu atš ķ irī ba ar piecā m bija ļ oti maza, bet tā nav pirmajā rindā.
Pludmale ir pietiekami liela. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, tiesa
nedaudz noplucis un ir lietussargi ar caurumiem. Bet no otras puses, pludmalē ir uzkodu bā rs un, piemē ram, frī kartupeļ i š eit bijuš i vienmē r. Ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, bet tomē r ir nepiecieš ami apavi peldē š anai.
Skaista rifa nav, bet zivis reizē m peldē ja. Mē s pat redzē jā m dzeloņ raju zem ū dens.
Ē ģ iptē maltī tes ir standarta. Mums ir ar ko salī dzinā t. No rī ta man garš oja smalkmaizī tes un vairā ku veidu garš ī gie sieri. Pusdienā s pā rsvarā vista un daž ā di dā rzeņ i, tā pē c biež i vakariņ ojā m pludmalē , Vakariņ as garš ī gā kas. Vienmē r bija liellopa gaļ a, kaut kas uz grila. Bet kū kas mums nepatika. No alkohola pludmalē dzē ra tikai alu un vakarā vī nu. Š ķ ita, ka viņ i nesaindē jā s un viņ iem nesā pē ja galva.
Animā cija un darbinieki ir ļ oti centī gi. Vestibilā vienmē r ir krieviski runā još ie. Vakarā izklaides konkursi ar mū ziku. . nekas vulgā rs. Pē cpusdienā ū dens aerobika un volejbols. Visi puiš i ir ļ oti sabiedriski un nav kaitinoš i.

Kopumā pā rē jie bija vairā k nekā apmierinā ti. Mē s noteikti iesakā m viesnī cu. Tam ir daudz vairā k plusu nekā mī nusu. Un pats galvenais ir lieliska attieksme pret cilvē kiem.
аватар irinahomekraft
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ir mū su iecienī tā kā viesnī ca. Man personī gi viss derē ja, vienmē r tur jutos ļ oti labi, labi atguvos. Bet situā cija ir š ā da, spriediet paš i: 2016. gada vasarā ceļ ojums uz 12 dienā m trim personā m mums izmaksā ja 2. … Tomēr ▾ Š ī ir mū su iecienī tā kā viesnī ca. Man personī gi viss derē ja, vienmē r tur jutos ļ oti labi, labi atguvos.
Bet situā cija ir š ā da, spriediet paš i: 2016. gada vasarā ceļ ojums uz 12 dienā m trim personā m mums izmaksā ja 2.000 UAH. 2017. gada vasarā par tā du paš u dienu skaitu trī s 45 tū kstoš i UAH. Pagā juš ajā vasarā š ā da biļ ete maksā ja 65 tū kstoš us UAH. - un mē s vienkā rš i nevarē jā m ierasties - atpū tā mies Turcijā . Un š ogad mē s iekrā jā m 6.000, lai atpū stos jū su iecienī tā kajā viesnī cā ja ne vasarā , tad pavasarī .
Nu ko? Cenas š ā dam ceļ ojumam trim no 18. aprī ļ a 92 tū kstoš i UAH! ! ! Nekaunī gs lī dz malai. Tas nav tā vē rts! Par š o naudu var lieliski atpū sties divas reizes - vienreiz izcilā viesnī cā un vienreiz normā lā . Tici man, vā cieš i, kuriem 80-90% atpū tnieku š eit tā du naudu nemaksā . To cenas nav mainī juš ā s kopš.2016. gada.
Tiem, kas var atļ auties biļ eti, es ar prieku varu pastā stī t, kā pē c mū su ģ imene mī l š o viesnī cu.
- mierī ga un draudzī ga atmosfē ra.
- gadu no gada vieni un tie paš i atpū tnieki, daudzi nā k vairā kas reizes gadā . Tie. jū s atrodaties pazī stamā cilvē ku lokā .
– Vā cieš u ir daudz, bet viņ i kontaktē jas, iepazī stas. Starp tiem ir mū su vā cieš i - ieceļ otā ji no bijuš ā s PSRS - ticiet man, viņ i palika mū sē jie, domā , runā utt. kā mums.
- lielisks dā rzs ar zila un rozā marmora plā kš ņ u celiņ iem.
- Numuri ir vienkā rš i, bet ē rti. Mē s vienmē r izvē lē jā mies pirmajā stā vā ar piekļ uvi dā rzam un tuvā k jū rai.
- visas problē mas tiek atrisinā tas ļ oti ā tri. Ja pē kš ņ i kā ds no darbiniekiem nedodas uz sapulci – vienmē r var vē rsties pie cita un viss tiks izlemts, turklā t pā rē jie jautā s vē lreiz – vai viss ir izlemts un kā var palī dzē t. Un vispā r Ē ģ iptē nekas netiek atrisinā ts ar skandā liem - bet vienkā rš i ar lū gumiem.
- pludmale ir skaista. Pludmales darbinieki nemitī gi kaut ko labo, uzkopj, nā k klajā jautā , kā palī dzē t. Solā riji ir veci, bet glī ti nokrā soti, tos salabo un nomaina, ja kas notiek. Ja negribi dot dzeramnaudu – saki paldies, saka, mē s paš i.
- peldē š ana no 8-00, bet daudzi jau 5 no rī ta ū denī - tas nav aizliegts un jū ra ir kristā ldzidra no rī ta. Vienī gais pludmales mī nuss ir tas, ka tuvumā apstā jas daudzas laivas - un tā s var iztukš ot dī zeļ degvielu un vakarā izmest atkritumus. Lī dz 2017. gadam tas tā nebija.
- no personā la ir daudz megapozitī vu cilvē ku - viņ i spī d kā saule) labprā t brauc ciemos, kā seni draugi - tas uzlā dē ! Kā ds no vadī bas pā rstā j runā t - un tad izdomā visā dus pā rsteigumus jū su bē rniem, dā vina dā vanas.
- Animā cija ir klusa, bet patī kama.
- ē diens ir ok, kaut kas vienkā rš s, kaut kas lielisks, tikai trū kst augļ u pā rpilnī bas.
- mū su ģ imenei vissvarī gā kais + bija tas, ka š ajā viesnī cā tikā m pilnī bā atjaunoti un uzlā dē ti nā kamajam gadam. Tā pē c vauč eri tika ņ emti uz 12 dienā m - 7 dienas vai ne.
- liels mī nuss - daudz kaķ u. Blakus ir tikai tuksneš a zeme - un kaķ i neļ aus č ū skā m ielī st teritorijā .
Es pieš ķ iru viesnī cai 8-9 zvaigznes. Bet tū roperatoram (viņ š vienī gais Ukrainā pā rdod vauč erus Sarkanā s jū ras viesnī cu ķ ē dei - 2 zvaigznes par nekaunī gu inflā ciju !!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар laboda99
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies viesnī cā Grand Hotel 2017. gada jū nijā . Biju kopā ar draugiem (2 pā ri). Mē s esam draugi jau ilgu laiku un gribē jā m doties kopā ar saviem puiš iem, noorganizē t romantisku atpū tu. Mē s paņ ē mā m divas standarta istabas vienā stā vā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Grand Hotel 2017. gada jū nijā . Biju kopā ar draugiem (2 pā ri). Mē s esam draugi jau ilgu laiku un gribē jā m doties kopā ar saviem puiš iem, noorganizē t romantisku atpū tu. Mē s paņ ē mā m divas standarta istabas vienā stā vā . Istabas forš as, dzī voš anai ir viss: plaš a divguļ amā gulta, skapis, spogulis, galds ar tē jkannu un krē sliem, vannas istaba un tualete. Numurā bija gaisa kondicionieris un televizors. Mē beles nav nobruž ā tas, jaunas. Viesnī cas tī rī ba iepriecinā ja, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu, kamē r mē s atradā mies jū rā , un, atgriež oties, mū s vienmē r gaidī ja pā rsteigums - daž ā das figū riņ as no savī tā m dvieļ iem, un 10 uzturē š anā s dienu laikā tā das vairs neatkā rtojā s. Bravo darbiniekiem!
Viesnī cas svarī gā kā priekš rocī ba (tā pē c mē s to izvē lē jā mies) ir tā s atraš anā s vieta. Tas atrodas netā lu no lidostas un tajā paš ā laikā Hurgadas centrā . Netā lu no viesnī cas atrodas izklaides centrs ar veikaliem un kafejnī cā m. Bet pats galvenais ir pludmale – no vienkā rš i milzī ga, dabiska, smilš aina un ļ oti tī ra. Ieeja jū rā ir maiga. Bija lieliski peldē ties vai vienkā rš i sauļ oties smiltī s pie ū dens malas. Pludmalē sanā ca ļ oti forš as bildes. Visas pludmales garumā ir garš zaļ š dā rzs ar celiņ iem un soliņ iem. Vakaros staigā t bija ļ oti skaisti un romantiski.
Arī pati viesnī ca ir ļ oti liela un tī ra. Vairā ki ā ra baseini, starp citu, varē jā m izmantot kaimiņ u viesnī cas teritoriju un baseinus, tač u tur bijā m tikai pā ris reizes, jo pietika ar to, ko piedā vā ja mū su viesnī cā .
Ē dinā š ana – viss iekļ auts. Diezgan daudzveidī ga, visa pietika, augļ u un dā rzeņ u bija daudz. Protams, nav iespē jams dzert vietē jo alkoholu, mums bija jā iegā dā jas importa alus vai jā organizē pulcē š anā s uz mū su istabu terases ar iepriekš iegā dā tu duty free rumu).
Animā cija viesnī cā arī ir virsū , vakaros vispā r tā ! Tikko turē jā mies pie vē dera no daž ā m sacensī bā m. Lai gan daž reiz tie š ķ ita vulgā ri.
Atvaļ inā juma beigā s ar visu jautro kompā niju devā mies ekskursijā s: Safari tuksnesī un Paradī zes salu.
Mū su romantiskā s un jautrā s brī vdienas paskrē ja vienā elpas vilcienā , mums ļ oti patika š ī viesnī ca, tā s draudzī gais un gā dī gais personā ls un pati valsts. Es domā ju, ka mē s vē l atgriezī simies š ajā viesnī cā !
аватар Bnatalyb
Ja mē s novē rtē jam istabu, tad tas ir tā lu no 4. Mū su logi pavē rā s uz rotaļ u laukumu. Istaba liela, liela gulta ar ē rtu matraci, mē beles vecas, visas kumodes un naktsgaldī š u atvilktnes nebija atvē rtas, jo tajā s nebija rokturu, televizors ir absolū ti nevajadzī ga lieta, jo Gandrī z neviens kanā ls neķ eras, tā lvadī bas pults ir salū zusi. … Tomēr ▾ Ja mē s novē rtē jam istabu, tad tas ir tā lu no 4. Mū su logi pavē rā s uz rotaļ u laukumu. Istaba liela, liela gulta ar ē rtu matraci, mē beles vecas, visas kumodes un naktsgaldī š u atvilktnes nebija atvē rtas, jo tajā s nebija rokturu, televizors ir absolū ti nevajadzī ga lieta, jo Gandrī z neviens kanā ls neķ eras, tā lvadī bas pults ir salū zusi. Vannas istaba ir maza ar nelielu vannu, kas nav ī paš i ē rta. Karsts ū dens visu diennakti. Numura lielā kais mī nuss ir lielais odu skaits, noteikti paņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli (vai iegā dā jieties Korefure netā lu no viesnī cas). Ē diens mums bija vairā k nekā pietiekami, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija svaigi dā rzeņ i, gaļ a (liellopa vai vista), zivs ir ļ oti lī dzī ga pangasijai (lai gan rakstī ts Sarkanā s jū ras zivis). Mums nebija laika visu izmē ģ inā t, kaut kas patika, kaut kas nē , bet neviens nepalika izsalcis, mē s pat pā rē dā mies. Reiz paņ ē mu š ķ ī vi, tas nebija mazgā ts, bet š is ir atseviš ķ s gadī jums. Pludmale ir lieliska. Teritorija ir kopta, laistī ta dienu un nakti (izbraucā m ekskursijā.1-50 un 3 no rī ta, paš i savā m acī m redzē jā m kā tika kopta veģ etā cija viesnī cas teritorijā ) labi darī ts. Viesnī ca ir par 95% piepildī ta ar vā cieš iem, kuri lutinā ja personā lu ar dzeramnaudu, it ī paš i pludmalē . Š ī s viesnī cas priekš rocī ba (vismaz mums) ir tā s atraš anā s vieta - 40 min. Pastaigas attā lumā lī dz Sheraton (Hurgadas centrā lā iela), 5-10 min gā jienā lī dz Korefur ar fiksē tā m cenā m un lielu preč u un citu preč u izvē li. Kopumā mums patika. Beigā s teikš u - nepē rciet ekskursijas pie tū res menedž era, tā s ir vismaz 3x dā rgā kas. Iepazinā mies ar brī niš ķ ī gu ģ imeni (Svetlana un Š erifs un viņ iem ir brī niš ķ ī gi, atvē rti bē rni), kas mums organizē ja visus ceļ ojumus. Liels paldies viņ iem.
аватар chadina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem. Pē c mē neš a nolē mu uzrakstī t savu atsauksmi : ) Visā s atsauksmē s ir rakstī ts diezgan daudz, tā pē c ī si. Viesnī ca ir laba. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 05.08. 15. lī dz 18.5. 15 no Biblio Globus. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Pē c mē neš a nolē mu uzrakstī t savu atsauksmi : ) Visā s atsauksmē s ir rakstī ts diezgan daudz, tā pē c ī si. Viesnī ca ir laba. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 05.08. 15. lī dz 18.5. 15 no Biblio Globus. Tikā m ievietoti 253. istabā , diezgan mā jī gi un klusi, logi uz pagalmu. Mē beles ir vecas, bet mē s bijā m tam gatavi. Personā ls ir diezgan draudzī gs. Reģ istrē joties nestrā dā ja 2 lampas, iegriezā mies recepcijā , takā . dienā viss tika sakā rtots. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Ē diens labs, uz vietas ir 3 restorā ni, liela silto ē dienu izvē le, visā di miltu saldumi, augļ i. Bet augļ i ā tri beidzas, tā pē c kam ir laiks, kā saka)) Viesnī cas teritorija nav ļ oti liela, bet viss ir zaļ š . Tī rī ba tiek pastā vī gi uzraudzī ta. Jū ra 2 minū tes. Tiesa, pie jū ras bijā m viesnī cā.3-4 reizes, jo. Mū su atvaļ inā jums izvē rtā s pā rsvarā aktī vs, katru dienu kaut kur braucā m. No rī ta brokastī jā m un ekskursijā , vakarā nā cā m vakariņ ā s. Mē s devā mies ekskursijā s uz Utopijas salu, Paradī zes salu, Safari un Luksoru. Man viss ļ oti patika, jo Ē ģ iptē tā bija pirmā reize. Krieviski runā još ie gidi. Ī paš i atceros ceļ ojumus uz salā m. Viņ i peldē ja ar maskā m. Jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a))) Zivis, koraļ ļ i ir aizraujoš i...Jū s nevarat ņ emt lī dzi pā rtiku uz salā m, jo. pusdienas iekļ autas. Bet Luksorā ar brokastī m un pusdienā m ir vē rts paņ emt lī dzi gaismas kasti. Bet jā pasū ta jau no vakara reģ istratū rā . Lai gan viņ i atsakā s izsniegt kuponus, ja jū s neveicat ekskursijas no tū risma operatora. Bet ja tu tur stā vē si lī dz pē dē jam viens pats...viņ us izrakstī s : ) Kur vispā r ir rakstī ts, ka ja neņ em ekskursijas pie tū roperatora, paliek bez pusdienā m ? ? ? viss iekļ auts! ! ! Neko nezinu. . . Tas ir vienī gais, kas mani tik ļ oti sadusmoja. . . citā di viss kā rtī bā : ) Papildus ekskursijā m mē s paš i ar viņ a maš ī nu braucā m uz Marinas ostu (tur ir ļ oti skaisti, pludmale ir apmaksā ta, bet visvairā k par fotosesiju) , izstaigā ju Š aratunu (vienu no galvenajā m ielā m ar daudziem veikaliem), nopirku suvenī rus un eļ ļ u. . Esiet uzmanī gi, š ķ ē rsojot ielas pilsē tas centrā . . Noteikti apmeklē jiet zivju restorā nu! Ļ oti garš ī gi)) Pirms aizbraukš anas mē s devā mies uz augļ u tirgu. Dolā ri jā maina pret mā rciņ ā m. Vairā k par uzmā cī go servisu, protams, ka tā ir un bū s vienmē r. Tač u ir viens maģ isks vā rds, pē c kura visi uzreiz tevi atstā s aiz borta – “HALAS” (uzsvars uz pē dē jo zilbi), kas nozī mē “pietiekami”. Vienmē r strā dā jis))) Š eit : )
Gribē ju ī si, bet neizdevā s. Paldies paš am, izcils gids : ) Labu atpū tu! ! !
аватар nikita658
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Milzī ga zaļ ā zona. Tī rī š ana katru dienu, laipns personā ls! Esmu sajū smā par pludmali. Patieš ā m, viena no labā kajā m pludmalē m Hurgadā . Bet jā ņ em vē rā , ka smiltis pludmalē ir rupjas. Un ieeja nav ideā la, pā rsvarā smiltis, bet nā k arī pā ri oļ iem. … Tomēr ▾ Milzī ga zaļ ā zona. Tī rī š ana katru dienu, laipns personā ls! Esmu sajū smā par pludmali. Patieš ā m, viena no labā kajā m pludmalē m Hurgadā . Bet jā ņ em vē rā , ka smiltis pludmalē ir rupjas. Un ieeja nav ideā la, pā rsvarā smiltis, bet nā k arī pā ri oļ iem. Ebb un flow nav jū tami. Peldē š anai vienmē r ir pietiekami daudz dziļ uma. ! Ļ oti apmierinā ts ar animā cijas komandu! Viņ i vienmē r atnā ks un pajautā s, kā tev iet, un neaizmirsī s uzaicinā t uz visiem savas komandas rī kotajiem pasā kumiem. Mē s ar viņ iem nebraucā m. Lielisku braucienu uz Luksoru un nirš anu mums noorganizē ja Mahmuds Ramzesovs. Atrada no atsauksmē m. liels paldies viņ am. Par wi-fi. Ir viesnī cā , ir pretī viesnī cai, pā ri Grand Moll ceļ am. Tur var pievienoties bez maksas. Atnā k viesmī lis, piedā vā pasū tī t diegu, ja negribi, tad nespiež . Es vē los pievē rst uzmanī bu daž iem varoņ iem:
1. Globe biblio ceļ vež i. Iepazī š anā s tikš anā s ir gara. 1.5 stunda. Š ajā laikā.5 minū tes tiek pastā stī ts par viesnī cu un pā rē jā laikā par savā m dā rgajā m ekskursijā m. Kad viņ i saprot, ka jū s nepē rkat no viņ iem ekskursiju, viņ u attieksme, kas sā kumā nebija pā rā k laipna, mainā s uz ļ oti sliktu.
2. Negodī gs bā rmenis - ī ss, kalsns, cirtaini mati, ar viltī gu smaidu bezmaksas bā rā reģ istratū rā . Viņ š piedā vā ja istabā nopirkt viskiju par USD, ko nav iespē jams dzert bez maksas. Aizmirsu kameru uz galda. Izgā ju pastaigā ties, pē c stundas atgriezos. Viņ i piegā ja pie viņ a un jautā ja, kur ir fotik. Viņ š teica, ka nesaprot. Mē s piegā jā m pie viņ a ar angliski runā još u cilvē ku, un, lū k, viņ š atkal nesaprot, par ko mē s runā jam. Un pie ieejas apsargs, kurš nerunā ja krieviski, dzirdē ja tikai vā rdu “kamera”, tā pē c viņ š mū s uzreiz atveda uz reģ istratū ru, un viņ i mums ā tri iedeva mū su kameru.
3. Kā ds menedž eris no restorā na = ē damistaba rozā kreklā , kaut ko uzpī pē jis, nelaida mū s pusdienā s, ieteica pā rģ ē rbties uz š ortiem pie biksē m. Uz pamatotu iebildumu, ka vakariņ ā s bijis pusrestorā ns š ortos virs ceļ iem, viņ š nereaģ ē ja. Vispā r es joprojā m nesapratu, kas bija jā iet pusdienā s uz restorā nu un ē damistabu, vai nu š ortos vai biksē s, un pē c kā diem kritē rijiem viņ š mū s reiz izvē lē jā s, kad tajā paš ā ir daudz cilvē ku. š orti.
Par ē dienu gribē tos teikt, ka kopumā ē diena pietika, bija garš ī gi, bet katru otro dienu liellopa gaļ as nebija vispā r.
Vē l viens mirklis. Maksas bā rs. Jū s varat vai nu lū gt reģ istratū rā , vai lū gt viesu radiniekam pieprasī t maksas mini bā ra izņ emš anu. Vē rš u visu uzmanī bu, ka ierodoties istabā ledusskapī nav bezmaksas ū dens ! ! ! Sekojiet viņ ai uz bā ru pludmalē . Biju domā jusi, ka ierodoties ledusskapī ū dens ir bez maksas, bet kļ ū dī jos. puslitra ū dens no minibā ra cena ir 15 mā rciņ as par puslitru, un, lai izietu no viesnī cas, pa kreisi no tirgus, ir ū dens 3 mā rciņ as par puslitru. Ū dens, ko izsniedz pludmalē , nav tas pats, kas maksas bā rā .
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti! Izdarot secinā jumus par pā rē jo, gribu teikt, ka klusa viesnī ca klusai atpū tai, ar lielisku pludmali!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mey30
Labdien! Pludmalē ir 2 slidkalniņi (no malas), ko apliecina gan fotogrāfija no vietas, gan fotogrāfija no kosmosa ?! BET es neko par viņiem neatradu nevienā no atrastajām atsauksmēm, tās nav arī viesnīcas aprakstā, un to klātbūtni neapstiprina Biblio Globus. Mistika! Jautājums: vai ir slaidi? Varbūt tie ir kā papildu, maksā par izklaidi. ļoti svarīgs! Lūdzu, kas bija, rakstiet.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums sokaty
Kurš to precīzi zina??? saskaņā ar plašsaziņas līdzekļiem, piemēram, šī ir Grand Hotel? Un tad es dodos uz Grand Plaza Hotel - un nosaukumu līdzība biedē ...
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums svtol
kurš strādā no ceļojumu aģentūrām Ukrainā ar Grand hotel 4 zvaigznēm. Hurgadā?
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 16 atbildes
iemiesojums svtol
kurš strādā no ceļojumu aģentūrām Ukrainā ar šo viesnīcu?vai Sarkanās jūras ķēdē?HURGADA!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums fogrand
‹ Viesnīca The Grand Hotel 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель находится на берегу моря в Хургаде. Расстояние до центра города составляет 10 км. Рекомендуется для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 2 км от аэропорта Хургады, в 2 км от центра города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 100 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги по глажке одежды, обслуживание номеров, лимузин-сервис, Wi-Fi, проводной доступ в Интернет предоставляется в бизнес-центре (платно), 2 открытых бассейна, 4 ресторана (3 основных ресторана «шведский стол», 1 ресторан a la carte), 5 баров, терраса для загара. Большой торговый центр с магазинами, интернет-и бильярдным кафе, дискотекой и дополнительными барами и ресторанами.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, детский клуб (4-12 лет), мини-дискотека, детский буфет, вкл. напитки, мороженое и обед.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аква-центр с водными видами спорта, дайвинг-центр, 2 теннисных корта с освещением, дартс, пляжный волейбол, водное поло, ежедневные дневные и вечерние развлечения.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 549 номеров и 9 корпусов.

Istabās

В номерах: Wi-fi, кондиционер, телефон, фен, сейф, ТВ, душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, мини-бар, холодильник, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20653463100
Tīmekļa vietne: The Grand Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.