Sunrise Holidays Resort 5*– Atsauksmes

128
Novērtējums 8.110
№9 viesnīcas reitingā Hurgada
7.3 Numurs
7.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Atvērts 1997. gadā, pēdējā daļējā renovācija notika 2019. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 7 stāvu ēkas, 2 liftiem. Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 16 gadiem. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар stervo4ka_78
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē rta vieta pastaigai! Centrā lā iela. Mē s reģ istrē jā mies agri, un mums tika pieš ķ irta istaba, kas bija ļ oti maza un nepavisam nebija ē rta. Nomainī ja bez maksas pret normā lā ku. Pludmale, tā s atraš anā s vieta un jū ra ir stabili 5+, ē diens pavisam parasts, bet izsalcis noteikti nebū si. … Tomēr ▾ Ē rta vieta pastaigai! Centrā lā iela. Mē s reģ istrē jā mies agri, un mums tika pieš ķ irta istaba, kas bija ļ oti maza un nepavisam nebija ē rta. Nomainī ja bez maksas pret normā lā ku. Pludmale, tā s atraš anā s vieta un jū ra ir stabili 5+, ē diens pavisam parasts, bet izsalcis noteikti nebū si. Augļ i, izņ emot ā bolus un banā nus, gandrī z visi ir sagriezti vai bojā ti (š odu redzu pirmo reizi! ). Animatori tieš ā m ir lieliski! Viņ i to iztī rī ja 3*, bet mē s vienreiz atstā jā m dzeramnaudu). Alkohols nav ledus, tā pat kā viss pā rē jais Ē ģ iptē . Istabā man personī gi bija auksti, bija caurvē jš , gaisa kondicionieris bija 21 grā ds un bija skaļ š ((Mans pā rsteigums un vilš anā s bija š ā ds: 29. decembrī mē s ieradā mies istabā no pludmales, iegā jā m duš ā un sapratu, ka nav peldmē teļ u (zvanī ju uz reģ istratū ru divas reizes, Man atbild, ka tu aizej iepriekš ē jā dienā (30. decembrī plkst. 16.00), tas bija viņ iem iepriekš ē jā dienā (tā pē c arī atņ ē ma (tagad ir nosaluš i un mē s gaidī jā m jau vairā k kā stundu (halā tu! )), kā jau vajadzē tu atnest! Kungi, menedž eri, vai jū s domā jat, ka tas ir pieņ emami? ? ? ? Mē s maksā jam lielu naudu, lai arī ubagotu halā tus?!! ! ....
Es neesmu pā rliecinā ts, ka es gribē tu atgriezties par tā du naudu un ar tā du attieksmi!
аватар pajaritocollibri
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē ģ iptē.3. reizi, pirms tam bijā m Š armā . Pirms š ī ceļ ojuma tika padomā ts arī par Š armu, bet cenas bija kodī gas. Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un esmu ļ oti priecī ga, ka izvē lē jos š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē.3. reizi, pirms tam bijā m Š armā . Pirms š ī ceļ ojuma tika padomā ts arī par Š armu, bet cenas bija kodī gas. Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un esmu ļ oti priecī ga, ka izvē lē jos š o viesnī cu. Š obrī d esam tajā , tad pievienoš u atsauksmi:
Sā ksim ar +:
1. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, 10-15 minū š u braucienā . Viesnī cā ieradā mies 5:30, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, izstā stī jā m, kā tikt lī dz brokastī m, atnesā m dzē rienus. Viņ i man teica, kur atrast tē ju vai kafiju.
2. Norē ķ inā ts 8:30 bez papildus maksā jumiem, krieviski runā još s personā ls
3. Personā ls izcils, neviens neprasa (kā š armā neprasa ?????????? ? ) naudu, strā dā neuzkrī toš i
4. Labā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi Ē ģ iptē , salī dzinot ar Š armu
5. Ē diens ir daudzveidī gs, izsalcis nepaliksi
6. Reģ istrē joties, bija sagaidī š anas pakete un istabiņ a: kū ka un augļ i
7. Istabā ir tē ja un kafija. Var paņ emt
Kafija restorā nā no kafijas automā ta
8. Pati istabiņ a (249) tī ra, kā rtī ga, svaigi dvieļ i, halā ti atnesti vē lā k. Man patika numurs.
9. Ieeja jū rā ir savā dā ka, ir lagū na (pievienoš u foto) un ir pakā pieni atklā tā jū rā
10. Ir peldbaseins un neliels baseins ar dž akuzi
11. Ekskursijas piedā vā gida pavadī bā un tiek piedā vā tas ekskursijas viesnī cā , ir izvē le
12. Viesnī ca 16+, kas tieš ā m ir laba (bet pliks uz pludmali nevar iet??? ? )
No mī nusiem (nelieliem, kā man)
1. Animā cija vā ja, vakaros karaoke un dejas, pa dienu var spē lē t volejbolu, š autriņ as
2. Viesnī ca 16+, bet daudzi ā rzemnieki (vā cieš i, angļ i, š veicieš i) vecumā no 50-60+
аватар rakhimova832002
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! ! ! Ar draugiem atpū tā mies š ajā viesnī cā no 9. oktobra lī dz 19. oktobrim 340. istabiņ ā . Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz cienā ja ar kokteili, kas bija ļ oti patī kami. Viņ i paņ ē ma dokumentus par iekā rtoš anos un nosū tī ja pusdienot, lai gan pusdienas bija gandrī z beiguš ā s. … Tomēr ▾ Sveiki! ! ! Ar draugiem atpū tā mies š ajā viesnī cā no 9. oktobra lī dz 19. oktobrim 340. istabiņ ā . Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz cienā ja ar kokteili, kas bija ļ oti patī kami. Viņ i paņ ē ma dokumentus par iekā rtoš anos un nosū tī ja pusdienot, lai gan pusdienas bija gandrī z beiguš ā s. Acī mredzot jaunpienā cē jiem ir ī paš as privilē ģ ijas, kas ir ļ oti patī kami. Lidojā m ar pā rsē š anos, tā pē c brauciena laiks bija ļ oti garš , bijā m noguruš i. Pē c tam, kad mē s nekavē joties apsē dā mies. Numuriņ š ir parasts, skats no balkona pavē rā s uz jū ru, principā kā uz visiem numuriņ iem š ajā viesnī cā . Viss nepiecieš amais ir, izņ emot peldmē teli un č ī bas. Varu teikt, ka uzkopš ana istabā ir laba, protams, nevis tā , kā tu pats tī ri savu mā ju.
Ē dienā man patika viss, kaut ko var atrast sev, viss ir garš ī gi. Pavā ri dara savu darbu. Darbinieki visi ir ļ oti laipni un izpalī dzī gi, vienmē r smaida un tie nav uzspiesti smaidi, bet, protams, pat apkopē ja. Animā cija ir komanda, kuru es nekur neesmu redzē jis. Š ķ iet, ka viņ i pat ir draudzī gi savā starpā , tas ir vissvarī gā kais komandā . Tie nevienu neatstā j bez uzmanī bas, netiek uzspiesti, kas ir ne mazā k svarī gi. Puiš i cenš as un dod 100%, labi darī ts. Vai es kā dreiz š eit atgriezī š os? Jā , jā , jā! ! ! Iespaidi tikai pozitī vi, ar pozitī vu devos atpū sties un brī niš ķ ī gi pavadī ju brī vdienas š ajā viesnī cā . Un apspriest interjeru un sienas nav par mani.
аватар shalkina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nesaprotu, kā pē c par š o viesnī cu ir tik daudz slavinoš u atsauksmju. Veca, netī ra viesnī ca (veco var mazgā t un bū s tī ra, bet netī rumi tikai nosmē rē ti). Brokastis - bezjē dzī gi, reģ istrē š anā s arī. … Tomēr ▾ Es nesaprotu, kā pē c par š o viesnī cu ir tik daudz slavinoš u atsauksmju. Veca, netī ra viesnī ca (veco var mazgā t un bū s tī ra, bet netī rumi tikai nosmē rē ti). Brokastis - bezjē dzī gi, reģ istrē š anā s arī...Pat ē ģ iptietim "5" izkrī t. Par š o viesnī cu samaksā to naudu var droš i izvē lē ties citas valstis un labi atpū sties.
Столик возле рецепшена Окошко возле рецепшена
аватар snezanabilcenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ar vī ru patika viesnī ca, un mē s vē lamies tajā atgriezties. Kas attiecas uz Ē ģ ipti, ļ oti super. Bezmaksas internets uz vietas un istabā Ē rtā ka atraš anā s vieta. Laba ieeja jū rā (lagū na un kā pnes uz atklā tu jū ru). … Tomēr ▾ Mums ar vī ru patika viesnī ca, un mē s vē lamies tajā atgriezties.
Kas attiecas uz Ē ģ ipti, ļ oti super.
Bezmaksas internets uz vietas un istabā
Ē rtā ka atraš anā s vieta.
Laba ieeja jū rā (lagū na un kā pnes uz atklā tu jū ru).
Draudzī gs personā ls.
Daudzveidī ga un garš ī ga ē dienkarte.
Un iepriekš ē jais tū rists noteikti iepriekš bijis Rixos vai Baronā , tā pē c viņ am viss nav kā rtī bā .
Jums jā saprot, ka 5 * ir atš ķ irī gi, š ī nav prē mija un nav VIP, bet gan paredzē ta vidusš ķ irai.
аватар tdidkovskaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir maza un arī viesnī cas teritorija ir maza, plus man nepatī k daudz staigā t karstumā . Pludmale: lieliska, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lagū na ir tī ra, dziļ a, cilvē ki nav jū tami, ir izeja uz atklā tu jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza un arī viesnī cas teritorija ir maza, plus man nepatī k daudz staigā t karstumā .
Pludmale: lieliska, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lagū na ir tī ra, dziļ a, cilvē ki nav jū tami, ir izeja uz atklā tu jū ru. Arī pludmalē pasniedz dzē rienus, mango (bez maksas).
Istaba: kompakta, viss nepiecieš amais ir, iztī rī ts normā li.
Ē diens: ļ oti labs: pī le, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, lula, liellopu gaļ a, garneles, kalmā ri. Turklā t viņ i bā rā ē da picu, burgerus, steikus.
Animā cija Izklaide: forš a, atbilstoš a, neuzbā zī ga.
Un lielā kais pluss ir vecuma ierobež ojums 16+, bez bē rniem!
аватар Valeri_K_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
14 dienas atpū tā s 4 cilvē ku ģ imenē . Viss ir kā rtī bā ! 1. Izcils ē diens - mango, garneles, kalmā ri, krabji - viss atpū tas laikā bija ne reizi vien, augļ i, zupas, gaļ a - labā lī menī ! Viesmī ļ i ir vienkā rš i mī ļ i, viņ i strā dā kā bites) 2. … Tomēr ▾ 14 dienas atpū tā s 4 cilvē ku ģ imenē . Viss ir kā rtī bā !
1. Izcils ē diens - mango, garneles, kalmā ri, krabji - viss atpū tas laikā bija ne reizi vien, augļ i, zupas, gaļ a - labā lī menī ! Viesmī ļ i ir vienkā rš i mī ļ i, viņ i strā dā kā bites)
2. Lieliska animā cija, diskotē kas, dzī vā mū zika, ja salī dzina pat ar to paš u Meraki 4 * (kas ietilpst Sunrise viesnī cu grupā ) - tur ir garlaicī gi, lielā kā daļ a ir 45+, un Sunrise viesnī ca ir jauneklī gā ka.
3. Attiecī bā uz istabā m un uzkopš anu - vidē ji, š ī ir Ē ģ ipte, ko š eit ņ emt, ja braucat uz servisu, tad tas ir uz Turciju)
4. Jū ra lieliska, lagū na tī ra un plaš a, liels pluss, ka bez bē rniem, reiz izmē ģ inā jis 16+ viesnī cu, grū ti atteikt)) Rifs, koraļ ļ i - nē , tur ir bruņ urupuč i, krabji, dzeloņ raja , pā ris zivju veidi un viss. Bet netā lu ir salas, kuras tiek ņ emtas ekskursijā - tur ir interesantā k.
5. Kontingents - daudzi baltkrievi, ē ģ iptieš i, ukraiņ i, serbi, horvā ti, č ehi, moldā vi, rumā ņ i, krievi masveidā nav (pagaidā m netiek ielaisti) - bet viņ i nā k vieni apļ veida ceļ ā , tie, kas bija - izcē lā s, vienā no vakariem bija kautiņ š ), bet tas ir atseviš ķ s gadī jums, viņ i samaksā ja sodu un bija kā zī ds)))
6. Alkohols – nav pakļ auts kritikai. Tiem, kam patī k dzert - ņ emiet lī dzi.
7. Braucā m ekskursijā s pa Pegazu, autobuss liels, cilvē ku maz, katrs gulē ja 4 vietā s, lieliski! Gidi ir paš i jaukā kie cilvē ki, kopti, starp citu, labi runā krieviski, stā sta interesantus stā stus, pā rdod, bet nepā rdod, kas ir jauki, it ī paš i, ja Ē ģ iptē esi ne pirmo reizi.
Nobeigumā vē los pateikt paldies visiem, kas iesaistī jā s mū su atvaļ inā jumā , noteikti iesaku!
аватар redfox78
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu mums ieteica mana vī ra brā lis. Nolē mā m uzticē ties viņ a viedoklim un nenož ē lojā m ne mirkli! Mē s bijā m atvaļ inā jumā ! Mums nevajadzē ja animā ciju, koncertus, ekskursijas, gribē jā m garš ī gi paē st, pagulē t pludmalē un peldē ties tī rā jū rā . … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica mana vī ra brā lis. Nolē mā m uzticē ties viņ a viedoklim un nenož ē lojā m ne mirkli!
Mē s bijā m atvaļ inā jumā ! Mums nevajadzē ja animā ciju, koncertus, ekskursijas, gribē jā m garš ī gi paē st, pagulē t pludmalē un peldē ties tī rā jū rā .
Un mē s dabū jā m visu un vē l daudz vairā k!
Galvenais ir viesnī cas personā ls! Vai vē lies sajust, ka visi tevi ir gaidī juš i? Tā arī bū s! VISI, apkopē jas, viesmī ļ i, recepcijā , animatori, visi interesē jā s vai ar mums viss kā rtī bā .
Mī ļ ā kā viesu attiecī bu meitene Marina ne reizi nepagā ja garā m, nepajautā jusi vai ar mums viss kā rtī bā ! Gandrī z visi jau no pirmā s reizes atcerē jā s, ka mums ē rtā k sazinā ties krieviski, un tā viņ i turpinā ja.
Viesmī lis ā tri atcerē jā s, kuru dzē rienu ņ emt lī dzi pusdienā s un vakariņ ā s, un standarta kafijas krū ze brokastī s ar viņ a pū lē m pā rvē rtā s par man ierasto puslitru! Iedzeru divus malkus, viņ š parā dā s kā dž ins un jau pilda kafiju, krū ze var bū t bezgalī ga!
Ē diens ļ oti garš ī gs, kaut kur raksta, citā s viesnī cā s bija problē mas ar vē deru, ieteica ņ emt lī dzi baktericī das salvetes, noslaucī t galda piederumus. . . Neko nenesā m, neko neslaucā m un problē mu nebija. !
Viss svaigs, daudz kas pagatavots priekš ā , trauki ideā li tī ri, netī rie trauki pazū d no galda ar pē dē jo karoti, pē c aizgā jē ja uzreiz tiek noņ emti galdi un apsē ž as pie tī ra galda.
Par alkoholu neko neteikš u, vakariņ ā s ņ ē mā m tikai alu, vakarā bija diskotē ka, bet ne lī dz vē lai naktij, kā ds dejoja bā rā pie pludmales, bet tas mū s neinteresē ja.
Mums vajadzē ja tī ru jū ru, tī ru pludmali, to mē s saņ ē mā m.
Animatori ļ oti centā s, un viņ i nav vainī gi, ka 99+ tū risti nav ī paš i pretimnā koš i, lai gan viņ i bija tik neapdomī gi, ka cilvē ki pat pulcē jā s uz ū dens aerobiku. )))
Uzkopš ana ir ideā la, prasiet nomainī t veļ u, visu laiku prasī jā m divas reizes.
Ū dens ir daudz, pietiek, ienes normā , restorā nā var paņ emt, dzeru daudz, problē mu nebija.
Istabas atrodas ideā lā vietā , pā rkares, kaimiņ us nedzird, balkons ar skatu uz jū ru, iespē jams, no viesnī cas izejas lī dz pludmalei ir 15 soļ i, pa ceļ am paņ em dvieli.
Wifi ir pā rsteidzoš s! Vienmē r un visur, istabā , pludmalē , gaitenī vai restorā nā , bez pā rtraukuma, ļ oti ā tri.
Ī sā k sakot - ē dienu ir daudz, garš ī gi, istabiņ a tī ra, pludmale minū ti no izejas, internets bez traucē jumiem, neticami draudzī gs personā ls un pat ar krievu valodu nav nekā du problē mu.
Вид с нашего балкона. Сладкий стол, привезла пару килограмм. Вид внутри отеля с лестницы. Мы жили на шестом этаже.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā ir ļ oti ē rta un ļ oti laba, lieliska viesnī ca. Jū ra blakus, viesnī ca maza, man te ļ oti patika. Lielisks ē diens un ļ oti garš ī gs, ir no kā izvē lē ties. Daudz zivju, gaļ as un jū ras velš u. Brī niš ķ ī ga animā cija, tā du animā ciju nekur neesmu redzē jis, pat mā ksliniekus te aicina. … Tomēr ▾ Tā ir ļ oti ē rta un ļ oti laba, lieliska viesnī ca. Jū ra blakus, viesnī ca maza, man te ļ oti patika. Lielisks ē diens un ļ oti garš ī gs, ir no kā izvē lē ties. Daudz zivju, gaļ as un jū ras velš u. Brī niš ķ ī ga animā cija, tā du animā ciju nekur neesmu redzē jis, pat mā ksliniekus te aicina. Jauki numuriņ i, kas tiek regulā ri uzkopti. Ja cilvē ks nezina sveš valodu, tad animā cija var š ķ ist garlaicī ga. Gribē tos arī krievu valodā . Jauki darbinieki, kuri pat nepieņ em dzeramnaudu. Š ī bija mana otrā reize š ajā viesnī cā , un es labprā t atgrieztos vē lreiz.
аватар _642481
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar puisi. Viesnī cu mums ieteica, nolē mā m tā lā k neizvē lē ties, jo mū s ierobež oja izbraukš anas datums. Anex Tour mū s sagaidī ja, lidoja ar Azurair. Lidmaš ī na bija liela ar trim sē dekļ u rindā m. NORĒ Ķ INĀ JUMS. … Tomēr ▾ Atpū ta ar puisi. Viesnī cu mums ieteica, nolē mā m tā lā k neizvē lē ties, jo mū s ierobež oja izbraukš anas datums.

Anex Tour mū s sagaidī ja, lidoja ar Azurair. Lidmaš ī na bija liela ar trim sē dekļ u rindā m.

NORĒ Ķ INĀ JUMS. Mē s ieradā mies naktī , mē s visi sē dē jā m vestibilā . Ieraugot vestibilu satrū kā s, vienkā rš i labi saglabā jies "grezns" savdeps. Viņ i domā ja, ka tas viss ir iztē rē ts.

Mums iedeva aizpildī t veidlapas. Viņ i atnesa mitrus dvieļ us, lai noslaucī tu rokas / seju, un katrs glā zi sulas, kas ļ oti iepriecinā ja.

Uzreiz uzvilku rokassprā dzes un vedu uz istabu. Par izmitinā š anu nemaksā jā m papildus.

ISTABA. Tī rs, normā ls standarts. Bija 2 vienvietī gas gultas (vē lā k tā s pā rcē lā m). Mē beles ir nedaudz nolietotas, bet tī ras un kā rtī gas.
Viesnī ca ir veidota ar kaskā di, un lielā kā daļ a numuru ir ar skatu uz jū ru. Bijā m 3 stā vā , jū ra bija redzama.

No griestos esoš ā s spuldzes sā ka plū st ū dens, no gaisa kondicionē tā ja - kondensā ts.
Viņ i ieradā s nekavē joties un 10 minū š u laikā novē rsa problē mu.

Ū deni istabā liek pa 0.5 pudelē m uz cilvē ku, bet var ņ emt ē damzā lē vai jebkurā bā rā , ar ū dens trū kumu necietā m).

Vannas istaba ir tī ra, uz poda bija higiē niska uzlī me/papī rs. Duš a ir parasta: stikla siena un flī ž u grī da, ū dens tika izsmidzinā ts pa visu teritoriju, un mē s sā kā m rū pī gā k mazgā t).

Nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu.

Pietika ar kosmē tikas piederumiem, bez tualetes papī ra bija arī salvetes.

TERITORIJA. Nu ļ oti mazs. Pusdienas laikā iemā cī jā s. Viss atrodas kompakti, tā lu nav jā dodas.

ATRAŠ ANĀ S VIETA. Apkā rt viesnī cai nav ļ oti gleznaina. Izejot no viesnī cas un ejot pa labi, aptuveni 15 minū š u laikā var aiziet lī dz zivju tirgum, pa ceļ am sastapsiet daž ā dus veikalus, kafejnī cas, KFC, McDonalds. Un, ja jū s ejat pa kreisi, tur bū s kā mazs uzbē rums, nevis tas glī tā kais. Bet tī ri, lai iepazī tos ar apkā rtni, var staigā t.

PLUDMA.
Smilš aina ieeja lagū nā . Sā kumā sekls, tad labs dziļ ums. Jū rā var iekļ ū t arī no salas/piestā tnes, kur dziļ ums ir vē l lielā ks. Turpat blakus krastam peldē jā s zivis, redzē jā m pat krabjus. Tuvumā nebija rifu.

Pludmales dvieļ i ir lieli, labi, noslaukiet sausu)

Kad bija daudz cilvē ku, bija grū ti atrast sauļ oš anā s krē slus zem lietussarga, jo cilvē ki tos aizņ em ar dvieļ iem (pazī stams raksts, vai ne? ). Turklā t no tā cieš arī eiropieš i, iespē jams, mā cī jā s no mū sē jiem).

Bet jū s varat atrast. Vai arī jautā jiet tiem, kas rū pē jas par pludmali, viņ i atradī s jums sauļ oš anā s krē slu un atnesī s to, kur jums tas nepiecieš ams.

UZTURS. Vienkā rš i 10 no 10. Viss ir tik garš ī gi, ka gribē jā s visu izmē ģ inā t! Bija paipalas, vista, piemē ram, steiki (ar rozmarī nu, tikai mmm)), gulaš s, š avarma (tikai cepti gaļ as gabaliņ i ar dā rzeņ iem), jaka, burgeru kotletes. Zivs ir ļ oti garš ī ga, tā vienkā rš i birst mutē . Pat siers un desa bija ļ oti lī dzī gi sieram un desai (jū s saprotat).
Jū ras veltes bija: krabji, garneles, kalmā ri. Zupas ir ē damas. Cepš ana ir lieliska. Š ķ iet, ka daž i deserti pē c izskata ir lī dzī gi, bet atš ķ iras pē c garš as. Kruasā ni un beļ ģ u vafeles ir tikai top, ē d katru rī tu. Garnē jumu pietika. Es tikai vē los, lai bū tu vairā k augļ u.

Ē damistabā uz galdiem ir bukleti, kas atgā dina, ka cilvē kiem jā atstā j mazā k atkritumu. Un, starp citu, š ajā viesnī cā viss, ja pieticī gi, neviens nesavā ca lielus pā rtikas kalnus. Labā k ir paņ emt nedaudz, un tad, ja ar to nepietiek, ej un paņ em vairā k.

ALKOHOLS. Vietē jais. Viņ i gatavo slepkavu kokteiļ us. Pē c 2 izdzerš anas es sapratu, ka vairs tā nedarī š u) Lū dziet to izdarī t vieglā k)

APKALPOŠ ANA. Dzeramnaudu neviens neprasa. Viss ir atkarī gs no jums. Ē damzā lē , pie baseina, pludmalē pie jums var nā kt viesmī lis un pajautā t, ko jū s vē laties dzert. Jū s pasū tā t, viņ i to atvedī s 3 minū š u laikā.
Tī rī š ana istabā s ir diezgan laba, kaut kas nepatika, droš i pastā stiet par to apkopē jai, viss tiks salabots. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gulta pē c pieprasī juma.

Daudzi runā krieviski.

KONINGENTS. 70% vā cieš i. Es saprotu, ka tam viesnī ca ir paredzē ta. Ukraiņ u un baltkrievu ir ļ oti maz. Viesnī ca 16+. Tā pē c lielā kā daļ a cilvē ku š eit ir pensijas vecumā . Ja jū s domā jat, ka š ī ir jaunieš u viesnī ca, tad jū s maldā ties)

Bet milzī gs pluss – nav bē rnu. Jū s patieš ā m atpū š aties un neklausā ties mazu bē rnu raudā s (neapvainojieties nevienam).

INTERNETS. visā viesnī cā . Neskatoties uz pietiekamu cilvē ku skaitu, tas darbojā s labi. Sociā lie tī kli, viber zvani bez problē mā m, pat youtube varē tu kaut ko paskatī ties.

ANIMĀ CIJA. Dzī vā mū zika, miss hotel, dejas, karaoke, volejbols, vingroš ana, joga. Principā bija ko redzē t, bet mums tas nebija ī paš i sajū smā . Animatori ir labi. Iepazinā mies ar krievvalodī go animatoru Nastju.
Bū s daž i jautā jumi, varat droš i uzdot viņ ai)

Pā rskats ir liels, bet patiess. Starp citu, daž i no vietnē esoš ajiem fotoattē liem neatbilst. Pā rveidots pludmales un baseina bā rs. Bet kļ uva tikai labā k) Un parā dī jā s dž akuzi, tas nav fotoattē lā.

Es š auju zvaigznes par teritoriju, foajē (nu, neapmierinā ts, nopietni), un lielā kā daļ a cilvē ku ir 50+.

Visā pā rē jā - viss ir kā rtī bā . Atpū ta ir neaizmirstama
Вид около джакузи Джакузи Бар на пляже. Вид со спортбара Обед Местная растительность Был ещё автомат с мороженым
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Открыт в 1997 году, последняя частичная реновация прошла в 2019 году. Отель состоит из одного 7-этажного здания, 2 лифта. Отель не принимает гостей младше 16 лет. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 9 км от аэропорта Хургады, в 500 м от центра старого города.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в виде лагуны протяженностью 300 метров. Есть кораллы, лестница в открытое море.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, заказ такси, Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно, услуги консьержа, 24h room service (платно), утюг и гладильная доска (по запросу), принадлежности для приготовления кофе и чая в номере (по запросу), 2 буфет-ресторана, 4 а ля карт ресторана (3 бесплатных – 1 посещение в неделю б/п, 1 – за доплату), магазины, 6 баров, 1 конференц-зал (на 150 чел., платно), терраса для загара, у бассейна полотенца, зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно (1 полотенце в день).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, аква-аэробика, водное поло, бочче. Водные виды спорта платно: парусный спорт, каякинг, виндсерфинг, парасейлинг, гидроциклы. Морские прогулки платно.
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 383 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Corniche Road, Sheraton Street, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 (0) 65 3445080 Fax: +2 (0) 65 3445085
Tīmekļa vietne: Sunrise Holidays Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.