Sunrise Grand Select Crystal Bay 5*– Atsauksmes

56
Novērtējums 7.510
№30 viesnīcas reitingā Hurgada
7.9 Numurs
7.4 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.9 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīcā ir skaista zaļā zona, plaši stilīgi numuriņi, privāta smilšu lagūna ar ērtu ieeju. Ir TOP VIP tipa numuri ar savu privāto zonu, kas citiem tūristiem nav pieejama (daļa no pludmales un privāts bārs pludmalē). Viesnīca atklāta 1994. gadā, pēdējais remonts veikts 2019. gadā (tikai numuriņos). Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas, divām 3 stāvu ēkām un 9 un 2 stāvu villām, lifts galvenajā ēkā. Viesnīca ir piemērota cienījamai atpūtai, kā arī relaksējošai ģimenes atpūtai ar bērniem.Vairāk →
аватар shumeijko1
Iebraucu viesnī cā reģ istratū rā , maz cilvē ki runā krieviski vai ukraiņ u valodā , atnā ca puisis no bā ra un tulkoja. Lai mainī tu istabu no otrā stā va uz pirmo, prasī ja samaksā t 25 USD. Istaba duš ā bija netī ra uz grī das un melni gari mati gulē ja pa visu istabu, piecā s dienā s istaba vienreiz iztī rī ta un vienu reizi nomainī ta arī pelnu trauks, kas stā vē ja uz ielas. … Tomēr ▾ Iebraucu viesnī cā reģ istratū rā , maz cilvē ki runā krieviski vai ukraiņ u valodā , atnā ca puisis no bā ra un tulkoja. Lai mainī tu istabu no otrā stā va uz pirmo, prasī ja samaksā t 25 USD. Istaba duš ā bija netī ra uz grī das un melni gari mati gulē ja pa visu istabu, piecā s dienā s istaba vienreiz iztī rī ta un vienu reizi nomainī ta arī pelnu trauks, kas stā vē ja uz ielas. Ē diens mani vē l vairā k apbē dinā ja ļ oti mazā izvē le, zaļ umu nebija vispā r, tomā ti nebija pirmais svaigums, zupa, ko paņ ē mu, bija vispā r sabojā ta, pankū kas vispā r nebija garš ī gas, kā dreiz bija jū ras veltes, arī viss bija bezgarš ī gs, no dzē rieniem arī , bē da ir mohito tā ds, kā du vajadzē tu atrast tikai vienuviet, turku kafija ir ļ oti vienmē rī ga, un brokastī s svaigi spiesta sula, bet tā ir tā vē rta, ka nav skaidrs, kur pulverveida sula ir un kur dabisks no plusiem ir viss, visur trī s viesnī cu teritorijā lej nesaprotamus daudzkrā sainus ķ ī miskos sī rupus, ka alerģ iskiem absolū ti nav atļ auts jā un bē rni tur atpū š as, vai jū s dzertu š os atkritumus Tavi bē rni?
Vauč eri uz š o viesnī cu pat nav ī paš i lē ti, lai tos nopirktu un pabarotu un padzirdī tu bē rnus un sevi nez kā dē ļ , pē c redzē tā es savu bē rnu tur nebū tu vedusi. Apkalpoš ana restorā nā katastrofa, visi ļ oti kū tri, neko nevar jautā t, kafiju un dabī go sulu mums aizmirsa, otrreiz pasū tī ja pē c desmit minū tē m atnesa dzē rienus un vē l pē c desmit minū tē m atnesa pirmais pasū tī jums atkal ar nesaprotamu krā sainu sī rupu ka nevaru ! ! ! Man ļ oti patika ē ģ iptieš u smaidī gā un ļ oti patī kamā meitene, viņ a mums vakarā atnesa turku kafiju, puisis bā rā uz ielas pie reģ istratū ras ir ļ oti sabiedrisks, viņ š gatavoja daž us autorkokteiļ us)))) ļ oti garlaicī gi, katru vakaru mē s atstā ju ē st un maš ī nā ar mū ziku bija jautrā k, nemaz negribē jā s atgriezties viesnī cā . Viesnī cas rajons labs, kaimiņ u viesnī cā s pludmales pilnas, kamē r š ai viesnī cai ir lagū na, man patika kabī nes.
Nesaprotu, kā pē c viesnī cai ir piecas zvaigznes, ja tā visā velk trī s, ir ar ko salī dzinā t. Pirms tam biju č etrzvaigž ņ u viesnī cā , un it visā ir vairā kas reizes labā k. Vairā k Sunrise, man tas ļ oti nepatika, un par to arī maksā ju daudz un tā da nepatī kama pē cgarš a. Tie, kas raksta, ka viesnī ca ir krā š ņ a, droš i vien citur nav bijuš i lē tā ki un ar vairā kas reizes augstā ku lī meni.
аватар jyliya-gr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas kā ģ imene ar bē rnu 12 gadi. Jā piebilst, ka š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenes atpū tai, aktī vā s atpū tas cienī tā jiem, ieteiktu atrast ko citu. Ļ oti apmierinā ta ar viesnī cas atraš anā s vietu, piecpadsmit minū š u attā lumā no lidostas un tikai daž as minū tes lī dz galvenajam Hurgadas iepirkš anā s centram - Sensomolla. … Tomēr ▾ Atpū tas kā ģ imene ar bē rnu 12 gadi. Jā piebilst, ka š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenes atpū tai, aktī vā s atpū tas cienī tā jiem, ieteiktu atrast ko citu.
Ļ oti apmierinā ta ar viesnī cas atraš anā s vietu, piecpadsmit minū š u attā lumā no lidostas un tikai daž as minū tes lī dz galvenajam Hurgadas iepirkš anā s centram - Sensomolla.
Viesnī cā valda ļ oti mierī ga un mā jī ga atmosfē ra, kas ir ideā li piemē rota ģ imenes brī vdienā m. Maz cilvē ku, atpū tuš ies ļ oti ē rti. Teritorija Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a un skaista, ir skaidrs, ka tā ir rū pī gi kopta, par š o ī paš o paldies personā lam)) Apmetā s mū s gandrī z nekavē joties, luksusa numurā ar sā nu skatu uz jū ru. Istabā bija viss nepiecieš amais: mini bā rs ar ū deni un dzē rieniem, tualetes piederumi, č ī bas un halā ti, gludeklis, tē jkanna, svari! un droš i. Pati istaba ir diezgan mā jī ga, un galvenais tī ra! Mē beles nav jaunas, bet labā stā voklī.
Par pā rtiku sū dzī bu nav.
Sortiments ir diezgan daudzveidī gs, ir daudz, no kuriem izvē lē ties. Brokastī s parasti ņ ē ma omletes, konditorejas izstrā dā jumus, pā rslas, un vispā r bija ikdienas piena putras, jogurti, siers un desa (neparasti, nepatika). Pusdienā s divu veidu zupas, daž ā di piedevas, salā ti, daudzi gardumi (Ē ģ iptes nacionā lā s delikateses). Vakariņ as bija iecienī tā kā maltī te, jo izvē le bija daudz plaš ā ka, saldumu un uzkodu vairā k nekā pusdienā s un brokastī s kopā )). Viesnī cā ir arī č etri a la carte restorā ni: ē ģ iptieš u, indieš u, Vidusjū ras un jū ras veltes (tas ir maksas, var aiziet pie kaimiņ iem a la carte, bet arī par maksu, mē s negā jā m, un tā pē c staigā t visā s trī s viesnī cā s, Lieliski daž ā dī bai). Visvairā k mums patika Vidusjū ra, bija garš ī gi. Iepriekš jā piesakā s. Par personā lu sū dzī bu nav, visi diezgan pieklā jī gi un smaidī gi.
Animatori ir ļ oti dzī vespriecī gi un neuzbā zī gi, viņ i visus uzlā dē ja ar pozitī vu enerģ iju, dienas aktivitā tē m, vakara programmā m, dzī vo mū ziku.
Ļ oti patī kams pā rsteigums bija arī tas, ka Wi-Fi darbojā s visā viesnī cā , kur labā k, kur sliktā k, bet kopumā noteikumi nepirka vietē jo septī tnieku. Jā , jū s joprojā m varat apmeklē t akvaparku Garden, bē rniem tas patī k.
Jū ra / pludmale Man ļ oti patika pludmale, izvē loties viesnī cu, tas bija viens no izš ķ iroš ajiem faktoriem. Ī paš i izvē lē ts tā , lai bū tu maiga ieeja ar pakā penisku dziļ umu un vē lams lī ci. Neliels trū kums parasti ir neliels jū ras dzī vesveids, tač u to var kompensē t, dodoties jū rā ekskursijā . Š oreiz nolē mā m braukt uz Kairu, karsti bija tikai Gī zā brī vā dabā , bet esam pacietī gi, muzejs ir kā rtī bā , autobuss ar kondicionieri, viss gā ja vē l labā k kā cerē ts.
Mē s braucā m no vietē jā gida midobikham pā rbaudī tā cilvē ka (var atrast caur sociā lajiem tī kliem) un nopirkā m Elbarak eļ ļ u no viņ a par rū pnī cas cenu, kopumā visi ir apmierinā ti un ieteicami.
Rezumē jot, mums visiem ļ oti patika viesnī ca, cena attaisno, gribē tos š eit atgriezties! Jū s varat droš i ieteikt.
аватар svettik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies laika posmā no 23.04. 21. -05.03. 21, diemž ē l viesnī ca bija apbē dinā ta. Vispirms mū s iekā rtoja labajā spā rnā.1. stā vā (tā ļ oooti sen tur bija remonts), 417. kabinets. Mē beles vecas, gulta ruļ ļ os, ​ ​ vannas dvieļ i ar caurumu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies laika posmā no 23.04. 21. -05.03. 21, diemž ē l viesnī ca bija apbē dinā ta. Vispirms mū s iekā rtoja labajā spā rnā.1. stā vā (tā ļ oooti sen tur bija remonts), 417. kabinets. Mē beles vecas, gulta ruļ ļ os, ​ ​ vannas dvieļ i ar caurumu. Gā jā m ar 1.3 gadu vecu bē rnu, ļ oti uztraucos, jo gar sienu nokrita rozetes, tā s mums nebija ciet. Pē c lū gumiem 5dien mū s pā rcē la uz kreiso spā rnu, numur 111, š ajā spā rnā telpas ir jaunā kas, skaidrs, ka remonts bija nū ū ū ū ū ū biedri tā pati gulta spolē , sega nederē ja segai vā ks, vannas istabas durvis tā č ī kstē ja, ka kaimiņ i droš i vien dzirdē ja. mī nuss š im spā rnam ir tas, ka durvis ir pie baznī cas un droš i vien datumi bija tik tuvu - ka lū gš ana bija 3 naktī un no rī ta un vakarā un tika uzklausī ts, nu tiiik, it ī paš i 3 naktī )
Es nezinu, kā pē c š ai viesnī cai ir š ā ds vē rtē jums, jo man tas ir 4k
аватар Tatjana_buchackaja
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmā lieta, kas mani pā rsteidza, bija skaidrs personā la trū kums visur, sā kot no reģ istratū ras lī dz ē dinā š anas zonai, jo ī paš i brokastī s, piemē ram, ir daudz vietu, viena no tā m: maize, augļ i, saldumi atrodas pa perimetru. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, kas mani pā rsteidza, bija skaidrs personā la trū kums visur, sā kot no reģ istratū ras lī dz ē dinā š anas zonai, jo ī paš i brokastī s, piemē ram, ir daudz vietu, viena no tā m: maize, augļ i, saldumi atrodas pa perimetru. apmē ram 9 metri. Un pa visu š o perimetru tika ievietots viens cilvē ks, kā rezultā tā gaida cilvē ku pū lis, cilvē ks netiek galā , viņ am nav laika. Izlī gums ir š ausmas. Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Un reģ istratū ras darbinieks tā vietā , lai vai nu nokā rtotos, pateiktu, cik viņ am jā dod uz ķ epas, vai pateiktu, kurā konkrē tā laikā mū su istaba bū s gatava, viņ š teica: sē dies, pagaidi, drī z bū s. Rezultā tā ik pē c pusstundas viņ š teica: drī z, drī z. Nebiju gaidī jis tik š ausmī gu attieksmi no cenas kategorijas virs vidē jā s viesnī cas.

10:00 mē s neizturē jā m un prasī jā m ģ ē rbtuvi. Pie ieejas mums uz 5 minū tē m atvē ra bagā ž as skapi, un mē s aizvilkā m uz turieni savu koferi un pā rģ ē rbā mies smacī gi un tumš i.
Iedomā jieties mū su š oku, kad pie izejas no skapja mums saka, ka jū su istaba ir gatava, jū s varat doties uz turieni ...Mē s pat nezinā m, ko pieņ emt: vai nu viņ iem ir kameras skapī ))), vai personā lam vienkā rš i patī k viesus nedaudz spī dzinā t. Ž ē l, ka viesnī ca parā dī ja š ā du nepareizas pieejas modeli viesiem. Reģ istratū ras darbiniekam nekavē joties vajadzē ja dot mā jienu, ka viņ š vē las papildu. naudu par izlī gumu, vai nokā rtot uzreiz, nemocot viesus.

Tagad par ē dienu: aprī lis, brokastī s pat ne zemenes, konditorejas izstrā dā jumi garš o zem vidē jā , pat olu kultenis tiek pagatavots sauss un ar daudz sviesta. No plusiem - diezgan ē rta un plaš a telpa un animā cija. Vē l viens mī nuss, mols ir ļ oti tā lu, jā iet cauri pusei savas teritorijas un vē l puse kaimiņ u, kā di 2 km.
аватар germes_kharkov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, maz atpū tnieku, teritorija ļ oti skaista, viss kopts, dī vainu formu koki un tā da maiga zā le. Jauka un skaista lagū na ar siltu ū deni un lielisku ieeju bē rniem. Vē jainais periods tikai sā kā s novembra vidū , lagū nā ir kluss, un pludmalē ir ļ oti vē jains kaimiņ u viesnī cā s. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, maz atpū tnieku, teritorija ļ oti skaista, viss kopts, dī vainu formu koki un tā da maiga zā le. Jauka un skaista lagū na ar siltu ū deni un lielisku ieeju bē rniem. Vē jainais periods tikai sā kā s novembra vidū , lagū nā ir kluss, un pludmalē ir ļ oti vē jains kaimiņ u viesnī cā s. Ē diens daudzveidī gs, bē rnu ē dienkartē daudz visa kā . Personā ls ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs, dzeramnaudu neizspiež , bet par labu apkalpoš anu ļ oti gribas iedot dzeramnaudu. Bā rs izcils, protams ne ultra viss iekļ auts, bet bā rmeņ i cenš as pagatavot gardus alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļ us. Animā cija mē ģ ina, pateicoties Fox. Visā s pasaules valodā s katru rī tu cilvē kam izdevā s sarunā ties ar visiem atpū tniekiem, ieskicē t aptuvenu notikumu karti vairā kā m dienā m. Wi-fi visā viesnī cā ķ eras cieš i un labā ā trumā , starp citu, viesnī cas viesiem tas ir bez maksas. Kopumā tiem, kas raksta skumjas atsauksmes, iesaku doties š eit, nav acī mredzamu trū kumu.
аватар leprikon4ik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca visiem patika: teritorija liela, pludmale un jū ra super, ē diens un virtuve daudzveidī ga, visa kā pietiek, darbinieki visi ievē ro karantī nas noteikumus, visi interesē jas vai viss kā rtī bā , ir maz tū ristu, un tas ir ļ oti labi klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca visiem patika: teritorija liela, pludmale un jū ra super, ē diens un virtuve daudzveidī ga, visa kā pietiek, darbinieki visi ievē ro karantī nas noteikumus, visi interesē jas vai viss kā rtī bā , ir maz tū ristu, un tas ir ļ oti labi klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Milzī gs pluss š ai viesnī cai ir FOX animators, tik forš u, draudzī gu un pozitī vu animatoru nebiju satikusi (ps: kurš tuvā kajā laikā bū s š ajā viesnī cā , nododiet viņ am sveicienus no Koļ as un Jū lijas no Kijevas, viņ š sapratī s ), kopumā viss ir super , iesaku!
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + 2010.  gadā pagā ja Sunrise-Sentido vadī bā. + Plaš as istabas. + Ziemā apsildā ms baseins. "-": – Daž i operatori š o viesnī cu pozicionē kā VIP – manuprā t, viesnī ca ir solī ds piecinieks, bet ne vairā k. Video apskats - https://www. … Tomēr ▾ "+":
+ 2010.  gadā pagā ja Sunrise-Sentido vadī bā.
+ Plaš as istabas.
+ Ziemā apsildā ms baseins.

"-":
– Daž i operatori š o viesnī cu pozicionē kā VIP – manuprā t, viesnī ca ir solī ds piecinieks, bet ne vairā k.

Video apskats - https://www. youtube. com/watch? v=eM71yN770Mc&t=6s
аватар natalin83
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ties otro reizi. Tā kā man bija jā pā rģ ē rbjas no briesmī gā s Albatross Citadeles viesnī cas. Bija briesmī ga apkalpoš ana, ē diens un jū ra. Š eit bija tikai debesis. 1) Visas istabas ir forš as. Peldmē teļ i, š ampū ni, bā rs pilns. … Tomēr ▾ Atpū ties otro reizi. Tā kā man bija jā pā rģ ē rbjas no briesmī gā s Albatross Citadeles viesnī cas. Bija briesmī ga apkalpoš ana, ē diens un jū ra.
Š eit bija tikai debesis.
1) Visas istabas ir forš as. Peldmē teļ i, š ampū ni, bā rs pilns.
2) Pā rtikas klase. Visi instrumenti tika iepakoti vakuumā . Viņ i uzlika. Attā lums. Visur dezinfekcijas lī dzekļ i.
3) jū ra ir pā rsteidzoš a. Ieejas klase.
4) Nav cilvē ku!! ! ! Mē s, krievi, bijā m vieni. Pā ris ukraiņ i un arā bi.
5) Vienmē r jautā ja, vai vadī tā ji ir vē rsuš ies pie mums, kā mums tas patī k vai nē
Tas bija forš i. ES iesaku! ! !
В море никого.  Класс
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies vē lu vakarā , mū su istaba bija gatava, nebija jā gaida un viss bija ā tri. Numurs ir labs, tā pat kā viesnī ca kopumā . Protams, bija arī nepilnī bas, piemē ram, santehnikas tecē š ana, bet tas viss ā tri tika novē rsts. … Tomēr ▾ Ieradā mies vē lu vakarā , mū su istaba bija gatava, nebija jā gaida un viss bija ā tri. Numurs ir labs, tā pat kā viesnī ca kopumā . Protams, bija arī nepilnī bas, piemē ram, santehnikas tecē š ana, bet tas viss ā tri tika novē rsts. Š ī ir pirmā lī nija ar labu smilš ainu ieeju lagū nā , kur nav ī paš u zivju un koraļ ļ u. Bet tie, kas vē las apskatī t zivis un koraļ ļ us - š ī nav ī stā vieta. Š ī ir vairā k vieta bē rniem. Teritorija ir ļ oti liela. Nav animā cijas, es biju vienkā rš i pā rsteigts. Vajadzē ja relaksē još u atpū tu, viss izdevā s. Internets bija visur un bez maksas, ļ oti labi Ē ģ iptei. Runā jot par pā rtiku, jū s nepaliksit izsalkuš i. Izvē lē ties bija daudz, bet augļ u praktiski nebija. Ē diens var bū t vē l labā ks, ja 10 ballu skalā , tad par uzturu - 6. ņ ē mu svē tku kulminā cijā , kad bija sadā rdzinā jums, tad nav tā s naudas vē rts. Bet ir vē rts braukt uz š ejieni, tā s ir relaksē još as brī vdienas.
аватар kingtut
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i atpū tā s kā pā ris. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un sliktas nesastapā m. Vestibilā nonā cā m agri, bet ar reģ istrē š anos pā rā k nepievilka, pusstundas laikā kaut kur sakā rtoja un iedeva istabiņ u. … Tomēr ▾ Viņ i atpū tā s kā pā ris. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un sliktas nesastapā m. Vestibilā nonā cā m agri, bet ar reģ istrē š anos pā rā k nepievilka, pusstundas laikā kaut kur sakā rtoja un iedeva istabiņ u. Pati istaba nebija jauna, bet diezgan dzī vojama, par uzlaboto prasī ja piemaksā t, bet mē s to neizdarī jā m, kopumā viss mums derē ja. Pludmale atrodas netā lu, atrodas it kā mazā lagū nā , tā pē c nebija vē ja, ū dens nav ļ oti silts, bet var peldē ties, jū ra ir tī ra un zivis ir, vispā r lidoja priekš š ī . Mums patika teritorija, viss tī rs un sakopts, var izstaigā t kaimiņ u viesnī cas, ir silti baseini, daudz zaļ o zonu, liels rotaļ u laukums, ī sumā nav slikti. Ē diens arī ir lī dz atzī mei. Vienmē r ir bijusi izvē le. Kad kaut kas beidzas, tie ā tri papildinā s. Ir daudz daž ā du ē dienu no gaļ as un putnu gaļ as, zivis ir garš ī gas, man ļ oti garš oja vakara deserti, š eit vienkā rš i nav iespē jams palikt izsalcis. Animā cija nedarbojas labi. Mē s pastā vī gi skrē jā m volejbolu un spē lē jā m spē les baseinā . Vakaros tiek rī kotas daž ā das izklaides programmas gan paš u, gan pieaicinā tu mā kslinieku izpildī jumā . . Atpū tnieku kontingents galvenokā rt bija rietumeiropieš i, mū su nebija daudz, daž i krievi, ukraiņ i un kazahi. Tā pē c noteikti iesaku viesnī cu atpū tai, personā ls š eit nav slikts, domā ju, ka pē c kā da laika vē l varam š eit atgriezties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums zaborlux
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

У отеля красивая зеленая территория, просторные стильные номера, собственная песчаная лагуна с удобным входом. Есть TOP VIP типы номеров с собственной частной территорией, на которую не имеют доступ остальные туристы (часть пляжа и частный бар на пляже). Отель был открыт в 1994 году, последняя реновация прошла в 2019 году (только в номерах). Состоит из главного 2-этажного здания, двух 3-этажных зданий и 9-и 2-этажных вилл, лифт в главном здании. Отель подходит для респектабельного отдыха, а также спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 15 км от аэропорта г. Хургада, в 19 км от центра г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 452 метра в виде лагуны с песчаным входом в море (лагуна до глубины 10 метров). На пляже есть отдельная зона с шатрами за дополнительную плату. Гости проживающие в номерах категории Royal Suite, Crystal Suite, Private Pool Suite, Private Jacuzzi Suite могут пользоваться шатрами бесплатно. Пляжные полотенца — 1 полотенце в день бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, вызов такси (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service: 24 часа (платно), магазины, интернет-кафе (платно), 2 конференц-зала (платно), Wi-Fi на всей территории отеля и в номерах — бесплатно, обмен валют (банкомат), в отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными возможностями (по запросу, бесплатно), автобус до центра города (по запросу, от отеля Sunrise Mamlouk): платно.

Главный бассейн с подогревом в зимний период (1750 кв.м., глубина от 120 до 160 см);

Бассейн только для взрослых без подогрева в зимний период (800 кв.м., глубина от 120 до 180 см);

Джакузи на открытом воздухе без подогрева в зимний период (60 кв.м., глубина 80 см).

У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы — бесплатно, полотенца: (1 полотенце в день): бесплатно.

Рестораны и бары:

Главный ресторан Rainbow рассчитан на 450 гостей (07:00-10:30, 13:00-15:00, 19:00-22:00);

Средиземноморский A la Carte ресторан Panorama рассчитан на 85 гостей (19:00-22:00);

Индийский A la Carte ресторан Manohar рассчитан на 84 гостя (19:00-22:00);

Греческий A la Carte ресторан Poseidon рассчитан на 170 гостей (12:00-17:00, 19:00-22:00 );

A la Carte ресторан Roots рассчитан на 20 гостей (13:00-15:00, 19:00-22:00, диетическое, вегитарианское питание, продукты без глютена и лактозы);

Рыбный A la Carte ресторан Felucca рассчитан на 60 гостей (19:00-22:00, за дополнительную плату);

Лобби бар Pyramid (24 часа);

Illusion pub (23:00-02:00);

Бар Cocktail (18:00-00:00);

Спорт бар Сhampion`s (12:00-00:00);

Восточное кафе Alf Lela (12:00-00:00 за дополнительную плату);

Бар SUNRISE у бассейна (10:00-18:00);

Бар на пляже в ресторане Poseidon (10:00-18:00);

Бар Oasis на пляже (10:00-18:00, только для гостей 16+);

Royal club lounge (10:00-18:00, только для гостей Royal Club).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период (140 кв.м., глубина 60 см), отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева), детский клуб Kids Planet для детей от 3 до 12 лет (часы работы 10:00-12:30 и 15:00-16:30, русскоговорящий персонал), детская дискотека с 20:00-20:30, детская анимация, детский буфет в ресторане (суп, курица или мясо, салат, сыр, овощи, картошка, макароны, рис, сладости, фрукты), детских колясок нет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта, оборудование и освещение (бесплатно), 1 футбольное поле 5х5 (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), бильярд для гостей 12+ (бесплатно), пробное погружие с аквалангом в лагуне (бесплатно), живая музыка, дартс (бесплатно), дайвинг центр в соседнем отеле SUNRISE Garden Вeach (платно), верховая езда на лошадях в соседнем отеле SUNRISE Garden Вeach (платно), кайтсерфинг в соседнем отеле SUNRISE Garden Вeach (платно), оздоровительный центр для гостей 16+ (предоставляется ваучер со скидкой на процедуры, сауна -бесплатно), салон красоты для гостей 16+ (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 364 номера.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (безалкогольные напитки по приезду — пополнение каждые 4 дня, минеральная вода — одна маленькая бутылка на человека, ежедневное пополнение), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Ванная комната с душевой кабиной (некоторые номера с ванной), шампунь, мыло и гель для душа (бесплатно), халаты и тапочки (бесплатно), фен (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service: 24 часа (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Km 19 Village Road, P.O. Box 20, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 346 0020
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.