Jauka viesnīca, ļoti tīra, garšīgi ēdieni, skaista atrašanās vieta

Rakstīts: 2 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 19 — 29 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū ta ar draugiem. Mū s ievietoja otrajā ē kā , no numuriem paveras skaists skats uz lagū nu. Pati viesnī ca tagad sastā v no trim viesnī cā m: El Palacio, Palma de Mirret un pā ri Mirret ielai, jū s varat izmantot visu teritoriju. Katrā viesnī cā ir ū dens slidkalniņ i, un Mirret, kas atrodas pā ri ielai, ir ū dens atrakciju parks. Pati viesnī ca ir unikā la ar to, ka to no trim pusē m ieskauj jū ra. Ir vairā kas pludmales katrai gaumei. Lagū na centrā ir kaut kas neticams. Iebraukš anai tajā ir vairā kas iespē jas: maiga ieeja ar smilš ainu dibenu un pa sā nu kā pnē m uzreiz lī dz dziļ umam.
Man ļ oti patika visu trī s viesnī cu dizains, ē kas ar skaistiem ornamentiem un strū klakas divos vestibilos. Teritorija ir ļ oti zaļ a un tī ra, visur zaļ umi un ziedi. Darbinieki pastā vī gi nodarbojas ar dā rzkopī bu un uzkopš anu.
Man arī patika viss par ē dienu, ī paš i smalkmaizī tes un austrumu stū rī tis galvenajā restorā nā . Katru dienu brokastī s bija vairā ku veidu olas, pankū kas, sieri, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, desiņ as un daž ā di gatavoti dā rzeņ i. Pusdienā s un vakariņ ā s tika cepta zivs un grilē ta gaļ a, papildus tam bija arī gaļ as un zivju ē dienu sautē jumi, vairā ki piedevas, no kuriem izvē lē ties, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi un deserti. Starp pusdienā m un vakariņ ā m uzkodu stū rī š os bija burgeri, hotdogi un kartupeļ i, kā arī saldē jums.

Papildus galvenajiem restorā niem ir vē l pieci a la carte, visi apmeklē ja atpū tas laikā , man ļ oti patika itā ļ u un ķ ī nieš u valoda.
Bā ri darbojas visā visu trī s viesnī cu teritorijā , kas varē ja neapmierinā t.
Animā cija ir aktī va, bet nav uzmā cī ga. Katru dienu daž ā das spē les un izklaides pludmalē , vakara izrā des ar viesaktieriem ļ oti patika.
Pē cpusdienā kamielis Makss tika atvests uz El Palacio pludmali, ar viņ u var braukt un fotografē ties.
Man ļ oti patika spa, biju turku pirtī un sejas kopš anā .
No pē dē jā s dienas mī nusiem, ī rē jot istabu, tiek nogrieztas rokassprā dzes un nevar izmantot stieņ us. Ja jums ir vē ls lidojums, jums tiks izsniegti kuponi pusdienā m un vakariņ ā m. Tas mums bija liels un ā rkā rtī gi nepatī kams pā rsteigums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu