Neatgriezīšos un citiem neiesaku.

Rakstīts: 26 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 13 — 21 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 13. lī dz 21. jū nijam. Sā ksim secī bā . Mē s ieradā mies ap 8:30. Rokassprā dzes tika uzdā vinā tas ā tri. 10 USD palī dzē ja ā tri atrisinā t problē mu ar izlī gumu. Mums pieš ķ ī ra divas blakus istabas 1244 un 1246. Laba atraš anā s vieta, lielisks skats uz lagū nu un jū ru, diezgan tā lu no trokš ņ ainā s vakara ballī tes. Neaizmirstiet, ka š ajā jautā jumā palī dzē ja 10 dolā ri. Istabas Ē ģ iptei visparastā kā s, diezgan nobruž ā tas, bet viss darbojā s. Ar to š ī s viesnī cas pozitī vie aspekti man beidzā s.
Man bija ī paš i nepatī kama pē cgarš a no ē dinā š anas š ajā viesnī cā . Trakas rindas visam, vietu nepietiek. Turklā t vienmē r bija rindas, gā ja agri un vē lā k un pa vidu, bet rindas bija vienmē r. Katra ē dienreize ilga 1 stundu, 45 minū tes rindā un 15 minū tes. ē st. Trī s stundas dienā ē st! ! ! Vai man ir vē l kas jā dara atvaļ inā jumā ? Paš piepildā mo dzē rienu tirdzniecī bas automā tu nav. Ē damzā lē pat rinda pē c kolas, jo visu vajag ubagot no bā rmeņ iem. Š ie skā bie š efpavā ri vienmē r iegriež as muļ ķ ī , kad prasā t kaut ko gaļ ī gu vai vairā k vai mazā k garš ī gu. Lai gan viņ u arā bi, kas š eit atpū š as, ir sakrauti uz š ķ ī vjiem, kas no tiem izkrī t. Ē dienu kvalitā tes un daudzveidī bas ziņ ā arī sū dī gi. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir gandrī z pilna, viss ir ļ oti slikti, nabadzī gi. Bija citā s viesnī cā s, tur ar 30 procentu noslodzi izdevā s saglabā t sortimentu un daž ā dī bu. Kopumā ē diena kvalitā tei un ī paš i procesa organizā cijai varu likt trī s ar milzī gu mī nusu.
Ir tikai viens baseins, kas pastā vī gi ir pā rpildī ts ar bē rniem un arā biem.

Vienī gā š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir skaistā jū ras lagū na. Viņ a neļ ā va sabojā t svē tkus.
Rezumē jot, varu teikt, ka kopumā viesnī cu neiesaku, jo stā vē t rindā s pē c ļ oti viduvē ja ē diena devas trī s stundas dienā ir par daudz un es neesmu gatava tā dā m emocijā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu