medusmēnesis un jubileja!

Rakstīts: 25 marta 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 24 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Cienī jamie tū risti...diennakts laiks jums ir dā rgs. Pirms 10 gadiem mē s pavadī jā m savu medusmē nesi Ē ģ iptē , un kopš tā laika mē s katru gadu svinam savu jubileju Ē ģ iptē , pirmkā rt, vē lē jā mies jums pastā stī t, ka mē s rakstī jā m š o atsauksmi kā parasti, lai palī dzē tu jums izvē lē ties. jo mē s apmeklē jam Ē ģ ipti katru gadu gadā . . pirms ceļ ojuma parasti Lasī jā m daudz daž ā das atsauksmes, bet tomē r bijā m uz š o viesnī cu un nenož ē lojā m. . š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota atpū tai vē jainā sezonā , kas ilgst divus mē neš us, patiesī bā visu Ē ģ iptes pavasari , viesnī ca š ajā laikā ir ideā la, jo sauļ ojoties un peldoties var paslē pties no vē ja.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet viss atrodas ļ oti ē rti
vairums numuru ar skatu uz jū ru. ī stenī bā istabas labas, varbū t mē beles nav jaunas, bet viss ir labā stā voklī un strā dā ja kā nā kas. istabā bija 2 gultas, mums bija platas (2 skapji, fē ns, TV ar krievu valodu kanā li, naktsgaldiņ i, ledusskapis, un tualetē bija daudz santehniķ u utt. . ) ī si sakot, viss nepiecieš amais istabā ir un darbojas labi. Visas istabiņ as praktiski vienā das, bijā m ar draugiem viņ u istabā s un viss ir tā ds pats standarta numurs kā visi pā rē jie. Un no visā m istabā m paveras skats uz jū ru vai lagū nu ar jū ru. Lai gan labā k ir ņ emt lietu kreisajā pusē (ja skatā s uz jū ru), jo. š o saulaino pusi. Kalpones tā s tī ra katru dienu. Un mē s viņ iem par to atstā jā m dolā ru, viņ i mums spē lē ja gulbjus un krokodilus un pievienoja dā vanā sirsniņ as un rozes, viņ i vienmē r ielika ū deni.

Ē diens daudzveidī gs, milzī gs daudzums dā rzeņ u, vienmē r ir zivis un gaļ a, augļ i. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Ē diens ir pilnī gi normā ls, ī paš i izsalkuš iem var ē st un dzert nepā rtraukti visas dienas garumā . Ja tavas brokastis sastā v no 10 ē dieniem, tad arī tos vari atrast š ajā pā rpilnī bā . augļ i bija melones, dateles, apelsī ni, banā ni. granā tā boli un eksotiski bija klā t mū su svē tkos.
Dzē rieni bā rā . Sulas ir pulverveida, kafija no Nescafe automā ta garš o normā li, bet š ķ ī st. Ir Nesquik ar un bez piena. Tē ja tikai melnā Lipton.
Alkohols. Alus izcils. Vī na š ausmas. Stiprais alkohols ir murgs (protams, ir cilvē ki, kas to dzer tī ru un sā kot no 10.00 no rī ta, tā pē c es te neesmu padomnieks). Pā ris reizes iedzē rā m ruma kolu un dž ina spritu - pacieš ami.
Bā rmeņ i gatavo krā sainus kokteiļ us ar sī rupiem - ļ oti saldus un negarš ī gus.
Animā cija super) jautri kolē ģ i! Bē rnu animā cija un bē rnu klubiņ š : uz vietas bē rniem ir š ū poles un slidkalniņ i, bē rnu klubiņ š strā dā pa stundā m, parasti kā ds no animatoriem vai nu spē lē galda spē les ar bē rniem vai apglezno seju, pā ris reizes gā ja kopā ar bē rnu. , paš ā bē rnistabā ir pā ris š ū puļ krē sli, 2 lielas maš ī nas, slidkalniņ š , galdi, krē sli, multenes nepā rtraukti rā da, manam bē rnam bija ar ko spē lē ties, lielā ki bē rni gā ja galvenokā rt uz sejas apgleznoš anu. , bē rnu diskotē ka, pē c parasti kā das izrā des vai koncerta, puiš i Animatori cenš as. Animā cija kopumā , salī dzinot ar iepriekš ē jo viesnī cu, kurā biju, ir laba, pa dienu vienmē r ir kā das aktivitā tes: vingroš ana, vē derdejas nodarbī ba, volejbols un daudzas citas, ž ē l, ka nevarē jā m visā piedalī ties))
Kopumā mums viss patika un domā ju, ka pē c gada atkal bū sim š ajā viesnī cā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu