Mūsu ilgi gaidītais atvaļinājums

Rakstīts: 28 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 10 — 17 jūlijā 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Bija ģ imene ar bē rnu 9 gadus vecs, 7 naktis ekskursijā . Viesnī ca ilgi nebija izvē lē ta, svarī ga bija ū dens slidkalniņ u klā tbū tne un vieta, lai bū tu kur pastaigā ties. Ir karantī nas pasā kumi, temperatū ra ir izmē rī ta, dezinfekcijas lī dzekļ i stā v, sadales laikā ir minimā ls kontakts ar pā rtiku. Viesnī ca ir tī ra un sakopta. Pilsē tā arī , veikalā vai kafejnī cā - maska, ekskursijā s mē ra arī temperatū ru, viss tī rs un kā rtī gs.
Istaba patika, viss darbojas, uzkopš ana kvalitatī va.
Akvaparks darbojā s, bē rns bija sajū smā par kuģ i bē rnu zonā . Baseini ir tī ri, un vienmē r dež urē glā bē ji. Kopumā ir daudz baseinu, cauri teritorijai tek laiska upe. Teritorija ir ļ oti skaista.

Ē dienu izvē le ir lieliska. Visa kā pietika, gaļ a (liellopu gaļ a) ​ ​ bija vienkā rš i super, pirmie ē dieni arī “gā ja”, pabarojot bē rnu vispā r bez problē mā m. Daudz dzē rienu, bez alkohola.
Lai gan viesnī ca ir otrā lī nija, ir patī kami aiziet lī dz jū rai pa skaisto mā sas viesnī cas teritoriju, ne vairā k kā.10 minū tes ļ oti lē ni. Var braukt augš ā , bet mē s vienmē r gā jā m kā jā m. Pludmale, kā jau pilsē tas viesnī cai diezgan pieklā jī ga izmē ra, labas smiltis un ieeja jū rā , man patika. Var arī peldē t ar maskā m, ir koraļ ļ i ar zivī m, neesam profesionā ļ i, mums pietika ar skaistumu. Ū dens ir silts no jū ras bijī bā .
Kas par atpū tu. Izgā jā m uz pilsē tu, netā lu ir Carrefour lielveikals, mango sezona ir sā kusies...mmm...par cenā m: mango 15-20 mā rciņ as / kg atkarī bā no š ķ irnes un izmē ra, arbū zi 5 mā rciņ as / kg, zā ģ is vī ģ es, aizmirsu cenu, ā boli 18 mā rciņ as . Dolā ra kurss ir gandrī z 16 mā rciņ as.
Promenā des zona ir lieliska, vakarā vislabā k ir pastaigā ties pirms gulē tieš anas, nav karsts. Ē ģ iptieš iem pietrū ka tū ristu, visi ir ļ oti sirsnī gi priecī gi, un mē s esam tik priecī gi par iespē ju atpū sties, peldē ties visbrī niš ķ ī gā kajā jū rā un baudī t gatavus mango))). Labi atpū tieties un lai neviens vī russ mū s neuzvar. Paldies viesnī cai un valstij kopumā par viesmī lī bu. Mums jau tevis pietrū kst.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu