Sphinx Aqua Park Beach Resort 5*– Atsauksmes

185
Novērtējums 6.410
№72 viesnīcas reitingā Hurgada
6.4 Numurs
5.9 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.9 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tajā pašā teritorijā, un tai ir kopīga infrastruktūra ar King Tut Aqua Park Beach Resort 4 *. Atvērts 2009. gadā. Renovēts 2017. gadā, sastāv no 6 stāvu ēku kompleksa. Viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Klepacsveta
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un atpū tas nebija. . . Mē s bijā m 7 cilvē ku grupa (5 pieauguš ie un 2 bē rni). Pirms brauciena lasī ju negatī vas atsauksmes par viesnī cu, par viņ u krā pš anos ar dvieļ iem, bet kā jau mē s visi domā jam "ar mums tā nenotiks", jo esam draudzī gi un nepretenciozi klienti. … Tomēr ▾ Un atpū tas nebija. . .
Mē s bijā m 7 cilvē ku grupa (5 pieauguš ie un 2 bē rni).
Pirms brauciena lasī ju negatī vas atsauksmes par viesnī cu, par viņ u krā pš anos ar dvieļ iem, bet kā jau mē s visi domā jam "ar mums tā nenotiks", jo esam draudzī gi un nepretenciozi klienti. Bet tie tur bija.
Izvē le krita uz š o viesnī cu trī s kritē riju dē ļ , pē c kuriem izvē lē jā mies – neliela platī ba, akvaparka klā tbū tne un maiga ieeja jū rā . Tas viss bija noliktavā .
Tā nu ap pulksten 17 ieradā mies viesnī cā . Viņ i mū s ā tri un bez papildu maksas iekā rtoja divā s istabā s. Ģ imenes numurs 3+2 (1505) un 2 (2002). Viss ir pieklā jī gi, lai gan kapeikas gabals neatbilda maksā tajai (maksā ja istabu ar skatu uz jū ru), bet tika nodroš inā ts ar skatu uz baseinu pirmajā stā vā . Ģ imenes istabā bija viena liela gulta un divi dī vā ni. Kad bija laiks iet gulē t, kļ uva skaidrs, ka jums nebū s gulē t, jo dī vā ns ir vienkā rš i nogā zts dē ļ i bez matrač a. Iegriezā mies reģ istratū rā un apmē ram pē c pusotras stundas mums atnesa matrač us. Uzreiz reģ istrē joties pamanī jā m, ka mums ir 2 pludmales dvieļ i un 2 vannas dvieļ u komplekti, par to informē jā m arī apkopē ju un viņ š atnesa vē l vienu vannas dvieļ u komplektu, apgalvojot, ka tī ru vē l nav. Mē s neesam izvē lī gi cilvē ki, un vienmē r no mā jā m ņ emam lī dzi savus dvieļ us.
3 dienas viss bija labi, izbaudī jā m jū ru, skaistu skatu no balkona, devā mies uz Paradī zes salu. Katru dienu kalponei atstā jā m vai nu dolā ru, vai eiro, viņ š mums spē lē ja cilvē ciņ us, ziloņ us, gulbjus. Ceturtajā dienā viņ š atnesa treš o pludmales dvieli un paziņ oja, ka mums vajadzē tu č etrus. Mē s vē l trī s dienas veltī gi mē ģ inā jā m viņ am paskaidrot, ka mums ir tikai trī s, uz ko š is bars nekaunī gi pasmaidī ja un jautā ja, ko viņ š par to saņ ems (tas ir, viņ š bezkaunī gi izspieda vairā k naudas). Turklā t viņ š bez ceremonijā m ieradā s istabā un lū dza dē lu samainī t viņ am desmit dolā rus par 1 dolā ru par vienu banknoti. Protams, bijā m apmulsuš i, bet tomē r atvē rā m seifu un nomainī jā m. Pē c 10 minū tē m atnā ca š is krā pnieks un teica, ka banka nepieņ em tos 10 dolā rus, ko mē s viņ am iedevā m (tas ir, viņ š jau bija bankā ). Š eit mē s neiekritā m viņ a viltī bā s un nosū tī jā m viņ u mā jā s (visticamā k, viņ š gribē ja mums iemaksā t viltotus 10 USD).
Uzreiz devā mies uz reģ istratū ru un gribē jā m sū dzē ties, bet krieviski runā još ā s viesnī cas darbinieces Oļ esjas nebija, vē lā k ienā ca vē lreiz, bet arī viņ as nebija. Viņ ai droš i vien bija brī va diena. Nā kamajā dienā mē s kaut kā atslā binā jā mies un nolē mā m nesū dzē ties un neskandalizē t, bet pavadī t atlikuš o uzturē š anā s laiku viesnī cā , baudot atpū tu. Viņ i piekā ra pie durvī m zī mi “Netraucē t” un devā s uz pludmali. Bet mū su dedzī gā apkopē ja tomē r iegā ja istabā , iztī rī ja to, pagrieza figū riņ u un paņ ē ma dolā ru, ko nebijā m noslē puš i. Izbraukš anas priekš vakarā.26. 11.2021, iespē jams, mainī jā s maiņ a un pie mū su istabas pieklauvē ja cita istabene un piedā vā ja nomainī t pludmales dvieļ us, mē s atteicā mies, jo 3 no rī ta bija jā iziet no viesnī cas. Tad viņ š teica, lai nodod viņ am visus pludmales dvieļ us un apsolī ja, ka nekā du problē mu nebū s.
Izrakstoties reģ istratū rā , bijā m patī kami pā rsteigti par sauso brokastu nodroš inā š anu, uzreiz iedeva aizpildī t anketu, kurā likā m labas un teicamas atzī mes. Un tas sā kā s uzreiz. . .
Lai atrastos istabā , nav dvieļ u un nevis trī s, bet pieci un par katru jā maksā.10 dolā ri. Mē s bijā m apstulbuš i. Pē c tiesvedī bas izrā dī jā s, ka galu galā ar vienu dvieli nepietika un mē s viņ iem esam parā dā.10 dolā rus.
Man vē l bija jā maksā.10 dolā ri, jo autobuss uz lidostu jau gaidī ja un no iepriekš ē jā m atsauksmē m jau zinā ju, ka patiesī bu nevar sasniegt.
Tā viņ i no mums uztaisī ja zagļ us un, uz nervu sabrukuma robež as, mē s devā mies uz lidostu.
Ž ē l, jo viesnī ca joprojā m ir diezgan laba. Un ne visi puiš i ir tā di nelieš i. Viņ i strā dā apzinī gi. Bā rmenis Hamdi, animatori - meitene Olesja un divi puiš i, kuru vā rdus, diemž ē l, neatcerē jos, un puiš i ē damistabā no rī ta lī dz vē lam vakaram un bez dzeramnaudas, un jū ra ir tik brī niš ķ ī ga, bet atpū tas nebija. . .
Cienī jamais Tamera kungs! Jū s patieš ā m novē rtē jat viesnī cas reputā ciju. Tikt galā ar tiem sasodī tajiem dvieļ iem vienreiz un uz visiem laikiem un sodī t tos, kas ļ aunprā tī gi izmanto jū su uzticī bu. Domā ju, ka nebū s grū ti tos aprē ķ inā t pē c dzī vesvietas datumiem un cipariem.
Protams, saistī bā ar š iem pasā kumiem viesnī cas nevienam neieteikš u.
Tas ir nepieņ emami un ir jā soda. Es neatceros mū su kalpones vā rdu, manuprā t, Mahmeds.
Pirmo reizi rakstu atsauksmi.
аватар _565936
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies 5 cilvē ku ģ imenē (2 bē rni), ē diens š ausmī gs, izvē les nav, gaļ as ē dienus pasniedz paš i, kā pelē m, jā prasa vē l, kamē r jau met š ķ ī vī . Bā rmenis ir jauns, visi pieklā jī gi, vecā ki (tā pat kā vadī tā ji) boor. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 5 cilvē ku ģ imenē (2 bē rni), ē diens š ausmī gs, izvē les nav, gaļ as ē dienus pasniedz paš i, kā pelē m, jā prasa vē l, kamē r jau met š ķ ī vī . Bā rmenis ir jauns, visi pieklā jī gi, vecā ki (tā pat kā vadī tā ji) boor. Izbraucot pie mums nepā rbaudī ja istabu, bet pē c tam atgriezā s no autobusa, jo izrā dī jā s, ka trū kst divi dvieļ i (mazi un lieli), es tos personī gi atnesu no istabas reģ istratū rā (divi mazi un divi liela), istabiņ ā dzī voja 2 cilvē ki, bū diņ š reģ istratū rā uzreiz izlikā s, ka nesaprot krieviski, un prasī ja vē l vienu komplektu, beigā s, lai autobusu nepaturē tu, iedeva 15 dolā rus, es arī gribē ju iespļ aut sejā ! Š ajā viesnī cā nav ne pē das, kur strā dā ! Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem super! Puiš i un Diā na man dod 100%, it ī paš i, kad viņ i taisa uguns š ovu!
аватар _388592
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, jū ra, pludmale, istabas, baseins, ē dinā š ana - š efpavā riem, viesmī ļ iem - paldies par garš ī go ē dienu, ī paš s paldies ANIMā toriem - darbs ir visaugstā kajā lī menī , neatkarī gi no vecuma , visiem patika tavi vingrinā jumi, ū dens aerobika, dejas, vakara koncerti . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, jū ra, pludmale, istabas, baseins, ē dinā š ana - š efpavā riem, viesmī ļ iem - paldies par garš ī go ē dienu, ī paš s paldies ANIMā toriem - darbs ir visaugstā kajā lī menī , neatkarī gi no vecuma , visiem patika tavi vingrinā jumi, ū dens aerobika, dejas, vakara koncerti . . lieliski biedri Mahmuds, Diā na, "Maugļ i"...pā rē jais bija brī niš ķ ī gi. . .
Un tagad par mī nusiem: DĀ RGA viesnī cas AMINISTĀ RIJA, pievē rsiet uzmanī bu uzkopš anas kvalitā tei - bez "van dolā ra" numuriņ i netiek iztī rī ti, un izejot (ī paš i naktī vai agri no rī ta) nododat slē dzeni. jū su istabas karte reģ istratū rā , dež urants pā rbauda istabu bez jū su klā tbū tnes . . un tad "viņ i tev zvana" - viena dvieļ a neesamī ba, es samaksā ju 5 USD (sejas dvielis), mans brā ļ adē ls - 10 USD (vannas istaba)...nav pierā dī jumu, ka viņ i tevi sita, kad tu visu aizvē ri, nedarbojas. Lidmaš ī nas autobuss apstā jas, cilvē ki nervozē , neko nevar pierā dī t un liek maksā t (autobuss negaidī s). Jums jau ir kļ uvusi par "tradī ciju" pelnī t naudu uz dvieļ iem. . . jū s vienkā rš i esat viesnī cas negods - IEKĀ RTOJIET ISTABU viesnī cas viesa klā tbū tnē .
Bet kopumā viesnī ca ir laba, nenož ē losiet.
аватар kpomaz123
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, ir sekla pludmale un maza piestā tne no kuras var izlē kt - uzreiz 8 metru dziļ umā ) Animatori un bā rmeņ i (alkoholu gan nelietoju) ir forš i puiš i) Ja atnā kat pozitī vā noskaņ ojumā pavadī s visu laiku) Ja meklē mī nusus - atradī si) Man nebija pietiekami daudz diskotē kas (bet tā di ir animatoru ienā kumi, lai vestu tū ristus apmeklē t diskotē kas), bija baseina ballī te, kas man arī patika retro diskotē ka. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ir sekla pludmale un maza piestā tne no kuras var izlē kt - uzreiz 8 metru dziļ umā ) Animatori un bā rmeņ i (alkoholu gan nelietoju) ir forš i puiš i) Ja atnā kat pozitī vā noskaņ ojumā pavadī s visu laiku) Ja meklē mī nusus - atradī si) Man nebija pietiekami daudz diskotē kas (bet tā di ir animatoru ienā kumi, lai vestu tū ristus apmeklē t diskotē kas), bija baseina ballī te, kas man arī patika retro diskotē ka. Visu pā rē jo š armu izbeidza pē dē jā dienā zaudē tais dvieļ u skaits kā jā m un pludmalei. Visa diena pagā ja uz to, kas aizstā vē s viņ u nevainī bu! Par kā jā m viņ i atgriezā s pē c 3 aicinā jumiem pie apkopē jas, bezgalī gi pie vadī tā jiem un pludmales viena: , , samaksā jiet 10 USD, vai jums manis ž ē l? , , Viņ i mani nosauca par zagli vai kā ? ! Tad: , , Pieš ķ irsim atlaidi, , Par ko man jā maksā ? Jo apkopē ja paņ ē ma dvieļ us? ! Es uzstā ju uz komisiju, 2 menedž eri aizgā ja uz istabu, visu apskatī ja, man pat bija 1 papildu vannas dvielis! Viņ i teica, ka es neko neesmu parā dā . Lai gan izrakstī š anā s laikā atkal tika uzdots jautā jums: “Vai ir kaut kas? ” Dvieļ us pē rc uz viesnī cas rē ķ ina, nevis uz tū ristu rē ķ ina! Tur visi ir sazvē restī bā ! Apkopē ja nekad neieradā s! Iesaku visu nofilmē t video, kad reģ istrē jaties un aizbraucot - viņ i var izdomā t ko citu! Tad viņ i brī nā s, kā pē c sliktas atsauksmes!
Мелкий пляж для деток) Пляж и маленький пирс, мое каждое утро) Поскольку кофе с 10, то делала в номере сама) Можно посетить ресторан 1 раз( у меня было 2 раза) Курица с соусом- пальчики оближешь, а мясо было жесткое и островатое. Постоянно была анимация: танец живота, караоке и т.д. 2 ресторанах: на 2 этаже на ресепшн и на пляже- больше кушали на пляже. Территория ухожена, но идёт ремонт Кингтут- от строительного шума никуда не деться) Рядом море) Аквапарк ни о чем: 2 горки норм, а 2 закрученые- совсем с них съехать нельзя(
аватар Anasttya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Augustā atpū tā mies ar draugiem, izvē lē jā mies budž eta variantu, bet rezultā ts pā rsniedza visas mū su cerī bas. Lai gan viesnī ca ir budž eta klases, tā ir ļ oti kompakta, ar tī ru un sakoptu teritoriju. Ierodoties uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, tač u istaba mums nepatika un reģ istratū ras puiš i ā tri sarosī jā s un deva iespē ju izvē lē ties labā ko variantu, par ko viņ iem ī paš s paldies. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies ar draugiem, izvē lē jā mies budž eta variantu, bet rezultā ts pā rsniedza visas mū su cerī bas. Lai gan viesnī ca ir budž eta klases, tā ir ļ oti kompakta, ar tī ru un sakoptu teritoriju.
Ierodoties uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, tač u istaba mums nepatika un reģ istratū ras puiš i ā tri sarosī jā s un deva iespē ju izvē lē ties labā ko variantu, par ko viņ iem ī paš s paldies. Viesnī ca, protams, ir nedaudz veca, bet numuriņ i ir diezgan pieklā jī gi, tī ri un sakopti.
Viesnī cas pludmale vairā k piemē rota pieauguš o paaudzei, bē rniem ieeja jū rā nav ī paš i ē rta. Bet, tā kā Sfinksai un King Tut ir kopī ga teritorija, vecā ki ar bē rniem var atpū sties King Tut pludmalē , kur bū s labā k
Viesnī cas animā cija uzlā dē ja skatī tā jus pilnī bā , labi, puiš i!
Viesnī cas atraš anā s vieta pilsē tas centrā ļ auj pavadī t vakaru pilsē tā , ko arī izdarī jā m.
Vienī gais viesnī cas mī nuss ir sliktais internets, var teikt, ka tā nebija vispā r, bet mē s lidostā nopirkā m karti, tā pē c š ī mums nebija problē ma.
Ē diens nebija daudzveidī gs, bet mums pietika, visi ē dieni bija ļ oti garš ī gi. Kopumā mū su svē tki bija 100% izdevuš ies. Paldies viesnī cai Sphinx par viesmī lī bu.
аватар info_life
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca, viss ir kā rtī bā . Daudz labā k nekā Minamark, kas bija agrā k. Es principā neesmu izvē lī gs. Biju ar draugiem, bez bē rniem, bija jautri. Foto kā pielikums. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, viss ir kā rtī bā . Daudz labā k nekā Minamark, kas bija agrā k. Es principā neesmu izvē lī gs. Biju ar draugiem, bez bē rniem, bija jautri. Foto kā pielikums.
аватар glushkotat8
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir budž eta 5-ka, to var redzē t uzreiz pē c cenas, tā pē c nevajag glaimot, lai nā kotnē nenā ktu vilties. Š o viesnī cu izvē lē jā mies zinot, ko sagaidī t, tā pē c izdevā s atpū sties, nebojā jā m ne sev, ne citiem garastā vokli, kopumā vasarā izbaudī jā m ilgi gaidī to atvaļ inā jumu, bē got no sava pelē kā , drē gnā , drū mā laika. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir budž eta 5-ka, to var redzē t uzreiz pē c cenas, tā pē c nevajag glaimot, lai nā kotnē nenā ktu vilties. Š o viesnī cu izvē lē jā mies zinot, ko sagaidī t, tā pē c izdevā s atpū sties, nebojā jā m ne sev, ne citiem garastā vokli, kopumā vasarā izbaudī jā m ilgi gaidī to atvaļ inā jumu, bē got no sava pelē kā , drē gnā , drū mā laika. .
Bijā m 2 pā ri, negaidī ja reģ istrē š anos, maza summa - atslē gas rokā s, numuriņ i vienā stā vā , ļ oti lī dzī gi. Sā nu skats uz jū ru. Istaba ir "nogurusi", bet ne kritiska, viss darbojas un viss nepiecieš amais ikdienai ir. Ikdienas uzkopš ana, dvieļ i, ū dens, vannas kosmē tika, tē ja/kafija. Tē jkanna, seifs. Daž reiz sirdis izgatavotas no dvieļ iem un oriģ inā lā gultas dizaina. Par istabu un uzkopš anu komentā ru nav.
Teritorija dalī ta ar kaimiņ u 4. King Tut, saimnieks viens, lietojums visiem kopī gs, cik saprotu, cenas atš ķ irī ba ir tikai dē ļ numuriņ iem, Sfinksā tā s ir pieklā jī gā kas un skats no plkst. logi ir labā ki. 5 nav vairā k privilē ģ iju pā r 4. Tā tad, teritorija ir skaista, ar ē ģ iptieš u tē mu dizainā : sfinksas, faraoni, mitoloģ iskie tē li figū rā s un attē los. Ir labas fotografē š anas vietas. Ir pieejami sporta laukumi, bē rnu izklaides (rotaļ u laukums un minizoo), ū dens slidkalniņ i (akvaparks ir pā rā k skaļ š ), divas pludmales: smilš aina ar gludu ieeju un Sfinksa uzreiz ar dziļ umu tiem, kas prot peldē t. Ir rifs, zivju ir daudz, maskas noderē s, un pat lai varē tu skatī ties, tā s piepeld ļ oti tuvu. Tur bija daudz sauļ oš anā s krē slu, daudz bezmaksas. Mainiet pludmales dvieļ us istabā .
Uzturs. Kopumā viss ir ļ oti labi. Gaidī jā m sliktā ko, izvē le ir, viss, ko izmē ģ inā jā m, bija garš ī gi, daudz ko neizmē ģ inā jā m, bet izsalkuš i noteikti nebijā m. Bufete, bet pavā ri lej, nav pazī stami, bet š ajā situā cijā tas ir piemē rots. Pē c pieraksta jū s varat apmeklē t ķ ī nieš u restorā nu, parasti varat doties. Pludmalē ir bā rs, kurā varat arī ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti, ja nevē laties pā rģ ē rbties no pludmales drē bē m, lai dotos uz galveno restorā nu.
Ir animā cija, ir vingroš ana, ū dens aerobika, daž as dejas, volejbols, vakara izklaides, mū zika. Forš s kamielis pludmalē , ar kuru varat braukt un nofotografē ties. Viņ i piedā vā masā ž as un ekskursijas pludmalē , diezgan uzmā cī gi. Ekskursijas pludmalē nepasū tī jā m, vē rsā mies pie uzticamiem puiš iem no vietē jā s aģ entū ras. Esam apmierinā ti ar visu, gan attieksmi, gan servisu, gan cenu. Viesnī ca atrodas vecpilsē tas rajonā , bet tur nav nekā ī paš a, ko redzē t, vienu reizi var pastaigā ties, bet blakus ir iepirkš anā s centrs, un tur ir tik daudz daž ā du veikalu ar suvenī riem un augļ iem. Nav jē gas doties uz Senzo Mall, labā k doties uz zivju tirgu)
Viesnī cu ieteikš u kā budž eta variantu, galvenais pareiza attieksme. Labs personā ls, cope, viesnī cas saimnieks pastā vī gi uz vietas, viesu apkalpoš ana strā dā , atsaucī ga. Normā la viesnī ca par saprā tī gu cenu.
аватар svet.shrestha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar vī ru no 2020. gada 12. augusta lī dz 19. augustam, 1007. kab. Ieradā mies vē lu vakarā un mū s sagaidī ja "skumjas". Viesnī ca nav piecu vai pat č etru zvaigž ņ u. Uzņ emš ana. Darbinieks raustī jies nosū ta visu rindu gaidī t ar norē ķ inu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru no 2020. gada 12. augusta lī dz 19. augustam, 1007. kab. Ieradā mies vē lu vakarā un mū s sagaidī ja "skumjas". Viesnī ca nav piecu vai pat č etru zvaigž ņ u.
Uzņ emš ana. Darbinieks raustī jies nosū ta visu rindu gaidī t ar norē ķ inu. LABI. Mē s viņ u nevilkā m vē l vairā k, tikai palū dzā m uzvilkt rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s. Nenož ē lojā m : ), ka beidzot nepavilkā m reģ istratū ru. Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz baseinu un jū ru. Bet. . . Š ie "bet" dzenā s uz katra soļ a, centā mies "nogalinā t" ar plusiņ iem, cik varē jā m, bet ne vienmē r tas izdevā s : (
ISTABA: miris, it ī paš i vannas istaba, ar š ķ eltā m flī zē m un paš reizē jo salauztu duš u. Ū dens salonā nenotecē ja un nesastinga nevis tā pē c, ka caurules bū tu aizsē rē juš as, bet gan tā pē c, ka pannā nebija slī puma. Katru dienu tī rī š anai tika nodroš inā ta pudele ū dens. Nokavē ju tī rī š anu - palaidu garā m ū deni. Prasī ja - nedod, vismaz nomirst no slā pē m: ( Bet : ) Plus istabas: lielas, plaš as, brī niš ķ ī gs skats, platas gultas (ir divas, pā rvedā m kopā , lai nemainī tu istabu ), ē rts plakanā ekrā na televizors. Tī rī š ana ir laba.
RESTORĀ NS: nav ī paš i liels un ja nenā ci uz sā kumu, tad vietu vairs nav. Mē s tikai pusdienojā m. Brokastis un vakariņ as ieturē jā m bā rā pie jū ras. Ē diens nav daudzveidī gs un nav bagā tī gs. Bet : ) Ļ oti garš ī gi, liels paldies š efpavā ram par gaļ u un zivī m, kas vienkā rš i kū st mutē un par desertiem.
DZĒ RIENI: ū deni nav kur "dabū t". Iekā rtā s apelsī nu atš ķ aidī ja katru otro reizi. Kafija ir briesmī ga. Restorā na bā rā atradā m kafijas automā tu un izglā bā mies ar kapuč ī no un latte. Alus ir tik š ausmī gs, ka neticē ju, ka tas ir "tas", laikam super atš ķ aidī ts un raudzē ts apelsī ns; Vietē jie bā rmeņ i par kokteili neko nav dzirdē juš i. Uz pirksta ieber stipro spirtu plastmasas glā zī tē un “iedod”, norā dot uz tuvā ko automā tu, lai paš i atš ķ aida ar kolu vai spritu. Nav plusu : (
Ū DENSPARKS: bez paklā jiņ iem, viens slidkalniņ š tā ds lē ns un neslī doš s. . . bet vispā r trakā kais ir tie pā rdabiskie dubļ i. Pē das "dunkst" š ķ idrumā (nepā rspī lē ju! " Otrajā reizē nepiespiedu sevi tur iet. Plus? Vienkā rš i ir slidkalniņ i. Ir jau labi.
JŪ RA: Katru reizi, kad iegā ju jū rā un mē ģ inā ju izkļ ū t, domā ju, ka š ī s ir manas pē dē jā s dzī ves minū tes. No vienas puses ir smilš aina pludmale un maiga ieeja, bet dibens ir "slidens", jo sā kas rifs, un no otras puses, mols lielu pakā pienu un akmeņ u veidā , ass, lai tas nav iespē jams tiem uzkā pt, nesavainojot. Skrē ja un nopirka akvakurpes. Kļ uva nedaudz vieglā k, bet nebija, pie kā ķ erties. Uztaisi vismaz kaut ko lī dzī gu pakā pieniem un kā pnē m! "Cietuš ie" ik pa brī dim ienā ca restorā nā ar sasitumiem un sasitumiem. Pluss: pati jū ra! Caurspī dī gi, ar viļ ņ iem, izgā ja no istabas, 20-30 metri un tu esi bezdibenī . Miljons zivju! Dzenā s tev starp kā jā m kā kaimiņ u kaķ i : ) Uz rifa miljoniem ež u un gurķ u un zivju, tā da sajū ta, ka peldies akvā rijā : ) Atgriež as te dē ļ jū ras; )
Izklaides programma bija slikta, nebija animatoru. Reiz redzē ju ū dens aerobiku. Vakarā ir karaoke, bet tas ir diezgan ī slaicī gs koronavī rusa dē ļ , tā pē c nevajag mani par to lamā t, gubernator.
Bet tas, kas liek jums nevē lē ties š eit atgriezties, ir
PĒ DĒ JĀ DIENA: vakarā mū s brī dinā ja, ka izrakstī š anā s ir pirms 12.11-30 bijā m reģ istratū rā un...nebiju gaidī jusi tā du nodevī bu! Mū su rokassprā dzes ir nogrieztas. Priekš kam, kā pē c? Bet kā ar pusdienā m? Pē c ž ē loš anā s, ka iereģ istrē jā mies viesnī cā vē lu vakarā , paē dā m "vē lā s vakariņ as" un vismaz mums bija paredzē ts pusdienot, mums uz mazas papī ra lapas tika uzrakstī ts "pusdienu kartupeļ i" un "atļ ā va paē dam. Paldies Dievam, ka ar personā lu atpū tas laikā "iepazinā mies"(tas arī ir viens no plusiem, atsaucī gs personā ls)un pē c pusdienā m "cienā jā mies" ar kapuč ī no un latte. Bet tad ejot uz reģ istratū rā sapratu, ja bū š u bez rokassprā dzes, tad man nebū s pat malka ū dens "No naivuma" viņ a pastiepa roku pie aparā ta ar "ū deni", pastiepa roku pē c glā zes...un dzirdē ja no bā rmeņ a, ka visi dzē rieni ir apmaksā ti un kola maksā.4$. ko? ! Tu jau esi bez rokassprā dzes un neviens tevi neapkalpos!
Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Albatrosā . Viņ i aizgā ja ar rokassprā dzē m rokā s. Neviens tos negrieza. Kamē r gaidī jā m vakara transfē ru, "pabarojā mies" ar uzkodā m: shawarma un pankū kā m, latte un kapuč ī no. Un, kad viņ i iekā pa autobusā , viņ i no letes paņ ē ma divas pudeles atdzesē ta ū dens. Sajū tas no pā rē jiem bija pasakainas. Š ogad viņ i atgā dinā ja par ē dienu krā š ņ umu, tī rī bu, "gardajiem" kokteiļ iem bā ros, daudzajā m ū dens pudelē m ik uz soļ a un smē jā s:
Ja SFINKSĀ ir piecas zvaigznes, tad ALBATROS ir astoņ as? ! : )
аватар _345946
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Personā ls ir pretī gs, š ķ iet, ka viss ir samaksā ts, lai slē gtu viesnī cu. Pati viesnī ca nav slikta, ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs, katra diena sā kā s ar lamā š anos reģ istratū rā . Seifs nekad nav izgatavots, uz grī das nosviestie dvieļ i ir rū pī gi uzkarinā ti un netiek mainī ti, š ampū ns, ziepes un ū dens ir jā izber. … Tomēr ▾ Personā ls ir pretī gs, š ķ iet, ka viss ir samaksā ts, lai slē gtu viesnī cu. Pati viesnī ca nav slikta, ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs, katra diena sā kā s ar lamā š anos reģ istratū rā . Seifs nekad nav izgatavots, uz grī das nosviestie dvieļ i ir rū pī gi uzkarinā ti un netiek mainī ti, š ampū ns, ziepes un ū dens ir jā izber. Par tī rī š anu klusē ju, samierinā jos. Viesnī cu solī ja uz pusi noslogotī bu, beigu beigā s sabā za lī dz galam, pludmales dvieļ u nepietiek tiem, kas pagulē ja nedaudz ilgā k. Viesnī ca ir grū ti trī s velk!
аватар Sonyoliakovalova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patika viss. Telpas ir tī ras, tikai tur, kur vannas istabai nepiecieš ams remonts. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Pludmale ir tī ra, laba ieeja jū rā ir maiga, un uz kā pnē m ir otra ieeja koraļ ļ os. Jū ra ir skaista, ir koraļ ļ i. … Tomēr ▾ Mums patika viss.
Telpas ir tī ras, tikai tur, kur vannas istabai nepiecieš ams remonts.
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs.
Pludmale ir tī ra, laba ieeja jū rā ir maiga, un uz kā pnē m ir otra ieeja koraļ ļ os.
Jū ra ir skaista, ir koraļ ļ i.
Parādīt vairāk »


iemiesojums viviennelaufer69
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Oleh_Holoborodko
Paldies.
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums zanna69
Dīvaini, ka 4*. ēdiens kā 5*, lai gan saprotu, ka nedod Dievs 4-. Man vissvarīgākais ir būt klusam. Un protams tīrs un skats pa logu vairāk vai mazāk pieklājīgs. Pastāsti man, kas zina. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums xenax
Es gribu doties februārī. Es joprojām lemju par viesnīcu. Vai tur ir apsildāms baseins, vai šajā vietā pūš vējš, vai viņi ir atvēruši savu reģistratūru. Un tad es lasu atsauksmes un šaubos ...
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums LAYSY
Varbūt viņš vēl nav sevi pierādījis?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель находится на одной территории и имеет общую инфраструктуру с King Tut Aqua Park Beach Resort 4*. Открыт в 2009 году. В 2017 проведена реновация, состоит из комплекса 6-этажных корпусов. Отель подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 7 км от аэропорта г. Хургада, в 5 км от г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный пляж-платформа. Туристы могут пользоваться пляжем отеля King Tut Resort. Рекомендуется специальная обувь. Длина — 120 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, заказ такси, room service: платно, Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно, 3 ресторана, 4 бара, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн без подогрева, 4 водные горки, мини-зоопарк, мини-диско, детская анимация, мини-клуб принимает детей от 4 до 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные горки: 8 (4 взрослых, 4 детских, с подогревом), дартс бесплатно, караоке, дискотека бесплатно — напитки платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, катамаран платно, бочче бесплатно, настольный футбол бесплатно, кайтсерфинг платно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 234 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Al Wafaa District, Red Sea, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +2 065 355 4405
Tīmekļa vietne: Sphinx Aqua Park Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.