Vidēja viesnīca, bet kopumā laba uzturēšanās

Rakstīts: 4 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 22 decembris 2018 — 2 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Tikko atgriezos ar sievu no Hurgadas. Viesnī ca Sphinx ir vairā k vai mazā k samaksā tā s cenas vē rta. Š ķ iet, ka ē dienam pietiks. Tas varē tu bū t daudzveidī gā ks, bet mē s tam nepievē rš am ī paš u uzmanī bu. Hurgadā jū s varat viegli iegā dā ties un uzcept jū ras veltes tirgū vai iegriezties dā rzeņ u tirgū vecpilsē tā , piestā t pie Sheraton vai vienkā rš i pastaigā ties un iegā dā ties visu, kas atrodas ap viesnī cu. Koraļ ļ u ir mazā k nekā Š armā , bet zivju daudz - ir arī jū ras č ū ska, vā rdu sakot, ir ko redzē t. Smiltis pludmalē ir pieblī vē tas, ieeja jū rā ar akmeņ iem apakš ā nav ī paš i ē rta. Kreisajā pusē ir pontons, no kura var lē kt vai izmantot kā pnes. Bet mū s vairā k interesē ceļ ojumi, tā pē c nesū dzamies.
Š oreiz nolē mā m aizbraukt uz Kairu, apskatī t piramī das un paralē li apmeklē t Aleksandriju. Atradā m viesnī cai vistuvā ko tū risma aģ entū ru Chiba vai Mido Chiba (bet nez kā pē c vietne saucas sphinx-tour. com : ) ) - tikai 100m viesnī cas kreisajā pusē . Brauciens bija lielisks. Vakarā Kairā tikā m izmitinā ti kuģ ī -viesnī cā ar vakariņ ā m un izklaides programmu, istabiņ a ar skatu uz Nī lu, pat negaidī ju. No rī ta individuā lā gida pavadī bā ar auto devā mies uz Aleksandriju - vienkā rš i super! Turklā t viņ i pē c tam pasū tī ja viņ iem vairā k nirš anas, pē c tam menedž eris Mido piedā vā ja mums bezmaksas ekskursiju pa Hurgadu. Es ī sti negribē ju iet, bet dī vainā kā rtā bija interesanti - nebraucā m iepirkties, bet uz interesantā m vietā m, kopumā man ļ oti patika.
Kopumā pā rē jais izrā dī jā s bagā ts, iespaidu ir daudz. Visi pieci punkti.

Jā , gandrī z aizmirsu. Uzturoties viesnī cā , man bija dzimš anas diena. Uzdā vinā ja kū ku : ) , dejoja man priekš ā un dziedā ja dziesmu. Tas bija jauki.
Ziemassvē tkos (katoļ u, 24. dec. ) un Jaunajā gadā darbinieki lieliski pastrā dā ja, bija svaigas zivis, krabji, lasis, jū ras zutis. Un dekors bija visaugstā kajā lī menī .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu