Lieliska izvēle

Rakstīts: 11 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 28 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Lieliska uzturē š anā s lieliskā viesnī cā . Ē ģ iptē pirmo reizi ceļ ojumu aģ entū rā , uzklausot mū su cerī bas no pā rē jiem, viņ i ieteica vienu no š ī tī kla viesnī cā m. Atkā rtoti pā rlasot atsauksmes, mē s izvē lē jā mies Mamluk un nekad to nenož ē lojā m. Tikko iemī lē jā mies š ajā viesnī cā un Ē ģ iptē , mū su 7 naktis paskrē ja kā viena diena, ar to nepietika, daudz ko neredzē jā m un neizmē ģ inā jā m, š ķ iet, ka nesen atgriezā mies, bet jau gribas atgriezties ))). Tā tad bū tī bā .
Reģ istrē š anā s bija operatī va, bez nastas, saņ ē mā m rokassprā dzes un voila...istabā . Istaba normā la, trū kumus nemeklē ja, pietiek ar to, ka viss bija kā rtī bā , karstais ū dens vienmē r, uzkopš ana ir laba katru dienu, ar dvieļ u maiņ u, ū dens papildinā š anu utt.
Teritorija. Skaistums. Daudz zaļ umu, viss zied, smarž ī gi, tī ri, apgriezti, kopti. Var izmantot blakus esoš o Dā rza zonu, viņ u teritorijā ir akvaparks, bet mū s tas ī paš i neinteresē , kā arī animā cija. Puiš i ir patī kami, sabiedriski, ja vē laties - piedalieties, nē - viņ i nelī p. 10 min. staigā t pa lielu iepirkš anā s centru Senzo Mall, jū s varat taupī t par fiksē tā m cenā m. Cenas š ķ ita zemā kas nekā pie mums (salī dzinā jumā ar Waikiki). Tur iegā dā ti mā jas saldumi un nelieli suvenī ri.

Jū ras pludmale. Arī viss kā rtī bā , vietas pietiek, smilš ains krasts ar maigu ieeju, gludi lī dz dziļ umam, dibens labs, apavi nav vajadzī gi. Ir daž as zivis, bet tas nav tas, ko mē s devā mies, es gribē ju peldē t pie dzī viem koraļ ļ iem un mans sapnis ir nirt ar akvalangu. Un tas viss bija! Prieks, jū ra ir neticama, kā di koraļ ļ i, zivis! ! ! Un nirš ana! ! ! Viss gā ja lieliski, super, ne mazums biedē još i, paldies instruktoriem, gidiem, visiem puiš iem, kas bija kopā ar mums tajā dienā .
Nu, ē diens. Tas ir atseviš ķ s jautā jums))) Viss ir tik garš ī gi un skaisti, daudzveidī ba, kvalitā te, laba ā tra apkalpoš ana. Cepš anas un grila ē dienkarte ir super! ! ! Augļ u sulas, smū tijus, tikai pietiekami. Pat zupas ir garš ī gas, lai gan pirmie ē dieni, izņ emot mā jā s, es reti kur ē du))) Mē s bijā m apmierinā ti ar ē dienu. Ir arī uzkodas)) Mē s daudz peldē jā mies, staigā jā m, par laimi mē s neņ ē mā m lī dzi papildu kilogramus, lai gan bija bailes)).
Wi-Fi uztver gandrī z visu teritoriju. Nā kamreiz gribam doties uz Ē ģ ipti mango sezonā ))), plā nojam vē lreiz apmeklē t mameluku, mums ļ oti patika! Paldies darbiniekiem par labo apkalpoš anu, uzmanī bu un pozitī vo!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu