Hotelux Marina Beach 4*– Atsauksmes

212
Novērtējums 6.110
№79 viesnīcas reitingā Hurgada
6.6 Numurs
6.5 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Vecrīgas centra, jūras krastā. Pēdējā restaurācija bija 2019. gadā. Viesnīca piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Varnov
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tiek reklamē ta kā.4 zvaigznes. Patiesī bā velk uz visiem pieciem. Bija š eit ar meiteni. Atpū ta bija lieliska. Skaists numurs, "viss iekļ auts", peldbaseini, jū ra, izklaides, ekskursijas, diskotē kas un š ovprogrammas, 5 dienas romantikas, un tas ir gandrī z par velti. … Tomēr ▾ Viesnī ca tiek reklamē ta kā.4 zvaigznes. Patiesī bā velk uz visiem pieciem. Bija š eit ar meiteni. Atpū ta bija lieliska. Skaists numurs, "viss iekļ auts", peldbaseini, jū ra, izklaides, ekskursijas, diskotē kas un š ovprogrammas, 5 dienas romantikas, un tas ir gandrī z par velti. Tagad gandrī z nav tū ristu, ne pī ķ a un koronavī rusa. Bet tomē r ir atpū tnieki. Personā ls runā arī krieviski, kas ir ļ oti ē rti. Ar pā rē jo no vā rda vispā r nebija problē mu. Ē diens š eit ir garš ī gs. Bija interesanti uzzinā t daudz jauna par š o brī niš ķ ī go valsti.
аватар ndnmari
Tū risma operators Biblioglobus un š ī viesnī ca tagad ir mū su melnajā sarakstā . Izvelciet ilgi gaidī to atvaļ inā jumu! ( - Viesnī cā NAV karstā ū dens. Pē c jū ras un baseina pat noskaloties nav iespē jams! Telpā ir ļ oti auksts, jo gaisa kondicionieri ir iestatī ti tikai dzesē š anai. … Tomēr ▾ Tū risma operators Biblioglobus un š ī viesnī ca tagad ir mū su melnajā sarakstā . Izvelciet ilgi gaidī to atvaļ inā jumu! (
- Viesnī cā NAV karstā ū dens. Pē c jū ras un baseina pat noskaloties nav iespē jams! Telpā ir ļ oti auksts, jo gaisa kondicionieri ir iestatī ti tikai dzesē š anai. Vienreiz mū ž ā dzī voju š ā dā "viesnī cā ", tā lajā.90. gados kā dā dieva pamestā pilsē tiņ ā aiz Urā liem komandē jumā . Un tad no reģ istratū ras uz manu istabu atnesa tē jkannu ar verdoš u ū deni, glā zi, cukuru un kausu, lai es varē tu izmazgā t matus. Kā viesnī ca var darboties bez karstā ū dens ziemā .
- dvieļ us 10 reizes prasī jā m reģ istratū rā , atnesa tikai otrajā dienā . Respektī vi, dvieļ u nebija vispā r, nu, lidmaš ī nā paķ ē ru lina salveti no mā jā m.
- Fē ns nav pieejams visos numuros. Ja nepaveicas - tas tā , nepratiniet. Tā pat ne visos numuros ir tē jkanna, glā zes, seifs un ū dens. Tas nav atkarī gs no kategorijas, kuru maksā jā t. Š ķ iet, ka viņ i vadā s pē c jū su maksā tspē jas: jū s varat izspiest no jums vē l 5-10 dolā rus par jau apmaksā tā m ē rtī bā m vai nē .
- segas vietā istabā segas. Tievs. Nereā ls aukstums naktī . Viņ i nedod otru segu - es jautā ju, viņ i atteicā s.
- Nav telpas uzkopš anas. Arī dvieļ u un veļ as maiņ a. Viss, ko viņ i dara, ir griezt gulbjus par dolā ru. Galdi un naktsgaldiņ i ir netī ri, vanna un izlietne ir tū ristu paaudž u dzī vī bai svarī gā s aktivitā tes pē das.
Sasodī tais Biblioglobuss tur nolī ga tā dus ceļ vež us, ka nebija iespē jams atrisinā t nevienu problē mu. Viņ i visi meloja. Reģ istratū ra, gidi, nesē ji, apkopē jas, viesnī cu taksisti. Lī dz nedē ļ as beigā m es gribē ju vienkā rš i pasē dē t pie jū ras. Bet viesnī ca nez kā pē c ielaiž nereā li daudz fotogrā fu utt. , kas velk ik pē c piecā m minū tē m, piedā vā jot savus pakalpojumus. Varbū t kā dam patī k. Bet personī gi es devos atpū sties, nevis risinā t nemitī gi raduš ā s problē mas ar ū deni, dvieļ iem, fē nu, seifu, fotogrā fiem, maksas dzē rienu tirgotā jiem, melī giem administratoriem utt.
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m. Puiš i, kas pielika zvaigznes - vai jums nav kauna? . . Kā pē c neviens nepieminē ja karstā ū dens trū kumu? Manuprā t, ir negodī gi par tā dā m lietā m klusē t.
аватар romius1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m š ajā viesnī cā oktobrī ar mazo un atkal ar visu ģ imeni devā mies novembra beigā s, ja vajag visu ideā li, tad tevis te nav, bet izmaiņ as ir pat pē c diviem mē neš iem, mainī jusies vadī ba un ē dienu daudzveidī … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā oktobrī ar mazo un atkal ar visu ģ imeni devā mies novembra beigā s, ja vajag visu ideā li, tad tevis te nav, bet izmaiņ as ir pat pē c diviem mē neš iem, mainī jusies vadī ba un ē dienu daudzveidī ba ir kļ uvusi lielā ka! Iedeva istabiņ u tieš i jū ras krastā par 4 š okolā dē m, viesnī ca veca, teritorija priecē , viss tuvu un kompakts, ir smilš aina pludmale un rifs, ja viss smuki garš o, brauciet uz Albatros el haš iš u tajā paš ā Hurgada, jū s to nenož ē losit, ja jums ir divas reizes mazā k, tad š eit)
аватар iveretelnikova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es biju ļ oti pā rsteigts, ka pusdienā s un vakariņ ā s vispā r nav alkohola un pat tē ja un kafija, viss ir tikai bā rā , un tas ir tā lu no restorā na, ir daudz saldumu, un nav karstas tē jas vispā r mē s bijā m pirmie, kas ar to saskā rā s. … Tomēr ▾ Es biju ļ oti pā rsteigts, ka pusdienā s un vakariņ ā s vispā r nav alkohola un pat tē ja un kafija, viss ir tikai bā rā , un tas ir tā lu no restorā na, ir daudz saldumu, un nav karstas tē jas vispā r mē s bijā m pirmie, kas ar to saskā rā s. Viss iekļ auts. Alu lej 100 g krū zē s un tad pusi putas. Salvetes tiek izklā tas uz galda pa vienai. Tikai jū ra ir laba, mē s š eit vairs nenā ksim un nevienam neieteiksim.
аватар __j.Malygina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī atpū tā mies. Vietē jo atpū tnieku bija daudz, sā kumā mež onī gi kaitinā ja, tad pieradā s) ļ oti laba sakopta teritorija, tī ra, zaļ a. Pludmale ir pilnī gs prieks, ir smiltis, ir rifs, zivis, stintes, ež i, skaistums ir neparasts. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies. Vietē jo atpū tnieku bija daudz, sā kumā mež onī gi kaitinā ja, tad pieradā s) ļ oti laba sakopta teritorija, tī ra, zaļ a. Pludmale ir pilnī gs prieks, ir smiltis, ir rifs, zivis, stintes, ež i, skaistums ir neparasts. Istaba bija lieliska, tač u reģ istrē joties uzreiz iedevā m 10 USD, un mums bija laba istabiņ a ar skatu uz jū ru.
Ē diens: daudz, bet vienmuļ i un specifiski, lē cas, pupiņ as, dā rzeņ i, vā rī ti, tvaicē ti, cepti, vā rī ti, vispā r visā s formā s. Bet...Mē s nekad neesam bijuš i izsalkuš i, vienmē r ir kas piemē rots, bet otrajā nedē ļ ā , protams, es jau gribē ju cū kgaļ as kotletes)
Kopumā viesnī ca man derē ja, bet ne turku 4ka, bet š ī ir Ē ģ ipte un tas visu izsaka, putekļ i, tā pē c esam tuksnesī , kur no tā tikt prom. Grī das ir slikti mazgā tas, nu kurš gan liek staigā t basā m kā jā m. Adekvā tam cilvē kam viesnī ca ir piemē rota, tiem, kam jā dod halā ti - noteikti nē .
аватар ya.le12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja gribi sabojā t atvaļ inā jumu, tad esi š eit, sā kot no reģ istratū ras, darbinieki melo, istabas pretī gas, remonta nav, neticiet, viesnī ca darbojas, gids guļ uz katra soļ a (Ahmeds) no san international jeb pē c mū su bibliotē kas globusa maldā s ar ekskursijā m, naudu neatdod, istabā s tek krā ni, vanna aizsē rē jusi, 1720. … Tomēr ▾ Ja gribi sabojā t atvaļ inā jumu, tad esi š eit, sā kot no reģ istratū ras, darbinieki melo, istabas pretī gas, remonta nav, neticiet, viesnī ca darbojas, gids guļ uz katra soļ a (Ahmeds) no san international jeb pē c mū su bibliotē kas globusa maldā s ar ekskursijā m, naudu neatdod, istabā s tek krā ni, vanna aizsē rē jusi, 1720. kab. , uz problē mā m nereaģ ē , vienī gais forš ais ir jū ra un pludmale, pā rē jais ir GUARD. Tā das viesnī cas vajag slē gt, nevis atvē rt, vadī ba uz apmeklē tā ju sū dzī bā m acī mredzot vispā r nereaģ ē , pilnī gs ignorē jums. Daudzi vietē jie, kas ir priekš ā visiem, pā rē jie ir otrš ķ irī gi. Viesnī ca iekš ā kā pē c kara, labā kajā gadī jumā.3*, ja pamē ģ ini, bet viņ iem vienalga.
Ē diens nav slikts, bet vienmuļ š , animā cijas nav vispā r, vakarā ieslē dz mū ziku un sē ž un klausā s. Viena kolonna visai viesnī cai, viņ i to velk uz priekš u un atpakaļ , tad uz pludmali, tad uz baseinu. Cirks un viss. Par alu un citiem dzē rieniem klusē ju, tur viss ir slikti. Pludmalē vecā kais Hasans, cieniet viņ u, vienmē r visiem palī dzē s un ieteiks, daudziem vē ders sā p 2-3 dienas, krā j loperamī du, ar mums aizveda uz slimnī cu pē c pilinā mā , bija caureja, vē ders sā pē ja. Un tas nav viens gadī jums no sarunā m viesnī cā , es nezinu, kā pē c, acī mredzot, ne viss tur ir tik labi, paturiet prā tā . Vieta laba, bet acī mredzot viesnī cas administrā ciju atpū tnieki neinteresē , kauns. Mē s š eit vairs nenā ksim.
Территория отеля
аватар olyakolomiets23
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā pavasarī ! Iebraukš ana jū rā laba, ē diens arī nav slikts, bet te arī beidzas viesnī cas plusi! Viesnī ca ir paredzē ta vecā kiem vā cieš iem! Proti, viesnī ca tieš ā … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā pavasarī !
Iebraukš ana jū rā laba, ē diens arī nav slikts, bet te arī beidzas viesnī cas plusi!
Viesnī ca ir paredzē ta vecā kiem vā cieš iem! Proti, viesnī ca tieš ā m izskatā s pē c pansionā ta!
Personā ls runā vā ciski un angliski, krievu valodu saprot diezgan maz!
Viesnī cā mū zika neskan, no vā rda vispā r! Jo tas traucē vecajiem vā cieš iem!
Uz visu atpū tas laiku trī s reizes pazaudē jā m karsto ū deni un pē c pē dē jā s tī rī š anas mums vairs neatstā ja ne ziepes, ne ž elejas!
Ja vē lies pasū tī t kokteili, tad esi gatavs tam, ka vispirms tiks pasniegts vā cietis un tad tu!
Un vē l viena lieta: tiklī dz visi vā cieš i izgā ja no viesnī cas (izrā dī jā s, ka viņ i visi kopā ), ē diena nebija!
Kopumā es nevienam neiesaku š o viesnī cu!
Godī gi sakot labā k izvē lē ties kaut ko citu, jo š ī viesnī ca ir par neko! ! !
аватар _40293
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Pirmā s divas dienas domā jā m, ka esam veco ļ auž u pansionā tā . Tad nedaudz mainī jā s kontingents, bija daž i bē rni, un pusmū ž a atpū tnieki. Viesnī ca dod priekš roku vā cieš iem, tas ir ļ oti pamanā ms. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru.
Pirmā s divas dienas domā jā m, ka esam veco ļ auž u pansionā tā . Tad nedaudz mainī jā s kontingents, bija daž i bē rni, un pusmū ž a atpū tnieki.
Viesnī ca dod priekš roku vā cieš iem, tas ir ļ oti pamanā ms. Sā kumā tas mū s apbē dinā ja, bet pē c tam vienkā rš i nepievē rsā m tam uzmanī bu.
Sā kotnē ji viņ i iedeva istabu pirmajā stā vā , bet par 10 USD mainī ja to uz 3. stā vu. Mums bija izrakstī š anā s 18:00, devā mies uz reģ istratū ru, lai uzzinā tu par istabu, kur pirms izbraukš anas var pā rģ ē rbties, uz ko darbinieks (ļ oti labi runā ja krieviski) mums nesniedza apstiprinoš u atbildi, ka istabiņ a bū tu, proti, tavas problē mas , kuras var atrisinā t ar 20 eiro lī dz 15:00 un 30 eiro lī dz 18:00
Samaksā jā m pirms 15:00, gribē jā m maksā t ar karti, bet darbiniece teica, ka tikai skaidrā naudā , jo viņ a terminā lis neņ em eiro. ))
Ē diens vidē js, ē dā m maz, augļ i ir, smalkmaizī tes nav sliktas (principā mū s izglā ba), kafija restorā nā slikta, labā k pludmales bā rā vai vestibila bā rā .
Mē s visu laiku atstā jā m tē ju, tī rī š ana bija laba.
Es neieteiktu š o viesnī cu saviem draugiem un ģ imenei
аватар __221144
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar lielu 11 cilvē ku grupu. Jo reģ istrē š anā s kavē jā s, rokassprā dzes un numuri tika izsniegti zibens ā trumā ! Istabas ir svaigas, joprojā m jū tama krā sas smarž a, mē beles ir vecas, bet restaurē tas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar lielu 11 cilvē ku grupu. Jo reģ istrē š anā s kavē jā s, rokassprā dzes un numuri tika izsniegti zibens ā trumā ! Istabas ir svaigas, joprojā m jū tama krā sas smarž a, mē beles ir vecas, bet restaurē tas.
Viesnī ca ir mainī jusi ī paš nieku, pē c renovā cijas tā tika atklā ta 2019. gada decembrī , pilnī bā mainī ts personā ls un tā s koncepcija. Tā pē c visas iepriekš ē jā s atsauksmes nav aktuā las !! !
Mē s atpū tā mies februā rī , 12 naktis, cena 9 tū kstoš i UAH vienai personai. smieklī gi. Ē diens pieklā jī gs, izvē le nav liela, bet viss svaigs, mā jā s garš ī gi, vakariņ ā s katru dienu zemenes, jū ras veltes kalmā ri, garneles, pā ris reizes nedē ļ ā garda kafija no kafijas automā tiem. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r cenš as palī dzē t, bet krieviski nerunā nemaz. Un vispā r laikam mē s te bijā m vienī gie krieviski runā još ie, 95% vā cieš i, animā cija, diskotē ka, dziesmas vā cu valodā , tas bija nedaudz kaitinoš i!
Februā rī jū ra nav tik silta kā Š armā , viesnī ca ir uz vē ja turbī nas, pastā vī ga vē ja klā tbū tne, daž reiz stiprā ks, daž reiz vā jā ks un viļ ņ i, attur no peldē š anas. Pa kreisi no mola ir skaists koraļ ļ u rifs, ir arī zivis, bet ež u maz, daudz!
Kad bija stiprs vē jš , peldē jā mies pie baseina, ū dens tur silts!
Ja salī dzinā jumā viesnī ca ir cienī ga! Kompakta teritorija, viesnī ca jū ras krastā , viss (recepcijas telpas-restorā ns-pludmale) 100 m attā lumā .
Ī paš u trū kumu nav!
Vienī gais, ar ko mums nepaveicā s, bija laikapstā kļ i. Citā di - iesaku!
аватар Tatyana_Mashenko
Laba viesnī ca par savu cenu. Atpū tos viens, izvē lē jos viesnī cu pē c cenas un kvalitā tes principa, un mans budž ets bija ā rkā rtī gi samazinā ts. Esmu ļ oti priecī ga, ka atlidoju uz š ejieni. Viņ i mani iekā rtoja divvietī gā istabā ar skatu uz jū ru, istabiņ a tika izremontē ta, pat smarž oja pē c krā sas, lieliski pastrā dā ja ar tī rī š anu, nomainī ja dvieļ us, uzlika ū deni. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca par savu cenu.
Atpū tos viens, izvē lē jos viesnī cu pē c cenas un kvalitā tes principa, un mans budž ets bija ā rkā rtī gi samazinā ts. Esmu ļ oti priecī ga, ka atlidoju uz š ejieni.
Viņ i mani iekā rtoja divvietī gā istabā ar skatu uz jū ru, istabiņ a tika izremontē ta, pat smarž oja pē c krā sas, lieliski pastrā dā ja ar tī rī š anu, nomainī ja dvieļ us, uzlika ū deni.
Mani iepriecinā ja pludmale, tī ra un plaš a (ne viens otram uz galvas), pludmalē ir bā rs ar alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzē rieniem, dzē rieni ir tā di-tā , vietē jie, bet ja atš ķ aida ar kaut ko, tad tas ir pieņ emami. Jū ra superī ga, ieeja maiga ar smiltī m bez akmeņ iem un gliemež vā kiem, pa kreisi no pludmales ir neliels rifs, kur var blenzt uz zivī m, viņ u nav daudz, nav krā su sacelš anā s, bet tas joprojā m ir ļ oti interesanti tos skatī ties. Es redzē ju daudz jū ras ež u, esiet uzmanī gi, labā k peldē ties koraļ ļ os. Pludmalē animā cija neļ ā va garlaikoties, puiš i ir lieliski, ļ oti aktī vi, pozitī vi un smaidī gi.
Liels paldies š efpavā riem, ļ oti garš ī gi, nevarē tu teikt, ka viss, jo nebija laika visu izmē ģ inā t.
Bet gaļ a, zupas un saldumi ir super!
Secinā jums ir š ā ds: viesnī ca ir laba, pat ļ oti laba par naudu, ē diens garš ī gs, jū ra lieliska, pludmale lieliska, personā ls labs.
Paldies, es atgriezī š os!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Matveika
Kā šajā viesnīcā tiek risināta dzeramā ūdens problēma?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Matveika
Vai arī tās ir dažādas viesnīcas?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums marina210912
Ceļojumu aģenti un operatori nevar tur atrast ekskursiju, es meklēju mēnesi, varbūt viesnīca tika slēgta
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums xw54nnv2
Tie atrodas pludmalē pie viesnīcas, ja paskatās uz jūru, tad pa kreisi pludmales galā. Viņu dati (e-pasts, vietne vai tālrunis) ir ļoti nepieciešami. Man tiešām ir jāsazinās ar viņiem, es devos ar viņiem niršanai, es gribu mēģināt vēlreiz.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 4 км от центра Старого города, на самом берегу моря. Последняя реставрация была в 2019 г. Отель подойдет как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится на берегу моря в 7 км от аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Длина пляжа – 180 м. Вход в море – песок, слева есть кораллы. До моря – 50 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана, 5 баров. Есть бассейн с подогревом, 2 конференц-зала, магазины, аптека. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, водные горки, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, мини-футбол (бесплатно), освещение теннисного корта (платно), уроки тенниса с тренером (платно), бочче (бесплатно).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 474 номера.

Istabās

В номерах: кондиционер, ТВ, телефон, мини-бар, сейф, душ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kornish Road, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +2 065 345 3027/28/29/30
Tīmekļa vietne: Hotelux Marina Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.