Nav slikti

Rakstīts: 8 marta 2020
Ceļošanas laiks: 29 februāris — 7 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru.
Pirmā s divas dienas domā jā m, ka esam veco ļ auž u pansionā tā . Tad nedaudz mainī jā s kontingents, bija daž i bē rni, un pusmū ž a atpū tnieki.
Viesnī ca dod priekš roku vā cieš iem, tas ir ļ oti pamanā ms. Sā kumā tas mū s apbē dinā ja, bet pē c tam vienkā rš i nepievē rsā m tam uzmanī bu.

Sā kotnē ji viņ i iedeva istabu pirmajā stā vā , bet par 10 USD mainī ja to uz 3. stā vu. Mums bija izrakstī š anā s 18:00, devā mies uz reģ istratū ru, lai uzzinā tu par istabu, kur pirms izbraukš anas var pā rģ ē rbties, uz ko darbinieks (ļ oti labi runā ja krieviski) mums nesniedza apstiprinoš u atbildi, ka istabiņ a bū tu, proti, tavas problē mas , kuras var atrisinā t ar 20 eiro lī dz 15:00 un 30 eiro lī dz 18:00
Samaksā jā m pirms 15:00, gribē jā m maksā t ar karti, bet darbiniece teica, ka tikai skaidrā naudā , jo viņ a terminā lis neņ em eiro. ))
Ē diens vidē js, ē dā m maz, augļ i ir, smalkmaizī tes nav sliktas (principā mū s izglā ba), kafija restorā nā slikta, labā k pludmales bā rā vai vestibila bā rā .
Mē s visu laiku atstā jā m tē ju, tī rī š ana bija laba.
Es neieteiktu š o viesnī cu saviem draugiem un ģ imenei
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu